Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
 www.csnphilly.com/video/connor-barwin-yes-i-would-take-pay-cut

mondjuk ha belemenne, a DE poszt nem lenne need
egy új edzővel Curry, Barwin, MSII, Means és a tavaly draftolt McCalister azért csak megoldja Grahammel
zsojti
Ki az a McCalister? Szerintem a DE a qb, a center és a tackle után a legfontosabb poszt. Ez vékony ide egy kezdő ember kell és Barwin meg menjen.
korodiati
Én nem engedném el Barwint. főleg ha belemegy a fizucsökkentésbe. Amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de kik lesznek az FA-n számunkra számításba vehető DE-k?
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
fasza hogy van egy grahemünk. már csak egy trent cole kéne a másik oldalra : D egy fiatalabb

több mint 9 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com

egy új edzővel Curry, Barwin, MSII, Means és a tavaly draftolt McCalister azért csak megoldja Grahammel
zsojti
Ki az a McCalister? Szerintem a DE a qb, a center és a tackle után a legfontosabb poszt. Ez vékony ide egy kezdő ember kell és Barwin meg menjen.
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szeretem barwint. letojom hogy gyene szezont tolt.

Bills wr edzőjéről lehet tudni valamit?

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063

több mint 9 éve
érdeklődünk a Bills WR edzője után Adam Caplan szerint
több mint 9 éve
várható és sajnos logikus lépés...bár az állománya is szar volt, de hogy a WR-ek ilyen inkompetensek legyenek, ott az edzői munka is elő kell, hogy kerüljön
felkészül a DL és a DB coach?!

közben hoztunk egy CB srácot a CFL-ből (2 éves szerződéssel), mondjuk vesztenivalónk nincs
 www.bleedinggreennation.com/2017/1/9/14213314/report-the-eagles-signed-a-cornerback-so-all-their-problems-are-fixed-now
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Bye bye Greg kösz mindent... ja nem.

twitter.com/CharlesRobinson/status/818495013306978304
Shawn84
Első jó hír az offseasonban. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 904 — Így remélem megfelelek nektek.....

Shawn84
Itt sajnos nem vált be a gyenge, közepes játékosból lehet jó edző gondolat...
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
egy remek kompilésün
karmïgran
Uhh, és ha még Merrill Reese nyomatná alatta... 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.youtube.com/watch?v=tUxrQaOcscs
egy remek kompilésün
több mint 9 éve
BREAKING: Idén még veretlenek vagyunk a playoffban!

több mint 9 éve
Azt azért kiváncsian várom, h a WR, a DB és a DL coach megéli-e a következő szezont?!
Közben visszavettük a Kelly éra Paul Turner-ét, Rasheed Bailey-t. Anno nagyon vártam a rosterre, edzőtáborra jó lesz Agholor meg DGB mellé...elé 😊

Szerkesztette: zsojti
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
A történetnek úgy tűnik nincs vége:

www.thescore.com/nfl/news/1201802-report-eagles-johnson-files-federal-lawsuit-against-nfl-nflpa
dande
Újrajátszuk a 10 meccset Lane Johnsonnal, vagy csak simán tekintsük magunkat az idei Superbowl győztesének? Ha Steelers-Falcons meccs lesz, akkor persze duplán!
több mint 9 éve
Graham All-Pro second team. Az egyetlen a csapatból aki felkerült a listára.
Én Hickset azért hiányolom : D

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
A történetnek úgy tűnik nincs vége:

www.thescore.com/nfl/news/1201802-report-eagles-johnson-files-federal-lawsuit-against-nfl-nflpa
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A playcall Pederson kezében van, és ne felejtsük el hogy ő nemcsak HCként, de playcallerként is rookie.
mustaine
Reid engedte playeket hivni tavaly. Eloszor csak minden masodik felidoben, aztan egesz meccsen is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
A WR edzőt úgy kirúgnám, hogy a lába nem éri a földet. Én Reichot nem bántanám, szerintem a szűk keresztmetszet az offenseben az elkapók játéka volt. A futójáték értelmes futó nélkül top10 (ez mondjuk megsüvegelendő), a támadófal kb 10 féle felállásban jól blokkolt futáshoz és védte Wentzet.
A playcall Pederson kezében van, és ne felejtsük el hogy ő nemcsak HCként, de playcallerként is rookie. Amondó vagyok hogy +2 átlagos elkapóval sokkal jobb lett volna a támadójátékunk. Egyelőre szerintem nem adott rá okot Reich hogy ne bízzanak benne.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
Ki mit gondol a jelenlegi edzőkről?
HC-nek nem hiszem,hogy elvinnék bármelyiket is,más pozicióba meg nem kell elengedni ez a szabály ha jól tudom.

A WR edző ami elsőnek beugrott,hogy lehetne eredményesebb nem tudom nála mennyit számít a múltja(Eagle volt sokáig).
Reich nem tudni mennyire lesz népszerű,itt ott már látni a nevét de első éve után csak nem viszik el annyira nem hasított itt az O....

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
És közben Maclin nem is játszott 2013-ban.
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.
Attis
ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
karmïgran
igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊
zsojti
Azért Coopert se felejtsük ki, 13-ban kurvajó volt. Lehet Agholornak is kéne nyomni vmi rasszista dolgot, egyből 1000yardos szezonja lenne,
balintbaba
Mindent elmond a jelenlegi elkapósorunkról, hogy itt nosztalgiázunk és azon agyalunk, hogy milyen jó lenne most egy Maclin,Cooper vagy Avant a csapatnál. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.
Attis
ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
karmïgran
igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊
zsojti
Azért Coopert se felejtsük ki, 13-ban kurvajó volt. Lehet Agholornak is kéne nyomni vmi rasszista dolgot, egyből 1000yardos szezonja lenne,

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
hát azért én Avantot mint meghatározó embert nem sorolnám ide : D
Bár vele is előrébb tartanánk elkapó fronton.
ano92
Jó kis 3 rd down célpont volt..de igen, ő csak eszembe jutott még a legvégén
több mint 9 éve
Ha jól értettem a hírt DeFilippot nem engedtük el a Jetshez interjúzni. Kell is a folytonosság Wentz mellé. Foles visszaeséséhez is lehetett köze mikor Lazort elengedtük. Még ha utána OCként nem is vált be.