Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
hát azért én Avantot mint meghatározó embert nem sorolnám ide : D
Bár vele is előrébb tartanánk elkapó fronton.

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.
Attis
ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
karmïgran
igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Attis
ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
több mint 9 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Jó az. Siker edző volt egyetemen. Itt valami félrecsúszott, de tapasztalatot már szerzett. Lehet tudja hol hibázott és most tanul belőle. Én elhoznám OC nak. Meghúzza magát, teszi a dolgát. Elrontani szerintem semmit nem tud. 😀 Más hogy Rózsa valszeg látni sem akarja többet 😂
ano92
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jó az. Siker edző volt egyetemen. Itt valami félrecsúszott, de tapasztalatot már szerzett. Lehet tudja hol hibázott és most tanul belőle. Én elhoznám OC nak. Meghúzza magát, teszi a dolgát. Elrontani szerintem semmit nem tud. 😀 Más hogy Rózsa valszeg látni sem akarja többet 😂

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Van hova fejlődni, reméljük a stáb egyben marad (esetleg Reichet nem fogom sajnálni) és akkor lehet tovább építkezni. Megtalálni a labdát jól elkapó WRk-t és a WRk-t jól őrző CBk-t 😊. S nagyobb összhangot a védelmi részek között.

dande
Csak kérned kell 😉
The Buffalo News reports the Bills are expected to interview Eagles OC Frank Reich for their head-coaching vacancy.
empty taxi
Mire számíthatnak?
Janek
Semmi jóra, de mi megszabadulnánk tőle..
Vegyük fel Kellyt helyette. 😀
Greengo
Ezt én nem mertem leírni 😛
dande
Az a vicces, hogy azóta találtam egy ilyet : Ex-49ers and Eagles coach Chip Kelly said he wants to remain in the NFL, and would even be open to a coordinating job. 😛 Persze még viccnek is rossz, de azért beszédes, hogy Kelly is inkább megragadna az NFL-ben. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
 www.phillymag.com/birds247/2017/01/03/philadelphia-eagles-carson-wentz-cornerbacks-corey-davis/
pár gondolat az offseason needekről

ha összejön egy-egy értelmes wr és cb az FA piacon akkor én már nagyon-nagyon elégedett leszek
drafton meg jöhet a wr-rb-cb 1-2-3. kör
zsojti
CB poszton elég jó nevek lesznek FA-n. Gilmore lenne az ideális...persze őt tuti jobban meg kéne fizetni. Cooper vagy L.Ryan sem hangzik rosszul, de sztem őket megtartják....viszont Carrollt elengedném...ahogy írják is ..ő már túl is van a teljesítménye csúcsán..tehát jobb már nem lesz és ez amit mutat...kevés.
WR poszton mindenki DeSean lehetséges visszatéréséről ír , de azért ő sem lesz már fiatalabb. Persze imádnám ha jönne, de bosszantana is, hogy eddig nem lehetett a csapat hasznára. Amúgy a draft prospectek között már kiszemeltem magamnak 2 játékost. John Rosst aki egy új DeSean lehet sztem. Fantasztikusak a testcselei és a sebessége is nagyon jó (kezei is jók) és ami tetszik, hogy megvan nála a játékhoz szükséges intelligencia. Egy baj lesz vele, hogy kimegy majd első körben. A másik WR Corey Davis. Sztem nagyon illene a rendszerünkbe. Hasonlók a skilljei mint Rossnak azzal a különbséggel, hogy hozzá magas is. Nála benne lehet egy második körig való csúszás. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az első 2 kör valamelyikében WR-t hozzunk. CB-t nem húznék ezeken a helyeken mert nagyon ritka , hogy a korai körös CB-k azonnal beváljanak.
RB posztot még át kell nézzem, de ha minden igaz idén a poszt annyira mély, hogy lehet ráérünk harmadikban keresgélni.

Ami még nem volt. A jövőévi schedule :
Home

Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Washington Redskins (8-7-1)
Arizona Cardinals (7-8-1)
San Francisco 49ers (2-14)
Denver Broncos (9-7)
Oakland Raiders (12-4)
Chicago Bears (3-13)

Away

Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Los Angeles Rams (4-12)
Seattle Seahawks (10-5-1)
Kansas City Chiefs (12-4)
San Diego Chargers (5-11)
Carolina Panthers (6-10)

Így offseason előtt nehéz és felesleges is tippelni, de ismerve a többiek sorsolását is van egy olyan érzésem, hogy jövőre sokkal szorosabb lesz ez a csoport.
Greengo
A csoportban a miénk a leggyengébb sorsolás elméletben a győzelmi arányokat tekintve...persze ez gyorsan változik
Ha Caroll helyére érkezik vki komolyabb az FA piacról a CB poszt nem lenne ordas nagy need a Draft első köreiben (McKelvin bár üveg, de nem volt olyan rossz, Brooksért és Millsért JS nagyon odavan, plusz ott van még CJ Smith és Grymes is) de a 3-4-5 korben hoznék valakit.
Azért egy DJax-Davis-JM wr sor nem lenne semmi 😊
És akkor még bőven van mozgástér a drafton egy RB-re és DE re is
több mint 9 éve
 www.phillymag.com/birds247/2017/01/03/philadelphia-eagles-carson-wentz-cornerbacks-corey-davis/

ha összejön egy-egy értelmes wr és cb az FA piacon akkor én már nagyon-nagyon elégedett leszek
zsojti
CB poszton elég jó nevek lesznek FA-n. Gilmore lenne az ideális...persze őt tuti jobban meg kéne fizetni. Cooper vagy L.Ryan sem hangzik rosszul, de sztem őket megtartják....viszont Carrollt elengedném...ahogy írják is ..ő már túl is van a teljesítménye csúcsán..tehát jobb már nem lesz és az amit mutat...kevés.
WR poszton mindenki DeSean lehetséges visszatéréséről ír , de azért ő sem lesz már fiatalabb. Persze imádnám ha jönne, de bosszantana is, hogy eddig nem lehetett a csapat hasznára. Amúgy a draft prospectek között már kiszemeltem magamnak 2 játékost. John Rosst aki egy új DeSean lehet sztem. Fantasztikusak a testcselei és a sebessége is nagyon jó (kezei is jók) és ami tetszik, hogy megvan nála a jó játékhoz szükséges intelligencia. Egy baj lesz vele, hogy kimegy majd első körben. A másik WR Corey Davis. Sztem nagyon illene a rendszerünkbe. Hasonlók a skilljei mint Rossnak azzal a különbséggel, hogy hozzá magas is. Nála benne lehet egy második körig való csúszás. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az első 2 kör valamelyikében WR-t hozzunk. CB-t nem húznék ezeken a helyeken mert nagyon ritka , hogy a korai körös CB-k azonnal beváljanak.
RB posztot még át kell nézzem, de ha minden igaz idén a poszt annyira mély, hogy lehet ráérünk harmadikban keresgélni.

Ami még nem volt. A jövőévi schedule :
Home

Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Arizona Cardinals (7-8-1)
San Francisco 49ers (2-14)
Denver Broncos (9-7)
Oakland Raiders (12-4)
Chicago Bears (3-13)

Away

Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Los Angeles Rams (4-12)
Seattle Seahawks (10-5-1)
Kansas City Chiefs (12-4)
San Diego Chargers (5-11)
Carolina Panthers (6-10)

Így offseason előtt nehéz és felesleges is tippelni, de ismerve a többiek sorsolását is van egy olyan érzésem, hogy jövőre sokkal szorosabb lesz ez a csoport.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Dawkins bekerülhet elsőre is a HOF-be?
Ha rajtam mulna akkor siman
Janek
El se tudom képzelni, hogy nem egyből kerül be.
Eazzy
Láttad a mezőnyt?
Esélye nincs kb idén
Janek
Láttam a listát...azért simán beférne sztem és meg is érdemelné...de ha nem most akkor a közeli jövőben ez jönni fog.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
Janek
Eazzy
Láttad a mezőnyt?
Esélye nincs kb idén

több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Janek

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Ha jól látom még nem említettétek: hála a Vikes-nak, végül a 14. helyen draftolhatunk az első körben. Vagy a 15.-en - ez majd pénzfeldobással dől el, ellenfél a Colts. A második körtől már a saját helyünkön húzunk és még a Browns 5. körös pickjét kaptuk a Wentz trade keretében (ami esetleg lehet 4. kör vége - de erre kevés az esély szerintem).

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Üdv
Nem règ emlitettem h sikerült 2 Eagles meccsre is kijutnom..........
Rob85
Feltölthetnél pár képet . Gondolom sokunk örülne neki. 😊

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
The New York Jets are reportedly targeting Eagles QB coach John DeFilippo for their offensive coordinator vacancy.
több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 415 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem nagyjából azt kaptuk a szezontól, amit vártunk, kivéve az elejét, ami igen jó volt. Én azt tippeltem, hogy nem lesz kevesebb győzelmünk, mint a megelőző idényben. Hát pont annyi lett.

Összességében pozitívum, hogy csapatként sikerült végigküzdeni a szezont. Ez persze alap lenne, de pl. 2015-ben nem így volt. Akkor erősen mutatkoztak a bomlás jelei. Most is volt egy sorozat, a Seahawks-Packers-Bengals meccsek, ami minden tekintetben a szezon mélypontja volt, edzőileg és játékosilag is. De nem tört meg a csapat, és a Redskins meccstől újra vállalható volt a játék.
Pozitív pontkülönbséggel zártunk (367-331), amit nem feltétlenül vártam. Annak is köszönhető, hogy amikor nyertünk akkor nem 1-2 pontos győzelmek voltak. Jobb a pontarányunk, mint pl. a Raidersé vagy a Giantsé.

A futójáték a statok alapján nem volt rossz, 11. az átlagunk a ligában, ami ezzel a brigáddal és a sérülésekkel nem rossz. A gond itt is az volt, hogy holt feltűnt, hol meg eltűnt a futójáték, és volt pár meccs, ahol Dougnak is elgurult a gyógyszere a futás/passz arány tekintetében.
A passzjátékról kell még valamit mondani? Bottom 5 a ligában, elképesztő figurák próbálták elkapni a labdákat nálunk. Legutóbbi meccsről egy jellemző szám: Hicksnek ugyanannyi elkapása (2) volt a Dallas ellen, mint a legjobb WR-ünknek a meccsen (Turner). Amit érdemes említeni, hogy Jordan Matthewsnak sem volt valami jó éve. Sérülések is hátráltatták, és a szokásos dropok megvoltak, de szerintem nem is használtuk ki őt igazán, pedig a slotban ő komoly mismtach szokott lenni.
Én Ertzzel sem vagyok elégedett, évi 1 hónap foci kevés tőle ezért a pénzért. Burtont néha-néha be tudtuk vonni, ami jó. Celek már inkább csak blokkol, meglepetésében el is ejtett egy passzt vasárnap ...

Wentzről majd valamikor külön írok. A támadófal viszont pozitív meglepetés volt, mindent egybevetve. Sikerült egy működő egységet pályára tenni, ami a sérüléseket és Johnson eltiltását figyelembe véve elismerésre méltó. Peters egészséges tudott maradni, ez sem volt elhanyagolható. Vannak az egységben olyan fiatalok is, akikre lehet majd számítani a jövőben.

Ami (ismét) bebizonyosodott, hogy a labdabirtoklási időnek nem sok köze van az offense hatékonyságához, annál inkább a védeleméhez. Tavaly ugye tökutolsók voltunk labdabirtoklásban és 23,6 pontot átlagoltak a támadók, idén meg elsők voltunk birtoklásban és 22,9-et átlagoltak (újonc Qb-val és több elbukott 4. kísérlettel fg helyett). Viszont a védelem tavaly átlag 26,9-et szedett be, míg idén csak 20,7-et.

Ezzel át is menve a védelem oldalára, sajnos nem tudok teljesen pozitívan megnyilatkozni róluk. Az volt az első gondolatom, hogy kb. annyival voltak jobbak, mint az előző szezonban, hogy kevesebbet voltak a pályán. Voltak meccsek, amiket a védelemnek köszönhettünk, de voltak ilyen meccsek '15-ben és azelőtt is, szóval ez még nem fejlődés.
Schwartz tevékenysége igen vegyes volt. Vannak nagyon idegesítő, megrögzött dolgai. Persze a tapasztalt edzőknek általában vannak ... Tudtuk, hogy sokszor értelmetlenül ragaszkodni fog a 4 emberes passrush-hoz, és ez így is volt. A baj, hogy a fal messze volt attól amit várhattunk. Coxnak nem volt kiemelkedő éve, de nem volt gyalázatos sem. Mellette Graham, aki a legjobb formát hozta. Curry játéka igen elmarad korábbi önmagától, de főleg a pénztől, amit kapott. 2,5 sacket M. Smith is összehozott kevesebb játékidőben és pénzért. Szép csöndben Smith pályára engedhető játékos lett. Mire lejár a szerződése használható játékos lesz ... máshol 😀
Hicks a linebackerek között nagy király, Bradham kb. hozta, amit vártunk, csak pályán kívül nem teljesen normális. Kendricks keveset volt fenn, és legjobb képességét eleve nem használta Schwartz. Hányszor ment blitzre az évben, 4-szer? 😕

A secondaryban eleve nem számítottunk csodákra. Mindenki látta mi volt, a cornereknél biztosan jól fogyott a Fenistil, mert annyiszor megégtek. Miután Schwartz ragaszkodott ahhoz, hogy Brooks sérülése után Jenkins játsszon slot cornert is, így ezután két posztot sikerült elcseszni. Elhiszem, hogy Jenkins volt a legjobb slot CB, de ez relatív, mert csak a többiekhez képest. Így pedig safetyként sem volt olyan jó, mint korábban. Erre az időszakra datálható az is, hogy néha McLeod is elkezdett élőhalottként szédelegni a pályán. A védelem sok nagy játékot szedett be, és nem csak a levegőben, hanem futásokkal is. Lesz mit csinálni a következő idényig.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 9 éve
Rob85 Philadelphia Eagles 40
Üdv
Nem règ emlitettem h sikerült 2 Eagles meccsre is kijutnom,írnék az èlmènyről pàr sort hàtha èrdekel valakit.
Első idegenbe Baltimor-Philly,igazi football idő fogadott hideg,szèl ,eső.Stadion elött rengetek program volt amivel oda csalogatjak a nèpet,koncertek,focis jatekok,szerencse kerèk(itt pörgettem is egyet,a nyeremeny egy hollos teli sapkat)
Stadionba a helyünk legfelülre közèpre szolt,de ahogy beèrtünk egyből mentünk le a pàlya mellè legalso sorba.Lentről néztuk vègig a bemelegitest,eleg közel voltak a jàtèkosok igy tudtam jo kèpeket csinàlni.
Közbe làttuk màr h közel se lesz telthàz,igy kis trükött kieszelve lent tudtunk maradni alul vègig,(a seetgeeken keresztül ahol vettük a jegyet,felmentunk az oldalukra,ott megnèztuk alul melyik szektorba van sok megmaradt jegy ès elfoglaltuk a helyet)
Meccs jo volt nagyon,sok Eagles szurkolo volt,vègèt mindenki àllva nèzte,azutolsò ket pontos kisèrletet meg,kb 20 magamal gugolva fejet fogva nèztük.De mindenki örült h 2 pontra megyünk,nem csak azèrt mert biztak h nyerünk hanem mert olyan hideg volt màr h mindenki mondogatta csak hosszabitas ne legyen.
A màsodik meccs a Eagles-Giants csütörtök esti rangado volt.
3 napot voltunk phillybe igy mar meccs elötti nap megtamadtam az ajàndèk boltot,többek közt egy Cox mezt is begyüjtöttem.
Meccsnapon màr kicsit korabban indultunk a stadionhoz,màr sokan voltak igy is ment a sütögetès.Beérve a stadionba egyből mentünk le a pàlya mellè,jo volt közelről nèzni a bemelegitèst,fotokat kèsziteni,pàr mèterre a jàtèkosoktòl.Elèg hamar èrződöt a rivalizàlàs mert miközbe vonultak az öltözöbe a giants jàtèkosok,Graham ès B. Logen összekapott a giants O fallal,igy par mèterre egy jo kis lökdösödés alakult ki.Probàltunk itt is lent maradni de itt szinte telt hàz volt igy fentről nèztük a meccset.Hangulat nagyon jo volt magasan a legjobb,az eddigi meccsekhez kèpest.
Wentz màr most sztàr phillybe imàdjak,agholort mèg a td nèl is buuuztàk.A közönsèg meglepetést okozott nem erre szàmitottam,fekete szinte nem volt a lelàton ès szinte egyetemi meccsen èreztem magam mert csak fiatalok voltak.
Nagy èlmèny volt a meccs,ezek utan mèg jobban megszerettem a csapatot.
Összesègèbe 10 Nfl ès 2 egyetemi meccsen voltunk.Jàrtunk Tampa,Miami,Atlanta,Washington,New york,Baltimor,Philly,Charlotte,egyetemin meg Alabama meccsen.Sok stadionba jàrva azèrt messze nem olyan a hangulat mint tv keresztül,szinte mindenhol fèlhàz volt szinte 0 hangulat.Egyedül Phillybe volt telthàz meg jó hangulat,ahol még meccshangulat volt az Charlotte(panthers)és Baltimor.A többi stadion hangulat szempontjàbol nagy csalodàs(ebben a falcons szurkolo kollegàm is egyetèrtett).
Mèg persze kivètel az Alabama meccs,mert az hatalmas élmèny volt majdnem 100 000 nézővel.
Gondoltam megosztom ezt veletek,remèlem nem untattam ezzel senkit.
Még nem írtam soha ilyen beszamolo szerüsèget,uh ha valamit össze vissza írtam volna bocsi😊))
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Ha már évértékelés, valaki meg tudja magyarázni, hogy hogy a fenébe sikerült 2. helyre befutni pass defense DVOA-ban? 😀 Ennél nagyobb mindfuck statot nem láttam idén.

www.footballoutsiders.com/stats/teamdef
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 877 — je suis poloska
uhuhuhu, az év Dallas veréssel kezdődött, már alig várom a folytatást, párszáz nap múlva :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nem elveszett a helyzet az Oline még egy évig futhat,kell egy go to guy wr akinek lehet passzolni nyugodtan,akkor megélhet Ertz és JM...és a két fakezű ostaba is hátha javul.RB is kell mert Sproles nem zeke... a többiek meg nem kezdő szintek sajna...
O oldalon ez azért nem lehetetlen,tekintve,hogy az RB class nagyon erős,WR-t meg meg kell oldani nincs mese.

D oldalra CB,CB,
Itt sem rossz a class(főleg CB poszton 2-3körben is)

ILB:esetleg még elhozhatnánk az sf-ből Hodges-t amíg ott van Kelly ugy is utálja a fekákat...vagy majd FA-ról.

De érdekes lehetne FA-ról is valaki ez a poszt nem olyan gyilkos a pénz tekintetében...(ILB)

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
Van hova fejlődni, reméljük a stáb egyben marad (esetleg Reichet nem fogom sajnálni) és akkor lehet tovább építkezni. Megtalálni a labdát jól elkapó WRk-t és a WRk-t jól őrző CBk-t 😊. S nagyobb összhangot a védelmi részek között.

dande
Csak kérned kell 😉
The Buffalo News reports the Bills are expected to interview Eagles OC Frank Reich for their head-coaching vacancy.
empty taxi
Mire számíthatnak?
Janek
Greengo
Ezt én nem mertem leírni 😛
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 904 — Így remélem megfelelek nektek.....

dande
Csak kérned kell 😉
empty taxi
Igen azért is mertem írni mert már volt erről szó 😊 de erősen kétlem hogy lenne belőle vmi. Azt mondjuk nem bánnám ha egy másik ex Charger jönne a helyére 😉 (McCoy) akkor ami a stábot illeti talentben nem lehetne kifogás a nevek alapján. Még a HCnak lenne a leggyengébb pedigréje a múltat illetően a maga helyén 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 208 — Lájkold a zsűrit!

dande
Csak kérned kell 😉
empty taxi
Mire számíthatnak?
Janek
ugye játékosként nagyon csipázták anno Buffaloban, Jim Kelly cseréje volt sokáig, PO-meccset is nyert a Billsnek
sztem a fanbasenek szól az interjú

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

dande
Csak kérned kell 😉
empty taxi
Mire számíthatnak?
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !