Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Bocs némi adászavar McKelvinre gondoltam, de időnkét kevertem is őket és ő valóban nem volt annyira jó, tekintsük tárgytalannak eme hozzászólást 😊Ezért sem feltétlen értettem Mcleod elengedését. Voltak hibái, de visszanézve a meccseket, több fontos megmozdulása is. annyira nem tűnt rossznak. Persze ők értenek hozzá.Ki engedte el McLeodot?
dande
mustaine
több mint 8 éve
Ezért sem feltétlen értettem Mcleod elengedését. Voltak hibái, de visszanézve a meccseket, több fontos megmozdulása is. annyira nem tűnt rossznak. Persze ők értenek hozzá.Ki engedte el McLeodot?
dande
több mint 8 éve
Ezért sem feltétlen értettem Mcleod elengedését. Voltak hibái, de visszanézve a meccseket, több fontos megmozdulása is. annyira nem tűnt rossznak. Persze ők értenek hozzá.
több mint 8 éve
Konkrétan az egész védelemből hiányzik a mélység szerintem, a kezdő nagyjából ok (kivéve a cornereket), de aztán ki is fújt a dolog.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 8 éve
Azért én meglepődnék ha LB vonalba senkit nem húznánk, ott se vagyunk túl acélosak.
több mint 8 éve
Btw, most látom, hogy Taylor Hartból OT-t akarunk csinálni 😀
több mint 8 éve
Én Pocicot tudtam volna elképzelni akár 4. körben, bár nem emlékszem, mikor ment ki.Egy left tackle jó volna, akit felépítünk, de fogalmam sincs, idén van-e ilyen hátsó körökben. A belső posztokon szerintem megvagyunk (Brooks, Warmack, Seumalo, Barbre, Wisniewski, Kelce), és a RT poszt is adott Johnsonnal és Vaitai-jal. Szerintem.mustaineOL-be senkit sem akartál húzni?
Deny
mustaine
Mindenesetre én Kelcenek pakolnék még kis konkurenciát. De egyébként el tudom fogadni azt is, hogy megvagyunk interiorban
több mint 8 éve
Egy left tackle jó volna, akit felépítünk, de fogalmam sincs, idén van-e ilyen hátsó körökben. A belső posztokon szerintem megvagyunk (Brooks, Warmack, Seumalo, Barbre, Wisniewski, Kelce), és a RT poszt is adott Johnsonnal és Vaitai-jal. Szerintem.mustaineOL-be senkit sem akartál húzni?
Deny
több mint 8 éve
Mock draft játékban én vittem a csapatot, íme az eredmény:OL-be senkit sem akartál húzni?
1 14 Philadelphia Eagles Gareon Conley, CB (Ohio State)
2 43 Philadelphia Eagles Alvin Kamara, RB (Tennessee)
3* 99 Philadelphia Eagles Rasul Douglas, CB (WVU)
4 118 Philadelphia Eagles Taywan Taylor, WR (Western Kentucky)
4* 139 Philadelphia Eagles Dawuane Smoot, DE (Illinois)
5 155 Philadelphia Eagles Sam Rogers, ST (VT)
6 194 Philadelphia Eagles Lorenzo Jerome, S (Saint Francis (PA))
7 230 Philadelphia Eagles Nate Hairston CB Temple
mustaine
több mint 8 éve
Mock draft játékban én vittem a csapatot, íme az eredmény:1 14 Philadelphia Eagles Gareon Conley, CB (Ohio State)
2 43 Philadelphia Eagles Alvin Kamara, RB (Tennessee)
3* 99 Philadelphia Eagles Rasul Douglas, CB (WVU)
4 118 Philadelphia Eagles Taywan Taylor, WR (Western Kentucky)
4* 139 Philadelphia Eagles Dawuane Smoot, DE (Illinois)
5 155 Philadelphia Eagles Sam Rogers, ST (VT)
6 194 Philadelphia Eagles Lorenzo Jerome, S (Saint Francis (PA))
7 230 Philadelphia Eagles Nate Hairston CB Temple
több mint 8 éve
he Philadelphia Eagles will be without defensive tackle Beau Allen for quite some time.NFL Network's Mike Garafolo reported Saturday that Allen suffered a pectoral injury and will be sidelined 4-6 months, according to a source informed of the situation.
több mint 8 éve
Persze mert itt a csoportban tul sok a jó wr....
több mint 8 éve
Shermant még megcélozhatnánk mondjuk egy idei harmadik jövő évi második körért s jöhet az rb draft 😛 persze ő is a Patsbe akarna menni azal együtt h neki már van gyűrűje.
több mint 8 éve
Fasza minden. Bar szerintem nfc eastben így is 3. helyen állunk erőviszonyokat nézve jelenleg. 😀azért ezek a "kis" pick üzletelgetések az elmúlt két évben azt kell mondjam nekem nagyon tetszenek !
ano92
Tökös húzások mennek errefelé (sajnos) ! 😊
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Mar azt hittem, megint jon egy dream team. De ano megnyugtatott.Attól ez még dream team, csak kettő még dreamebb team is van a csoportban. :/
ulpianus
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Mar azt hittem, megint jon egy dream team. De ano megnyugtatott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Fasza minden. Bar szerintem nfc eastben így is 3. helyen állunk erőviszonyokat nézve jelenleg. 😀
több mint 8 éve
www.bleedinggreennation.com/2017/4/4/15179802/tony-romo-retirement-memes-cbs-dallas-cowboys-quarterback-phil-simms-nfl-quarterback-eagles-prescottBasszus, ne már, akartam szentelni a jó Tony-nak egy külön posztot erre, úgyis a szívem csücske. 😀 Kedvenc videóm azért legyen itt: www.youtube.com/watch?v=2TD7l_jflXI
köszönjük Tony
karmïgran
Amúgy Rózsi munkája kifejezetten tetszik, nem szar rosterrel vágunk majd neki a 17-es szezonnak.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Utolso eve a a szerzodesbol, szoval jovore hosszabbitani kell vele, ha jol teljesit.Tavaly 15x kezdett a Ravensben 3-4 DE poszton, de azt irjak h a DT jobban fekszik majd neki.
Nekem tetszik a trade, egyertelmű need volt, Logannél fiatalabb és a számai se rosszabbak (sőt).
Ez eddig nagyon ígéretes offseason!Az O minőségileg jobb lehet(főleg egy 1.körös RB draft esetén), és talán a D is erősebb lett a Logan -Barwin Jernigan-Long cserével. Két elöl draftolt CB-vel pedig a Caroll-Mckelvin páros is upgradelve lesz
több mint 8 éve
Logan helyett jött egy jobb játékos aki még fiatalabb is mindezt egy 3körös swappért...A DL need is orvosolva.
Nagyon adja magát a CB EDGE,WR bpa plusz rb
Rózsi good
több mint 8 éve
Mondjuk igen, már ezért nem jártunk rosszul:Zach BermanHitelesített felhasználó @ZBerm
Still think Eagles add edge rusher in draft. But they replaced B. Logan & C. Barwin in their top 6 DL with T. Jernigan & C. Long at less $$
több mint 8 éve
Nem tűnik rossz üzletnek.... de persze az idő dönti el