Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze
Érdekes,hogy szinte az egész szakma jó edzőnek tartja Kellyt.
Akiket elzavart azok Maclinen kívül(aki ugye FA lett és top 5 fizut kapott )nem szerepelnek fényesen mégis hibás döntésnek gondolja sok szurkoló és a sajtó.

Nehéz pénzügyet hagyott hátra?
Nos eleve nem akarta hátrahagyni hanem vinni szerette volna tovább.

Murray szerződése évekre lebontva
2015: $1 million, 2016: $7 million, 2017: $7.5 million, 2018-2019: $7.5 million (+ $500,000 roster bonus), 2020: Free Agent
Shady-é ennél több volt arra amikor nálunk volt szerződése.
De Matthews is lehetett pénzkidobás.

Maxvell pénze érdekesebb ő ugye FA volt nagyon nem tudni melyik csapat mennyit kínált neki de tény,hogy top cb fizu körül kapott.

Ami még a pénzügyekhez tartozik az Samu idei 13 milliója Foles aprópénze helyett és a 2.körös cetli hiánya.

A Cole cut kb ennyit hozott a cap-en szóval itt igazán az az érdekes,hogy Maxi és Murray ,hogy szerepelnek.

a 2017es cappel pedig bármelyik rutinos GM-nek meglenne a baja,hogy tartson meg 6 majdnem elit vagy kezdő játékost...
Igazából nem kell megtartani ha sikerül helyette közel olyan jót draftolni,olcsón igazolni,cserélni.....

több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Mcdermottot egyszer már kirúgtuk nem?

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 842 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már BB, talán van némi súlya annak amit mond, és nem épp a csapat aktuális állapotáról nyilatkozik 😛

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/frvv1fdg87izedgpdmly
Bill Belichick: Chip Kelly's firing 'really disappointing'
Patriots coach Bill Belichick said Thursday that Chip Kelly's firing was "really disappointing." Find out why Belichick believes Kelly will be so successful with his next team.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
: D : D : D Puszi, : D szeretlek amúgy titeket

több mint 10 éve
Blevi 8 950 — Lions & Cowboys fan
az a meccs, awwhhhhhh

Boldog újévet amúgy mindenkinek. (Kivéve a Cowboys fanoknak, remélem nekik ez az év is szar lesz)
ano92
Legalább meg egyszer de inkább kétszer ennyi gyűrű mentes boldog új évet neked is 😉
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
az a meccs, awwhhhhhh

Boldog újévet amúgy mindenkinek. (Kivéve a Cowboys fanoknak, remélem nekik ez az év is szar lesz)

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 508 — The only discipline that lasts, is self discipline
nem az a baj hogy szar edző, hanem hogy nagy volt az arc meg a hype. Persze ez utóbbiról nem ő tehet elsősorban. Én még a tavalyi év után is bíztam benne, akkora mágusnak volt kikiáltva... az is szarul esett hogy sorra kirakosgatta a kedvenceimet, de még ezt is meg tudtam volna bocsátani ha lett volna utána teljesítmény. Pedig az a skins elleni offense az első meccsén, az nálam mindenidők...eaglesmcnabb
Az tényleg emlékezetes meccs volt. Ha visszagondolok az elmúlt 4-5 évre, a jobb playoff meccseken és a SB-on kívül évente 1-2 meccs marad meg amit bármikor fel tudok idézni. Na az a meccs nekem is az egyik ilyen - pedig semlegesként néztem. 😊

Mindazonáltal szerintem Kelly abban nem hibázott, hogy fokozatosan felhagyott a "Kelly offense"-el. Inkább abban hbázott, hogy nem hagyott fel vele eléggé. 😊 Vagy nem tudta továbbfejleszteni, kinek melyik megközelítés szimpatikus. Az NFL egy teljesen más milliő, mint a college. Kevés csapat van, sokkal kötöttebbek a rosterek, hosszabb idő csapatot építeni, van cap, és még millió dolog van, ami miatt az NFL az NFL a college meg college. Itt ki lehet elemezni csapatokat, edzőket, sémákat, mert van idő, a játékosokat lehet hosszabb ideig képezni, és ez visszaköszön úgy, hogy semmi sem örök, minden ellen előbb-utóbb megtalálják az ellenszert, legyen az offense vagy defense újítás. Működik egy ideig, aztán igazítani kell rajta. A Patriots kitűnő pozitív példa, hogy ugyanazzal az irányítóval, cserélgetve a többi láncszemet hogyan lehet évről évre valami mást csinálva eredményesnek maradni. A mai Pats offense teljesen mást játszik, mint a másfél-két évvel ezelőtti. És már kezdik megtalálni rá az ellenszert, úgyhogy váltani kell. És Belichick bizonyította, hogy tud is. Chip nem tudott. Vagy elcseszte a személyi változtatásokat és alkalmatlanná tette rá a rosterét. Tök mindegy, az ő felelőssége.

Ebben a helyzetben nagyon meglepne, ha azonnal kapkodnának érte, de hosszabb távon szerintem kap még esélyt. Tehetséges ember, ha tud tanulni a hibáiból, akár még sokra is viheti. De tanulnia kell a hibáiból, enélkül nem fog menni. (McDanielsnél is úgy érzem - semmi más, mint megérzés -, hogy lesz ő még sikeres edző. Csak túl fiatalon kapott lehetőséget, azt hitte telfordíthatja a világot, és minden sikerülni fog neki. Aztán kiderült, hogy azért ennyire nem egyszerű...)

Kíváncsi leszek az új rezsim mit kezd a "hagyatékkal". Azért ezek a Maxwell meg Murray féle szerződések eléggé komoly tőkesúlyt jelentenek...

(Bocs a szófosásért, de annyira kifárasztott az éjszaka, hogy már a kimerültségtől nem tudok elaludni, így jobb híján a fórumot olvasom... 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 842 — Így remélem megfelelek nektek.....
Áldott új esztendőt POba jutott csapatok szurkolóinak jó szurkolást!!!!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Bill Cowhert vagy Sean McDermottot szívesen látnám..
Stem03
Vagy Gruuuuudeeeeeen?😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Igen a poszt edzők nagyon fontosak.
De jellemzően a HC hozza az embereit

több mint 10 éve
Ahogyan hagyta Ryan-t ámokfutni nekem nem kell és szerintem itt zárjuk is le a dolgot 😉

Más: szóval ami miatt rossz, hogy elment még Chip, hogy esélyes tehetséges jó edzőket is elveszítünk. A liga egyik legjobb SPECT edzőjét hozta ide, nem is lehet panaszunk a munkájára, kár lesz őt elveszíteni. Ad abszurdum lehetne ő nálnuk az új John Harb.

Nekem Undin munkája is tetszik, látszott, hogy kezd alakulni az az egység is. Azziranoról nem is beszélve. Vagy ugye most már Staley sem biztos, hogy marad.

Remélem legalább közülük nem veszítünk el valakit, de ha új edző jön nyilván hozza a maga stábját.
több mint 10 éve
2.
Az sp számláló

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nem tudom volt e aki már bedobta a nevet, de ha a Saints kivágja, akkor Sean Peyton mennyire valid elképzelés lehet Philyben?
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 866 — je suis poloska
SP neve sokszor fog felhangzani,ebben a topicban most pár napig?

Kelly egy jó edző,de elsőre pocsék GM /HC lett ezek szerint.

Na most még aktualisabb lett a majd jövőre....
Janek
nem az a baj hogy szar edző, hanem hogy nagy volt az arc meg a hype. Persze ez utóbbiról nem ő tehet elsősorban. Én még a tavalyi év után is bíztam benne, akkora mágusnak volt kikiáltva... az is szarul esett hogy sorra kirakosgatta a kedvenceimet, de még ezt is meg tudtam volna bocsátani ha lett volna utána teljesítmény. Pedig az a skins elleni offense az első meccsén, az nálam mindenidők...

A legjobb az egészben hogy a kedvencemből maradt kb 2, de nincs shady, nincs desean, és van egy rakás túlfizetett középszer játékosunk. Ami miatt persze nem kelly fog szopni hanem az utód. Szóval kurvára megérte szerződtetni, 4-5 év kuka 😀
Reméle az utód legalább a falat rendbe szedi hogy a futójáték működjön legalább.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 866 — je suis poloska
Nálatok legalább kivágják a lúzereket.
he7edik
az első skins meccs után ki kellett volna, de legkésőbb a majami meccs után...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Greengo jó lenne ha ez a sorozat megszakadna, jó lenne már egy sikeres csapatot látni, és nem ilyen szörnyű év lebontást!
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Lurie lenyilatkozta, hogy nem lesz új GM kinevezve, hanem hárman fogják felügyelni a játékosokkal kapcsolatos döntéseket: Howie Roseman, az újonnan kinevezett Tom Donahoe és a leendő HC.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
: D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Akkor most O-HC, vagy D-HC?

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tény, hogy a keret alkalmas lenne, de ez nem jelenti azt, hogy váltani is kéne. Ha nem 85 snapet vannak pályán meccsenként a mostani csapat is sokkal jobb lehetne. Coxot meg kár lenne belül elpazarolni.
Shawn84
Sztem ha Cox ezentúl háttal állna fel minden snapre akkor sem lehetne megállítani. : D ( 4-3-at is playenként variálhatod )
Greengo
Tény, manapság már nincs tiszta 3-4 vagy 4-3-as séma. Ha lesz egy edzőnk már mindenről több értelme lesz beszélni, most még találgatni is felesleges.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Tény, hogy a keret alkalmas lenne, de ez nem jelenti azt, hogy váltani is kéne. Ha nem 85 snapet vannak pályán meccsenként a mostani csapat is sokkal jobb lehetne. Coxot meg kár lenne belül elpazarolni.
Shawn84
Sztem ha Cox ezentúl háttal állna fel minden snapre akkor sem lehetne megállítani. : D ( 4-3-at is playenként variálhatod )
A lényeg, hogy nagy gondot nem okozna az átállás ha úgy alakulna.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Oké draft, de látható hogy Mariota akit a leg NFL készebb irányítónak tartottak
Invincible
Que???
Pont ez volt vele a red flag, hogy nem az...
Eazzy
Én ezt olvastam valahol, nem állítottam, főleg hogy soha nem láttam az NCAA-ben játtszani!Sorry

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Stem03
Cowher tuti nem tér vissza.
McDermottnak a nagy visszatérés lehetne Phillybe. Szép kis védelmet épített fel a Panthersnél..........Nem tudom milyen HC lenne.....

Josh McDaniels!!!
Invincible
A Broncosban elkövetett ámokfutás után inkább maradjon OC a Patsnél. : )
Greengo
4-3-as. Nem kéne újra sémát váltani.
Shawn84
Hmmm.. Az a vicc, hogy ez a keret simán alkalmas 4-3-a is.
Curry-Cox-Logan-Graham
Barwin-Hicks-Kendricks
Greengo
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Oké draft, de látható hogy Mariota akit a leg NFL készebb irányítónak tartottak
Invincible
Que???
Pont ez volt vele a red flag, hogy nem az...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Stem03
Cowher tuti nem tér vissza.
McDermottnak a nagy visszatérés lehetne Phillybe. Szép kis védelmet épített fel a Panthersnél..........Nem tudom milyen HC lenne.....
Greengo
Kár hogy mikor nálunk volt, elkeverte valahova Jim Johnson papírjait (OH azok a Blitzek!!) ,és csak a Párducoknál kerültek elő...
Invincible
Visszagondolva, nem volt olyan rossz az a védelem. konkrétan az óta nem volt jobb.