Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 900 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt elfogadom, hogy Everett, nem biztos, hogy direkt csinálta ilyen brutálisra, de nyilván Sproles úgy mérte fel, hogy tudja visszavinni, Everetett pedig nem láthatta, rogyasztani az elkapás miatt rogyasztott.
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Hát a visszahordónak kell pedig felmérnie, hogy fogja tudni viszahordani, vagy inkább kér fair catchet. Ha picit később jön Everett és Sproles elkapja a labdát, akkor is belegyalulja a földbe.
Én ezt pont nem láttam, mert szakadozott a stream, de így a visszajátszást látva nem vagyok meggyőzve, hogy élve el kéne Everettet temetni emiatt.
Azt nem annyira tudom felmérni, hogy Everett mennyire volt képben, azt talán látnia kellett volna, hogy nincs a labda Sproles kezében még, és ha így van, akkor genyó hogy mégse lassított.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 900 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.tdmagazin.hu/hirek/szabalyos-utkozes-vagy-aljas-huzas/2854
MrMiksa
kívánok ilyen ütközést annak aki ezt írta, anukája fszt már bocsánat, hogy a francba kellett volna fair catcht kérnie ha nem, is látta védőt hogy jön, marha
több mint 9 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
 www.tdmagazin.hu/hirek/szabalyos-utkozes-vagy-aljas-huzas/2854
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Én nem húznék WR/CB-t első két körben, kivéve ha mindkettőből be tudunk szerezni top talentet. Amúgy tuti BPA. Annyi poszton vérzik ez a csapat, hogy semmi értelme nem BPA-zni. Leglább a kövi két draftot BPA-zni kell. A mostani keretet tekintve csak nagyon kevés olyan embert tudok mondani, aki a jövő sikeres franchise embere. A támadó oldalon kizárólag Wentz. Skill playerek közül mindenki kuka lehet bármikor, a fal meg öreg, lecsúszott és drogos.
Eazzy
Én meg általában a BPA híve vagyok, sokszor karakterhibás vagy sérült srácokat is bevállalva főleg a hátsó körökben. Így lesznek a csapatnak egyéniségei, playmakerek. Kelly nem tett mást, csak a nagy egokat és egyéniségeket elzavarta. Ennek az eredménye (szerintem) egy színtelen és unalmas csapat lett. (persze akkoriban reméltem, hogy ennek van értelme de utólag beláttam, hogy k***ra nincs)

Már draftkor örültem a Mills húzásnak, simán érdemes bevállalni, több ilyet kérnék. Max nem jön be, mint a hetedik körösök jó része.

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Lehet LongSp-t is vadászni JonDo kivarázslóskodta magát idénre a csapatból..... DS meg agyrázkódás protokollon csoda hogy túlélte
dande
Jó eséllyel követi őt Watkins, Smallwood és Tobin. Ő már sérült volt, mikor megverte Kerrigan a végén.
több mint 9 éve
Lehet LongSp-t is vadászni JonDo kivarázslóskodta magát idénre a csapatból..... DS meg agyrázkódás protokollon csoda hogy túlélte
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 816 — Apu ökölbeszorított keze
Nekem ugy tetszene hogy a ket top wr ha bent van akkor egyik aztan bpa vegig.
M Kendricks is mehetne az idei "jateka" alapjan mashova

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Amúgy a meccs emberéről is emlékezzünk meg, Trey Burton baromi jó játékos, a szívét kiteszi a csapatért. Nagy fogás volt az ő szerződtetése undraftedként, ahogy Paul Turneré is.

több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 415 — Beware the Slim Reaper!
Szerintem is kisebb az esély Logan megtartására, sajnos. Pénzügyileg a Cox/Curry/Ertz szerződések levét fogjuk meginni most Logan elengedése formájában. A háromból 2 csak a potenciálra kapta a nagy pénzt és nem teljesítenek (vicc, hogy Ertz csak egy hónapot hajlandó normálisan játszani a szezonban, azt is miután egy hétig rugdalják az edzők és a média). Ráadásul Allen és Vaeao is játszanak, és az utóbbiban még van is fejlődési lehetőség, Allen meg elfogadható csere. Logan helyett szerintem megpróbálhatunk a drafton szerezni egy másik run stuffert.

A gyökér Johnson meg jól tenné, ha átstrukturálná a fizetését előbb-utóbb, hogy segítsen valamit a csapatnak. Az ügye miatt megszűnt a garantált pénze, így dead money nélkül bármikor elcserélhető/kirúgható. Szerencséje van, hogy egyelőre szükség van rá.

Rosemanre én nem vetek követ Alosno/Maxwell miatt, ezek a cserék kellettek, hogy felmenjünk Wentzért. Murray meg csak a pénzért volt itt, játszani nem akart, viszont folyamatosan nyavalygott.
Curry és Ertz szerződése amiért lehet szidni most, szerintem.

A drafton szerintem is abban a luxus helyzetben leszünk, hogy Qb és talán safety poszton kívül bárhova jól jön az erősítés. Már csak a megfelelő játékosokat kellene megtalálni 😀
Még nyilván fognak változni a dolgok, lesz free agency, de én azokra a posztokra húznák, ahol erős a draft. Talán kevésbé nyúlunk mellé így. Korai DL drafton sem lepődnék meg, Graham másik oldalán nincs senki és Logan is lehet elmegy. Cornerből én őszintén szólva akár kettőt is húznák ebből az erős classból, az egyik csak bejön. 😊 Futóknál is sok jó név lesz idén, majd meglátjuk, hogy mennyire fogynak az elején, mert más erős posztok is vannak a drafton. Az elkapó class viszont nem tűnik a legjobbnak, szerintem egy játékost ha húzunk, a többiek a szabadügynök piacról jönnek. Rontani nehezen tudunk a mostani brancson.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Láttuk már sokszor, hogy egy rendszeren mennyi minden múlik. Van azért ellenpélda is, pl Jenkins, aki egy rakás szar volt NOLAban, itt meg fénykorát éli.

Engem őszintén szólva nem érdekel hogy mennyi pénz van a cap alatt, meg hogy nehéz, vagy könnyű dolog-e. Megoldja aki ennek a szakértője higgyétek el.

Én nem húznék WR/CB-t első két körben, kivéve ha mindkettőből be tudunk szerezni top talentet. Amúgy tuti BPA. Annyi poszton vérzik ez a csapat, hogy semmi értelme nem BPA-zni. Leglább a kövi két draftot BPA-zni kell. A mostani keretet tekintve csak nagyon kevés olyan embert tudok mondani, aki a jövő sikeres franchise embere. A támadó oldalon kizárólag Wentz. Skill playerek közül mindenki kuka lehet bármikor, a fal meg öreg, lecsúszott és drogos.

A védelemben Cox és Hicks. (Curry a kedvencem a személyisége miatt, de sajnos idén hulladék az elvárthoz képest)

Szóval nem tudok felidézni magamban egyetlen pozit sem ahová ne jönne jól az elérhető legjobb játékos.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Logant nem ússzuk meg évi 10-12 millió alatt, és akkor nem kér sokat.
Shawn84
Sztem a fele lesz. ( | se | )
Greengo
Kizárt hogy ilyen olcsó legyen. Liga top DT- i közt van. Nézd meg Mike Daniels fizuját vagy itt van Curry. Évi 9-10. Logan lesz 10 de nem tartom kizártnak hogy több. Sapi is emelkedik. Ez az árfolyam. Máshol kapni fog 12-t simán.
Shawn84
Ha ennyibe fog kerülni, márpedig ennyibe fog, akkor nem fogunk vele hosszabítani. Elképzelhetlen, hogy évi 30 milliót költsünk csak kettő DT-re... Cox azért kapott ekkora pénzt, hogy gyengébb játékosok is megéljenek mellette, mint pl. Allen is egész jól elkaristol ebben az évben.
balintbaba
logan toprun stopperek közt van. Nézd mé mikor nem játszik mennyivel több futott yardot engedtünk. Nem Logan 10 milliója sok hanem Curry 9-e.
Shawn84
Hiába top a posztján, mindenkit akkor sem lehet megtartani, akkor sosem jönnének ki jó FA-k a piacra. Szvsz Logan bőven pótolható, és nem kéne a falra elverni a cap egyharmadát...
Curryvel meg nem nagyon lehet csinálni semmit, akkora lét kapott, azt hiszem magas garantálttal...
Amúgy Rózsihoz csak annyit, hogy jól sikerült az idei FA tevékenység, elbasztunk egy csomó pénzt nagy igéretekre (Ertz, Johnson, Curry), és kibasztunk olyan játékosokat akik kurva jó évet futnak: Murray újra elit, Alonso kb. Pro Bowl szintet hoz, Maxwell meg egy solid corner lett Miamiban. Azért Kelly mellet Rózsi keze is bőven benne van a mostani rosterben.😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Shawn84
Greengo
Kizárt hogy ilyen olcsó legyen. Liga top DT- i közt van. Nézd meg Mike Daniels fizuját vagy itt van Curry. Évi 9-10. Logan lesz 10 de nem tartom kizártnak hogy több. Sapi is emelkedik. Ez az árfolyam. Máshol kapni fog 12-t simán.
Shawn84
Ha ennyibe fog kerülni, márpedig ennyibe fog, akkor nem fogunk vele hosszabítani. Elképzelhetlen, hogy évi 30 milliót költsünk csak kettő DT-re... Cox azért kapott ekkora pénzt, hogy gyengébb játékosok is megéljenek mellette, mint pl. Allen is egész jól elkaristol ebben az évben.
balintbaba
logan toprun stopperek közt van. Nézd mé mikor nem játszik mennyivel több futott yardot engedtünk. Nem Logan 10 milliója sok hanem Curry 9-e.
több mint 9 éve
Wentz legjobb meccse volt ez.
Ami aggaszto hogy tudjuk kene wr,cb,oline de aalig van hely a sapi alatt ,cutolni sem lehet szinte senkit plusz Logant is itt kene tartani.
CB WR megoldhato drafton ha nem nyer sokat a vikes,de az oline akkor is necces LJ miatt.
Janek
Pont felhoztam Barwint. Jó arc meg minden, de ez a teljesítmény nekem nem érne meg 8,3 M-t. Ha elküldjük akkor meg a DM csak 600e. A legjobb lenne mondjuk eltradelni, de nem tudom mennyire kapkodnának érte. (mindenesetre ez az éve elég gyenge). A sérülékeny R. Mathews is ha cut akkor 1M a DM és 4 millió szabadulna fel.
Aki még nálam a veszélyzónába eshet az Peters. Jó munkásember , de már kifelé van ő is. Elég sokat visz el .. ha nem is megválni tőle, de a szerződését lehet át kéne szerkeszteni mert a 11,2 M a False Start Guinness Rekordért kicsit drága már. 😀
Sztem szerencsés helyzetben vagyunk most pont azért mert szinte csak Logan szerződését kell megoldani a lejáró szerződések közül. Sztem nem fog azért nagy pénzt kapni(gondolom kérni sem) szval emiatt sem aggódok. Mellette Carroll vagy Braman esetleges hosszabbítása már aprópénz.
Greengo
Jó de Curry Graham páros kevés lesz bár ugye fizetés ügyileg kezdők...

Peters is érdekes mert ha ő nincs akkor BigV lesz az LT és a méregdrága Lane az RT aki ugye a köv büntinél 16 meccs....

CB/WR első két kört látok a gömbben a draftra tekintve....

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Barwinnak mennie kell, én is bírom, de már régóta figyelem, nem sok olyan playt tudtok tőle mutatni, amikor megveri az emberét és odaér a qb-ra. Jól coverezik, sokoldalú, de ez egy DE-nél nem fő preferencia. A sackjeit általában elváltásokból szerzi. Kell Graham másik oldalára is vki aki komoly veszélyt jelent 1-1ben. És akkor Coxal, Logannel, egyes szitukban Curryvel pusztítani fogunk.
korodiati
3-4 ben fasza volt a pass rusha. De 4-3 ban DE ként nem tudja kamatoztatni a tudását. Főleg, hogy másik oldalról LT ellen küzd állandóan.
Jó játékos ő, de nem 4-3ban DE ként. Szerintem.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Shawn84
Greengo
Shawn84

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Ami aggaszto hogy tudjuk kene wr,cb,oline de aalig van hely a sapi alatt ,cutolni sem lehet szinte senkit plusz Logant is itt kene tartani.
CB WR megoldhato drafton ha nem nyer sokat a vikes,de az oline akkor is necces LJ miatt.
Janek
Pont felhoztam Barwint. Jó arc meg minden, de ez a teljesítmény nekem nem érne meg 8,3 M-t. Ha elküldjük akkor meg a DM csak 600e. A legjobb lenne mondjuk eltradelni, de nem tudom mennyire kapkodnának érte. (mindenesetre ez az éve elég gyenge). A sérülékeny R. Mathews is ha cut akkor 1M a DM és 4 millió szabadulna fel.
Aki még nálam a veszélyzónába eshet az Peters. Jó munkásember , de már kifelé van ő is. Elég sokat visz el .. ha nem is megválni tőle, de a szerződését lehet át kéne szerkeszteni mert a 11,2 M a False Start Guinness Rekordért kicsit drága már. 😀
Sztem szerencsés helyzetben vagyunk most pont azért mert szinte csak Logan szerződését kell megoldani a lejáró szerződések közül. Sztem nem fog azért nagy pénzt kapni(gondolom kérni sem) szval emiatt sem aggódok. Mellette Carroll vagy Braman esetleges hosszabbítása már aprópénz.
Greengo
Barwinnak mennie kell, én is bírom, de már régóta figyelem, nem sok olyan playt tudtok tőle mutatni, amikor megveri az emberét és odaér a qb-ra. Jól coverezik, sokoldalú, de ez egy DE-nél nem fő preferencia. A sackjeit általában elváltásokból szerzi. Kell Graham másik oldalára is vki aki komoly veszélyt jelent 1-1ben. És akkor Coxal, Logannel, egyes szitukban Curryvel pusztítani fogunk.
több mint 9 éve
Shawn84
Greengo
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Janek
Greengo
több mint 9 éve
Janek

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Wentz ma is bizonyította, hogy a nehezét megcsináltuk a draftolásával, már csak egy komplett offense-t kell köré építeni, mert ez nem állapot. Bele se merek gondolni, mit művelne Carson, ha egy korrekt fal védené és tisztességes célpontoknak dobálhatna. Megint izgalmas lesz az offseason Philadelphiában.
evergreen
Pont arra gondoltam meccs után, hogy egy DeSeannyira voltunk ma a győzelemtől. 😊 Szval ha ő nálunk van ma nyerünk. Persze ez csak erre a meccsre lenne igaz.

jó kis meccs volt...
wentz elit...a többit meg hagyjuk 😊
burton és ertz komoly meccset hozott, de hol voltak korábban..agholor bár küzd, továbbra is nulla
a DL-ban óriási változások kellenek...barwin, curry, smith meccsek óta észrevehetetlen...így nem lehet domináns a D-ünk
ordas nagy need a WR, RB kombó
rengeteg volt ma is a sérülés..lassan elfogy a komplett csapat
zsojti
Curry nekem ma többször is feltűnt. Viszont Barwin teljesen megfáradt. Egyre komolyabban gondolom már azt a DL első kört. WR/DB meg jöhetne FA-n.
 www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/2017/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
jó kis meccs volt...
wentz elit...a többit meg hagyjuk 😊
burton és ertz komoly meccset hozott, de hol voltak korábban..agholor bár küzd, továbbra is nulla
a DL-ban óriási változások kellenek...barwin, curry, smith meccsek óta észrevehetetlen...így nem lehet domináns a D-ünk
ordas nagy need a WR, RB kombó
rengeteg volt ma is a sérülés..lassan elfogy a komplett csapat
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Wentz ma is bizonyította, hogy a nehezét megcsináltuk a draftolásával, már csak egy komplett offense-t kell köré építeni, mert ez nem állapot. Bele se merek gondolni, mit művelne Carson, ha egy korrekt fal védené és tisztességes célpontoknak dobálhatna. Megint izgalmas lesz az offseason Philadelphiában.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz