Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
twitter.com/pdomo/status/683821390009643008A FOX Sports szerint Teryl Austin (Lions DC) és Ben McAdoo (Giants OC) is a jelöltek közt.
Sean Payton tops on Eagles' wish list
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Engem már köt a szavam 😊 Az lb sorral kb az idény felétől nem tudni mi történt pedig ott a tehetség Biggers kivételével meg lenne. Hicks kiesése nem lett volna szabad hogy ennyit jelentsen....jöhet bárki, történhet bármi, én akkor is ott ülök majd a gép előtt, stream és gyomorgörccsel anyázom Kendricks-et, hogy nem tud megcsinálni egy szerelést. Nagy csalódás volt ő nekem idén.twitter.com/AdamSchefter/status/683868208080764928Lehet hogy a következő idényt Eagles meccsnézés ügyileg tényleg kihagyom......?????
baggio
dande
korodiati
több mint 10 éve
jöhet bárki, történhet bármi, én akkor is ott ülök majd a gép előtt, stream és gyomorgörccsel anyázom Kendricks-et, hogy nem tud megcsinálni egy szerelést. Nagy csalódás volt ő nekem idén.twitter.com/AdamSchefter/status/683868208080764928Lehet hogy a következő idényt Eagles meccsnézés ügyileg tényleg kihagyom......?????
baggio
dande
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/683868208080764928Lehet hogy a következő idényt Eagles meccsnézés ügyileg tényleg kihagyom......?????
baggio
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/683868208080764928

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
1/13 lett a pick lehetett volna top 10 is de ez meg szerencseszám...
több mint 10 éve
Jó volt ez a meccs. Onnan tudod, hogy igazi crap game van, ha Marcus Smith már-már félelmetes erőnek tűnik a támadófallal szemben. Direkt nem lehet meccset veszíteni, igaz a védelem így is megtette, ami tőlük telt, de a Giants még rosszabb volt. Gondolom azt mindenki sejtette, hogy a mai meccs lesz az, ahol ragad a labda az elkapóink kezéhez. Azért Ertznek és Matthewsnak kijár a kalap emelés, ők legalább szépen összeszedték magukat a szezon második felére.Neki lehet állni a HC keresésnek. Bradforddal érdekes mi lesz, de van egy olyan érzésem, hogy Shurmurral ismét összefonódik majd a sorsuk.
Ez a mostani felállás nem túl biztató a vezetésben. Már megint sikerül előállítani a 2013-as helyzetet. Akkor is így indultunk, hogy a GM és a HC egyenlő felekként irányítanak majd, és most ezt a vezetői csapatot sikerül 3-ra bővíteni. Jó lenne tisztázni a viszonyokat és a felelősségeket, mert ez a közösen irányítunk dolog már 2 emberrel sem nagyon működött. Nem tudom mennyire lesz ez vonzó egy új HC jelöltnek.
Roseman amúgy is nagy túlélő, lényegében 2010-től benne van a csapat legfontosabb döntéseiben (mindössze az idei évben nem volt komoly beleszólása) de benne mégis bízik Lurie a közepes vagy rosszabb csapat eredmények mellett is. A 2011-es Dream Team igazolásokban és a borzalmas draftban az ő keze is benne volt, amiért utóbb Reid vitte el a balhét, mint akkori főnök, de nem gondolhatja senki komolyan, ahogy ezeket a GM nélkül vitte véghez Andy. Szerencsére a 2012-es draft már jobban nézett ki, hasonlóban reménykedek inkább, mást nem is lehet tenni. Ha már nem tartottunk teljes nagytakarítást, jó lenne ha Roseman lenne a főgóré, ha már Lurie ennyire bízik benne, és nem lenne maszatolás vezetői viszonylatban.

több mint 10 éve
Amúgy nem kéne megkérdezni a HC-t, akar-e Curryvel dolgozni? Azt sem tudjuk még milyen defense séma lesz.Lurie megmondta, hogy Curry sémafüggetlenül jó játékos, nem? 😀 Nem tudom Lurie nézte-e az utóbbi években a meccseket, de ha van valaki, aki nem sémafüggetlen az Curry. Hacsak nem abban független, hogy eddig egyik sémában sem tudott kezdő lenni. Ugye még a Juan Castillo-féle (😀) 4-3-as védelemben kezdte, de azóta is csak szituációs passrusher. Persze ennek is megvan a maga értéke, csak jó lenne, ha nem kezdő fizetéssel kínálnánk meg.
mustaine

több mint 10 éve
Amúgy nem kéne megkérdezni a HC-t, akar-e Curryvel dolgozni? Azt sem tudjuk még milyen defense séma lesz.Már megkérdezték Shurmur-t XD
mustaine
De lehet már tudnak valamit, amit mi nem.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Amúgy nem kéne megkérdezni a HC-t, akar-e Curryvel dolgozni? Azt sem tudjuk még milyen defense séma lesz.
több mint 10 éve
Egy helyzethez közeli forrás szerint megpróbáljuk megtartani Curry-t, már ajánlatot is kapott tőlünk, még nem döntötte el, hogy elfogadja-e vagy kipróbálja magát a piacon. Cox-szal is megkezdődtek a tárgyalások állítólag: twitter.com/igglesnut/status/683752388038123524

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
azért így HC-t keresni....Csipet sem Rózsaember vette fel. 😊
Janek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
én sem tartom jónak ha 3an döntenek... GM kérdésben néha percek döntenek pl....Szerintem ez csak a látszat. Főbb GM-i feladatokban Roseman marad a kompetens.
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Mert egy vezetőedzőt a legutóbbi szezon mérlege alapján kell ám megítélni 😊Esetleg még egy Sean Payton (Brees?) aki reményeket ébreszthetne bennem, más nem nagyon.Hogy' hasított a Saints is idén, mi?
Hulkeinstein
Vagy a 7-9-ből nem akarod alább adni?
Sobri Jóska
Akkor JMD miért nem vált be? A logika alapján biztos sikernek kellett volna lennie. Nem azt mondom, hogy Paytonnal majd SB-be menetelünk, hanem azt, hogy a többi "jelölt"-ben nem látok olyat, ami playoffra adna okot ezzel a kerettel az első szezonban. Payton már azért megmutatta, hogy tud meglepetéseket okozni.
több mint 10 éve
én sem tartom jónak ha 3an döntenek... GM kérdésben néha percek döntenek pl....
több mint 10 éve
Esetleg még egy Sean Payton (Brees?) aki reményeket ébreszthetne bennem, más nem nagyon.Hogy' hasított a Saints is idén, mi?
Hulkeinstein
Vagy a 7-9-ből nem akarod alább adni?
Az ilyen megosztott felelősségről, meg csoportos döntésekről mindig a régi vicc ugrik be:Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy nem lesz új GM. Roseman, Donahoe meg az új HC triója dönt majd személyi kérdésekről.elsőnek a GM jön mert FA lesztwitter.com/fbgchase/status/683765833546510337Nagyon kíváncsi vagyok, vajon mit kezd majd vele az új HC.
baggio
evergreen
Janek
evergreen
A teve egy olyan ló, amit egy bizottság tervezett.
több mint 10 éve
Sokszor beszéltük már Peters helyzetét a szezon során, úgy tűnik, hogy ő még nem gondolja úgy, hogy lejárt volna az ideje:twitter.com/Tim_McManus/status/683763004857520131

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
mindegy a lényeg,hogy nem tuti hogy az uj HC kezd vele valamit....Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy nem lesz új GM. Roseman, Donahoe meg az új HC triója dönt majd személyi kérdésekről.elsőnek a GM jön mert FA lesztwitter.com/fbgchase/status/683765833546510337Nagyon kíváncsi vagyok, vajon mit kezd majd vele az új HC.
baggio
evergreen
Janek
evergreen
több mint 10 éve
Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy nem lesz új GM. Roseman, Donahoe meg az új HC triója dönt majd személyi kérdésekről.elsőnek a GM jön mert FA lesztwitter.com/fbgchase/status/683765833546510337Nagyon kíváncsi vagyok, vajon mit kezd majd vele az új HC.
baggio
evergreen
Janek

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Bírnám ha megkínálnánk egy új | (csere QB ) | szerződéssel. : Dtwitter.com/fbgchase/status/683765833546510337Nagyon kíváncsi vagyok, vajon mit kezd majd vele az új HC.
baggio
A korábbi tweethez:
twitter.com/BrandonGowton/status/683696665526710273
evergreen

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
elsőnek a GM jön mert FA lesztwitter.com/fbgchase/status/683765833546510337Nagyon kíváncsi vagyok, vajon mit kezd majd vele az új HC.
baggio
evergreen
több mint 10 éve
twitter.com/fbgchase/status/683765833546510337Nagyon kíváncsi vagyok, vajon mit kezd majd vele az új HC.
baggio
A korábbi tweethez:
twitter.com/BrandonGowton/status/683696665526710273

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
twitter.com/fbgchase/status/683765833546510337

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal