Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Ha a vége az lesz a dolognak hogy jövőre Susmus lesz a HC én nem nézek egy Eagles meccset se az biztos.
dande
Remélem nem gondolod komolyan hogy kibasszák kellyt majd az ő embere lesz a head coach.
WTF, ez engem nagyon meglepett. Főleg azért, mert tavaly Lurie nem véletlenül adott neki akkora hatalmat, és fura, hogy egyetlen év alatt sikerült ezt úgy megfordítani, hogy kirúgja? A tavalyi bizalom óriási lehetett benne. Durva, hogy ez így meg tud fordulni.
Azt sejtem, hogy Lurie azt mondta neki a megbeszélésen, hogy engedje meg, hogy segítse őt Rózsi, mert nem jöttek be az offseason mozgások. Kelly makacskodott, Lurie meg kivágta.
Valami Arians-féle edzőt látnék most szívesen.
Eazzy
Ahogy emlékszem, inkább Kelly kvázi megzsarolta Luriet hogy ha nem ő lesz GM, lelép. Arians-féle edzőt kb 28 csapat szeretne jelenleg a ligában.
Mustaine: Ha nem hosszabbítotok Bradford-dal ki fog jövőre irányítani? Draft? Sancho?
Blevi
Tebow

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Hoppá, az igen. Hát mindenre számítottam, de erre nem. O_O Főleg, hogy még van hátra egy meccs. Érdekesebb lesz az offseason, mint gondoltuk.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Ki várható az edzői posztra Kelly után?
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 465
Amennyire örültem Kelly érkezésének, most annyira örülök a távozásának. Nagyon remélem, hogy Bradford is megy és Murray is. Vagy Murray elé építenek egy falat legalább.
LnB
Megvan a megoldás, kőműves kell ide, nem edző!!
korodiati
Meg is van az ideális jelölt

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 842 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a vége az lesz a dolognak hogy jövőre Susmus lesz a HC én nem nézek egy Eagles meccset se az biztos.

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mustaine: Ha nem hosszabbítotok Bradford-dal ki fog jövőre irányítani? Draft? Sancho?
Blevi
Majd ha lesz edző kiderül 😊
Shawn84
Egy új edző megváltoztatja az élrhető FA-kat és a draft classt? 😛
Blevi
Az új edző személye sokat elárul pl arról milyen típusú irányító lehet az eaglesnél.
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
WTF, ez engem nagyon meglepett. Főleg azért, mert tavaly Lurie nem véletlenül adott neki akkora hatalmat, és fura, hogy egyetlen év alatt sikerült ezt úgy megfordítani, hogy kirúgja? A tavalyi bizalom óriási lehetett benne. Durva, hogy ez így meg tud fordulni.
Azt sejtem, hogy Lurie azt mondta neki a megbeszélésen, hogy engedje meg, hogy segítse őt Rózsi, mert nem jöttek be az offseason mozgások. Kelly makacskodott, Lurie meg kivágta.
Valami Arians-féle edzőt látnék most szívesen.

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Blevi 8 950 — Lions & Cowboys fan
Blevi
Shawn84
Egy új edző megváltoztatja az élrhető FA-kat és a draft classt? 😛
több mint 10 éve
Blevi
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze
Shurmur

több mint 10 éve
Blevi 8 950 — Lions & Cowboys fan
több mint 10 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Amennyire örültem Kelly érkezésének, most annyira örülök a távozásának. Nagyon remélem, hogy Bradford is megy és Murray is. Vagy Murray elé építenek egy falat legalább.
LnB
Megvan a megoldás, kőműves kell ide, nem edző!!
több mint 10 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
LnB
És reméljük 4 oldala lesz annak a falnak....
több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Nálatok legalább kivágják a lúzereket.
he7edik
S majd hoznak Tomsulákat.... Ti is jól jártatok vele hogy Jimbot a háttérben kicsinálták. Még ha nem is csíptem s ő is besegített magának benne....
dande
Tartok tőle hogy már tavaly is mindenki sejtette a csapat körül hogy (köztük természetesen Jimbo is) ultra gáz lesz az idei szezon.

több mint 10 éve
Na akkor most rendben vagyunk Mr. Lurie 😊
több mint 10 éve
SP neve sokszor fog felhangzani,ebben a topicban most pár napig?

Kelly egy jó edző,de elsőre pocsék GM /HC lett ezek szerint.

Na most még aktualisabb lett a majd jövőre....

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Nem tudom mit mondhatnék, de valamiért nem vagyok szomorú, hogy kivágták.

én Josh McDaniels, Matt Patricia, Mike Shula, Sean McDermott, Harold Goodwin, James Bettcher hatos közül választanék. Az egyetemi ligából nem biztos, hogy hoznék valakit, de lehet, hogy meglepnek majd.
több mint 10 éve
Hat minden tag maradt csak Kelly nem.
Őt meg luzernak tartani azert tulzas.
Na mindegy ennek is vege par nap es a neve sem lesz mar itt emlitve.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 842 — Így remélem megfelelek nektek.....
he7edik
S majd hoznak Tomsulákat.... Ti is jól jártatok vele hogy Jimbot a háttérben kicsinálták. Még ha nem is csíptem s ő is besegített magának benne....
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Én bíztam Kellyben még a véleményes offseason után is, de amekkora lószart lerakott az asztalra idén, megérdemelte. Láthatjuk azt is, ha körülnézünk, hogy ok volt bőven a menesztésére, nem csak a 6-9. Nem akartam, hogy maradjon. Eleinte bizalom volt irányába úgy általában, aztán hit, hogy a mágus majd megoldja csak még nem pakolta ki a lapjait, de szerencsére a türelemnek nem adtunk sok időt. Ha kap türelmet, az is elvesztegetett idő lett volna. Ezt a produktumot bárki hozza sokkal kisebb felhajtással.

Továbbá világos, hogy nem kell mindig pozitív mérleggel zárni, nem kell mindig playoffba jutni, nem kell minden meccset megnyerni de ezt a semmilyen, összeszedetlen, fantáziátlan, hullámzó játékot csak elbocsájtással lehetett honorálni. Azért jó kis pofozógépek lettünk így a bye week után.

Talán az elhíresült autokrata módszereknek köszönhetően sokan nem is vállalkoztak, hogy a staffba tartozzanak ezért maradtak nekünk a Shurmur és Davis félék.

Ilyen magabiztossággal ritkán látni bukni valakit. Csak a Hardknocks-ot sajnálom.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239

több mint 10 éve
Nekunk

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hogy látjátok ezzel kinek nőtt az esélye a londoni meccsre?😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 743 — a new hope (again)
Nekem az időzítés a baromi fura. 6 nap múlva itt a black monday de azonnal már most kedden bejelentik. Sztem volt egy megbeszélés lurie irodájában ahol chip nem brillírozhatott, sőt úgy felcseszte a tulaj agyát, hogy az azonnal kivágta. Nekem ez jön le...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...