Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Mire számíthatnak?Van hova fejlődni, reméljük a stáb egyben marad (esetleg Reichet nem fogom sajnálni) és akkor lehet tovább építkezni. Megtalálni a labdát jól elkapó WRk-t és a WRk-t jól őrző CBk-t 😊. S nagyobb összhangot a védelmi részek között.Csak kérned kell 😉
dande
The Buffalo News reports the Bills are expected to interview Eagles OC Frank Reich for their head-coaching vacancy.
empty taxi
több mint 9 éve
Van hova fejlődni, reméljük a stáb egyben marad (esetleg Reichet nem fogom sajnálni) és akkor lehet tovább építkezni. Megtalálni a labdát jól elkapó WRk-t és a WRk-t jól őrző CBk-t 😊. S nagyobb összhangot a védelmi részek között.Csak kérned kell 😉
dande
The Buffalo News reports the Bills are expected to interview Eagles OC Frank Reich for their head-coaching vacancy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Etz-l nincs semmi baj, csak szerintem nem használtuk jól illetve ki midig a képességeit. Idény elején ment, közbe elfelejtjük s lám a végén megint van. Persze ez lehet LJ kiesésével is összefüggésben, mert blokkolásban kellett a segítenie, ezt nem tudom, spekuláció, játék közben nem tudtam követni. Reméljük jövőre még jobban összeszoknak Wentzel és akkor egy jó QB-Elkapó párosunk már biztos lesz.Ertz szart az egészbe bele, Cincy meccs után elkezdték fikázni, na pont egyből utána hozta azokat a számokat, amiket ilyen fizetésért az ember elvár tőle.
dande
A win now vagy rebuild témához csak annyit, hogy nevek alapján ez bőven egy PO csapat lenne, a cap helyzet is ezt igazolja. A baj csak az, hogy ezek a nevek nem hozzák azt amit várunk tőlük.
Curry: rossz ezt így leírni, de az idei teljesítménye kb. egy kalap szarral egyenlő, 1,5 sack 9 milliós fizu, eléggé "u kiddin me" kategória.
Barwin: ő is hasonló mint Curry, meccsek telnek el úgy, hogy észre sem venni. Már ott tartunk, hogy nincs 2 értelmes kezdő defense endünk...😀
Kendricks: szerelni nem tud, coverage-ben sem az igazi, Schwartz rendszerében a sackek sem jönnek érthető okokból, neki jót tenne a környezetváltás.
McLeod: Szezon második felében kurvára vakon volt, néha csak a nagy bummra ment, aztán szerelni sem tudott, emelett csomószor rossz szögeket választ.
És ez csak a defense, támadó oldalon is van jó néhány hasonló playa.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Etz-l nincs semmi baj, csak szerintem nem használtuk jól illetve ki midig a képességeit. Idény elején ment, közbe elfelejtjük s lám a végén megint van. Persze ez lehet LJ kiesésével is összefüggésben, mert blokkolásban kellett a segítenie, ezt nem tudom, spekuláció, játék közben nem tudtam követni. Reméljük jövőre még jobban összeszoknak Wentzel és akkor egy jó QB-Elkapó párosunk már biztos lesz.
több mint 9 éve
szerintem az év elején rebuild elvárások voltak az évre. legalábbis én így emlékszem, aztán jött pár fasza meccs és mindenkinek az elvárása PO lett. Aztán mikor kezdett kukaszagú lenni a szezon, sokan kiátkozták volna a frencsájz felét : DNem, mindvégig az lett kommunikálva, hogy a PO a cél, és megvan hozzá a talent is a csapatban. A Bradford trade előtt ez még természetes volt, de utána is volt egy Howie sajtótájékoztató, ahol határozottan azt mondta, hogy nincs rebuild, idén is megvan a roster a sikerekhez. Ez már akkor is furcsa volt, mert a Wentz draft teljesen mást üzent, az új coach-ról nem is beszélve. Emiatt nem tetszik egyébként most az FO, jelentsék ki, hogy a cél az, hogy 2 év múlva stabil PO csapat legyünk, de akkor ne hosszabbítsanak szerződést Celek-kel, küldjék el Peterst és rakjunk ki mindenkit, aki nem érdemli meg a fizetését, vagy trade-eljünk WR-ért a szezon közben (Torrey Smith, Jeffery) és legyen cél a PO, de ez az egyszer ez, másszor az hozzáállás sehova nem vezet.
