Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 415 — Beware the Slim Reaper!
Az finom lesz. Agholor-DGB-Treggs-Turner négyessel fogunk kiállni? Ez szerintem esélyes az NFL történelem leggyengébb WR-sora címre is. 😢

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Ma valószínűleg Jordan Matthews nélkül kell nyerni. Nem lesz gond, jön Agholor.
több mint 9 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Sima ügy: a hétvégén nyer a PIT,.ARI, SD.,HOU,. DET,.....és akkor csak Nekünk kell nyerni. és újra a rájátszás közelében vagyunk! 😀
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Igen, mert úgy nyert a Dallas egy otthon ezelött 4-1el álló, rájátszássért küzdő csapat ellen, hogy a gárda erösségének számító offense, szinte minden kategóriában season low-t hozott.
Egyébként Braxa, mi ez a nagy Cowboys utálat? Mert az elmult kb egy hónapban, ha a Dallassal kapcsolatban volt hozzászolásod akárhol, az csak negatívum volt.
Amare
az egy dolog nyertek, de a hajnali meccs után a cowbyos nagyon nem megállíthatatlan(nyílván továbbra is SB esélyesek, de a megállíthatatnaság és aSB esélyesslg között van különbség). ennyit akartam csak 😊

nem utálom én a cowboyst, nem is szeretem, bocs a DAL faloktol ha ez jött le. Sztem csak az OL miatt van, annyira irigylem 😕
braxa88
Ha nyernek egy SB-t, akkor úgyis felmegy az ára az OL játékosoknak (legalábbis új szerződést fognak kérni), ami nem fér majd a sapka alá, ezért pedig 1-2 éven belül jól szétvásárolják 😀 /nyugi csak jinxelek, mielőtt a dallasi néputálat elsöpör/
MirrMurr
Egy 4. körös QB mellett (aki szotyit keres ) lesz ott pénz pár szerződésre
több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Igen, mert úgy nyert a Dallas egy otthon ezelött 4-1el álló, rájátszássért küzdő csapat ellen, hogy a gárda erösségének számító offense, szinte minden kategóriában season low-t hozott.
Egyébként Braxa, mi ez a nagy Cowboys utálat? Mert az elmult kb egy hónapban, ha a Dallassal kapcsolatban volt hozzászolásod akárhol, az csak negatívum volt.
Amare
az egy dolog nyertek, de a hajnali meccs után a cowbyos nagyon nem megállíthatatlan(nyílván továbbra is SB esélyesek, de a megállíthatatnaság és aSB esélyesslg között van különbség). ennyit akartam csak 😊

nem utálom én a cowboyst, nem is szeretem, bocs a DAL faloktol ha ez jött le. Sztem csak az OL miatt van, annyira irigylem 😕
braxa88
Ha nyernek egy SB-t, akkor úgyis felmegy az ára az OL játékosoknak (legalábbis új szerződést fognak kérni), ami nem fér majd a sapka alá, ezért pedig 1-2 éven belül jól szétvásárolják 😀 /nyugi csak jinxelek, mielőtt a dallasi néputálat elsöpör/

Szerkesztette: MirrMurr
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Azt az OL-t ki nem irigyli? Hiába a nagy skillposzt hiány nálunk, én akkor is első sorban azt erősíteném O oldalon, mert már nem is tudom hanyadik verzióban állunk fel idén, ahhoz képest még nem is annyira rosszak.

Skill posztra találunk még szerintem embert később is. Ki ne akarna amúgyis Wentzel játszani 😊

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Amare

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 481 — …not me…Im in my prime!
Na. Megint szopott a vikings. Bar nyert a cowgirls nekunk ez mar nem szamit. Csak a vikings bukja minden hatralevo meccsét. :d
ano92
Azt néztem én is, hogy csóri Vikes nekünk dolgozik. Lassan top 20-as pickünk lesz, ami a végén így még top 15-top10-es is lehet, ha még szarabbul megy nekik.
Amúgy ez a Dallas elég megállíthatatlannak tűnik idén.
MirrMurr
a hajnali meccs alapján megállíthatatlanok?!
braxa88
Én az alapján mondom ezt, hogy majd minden meccsen tudnak hozni valamelyik egységben pluszt ami győzelemhez segíti őket. Ettől még elfogyhatnak a PO-ra, de most nekem kicsit olyan hatást keltenek, mint a 2013-as szezonban a Seattle.
MirrMurr
Fú komám ezt meg ne lássa valamelyik Hawks drukker mert leharapják a fejedet 😀 😉
Na. Megint szopott a vikings. Bar nyert a cowgirls nekunk ez mar nem szamit. Csak a vikings bukja minden hatralevo meccsét. :d
ano92
Azt néztem én is, hogy csóri Vikes nekünk dolgozik. Lassan top 20-as pickünk lesz, ami a végén így még top 15-top10-es is lehet, ha még szarabbul megy nekik.
MirrMurr
braxa88

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
ano92
MirrMurr
braxa88
Én az alapján mondom ezt, hogy majd minden meccsen tudnak hozni valamelyik egységben pluszt ami győzelemhez segíti őket. Ettől még elfogyhatnak a PO-ra, de most nekem kicsit olyan hatást keltenek, mint a 2013-as szezonban a Seattle.

Szerkesztette: MirrMurr
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ano92
MirrMurr
több mint 9 éve
ano92
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 9 éve
Mondjuk Arod hihetetlen gyorsan engedte el a labdakat sok passzat ki is emelte a tv ,szoval sok sack nem volt kilatasban.
Janek
Legutóbbi 5 meccsen csináltunk 6 sacket. 3 DE tolja kezdőfizetéssel, Cox százmillióval. Sackek helyett az ostoba büntetéseket gyűjtik a srácok. De legalább mindent a fakezű elkapókra foghatunk.

Ez de jó írás:

igglesblitz.com/2016/11/biggest-frustration/
határbíró
Cox dt

Nem sok sacket tudsz csinalni ha batran dobalhat a wb mert gyenge cb-k vannak a hatd mögött
Janek
Nem. Ez két oldalú dolog. Vagy van egy lockdown Sec, és akkor van ideje odaérni az átlagos vagy rosszabb faladnak, vagy van egy büntető falad, és akkor egy rosszabb sec is elég, mert hamar odaérnek, kevesebb ideig kell tudni tartani az elkapókat. Én a másodikra esküszöm, mert az elit elkapókat egyébként is nagyon nehéz tartani.
Maradjunk annyiban, hogy konzisztensebb teljesítmény kéne a DL-től.
Eazzy
maradjunk annyiban, hogy a liga valaha volt legkomplettebb irányítója kifogott egy csúcsformát : D

De amúgy jogos. Jöhetnének a sackek rendesebben. Bár ezt ne Coxtól várjuk már el szerintem, hogy sack leader legyen. Inkább Grahemtől (bár ő amúgy idén kurvajól játszik). Nekem Curry szerződés/teljesítmény arányossága rontja a mutatót inkább.
ano92
Főleg hogy ugyanígy szituációs passrusherként volt 9 sackes szezonja is Currynek...

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Mondjuk Arod hihetetlen gyorsan engedte el a labdakat sok passzat ki is emelte a tv ,szoval sok sack nem volt kilatasban.
Janek
Legutóbbi 5 meccsen csináltunk 6 sacket. 3 DE tolja kezdőfizetéssel, Cox százmillióval. Sackek helyett az ostoba büntetéseket gyűjtik a srácok. De legalább mindent a fakezű elkapókra foghatunk.

Ez de jó írás:

határbíró
Cox dt

Nem sok sacket tudsz csinalni ha batran dobalhat a wb mert gyenge cb-k vannak a hatd mögött
Janek
Nem. Ez két oldalú dolog. Vagy van egy lockdown Sec, és akkor van ideje odaérni az átlagos vagy rosszabb faladnak, vagy van egy büntető falad, és akkor egy rosszabb sec is elég, mert hamar odaérnek, kevesebb ideig kell tudni tartani az elkapókat. Én a másodikra esküszöm, mert az elit elkapókat egyébként is nagyon nehéz tartani.
Eazzy
maradjunk annyiban, hogy a liga valaha volt legkomplettebb irányítója kifogott egy csúcsformát : D

De amúgy jogos. Jöhetnének a sackek rendesebben. Bár ezt ne Coxtól várjuk már el szerintem, hogy sack leader legyen. Inkább Grahemtől (bár ő amúgy idén kurvajól játszik). Nekem Curry szerződés/teljesítmény arányossága rontja a mutatót inkább.

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Barwin, Curry és persze MSII se tud sokat hozzátenni a passrushoz..Logan meg sokat sérült ..így nehéz
több mint 9 éve
Janek

Ez de jó írás:

határbíró
Cox dt

Janek

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
Janek

Ez de jó írás:

határbíró
Cox dt

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Janek

Ez de jó írás:

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 207 — Lájkold a zsűrit!
A WR class milyen erős lesz az idei drafton előreláthatólag?
Hulkeinstein
Sok idő van még tavaszig, de nekem az OL- mellett a WR-class tetszik legkevésbé jelenleg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Wack

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 814 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
de az, hogy a lassan csak philadelphiában világhírű front 7 ennyit tudjon produkálni a liga bőven hátsó felébe tartozó OL ellen, azt nehéz megemészteni. szeretem coxit, de lassan elkezdhetne pusztítani. remélem, ő nem ez a nagy szerződés a zsebben, szarok a farmra típus. nem annak gondoltam.
jorge
Ezt fogalmam sincs mire alapozod, a Packers OL az egyik legjobb a ligában. Tegnap TJ Lang hiányzott (probowl kaliber G), de a helyén Spriggs nagyon jól teljesített. A falból mindenkinek elsősorban a passz blokkolás az erőssége, és tegnap sem volt ezzel baj.
alatriste
ezt valószínűleg benéztem, most találtam egy statot a football outsidersen, ami szerint pass protban a gb ol 11. philly 13. a sérülések vagy a jó ég tudja mi miatt viszont akkora volt a kétségbeesés sajtos oldalról, meg megy a marketing, hogy a front sevenünk pusztít, azt hittem, Áron föl se áll. ehhez képest a LOS-t végig, akkurátusan messziről nézte az eagles D.
jorge
Pánik hangulat nem volt az OL-t illetően, de az igaz, hogy voltak kételyeink a Lang kiválása után. Az, hogy Tretter helyett Linsley játszik gyakorlatilag semmi változást nem hoz. 2 évig volt Ő a kezdő de PUPon kezdte az évet és lett Tretter újra center (akit anno egy sérülés miatt előzött be a DC-n Linsley). Mind a ketten bőven nfl kezdő kaliberek.
Lang helyett azért számítottunk egy nagyon domináns Cox játékra, mert int. pass rusherek között a liga legjobbjai között van, és mivel Tretter sem épült még fel, RG-ban vagy Barclay játszott volna, aki jól dokumentálhatóan a legszarabb OL emberünk (taval 36%ban volt a pályán-> 10.5! sack, idén eddig 20%ban-> 2 sack + 3 bünti). De Spriggstől sem tudtuk mit várjunk belső falemberként, mivel soha életében nem játszott még mást mint T. De nagyon pozitív meglepetés volt tegnap.

Támadó oldalon az OL amivel egész évben nagyjából azért meg lehettünk elégedve. A tegnapi mondjuk ennek fényében is egy nagyon jól sikerült meccse volt az egységnek.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
de az, hogy a lassan csak philadelphiában világhírű front 7 ennyit tudjon produkálni a liga bőven hátsó felébe tartozó OL ellen, azt nehéz megemészteni. szeretem coxit, de lassan elkezdhetne pusztítani. remélem, ő nem ez a nagy szerződés a zsebben, szarok a farmra típus. nem annak gondoltam.
jorge
Ezt fogalmam sincs mire alapozod, a Packers OL az egyik legjobb a ligában. Tegnap TJ Lang hiányzott (probowl kaliber G), de a helyén Spriggs nagyon jól teljesített. A falból mindenkinek elsősorban a passz blokkolás az erőssége, és tegnap sem volt ezzel baj.
alatriste
ezt valószínűleg benéztem, most találtam egy statot a football outsidersen, ami szerint pass protban a gb ol 11. philly 13. a sérülések vagy a jó ég tudja mi miatt viszont akkora volt a kétségbeesés sajtos oldalról, meg megy a marketing, hogy a front sevenünk pusztít, azt hittem, Áron föl se áll. ehhez képest a LOS-t végig, akkurátusan messziről nézte az eagles D.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 814 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
jorge

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
...
Ha valami pozitívumot kell mondani, akkor az O-fal elég mély, Seumalo sem hibázott nagyokat, illetve Wentznek minden esélye megvan, hogy clutch legyen. Viszont ehhez playmakerek kellenek neki, és nem random 3.-4. körös WR-ek. Ha nem hozunk egy elit WR-t (ha egyáltalán lesz...) a piacról, akkor jövőre is baszhatjuk a szezont.
Hulkeinstein
Sztem az FO-nak érdemes lenne Reggie McKenzie munkásságát tanulmányozni.
Carr rookie éve gyengébb volt, mint Wentz-é (összességében gyengébb csapatban is játszott), de látták benne a lehetőséget ezért komolyan invesztáltak elé az OL-be (nálatok ez sokkal jobban áll most, mint nálunk akkor) és hozták Crabtree-t, illetve draftról Cooper-t és Walford-ot (nálatok a TE poszt is rendben sztem). Volt egy OC csere is, de sztem nálatok ez sem kell, szóval gyorsabban lehet rendbe tenni az O-t.

Lane Johnson helyzetétől függően felül kell vizsgálni az OL-t és ki kell menni a piacra és rárepülni egy jó WR-re (bár ahogy gyorsan ránéztem a FA trackerre nem lesz túl komoly a kínálat...), majd a drafton is elöl, illetve akár többször is WR-t hozni. Gondolom RB-t is kéne hozni vhol, de szerencsétekre erős lesz ez a draft RB fronton.

Többi pick meg mehet a védelembe és ha marad JS, sztem komoly brigád lehet itt már jövőre.

De lehet mellé lövöldözök, mert nem igazán követtem eddig a csapatot, inkább csak Wentz miatt kezdtem idén nézni pár meccseteket...
Rolni
vannak olyan (jelenlegi) FA WRek (30év alatt), akik komoly erősítések lennének: Jeffery, Britt, Floyd, Pryor
De tényleg nem.
braxa88
Jeffery jó lenne, kár hogy neki sincsenek rendben a pályán kívüli dolgai.

A WR class milyen erős lesz az idei drafton előreláthatólag?