Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Rueben Randle jött egy évre. Én örülök neki 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 815 — Apu ökölbeszorított keze
ez kimaradt bocs:

Pederson mentioned Malcolm Bunche as one of the players in the mix at LG.
zsojti
vicces lesz

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
ez kimaradt bocs:

Pederson mentioned Malcolm Bunche as one of the players in the mix at LG.
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2016/3/23/11289970/eagles-doug-pederson-press-conference-nfl-owners-meetings-nfc-media-video-left-guard

kis olvasmány
pár érdekesség:
Matthews ki lesz próbálva szélső WR-ként, valószínűleg lesz FB az 53-as keretben, Burton-t megnézzük FB-nek, Barwin és Marcus Smith 4-3 as DE lesz, Bradham SAM Kendricks WILL, a Sec-re még ráfér az erősítés...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 860 — Így remélem megfelelek nektek.....
Unaloműzőként is egynagyon jó videó:

www.youtube.com/watch?v=f8LGQLwUBhA

Jó lenne valami hasonlót látni akár már idén de két három éven belül. A Vikings ellen szerzett TD 5:12-nél különösen ajánlott 😉
több mint 9 éve
Az nfl.com szerint A lett az eddig FO mozgás.
Hát igazán nekem már az A hogy lett jó pár fontos kiterjesztés,Thortonon kívül szinte minden fontos FA itt maradt és jó játékosok érkeztek nem túlfizetve.
A CD csere qb fizu ami egy kicsit árnyalja a képet ....de lehet sosem derül ki mit is tud.

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/chip-kellys-reported-trade-offer-marcus-mariota-utterly-insane
Shawn84
Ezt mondjuk pont úgy írja a cikkíró, mintha nem erre lehetett volna számítani. Lehet, hogy most még soknak tűnik (amúgy szerintem reális ár, de úgy tűnik a Titans-nek volt annyi esze, hogy nem fogadták el), de ha majd 10 év múlva is a középszerűségben vergődik a csapat, franchise QB nélkül, lehet picit át lesz értékelve Kelly szándéka. Nem mondom, hogy ez lett volna a tuti megoldás, és elsőre én is sajnáltam volna a kiadott értéket, de általában nem azon szokott múlni egy franchise sorsa, hogy van-e Fletcher Cox szerű DT a csapatban vagy nincs. Jelenleg, mivel van egy szem Bradfordunk megspékelve egy ki tudja miféle Daniel-lel persze, hogy létfontosságú Cox szerződéshosszabbítása, de egyébként, ha választani kellene, hogy ő vagy egy tehetséges irányító, akkor szerintem nem sokan gondolkoznánk rajta.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/chip-kellys-reported-trade-offer-marcus-mariota-utterly-insane
több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Onnan jött,hogy siker ügyileg gondoltam Charles-ra. Szerintem könnyen lehet,hogy van benne akkor potenciál,hogy Charles kaliber legyen.Jól átlátja a pályát,ha megnézed,marha ritkán rohan bele egy az egybe a védőbe,roppant ügyesen kerülgeti az embereket,és nem is egyszerű annyira földre vinni.
kiru 280
Ezek alapján a híres japán szumós yokozunára, Takanohanára is nagyon hasonlít. Leginkább siker ügyben, bár Henrynek kéne még valamit villantani a Heisman mellé. 😊
gyeek
Pontosan.Doink the Clown-t már meg se emlitem! Tiszta Henry.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 617 — Grady Judd fan
Onnan jött,hogy siker ügyileg gondoltam Charles-ra. Szerintem könnyen lehet,hogy van benne akkor potenciál,hogy Charles kaliber legyen.Jól átlátja a pályát,ha megnézed,marha ritkán rohan bele egy az egybe a védőbe,roppant ügyesen kerülgeti az embereket,és nem is egyszerű annyira földre vinni.
kiru 280
Ezek alapján a híres japán szumós yokozunára, Takanohanára is nagyon hasonlít. Leginkább siker ügyben, bár Henrynek kéne még valamit villantani a Heisman mellé. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
És szépen okosan a támadófalba húzunk.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 203 — Lájkold a zsűrit!
Charles és Henry játékstílusra ég és föld.
Charles egy klasszis scatback, aki attól klasszis, hogy a tackle-ök között is jó és még passzjátéknál is elsőrangú célpont.
Henry sokkal inkább egy Brandon Jacobs vagy egy LeGarrette Blount.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Remélem HB Ezekiel Eliott nem téved hozzánk 1/8-ra.
1/8(on elérhető) lehetne nálam sorrendben:
-WR Treadwell
-CB Hargreaves
-OT R. Stanley

Sok helyen azt írják Elliott lesz a numberone,de talán a késöbbi körökben is lehetne hozzá hasonló képességű játékost hozni.
Nálam ez egy 3.körös Derrick Henry lenne ha esetleg lejjebb csuszna hozzánk.Hall of Fame,All Star és nem utolsó sorban Pro Bowler lenne kapásbol.(bocs😀) Valahogy bennem KenzeszKapitány Charles emlékeit hozza fel.
kiru 280
Treadwell szerintem nagyon reach lenne 1/8on, hiába hiányposzt, én nem őt vinném.
Az hogy Henryt Charleshoz hasonlítod nem tudom honnan jött. Teljesen más a két játékos testfelépítése, játékstílusa...
balintbaba
Onnan jött,hogy siker ügyileg gondoltam Charles-ra. Szerintem könnyen lehet,hogy van benne akkor potenciál,hogy Charles kaliber legyen.Jól átlátja a pályát,ha megnézed,marha ritkán rohan bele egy az egybe a védőbe,roppant ügyesen kerülgeti az embereket,és nem is egyszerű annyira földre vinni.Marha nagy tehetség szerintem,és anno Charles ugyan ilyen volt.Charles se épp arról híres,hogy 1.-2. hit után megy tovább,Henry sem.Ez annak is köszönhető véleményem szerint,hogy KC-ben és Alabamában egyértelműen jó blokkot adnak a futóknak.Akkor? Ne mond már nekem hogy az ég világon semmi közös nincs bennuk,amikor szinte az osszes pro RB ugyan olyan,speedback,vagy erőfutó.
Részemről pedig Treadwell elférne nálunk.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
-WR Treadwell
-CB Hargreaves
-OT R. Stanley

Sok helyen azt írják Elliott lesz a numberone,de talán a késöbbi körökben is lehetne hozzá hasonló képességű játékost hozni.
Nálam ez egy 3.körös Derrick Henry lenne ha esetleg lejjebb csuszna hozzánk.Hall of Fame,All Star és nem utolsó sorban Pro Bowler lenne kapásbol.(bocs😀) Valahogy bennem KenzeszKapitány Charles emlékeit hozza fel.
kiru 280
Treadwell szerintem nagyon reach lenne 1/8on, hiába hiányposzt, én nem őt vinném.
Az hogy Henryt Charleshoz hasonlítod nem tudom honnan jött. Teljesen más a két játékos testfelépítése, játékstílusa...

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 203 — Lájkold a zsűrit!
Henrynél meglepne ha bent lenne a 3. körben, ink megy ki az 1.-ben, mint a 3.-ban szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem mintha lenne második körünk ugyebár
mustaine
3.at akartam írni,kijavítottam. De azért örülök,hogy a lényeget megragadtad a mondandómból😊

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Nem mintha lenne második körünk ugyebár

több mint 9 éve
-WR Treadwell
-CB Hargreaves
-OT R. Stanley

Szerkesztette: nesto28

több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Ki az a Nelson ?

Kicsi cb?
Verrett,Tillman ...stb
Janek
Agholor
több mint 9 éve
Ki az a Nelson ?

Kicsi cb?
Verrett,Tillman ...stb

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 860 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként nézegetve Mcleod és McKelvin highlights videóit, ha nálunk együtt beválnak, miénk lesz a McDöglesz védelem 😊

Egy Harg pickel (meg aztán néhány picksixel) ki tudnák békülni. Nem nagyon látom, hogy 8. helyen máshová kit tudnánk/érné meg húzni. Legfeljebb BPA,
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 617 — Grady Judd fan
Nekem Hargreaves nagyon Nelson 2.0 bust szagú (bocs de ez a magán véleményem). + nekem az a véleményem hogy nagyon kicsi, első évben kb. pályára sem szabad küldeni mert eltakarítják. Az meg -1 év
MirrMurr
Nagyon kicsi? Mármint nem magas? Mert 204 font a 5 láb 10 hüvelykes magasságához kifelyezetten nehéz. A combine adatai alapján megvannak a fizikai tulajdonságai, hogy sikeres legyen az NFLben. Ha valami miatt aggódom az a frizurája. :x

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Oké ezzel az érvvel nem lehet vitatkozni 😀 Legyen igazad, ettől még kicsi 😀
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
bosa meg lassú. 😀 Vannak konkrét terveink sideokra. 1/8 ra húzzunk akkor egy rotációs embert? Vagy az 1/8 asunk ültesse le a jól megfizetett Curryt pl? Nemhiszem, hogy érte tradeltünk be.

Annyira amúgy sem bírom a csávót. Hargreaves nem lehet bust, olvastam a nagykönyvet és benne van hogy elit lesz.

több mint 9 éve
Nekem Hargreaves nagyon Nelson 2.0 bust szagú (bocs de ez a magán véleményem). + nekem az a véleményem hogy nagyon kicsi, első évben kb. pályára sem szabad küldeni mert eltakarítják. Az meg -1 év

Szerkesztette: MirrMurr