ano92
több mint 9 éve
szerintem az év elején rebuild elvárások voltak az évre. legalábbis én így emlékszem, aztán jött pár fasza meccs és mindenkinek az elvárása PO lett. Aztán mikor kezdett kukaszagú lenni a szezon, sokan kiátkozták volna a frencsájz felét : D
több mint 9 éve
Ez a szezon is véget ért, egy gyors összefoglaló arról, hogy én hogy láttam az idei szezont és mire lenne szükség leginkább az offseasonben. Első részként jöjjön az O, a D-t megírom, ha lesz időm. GM: Én még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy Howie egy tökéletes GM. Elismerem, hogy az idei move-jai nagyrészt beváltak (A Wentz trade a franchise legjobb akciója volt legalább 10 éve), ugyanakkor a big picture nekem nagyon nem állt össze. Még most sem tudnám megállapítani, hogy ez az év a rebuild-ről szólt, vagy voltak teljesítményelvárások, hiszen a szezon elején mindenki win now attitűdben volt, mire kipukkadtunk hirtelen változott ez a helyzet (valószínűleg win now volt 1 év türelemmel, de ez nyilván nem kommunikálható). A Bradford trade valami fantasztikus volt, és Wentz ára is teljesen korrekt volt, ugyanakkor Rowe elengedése érthetetlen, Alonsóról és Murray-ről pedig túl könnyen mondtunk le, sokkal jobb játékosok, mint amit itt mutattak. Ha már csak őket sikerül megtartani (Murray esetében egy átstrukturálással), akkor minden lyuk betömhető lenne 1 offseason alatt, így viszont sajnos nem. Összességében: B+
HC: Pederson karrierje valahogy úgy indult, ahogy Kellyé, az első pár meccsen tökéletes volt. A playcalling működött, Wentz szárnyalt, a szurkolók imádták az agresszivitása miatt, és a játékosok is megkedvelték, a szezon közepére viszont átlagossá vált a playcalling, kiismerték az ellenfelek és az agresszivitás is átment néha hülyeségekbe (félreértés ne essék, én kedvelem az agresszív coachokat, de azért nem kell minden 4.-re nekimenni FG távolságban az első félidőben). Összességében én pozitívan csalódtam benne, simán megérdemel még 1 évet legalább, a játékosok láthatóan szeretik és benne is megvan a motiváció arra, hogy fejlődjön. A koordinátorait jól választotta ki, mindig jó hallani, hogy kb. minden fontosabb stábtag esélyes egy előléptetésre (Reich, Schwartz, Fipp, deFilippo). Összességében: B
QB: Nem nagyon érdemes sokat írni Wentzről, hihetetlen tehetség, aki a franchise QB-k prototípusa is lehetne. Mindent tud, ami nem tanítható, emellett remek leader, szorgalmas, kemény és szerethető. Szerintem a legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna a szezon előtt, hogy már most mire lesz képes, ha végre kap egy normális támadóegységet, akkor simán TOP5 QB lesz hosszútávon. Ha így folytatja, akkor a minimum egy Big Ben szint, de Rodgers sem elérhetetlen (ez természetesen azért 1 év után még valószínűtlen). Gondolkodás nélkül őt választanám Prescott helyett még most is, az egyikük alatt egy top3 O van (no1 fallal, elit WR-rel, mély elkapósorral, top3 RB-vel), a másikuk alatt egy bottom 10 (Egy egészséges fallal liga első fele lenne, Lane Johnson óriási differencia, viszont a WR sor túlzás nélkül tökutolsó a ligában, normális futójáték csak néha volt, ráadásul Ertz is sérült volt a szezon felében, így meg azért elég nehéz újoncként). Backup is van, tehát az elmúlt évekhez képest 1 percet sem kell gondolkodni a QB poszton, évekre megvagyunk. Mindezeket számításba véve: A+
WR: Hajjajjj... Siralmas volt az egész egység, nem tudok egyetlen pozitívumot sem kiemelni. Matthews a szezon előtt hosszútávú WR2-nek tűnt, de idén még ezt a szintet sem sikerült megütnie. Én nagyon szeretem, de ez kevés lesz, főleg a szerződéshosszabbítása előtt, nem győzött meg arról, hogy ki kellene fizetni 40-50 milliót neki. Remélem valami sérülés volt a háttérben, esetleg az, hogy mindig rá jutott az ellen legjobb cornere, mert ha nem, akkor legjobb esetben is egy solid slot WR lehet csak belőle. A másik nagy talány nem más, mint Agholor. Az NFL alapvetően egy elég racionális liga, a legtöbb teljesítmény magyarázható, de Agholoré egyszerűen érthetetlen. A tavalyi draft előtt brutális hype-ja volt, sokak szerint steal volt és sima WR1 potenciál van benne, mert remek route futó, megvan a sebessége és a kezei is hibátlanok. Az első kettőt még el is hiszem, na de hogy elfelejtette hogy kell elkapni a labdát, az megmagyarázhatatlan. Ráküldenék egy teljes pszichológus-csapatot, meg ami kell, mert én még mindig hiszek abban, hogy valahol megvan benne az a potenciál, amiért hype-olták. Jövőre vagy kihozza ezt magából, vagy elköszönhet az NFL-től. Meg kell tartani, mert drágább kivágni és nem véletlenül volt első körös talent... Rajta kívül DGB-t is megtartanám, szintén olcsón játszik és benne is van upside, amit valahogyan ki kellene hozni. Sok coaching változásra nincs szükség, de fel kellene kutatni a liga legjobb WR coach-át és idehozni bármi áron, mert van itt potenciál, csak valahogy ki kell hozni a fakezű társaságból. A labdát senki nem felejti el elkapni, mentális és hozzáállásbeli problémák vannak. Turner és Treggs cut, volt lehetőségük, nem éltek vele. Összességében: F (lehetetlen szépíteni), az offseasonben 3 embert hoznék. 1 FA mindenképp kell, de ha olcsón még egyet hozunk, én azt sem bánom (Hello DJax), a drafton pedig jöhet Mike Williams/Corey Davis az első körben, vagy egy steal a 2./3-ban, emellett lehet még egyet hátul kukázni.
RB: Felemás érzések vannak bennem, mert szerintem Mathews jó játékos, de nyilvánvalóan cutolni fogjuk, mögötte pedig nincs olyan ifjú titán, aki megbízható 3down back lenne. Sproles-t kötelező megtartani, annyira sokat nem fog kérni és sehol nem fogunk találni egy ilyen svájci bicskát, aki mindig kihúzza a csapatot a csávából. Nálam idén mindent egybevetve még a csapat MVP címre is esélyes, mert a professzionalizmusa sok más csapatrészből hiányzik, jó lenne ha lenne még pár hozzá hasonlóan hiba nélkül játszó játékos. Smallwood/Barner/Marshall/random UDFA RB/Terrel Watson közül 2-t kell megtartani a roster hátulján, valaki pedig mehet a PS-be. Ha a draft úgy alakul, akkor ki lehet bírni egy évet ezzel a group-pal, de az idei class szerintem kihagyhatatlan, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a Fournette/Cook duóból húzunk valakit Wentz mellé, de ha nem, akkor is lesz a 2./3./4. körben value 3down no1 back, úgyhogy ide én draftolnék valakit, idén egyszerűbb lesz megoldani a posztot, mint a következő években és Wentz mellé kell egy jó RB. Idei értékelés: C
TE: A QB mellett a másik pozíció, ahol semmilyen mozgás nem szükséges az offseasonben. Ertz egészségesen top5 a ligában, Celek még 2 évig szerződés alatt, blokkolni még mindig tud, elküldeni nem fogjuk, Burton pedig olcsón megtartható, nála jobb no3-at nem fogunk találni, sztem ha továbbra is fejlődik, akkor Ertz-cel hosszútávon is megoldhatják a posztot. Ami aggasztó, az az, hogy Ertz nem fejlődik a kellő ütemben, pedig ő is lehetne elit, ha kihozná magából a potenciált. Értékelés: A-
OL: Én azon kevesek közé tartozom, akik szerint rendben van ez az egység. A kezdő (Peters, Barbre, Kelce, Brooks, Lane) továbbra is elit, ha együtt játszik (lsd. Giants elleni meccs), ráadásul a mélység is megvan (Vaitai és Brooks bíztató volt, átvehetik majd Peters (pontosabban Lane LT-váltásával az RT) és Barbre/Kelce helyét, Wisniewski pedig megbízható volt, én őt is megtartanám, ha csak 1-2 millióba kerülne, jobb backupot nem fogunk találni. Draftról középső körben lehet hozni valakit, de ebben a classban első 2 kört kevesen érnek, őket pedig hamar el fogják vinni az OL needes csapatok. FA-ről természetesen nem szabad drágán hozni senkit, amikor itt vannak a fiatalok. Peters lehet a nagy kérdés, szerintem még egy utolsó évre egy kisebb paycut mellett meg kellene tartani, Lane-nek kellene még 1 teljes évet adni RT-ben a felkészülésre, utána pedig át lehet majd dobni a bal oldalra, Vaitai pedig mehet RT-nek. Kelce-nél hasonló a helyzet, jövőre cut ha nem találja meg régi önmagát, Brooks majd átveszi a helyét. Nagy problémákat mindenesetre nem látok, jövőre megvagyunk, vannak sokkal nagyobb problémák is a csapatban, nem fog sok erőforrás maradni ide. Jövőre, ha úgy alakul lehet megint draftolni korán, de annak nem látom értelmét, hogy ellőjünk korai pickeket idén is. Értékelés: B+
több mint 9 éve
A végére csak összejött két győzelem, azért jobb így búcsúzni, még ha a PO nem is jött össze.Azzal együt, hogy érződött, ha a kezdő Dallas O van a pályán akár Romoval is kiegészülve, komoly tétnél bajban lennék.
Van hova fejlődni, reméljük a stáb egyben marad (esetleg Reichet nem fogom sajnálni) és akkor lehet tovább építkezni. Megtalálni a labdát jól elkapó WRk-t és a WRk-t jól őrző CBk-t 😊. S nagyobb összhangot a védelmi részek között.
Jó offseason-t s PO követést mindenkinek én természetesen a Chiefsnek drukkolok tovább, még csak nem is feltétlenül jobb híján.
Fly Eagles fly!
több mint 9 éve
Nemhiszem hogy csak egy contract miatt lenne...
több mint 9 éve
Ja, a szemétláda Grahamnek adott új szerződést, őt meg kirakta. #mindentelbaszott
több mint 9 éve
Ezt nem nagyon értem, ez most valami elégtételt nyerés jelzése akar lenni Cole részéről vagy mi?Szerintem ebből is kiderül, hogy milyen jó véleménnyel vannak róla a játékosai. Gondolom nem véletlenül.
dande
több mint 9 éve
gondolom, meg amúgy meg is értem. eddig minden playa hatalmas véleménnyel volt róla : D
több mint 9 éve
Ezt nem nagyon értem, ez most valami elégtételt nyerés jelzése akar lenni Cole részéről vagy mi?
több mint 9 éve
Barbre és Matthews inaktív. Agholor villoghat.
több mint 9 éve
BUEKestere egy HD link nektek a meccshez
www.youtube.com/watch?v=s6TPcLu4Ezw
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Áldott új esztendőt mindekinek és sok Eagles győzelmet. Kezdjük mondjuk már holnap 😉 😊
több mint 9 éve
Ebben a ritka fos OL classban nem szabad húzni 3. kör előtt senkit szvsz. De playmakert szerencsére tudunk majd CB, RB és Wr poszton is talán szerezni.Persze. OL-be nem kell korai körös pick most. Viszont hátrébb tuti húzunk. Azért el kell kezdeni vadászni Peters utódját. (még ha nem is ezen a drafton találjuk meg, de ki tudja)Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban: www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
Greengo
korodiati
Greengo
több mint 9 éve
T Watson szeretne jatszani az utolso forduloban.Fog is Sproles és Byron Marshall mellett.
PS-bol jott fel mivel matyyink ugye IR lett.
Janek
több mint 9 éve
Persze. OL-be nem kell korai körös pick most. Viszont hátrébb tuti húzunk. Azért el kell kezdeni vadászni Peters utódját. (még ha nem is ezen a drafton találjuk meg, de ki tudja)Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban: www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
Greengo
korodiati

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
T Watson szeretne jatszani az utolso forduloban.PS-bol jott fel mivel matyyink ugye IR lett.
több mint 9 éve
Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban: www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
Greengo
Szerkesztette: korodiati
több mint 9 éve
Nem hiszem hogy olyan sokat fog jatszani, hogy bánthatnák a védők. :d