Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Thornton tesztelné a piacot. Persze van az a pénz 😊 www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/cedric-thornton-loves-philly-eager-test-market
több mint 10 éve
Geccccóó, megtaláltam egy idei korábbi edzésünk felvételét:Nyilván ő droppolt a legtöbbet. : D : P
Ezek a recievereink. Várom ki kit ismert fel így sisak nélkül...(az első csókára a tippem Huff lenne)
Eazzy

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Geccccóó, megtaláltam egy idei korábbi edzésünk felvételét:www.youtube.com/watch?v=6K3hoc_mCnY
Ezek a recievereink. Várom ki kit ismert fel így sisak nélkül...(az első csókára a tippem Huff lenne)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Olvasva a vitátokat, én csak annyit merészelnék belepofázni, mert kikivánkozik, hogy azért durva leegyszerűsítése egy többismeretes egyenletnek, hogy aki superbowl-t nyer az eredményesen dolgozik, aki csak superbowlba jut az meg eredménytelenül. Gondtalan lehet ilyen egyszerű világban élni.Így van.Ragaszkodsz látom a visszefelé való frankó-megmondáshoz. Kár, hogy a jövőbe nem látsz, mert akkor Tim nem hogy még mindig az NFLben lenne mint csere, de határozott léptekkel haladna Canton felé.Ja volt.Szerinted.Szerinted.Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Ha nekem van egy óriási cégem, és bármit variálok nem jön a profit, a siker, akkor eleinte azt fogom gondolni, hogy hülyékkel vagyok körülvéve, de ha ezeket mind lecseréltem, mindent kijavítottam, kiigazítottam, ami szerintem kijavításra, kiigazításra szorult, és mégse jönnek az elvárt eredmények, akkor felmerül, hogy talán rosszul delegáltam a feladatokat, vagy rosszul kommunikáltam az elvárásokat, vagy pontatlan utasításokat adtam.
De persze lehet, hogy ha fel is merül, attól még leszarom, hiszen az enyém a cég. 😊
Sobri Jóska
gyeek
Szerintem meg a philadelphiai sikertelenség (lehet Coughlin nem tudta dominálni a csoportot az elmúlt 10 évben, csak nyert két SB-t) nem Kelly vagy Reid vagy pár funkcionárius hibája, hanem azé, aki ilyen rosszul rakosgatja a sakkfigurákat.
Sobri Jóska
Szerintem meg az hogy egy csapat hosszú éveken át tud konzisztens teljesítményt nyújtani sokkal inkább fényezi az edzőt, mint hogy 4 évente alakítanak némi szerencsével egy hatalmasat, közben meg épp átlag fölöttiek.
Hindsight bölcsességekkel lehet lődözni, hogy bezzeg 2 SB-t nyert az öreg az Almában míg Reid csak egyszer jutott SBba és ott is alul maradt, de az okos döntés nincs ott az ember orra előtt amikor meg kell hozni, ahogy David Tyree sisakjára is csak egyetlen egyszer tapadt labda, ami meg úgy látszik Coughlin zsenialitását emeli. Reiddel simán volt esélye az Eaglesnek Super Bowlt nyerni.
gyeek
De nem nyert.
Ahogy azóta se.
És igazából azóta még csak oda se nagyon került.
Számomra ez kiugró teljesítmény, mintsem Coughlin 2 SB győzelme a Giantssel.
És ez jelenti azt, hogy fejétől bűzlik a hal.
És hogyha megkérdezed, hogy pl. Dallasban mi az oka, hogy szintén megy a lúzerkedés évek óta, arra is azt mondom, hogy ugyanez.
Sobri Jóska
Az, hogy szerinted lúzerkedés megy Dallasban épp annyira szubjektív, mint minden más nyakatekert "érved". Lehet, hogy a Patses vonzalmad miatt van -- pontosabban azért vonzódsz a Patshez -- amiért a fórumon rendszeresen letolod bokáig a gatyád, széttárod a kezed és azt kiáltod: "Na tessék, most ti jöttök!" Biztos jól kijönnél egy Donald Trumppal, ha nem a magamfajta földönfutókkal kellene beérned. 😊
Tom Coughlin: 169–146 (.537)
Andy Reid: 161–110–1 (.594)
Mindkettő jó edző.
gyeek
De míg Coughlin tudott eredményesen dolgozni, addig Reid nem.
És visszatérünk a kiindulópontomra, miszerint: fejétől bűzlik a hal.
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Igen ebben igazad,lehet de én ugy látom,hogy a bejáratott és már sokszor sikertelen nevek nem hozhatnak javulást.Én akit szeretnék :szerintem a Paul Alexander OC dolog elég meredek, mármint tényleg; nem hiszem hogy el tudna egy nfl szintű offencet vezetni főleg, hogy Sutton egy defensive "guru" (bár a guru nem tudom igaz-e, ő egy Rex és Mangini-től átdolgozott rendszert futtat (Mangini nagyon jó volt annó a LB-max-formációkból erőltetett blitzcsomagokkal 2 pontos felállásokból kvázi egyfajta alapot adott a későbbi GB-i nyertes védelem alapfilozófiájának, ami azóta is nagyon divatos, viszont nyilvánvalóan Mangini is "lopta" ezt valahonnan) ; ami fel van futtatva mindenféle fire és zone blitzcel; ami szerintem azért is működik, mert olyan a KC front7 amilyen). Annyi Sutton tekert rajta még egyet és elvileg 3. generációs zoneblitz csomagokat alkalmaz, de szerintem ez a personnel miatt sikeres és nem a rendszer géniusz-guru mivolta miatt. Szóval gyengébb rosterrel ez kevés lehet. Nem is véletlen ment egyenesen KC-be, amint tudott; mert talán annál a Jets front7-nél a KC volt úgy önmagában jobb.
HC:Bob Sutton KC
DC:Mike Chiurco cards
OC: Paul Alexander Cinci oline
Janek
sapka
Lehet Alexander fölé kéne egy O guru HC de SP nálunk nem lesz Hue J meg ki tudja mit szeretne...
Olyanokat mint Haley meg szerintem nem mer Lurie kipróbálni.
több mint 10 éve
Így van.Ragaszkodsz látom a visszefelé való frankó-megmondáshoz. Kár, hogy a jövőbe nem látsz, mert akkor Tim nem hogy még mindig az NFLben lenne mint csere, de határozott léptekkel haladna Canton felé.Ja volt.Szerinted.Szerinted.Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Ha nekem van egy óriási cégem, és bármit variálok nem jön a profit, a siker, akkor eleinte azt fogom gondolni, hogy hülyékkel vagyok körülvéve, de ha ezeket mind lecseréltem, mindent kijavítottam, kiigazítottam, ami szerintem kijavításra, kiigazításra szorult, és mégse jönnek az elvárt eredmények, akkor felmerül, hogy talán rosszul delegáltam a feladatokat, vagy rosszul kommunikáltam az elvárásokat, vagy pontatlan utasításokat adtam.
De persze lehet, hogy ha fel is merül, attól még leszarom, hiszen az enyém a cég. 😊
Sobri Jóska
gyeek
Szerintem meg a philadelphiai sikertelenség (lehet Coughlin nem tudta dominálni a csoportot az elmúlt 10 évben, csak nyert két SB-t) nem Kelly vagy Reid vagy pár funkcionárius hibája, hanem azé, aki ilyen rosszul rakosgatja a sakkfigurákat.
Sobri Jóska
Szerintem meg az hogy egy csapat hosszú éveken át tud konzisztens teljesítményt nyújtani sokkal inkább fényezi az edzőt, mint hogy 4 évente alakítanak némi szerencsével egy hatalmasat, közben meg épp átlag fölöttiek.
Hindsight bölcsességekkel lehet lődözni, hogy bezzeg 2 SB-t nyert az öreg az Almában míg Reid csak egyszer jutott SBba és ott is alul maradt, de az okos döntés nincs ott az ember orra előtt amikor meg kell hozni, ahogy David Tyree sisakjára is csak egyetlen egyszer tapadt labda, ami meg úgy látszik Coughlin zsenialitását emeli. Reiddel simán volt esélye az Eaglesnek Super Bowlt nyerni.
gyeek
De nem nyert.
Ahogy azóta se.
És hogyha megkérdezed, hogy pl. Dallasban mi az oka, hogy szintén megy a lúzerkedés évek óta, arra is azt mondom, hogy ugyanez.
Sobri Jóska
Az, hogy szerinted lúzerkedés megy Dallasban épp annyira szubjektív, mint minden más nyakatekert "érved". Lehet, hogy a Patses vonzalmad miatt van -- pontosabban azért vonzódsz a Patshez -- amiért a fórumon rendszeresen letolod bokáig a gatyád, széttárod a kezed és azt kiáltod: "Na tessék, most ti jöttök!" Biztos jól kijönnél egy Donald Trumppal, ha nem a magamfajta földönfutókkal kellene beérned. 😊
Mindkettő jó edző.
gyeek
De míg Coughlin tudott eredményesen dolgozni, addig Reid nem.
És visszatérünk a kiindulópontomra, miszerint: fejétől bűzlik a hal.
több mint 10 éve
Én akit szeretnék :szerintem a Paul Alexander OC dolog elég meredek, mármint tényleg; nem hiszem hogy el tudna egy nfl szintű offencet vezetni főleg, hogy Sutton egy defensive "guru" (bár a guru nem tudom igaz-e, ő egy Rex és Mangini-től átdolgozott rendszert futtat (Mangini nagyon jó volt annó a LB-max-formációkból erőltetett blitzcsomagokkal 2 pontos felállásokból kvázi egyfajta alapot adott a későbbi GB-i nyertes védelem alapfilozófiájának, ami azóta is nagyon divatos, viszont nyilvánvalóan Mangini is "lopta" ezt valahonnan) ; ami fel van futtatva mindenféle fire és zone blitzcel; ami szerintem azért is működik, mert olyan a KC front7 amilyen). Annyi Sutton tekert rajta még egyet és elvileg 3. generációs zoneblitz csomagokat alkalmaz, de szerintem ez a personnel miatt sikeres és nem a rendszer géniusz-guru mivolta miatt. Szóval gyengébb rosterrel ez kevés lehet. Nem is véletlen ment egyenesen KC-be, amint tudott; mert talán annál a Jets front7-nél a KC volt úgy önmagában jobb.
OC: Paul Alexander Cinci oline
Janek
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Nem pontos az analógia, de valahol Kelly az nfl Mourinho-ja, illetve az lehet vmikor.A rengeteg konfliktus, amit a csapat csúcsra juttatásáért vállal, a szándékosan élezett feszültségek, a mindenáron a győzelmet hajszoló, felfokozott munkatempó egy helyen nem engednek számára két évnél több időt a kiégés előtt. Ahogyan a korábbi legendás magyar edző, Guttmann Béla fogalmazott, „a harmadik év mindig halálos.”
több mint 10 éve
Én akit szeretnék :Na akkor én is.
OC😛aul Alexander Cinci oline
Janek
HC: Hue Jackson / Sean Payton
OC: Bill Lazor / Mike McCoy / Doug Pederson
DC: Mike Pettine / Ray Horton
ST: Az remélem maradni fog.
több mint 10 éve
Én akit szeretnék :HC:Bob Sutton KC
OC😛aul Alexander Cinci oline
több mint 10 éve
Sean Paytonért 2. kört kér a Saints. Szerintem protezsáljuk be hozzájuk Bradfordot, úgyis érte ment ki. Nekünk megfelel Payton meg Brees még amíg jön valami jobb QB 😊
több mint 10 éve
Shurmur interjúzik a hc posztértMármint most éppen ott ül?
Amadeus91
Vagy csak egy régi hírt akartál megosztani?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Shurmur interjúzik a hc posztért
több mint 10 éve
twitter.com/RapSheet/status/684003353299386368?lang=hu&lang=huBár nem nagyon hiszem, hogy nálunk kötne ki, én annyira nem is örülnék neki.
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Sobri JóskaNem ugyanazon a hullámvasúton ülünk. Ennyi
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ragaszkodsz látom a visszefelé való frankó-megmondáshoz. Kár, hogy a jövőbe nem látsz, mert akkor Tim nem hogy még mindig az NFLben lenne mint csere, de határozott léptekkel haladna Canton felé.Ja volt.Szerinted.Szerinted.Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Sobri Jóska
gyeek
Sobri Jóska
gyeek
De nem nyert.
Ahogy azóta se.
Sobri Jóska
Mindkettő jó edző.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ja volt.Szerinted.Szerinted.Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Sobri Jóska
gyeek
Sobri Jóska
gyeek
De nem nyert.
Ahogy azóta se.
több mint 10 éve
Szerinted.Szerinted.Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Sobri Jóska
gyeek
Sobri Jóska
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Szerinted.Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Sobri Jóska
gyeek
több mint 10 éve
Reid volt az utolsó NFCE edző aki képes volt egymást követő évben dominálni a csoportot, kb tíz évvel ezelőtt és az Eagles igazi powerhousneak számított évről évre. Arról nem is beszélve, hogy mikor a Ravens elcsábította Harbaught, Reid NFC konferencia döntőbe terelte az Eaglest. Kellyt meg nem Lurie vagy bárki más tette lapátra, hanem saját maga.Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Ki a fej?Gondolom az, aki se Harbaughban nem látta meg a potenciális bajnok edzőt, akinél Reid nem tudott felérni a csúcsra, és aki az utóbbi évek legeredetibb, leginvenciózusabb, legkeresettebb egyetemi edzőjét is lapátra tette.
Lurie?
az aktuális GM?
Janek
Ha Lurie, akkor Lurie.
több mint 10 éve
"Eagles OLB Marcus Smith played the most snaps of his season; responded with a sack, 2 hits and 3 hurries in just 12 rushes" PFFIsmerjük a meccs hátterét persze na de akkor is...ezek a dacos húzásai Kellynek nyilvánvalóak.
Kicsit megkésett vélemény,de nálam a Panthers elleni meccsel vesztette el a bizalmat. Elsősorban azért,mert láttam mindkét csapatot 1 éve és most is.
Annyira nem látok bele,hogy még azt is el tudom képzelni,h Surmur-Bradford párossal sikeresek lehetnénk. A szar offense oka mennyire volt CK jó kérdés. Sajnos ez a meccs semmennyire nem jó arra,hogy erre választ kapjunk. Az uptempo idén 1drive erejéig működött (ominozus boys elleni drive amikor idot kellett kerniuk mert nem kaptak levegot),kukába vele.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
De tényleg Biggers CB, csak nekem mindig úgy tűt mintha az LB sorban játszana vagy nagyon a közelében, az tévesztett meg.Mindenesetre nagyon vakon volt bárkire állították egy két megmozdulástól eltekintve. Kb mint Fletcher tavaly. Ezek az idegesítő dolgok amiket nem értek, valaki annyira nyilvánvalóan gyenge, hogy ordít, mégis hagyjuk.....
több mint 10 éve
Biggers cb nem? Lb sor nevekre a legerősebb csapatrész. De mistackle hegyek, rossz helyezkedések tömkelege ugrik be Ryanstől, Kendrikstől, Alonsotól. Illetve kedvelem Barwint, sokoldalú Olb, de a legfontosabb feladatában a qb siettetésben nem elég jó. Vállalom akkor is ha tudom tegnap ő ért oda MAnninghez, illetve tavaly 14 sackje volt. Nem egy domináns passzsiettető, aki folyamatos nyomást generál. Különböző blitz sémákban, kereszt formációkban odaér néha, de ő 1-1ben ritkán veri meg az emberét. Én ezt figyeltem meg aztán lehet tévedek. Graham meg szintén egy szolid olb, jó futás ellen, de nem egy domináns játékos. KEvés nyomást generálunk, ritkán érünk oda az ellenfél qb-hoz alapfelállás esetén. Nekem ez volt a benyomásom nagyon sok meccsen, pedig ez lenne egy jó védelem alapja.Engem már köt a szavam 😊 Az lb sorral kb az idény felétől nem tudni mi történt pedig ott a tehetség Biggers kivételével meg lenne. Hicks kiesése nem lett volna szabad hogy ennyit jelentsen....jöhet bárki, történhet bármi, én akkor is ott ülök majd a gép előtt, stream és gyomorgörccsel anyázom Kendricks-et, hogy nem tud megcsinálni egy szerelést. Nagy csalódás volt ő nekem idén.twitter.com/AdamSchefter/status/683868208080764928Lehet hogy a következő idényt Eagles meccsnézés ügyileg tényleg kihagyom......?????
baggio
dande
korodiati
dande
NEm tudom M.Smith tegnapi teljesítménye csak fellángolás volt??