Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez csak egy ötlet volt részemről 😀DC nek Schwartz se rossz.Schwartz mint Chip Kelly beosztottja? Asszem a harmadik világháborúhoz vezetne.
dande
mustaine
Ha Kelly marad akkor Bradfordnak adnék egy egy éves szerződést 5-8 millával s mondjuk +opcióként ha jól megy neki egy köv idény után egy 4 év50-60 millásat. Hosszabb távút még semmiképp nem adnék neki. Halehet ilyet.
több mint 10 éve
DC nek Schwartz se rossz.Schwartz mint Chip Kelly beosztottja? Asszem a harmadik világháborúhoz vezetne.
dande
több mint 10 éve
Nem fejtettem ki, mert már késő volt, de itt arra is gondoltam, hogy olyan koordinátor kéne, aki elfogadja azt a szerepet, ami a védelemnek szánunk a csapatban. Kelly napi szinten nem hiszem hogy beleszól a védelem dolgaiba, de az alapokat ő határozta meg: 3-4-es védelem, a védőfalban alap a 2-gap (és a stabil futás védekezés), a labdaszerzések elsődlegesek, és lehet, hogy sokat kell a pályán lenni még akkor is, ha működik az offense, mert akkor meg túl gyorsan szerzünk pontokat 😀 Ezeket le kell nyelnie egy leendő DC-nek, főleg a pályán töltött idő kérdését. Persze megváltozhatnak az alapelvek, és lehetne szabadabb kezet adni egy új DC-nek. Én pl. örülnék neki, ha a inkább a jó redzone és 3rd down védekezésre épülne a védelem (a la 2008) és nem a sok szerzett labdára. Persze ideális esetben mindez egyszerre is megvalósulhat, de a kockáztatás a labdaszerzések érdekében általában nem tesz jót a stablilitásnak és jönnek a nagy playek, beszívott 3rd&longok stb.A védelemben tartom, hogy Davisnek mennie kellene, de nem lesz egyszerű mást találni helyette.Ray Horton pl. szerintem elég jó 3-4es edző, és nagyon jó esély van rá, hogy a Titanstől ő is megy szezon végén. Meg pl. Pettine is jó eséllyel ki lesz vágva Clevelandből, és előtte igen jó 3-4-es védelmeket rakott össze Rexy alatt. Én őket szívesen látnám.
BleedingGreen
Shawn84
Bizonyos értelemben nem fair Davis elküldését követelni, mert eleve az volt a kiindulópont, hogy a támadósor működjön jól, legyen pontszerzés, és a védelem pedig időnként tegyen hozzá pluszokat. Ezt végül is teljesítette a D#, mert ami meccset nyertünk abban inkább ők voltak benne mint a támadósor, akik kb egész évben inkább kerékkötői voltak a csapatnak. Csak ahogy írtam néha teljesen homály gameplannel és játékkal rukkoltunk elő a védelem oldalán is, nem megbízható a védelem (sem), az alapok nincsnek rendben (pl. szerelések), és úgy érzem, hogy Davis nem igazán tud mit kezdeni egyes játékosokkal, nem játszunk az erősségeikre, pedig a támadókkal ellenetétben a játékosanyag itt inkább erősödött a korábbi évekhez képest. Részemről bárki jöhetne a felsoroltakból, innen visszább lépni nehezen lehet, de egy új megközelítésből még kisülhet valami jó.

több mint 10 éve
Akkor jó leborulunk eléd ó nagy megmondó!Azért érdekelne,hogy miként gondolják a legalját stb.-t emlegetők mi is a baj.
Mert ugye a fal szar,murray is szar plusz drága is de hülye kelly mert padoztatja...
Az nfl -ben a sikerhez nagyon sok mindennek össze kell jönni ha a siker csakis az sb.
Idén sok minden nem jött össze ergo nem lett sb bár reálisan senki nem varhatta azt nyáron.
Más a siker fogalma mindenhol,a washington most sikeres.
Lehet rossz amit Kelly elkezdett ,de az a szomorú hírem van,hogy egy itteni szurkoló sem tudja őt kirúgni.
Jobb lenne arról olvasni mit és hogyan lehetne jobbá tenni,persze ebben benne van a mindenkit rúgjunk ki de akkor kéne uj stab is.
Másik dolog,hogy a csapat jó része megmarad nagy mozgástere nem lenne egy uj HCnak sem.
QB nélkül vagyunk elvileg ez mondjuk lehet egy alap de sok jobb lehetőség nincs mint Samu ha reálisak vagyunk.
A Sancho is sokkal jobb mondatokat azt hiszem félre lehet tenni ,látszott mit is ér ő,szerintem egy gond van vele,hogy draga csere qb ez pl tisztán Kelly hibája mar ha neki ő adott ennyi fizut.
Drafton nem látszik senki sem igaz pl Bortles sem látszott ilyen tájt aztán csak lehet belőle valaki.
Legyen meg a jövő heti meccs,velünk ellentetben a csapatok nem szeretnének londonba utazni szvsz,aztán ugy is jön a blackmonday.
Utána lehet tovább agyalni
több mint 10 éve
Mi ez a Murray rendszeridegen dolog? Alapvetően azért hoztuk őt, mert north-south futó, és az elképzelésekbe az illik igazán Kelly-nek. Azt nem értem, hogy a Shady-re szabott futásokat miért tartottuk akkor meg, és miért nem váltottunk? Nem úgy volt, hogy nem a taktikába keresünk népet, hanem a néphez igazítjuk a taktikát?Nono, én már nyáron is pampogtam, hogy szar az egész. Igazam is lett, ugyanezt megcsináltam a 49ers topikban is, ott is igazam lett. De tök homály vagyok.
Az más kérdés, hogy akármilyen futójátékot játszunk is, a fal szar volt.
Ez nekem a legnagyobb homály, hogy miért pont a falat hanyagoltuk, és skill playereket szerezgettünk? Kelly is mindig azt mondta, hogy a fal a lényeg. Nézzük meg a Dallast is, mindenki lenézte őket tavaly szezon előtt. Mégis a fal olyan brutálra lett építve, hogy ott figyeltek vele a PO-ban.
Skill playerből futkos a legtöbb, az unikum falemberekből már kevesebb.
@Amadeus te teljesen homály vagy egyébként. Utólag nagyon egyszerű pampogni, hogy már nyáron látszott, hogy hülyeségeket csinál. Persze, ezt ilyen könnyű rámondani, hogy Shady jobb lett volna, mint Murray. Biztos élete szezonja lett volna neki is ilyen blokkolással. Még azt el is fogadom, hogy Kiko-nál sejthető volt a sérülés.
A Foles - Bradford csere meg egyértelműen jó volt. Bradford simán veri Folest, folyamatosan javult egy hosszú sérülés után, úgy, hogy az elkapói egy rakás szarral étek fel, sőt ha nem túl kemény, akkor a rakás szarban legaláb benneragad a labda....+új rendszerbe betanulni sem két pillanat, az offseasonje se volt teljes.
Eazzy
több mint 10 éve
Vajon mi kell meg,hogy a Chipisták is elfogadjak vegre,hogy Kelly pocsolyaba lepett az onkenyuralmaval? Hihetetlen hogy az embernek vegig kell nezni ennek az idiotanak a diktaturajat, es elfogadni ahogy a legdragabb futonk szamuzve van a kispadra , es a nagy f.szt a falunkba,akarki futhatna itt 2-3 yardnal tobbet nem birna ilyen blokkolas mellett. Mellesleg, Thornton,Ryans oszinten szolva is a bus picsaban van Chip zsebeben legalul. Felhaborito ami itt folyik.
több mint 10 éve
DC nek Schwartz se rossz.
több mint 10 éve
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mert ez teljesen jó? ez nem mélypont? 😀😀😀😀. végülis csak azért múlt 1 meccsen mert amúgy rajtunk kívül is mindenki egy nagy szar nfc eastben. Ha a másik 3 csapat hoz egy átlagos szintet akkor olyan utolsók vagyunk, hogy öröm nézni.Ez olyan magyar szurkolós!! Kicsit túlzás azért nem?? Egy meccsen múlt a rájátszás és lesz egy 7-9 vagy 6-10. Ez az Eagles történetének egyik mélypontja???ha jól emlékszem pont te voltál az, akinek egy kantajózsis hasonlatánál jegyeztem meg, hogy "történelmi mélységekben kalandozik a fórum", na lassan megint afelé haladunk... 😊kár hogy az eagles jelenleg annál is mélyebben van
baggio
eaglesmcnabb
korodiati
Szerkesztette: ano92
több mint 10 éve
A legnagyobb probléma nekem, mint szurkolónak, hogy rohadt unalmasak vagyunk. Éppen azért voltam odáig amit csináltunk pl a Skins ellen 2013-ban a nyitófordulóban, meg abban az évben, és emlékszem azon ácsingóztam, hogy szereznénk egy futó QB-t, és a legszebb támadójátékunk nekünk lenne a történelemben....Remélem Offseasonben bepróbáljunk a Kaep - RGIII kettőst, hátha.
Azért látva minden héten Tyrod Taylort játszani a szívem meghasad, hogy Tebowt hoztuk ide helyette, és még akart is idejönni.
BTW droppok: ne felejtsük el, hogy volt két INT is amit elejtettünk, az egyikből biztosan TD lett utána, a másikból már nem emlékszem. Szóval szumma 10 körül biztos jártunk elejtett lasztikkal, csak amire emlékszem: Huff, Cooper, Agholor TD, Matthews is elejtett egyet, Eartz is. Murray talán kettőt, Barner egyet-kettőt?, plusz a két INT drop. Simán volt 10. Igen, ez egyértelműen nem egyéni hibák sora, hanem edzők sara.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Esély mindig van gondolva a pats elleni w-re.
több mint 10 éve
A védelemben tartom, hogy Davisnek mennie kellene, de nem lesz egyszerű mást találni helyette.Ray Horton pl. szerintem elég jó 3-4es edző, és nagyon jó esély van rá, hogy a Titanstől ő is megy szezon végén. Meg pl. Pettine is jó eséllyel ki lesz vágva Clevelandből, és előtte igen jó 3-4-es védelmeket rakott össze Rexy alatt. Én őket szívesen látnám.
BleedingGreen
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Mi ez a Murray rendszeridegen dolog? Alapvetően azért hoztuk őt, mert north-south futó, és az elképzelésekbe az illik igazán Kelly-nek. Azt nem értem, hogy a Shady-re szabott futásokat miért tartottuk akkor meg, és miért nem váltottunk? Nem úgy volt, hogy nem a taktikába keresünk népet, hanem a néphez igazítjuk a taktikát? Az más kérdés, hogy akármilyen futójátékot játszunk is, a fal szar volt.
Ez nekem a legnagyobb homály, hogy miért pont a falat hanyagoltuk, és skill playereket szerezgettünk? Kelly is mindig azt mondta, hogy a fal a lényeg. Nézzük meg a Dallast is, mindenki lenézte őket tavaly szezon előtt. Mégis a fal olyan brutálra lett építve, hogy ott figyeltek vele a PO-ban.
Skill playerből futkos a legtöbb, az unikum falemberekből már kevesebb.
@Amadeus te teljesen homály vagy egyébként. Utólag nagyon egyszerű pampogni, hogy már nyáron látszott, hogy hülyeségeket csinál. Persze, ezt ilyen könnyű rámondani, hogy Shady jobb lett volna, mint Murray. Biztos élete szezonja lett volna neki is ilyen blokkolással. Még azt el is fogadom, hogy Kiko-nál sejthető volt a sérülés.
A Foles - Bradford csere meg egyértelműen jó volt. Bradford simán veri Folest, folyamatosan javult egy hosszú sérülés után, úgy, hogy az elkapói egy rakás szarral étek fel, sőt ha nem túl kemény, akkor a rakás szarban legaláb benneragad a labda....+új rendszerbe betanulni sem két pillanat, az offseasonje se volt teljes.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Esélyünk nem lett volna senki ellen, szóval ebből a szempontból igazad van teljesen, idén visszaestünk előző évekhez képest. De ha csak azt nézzük, Kelly első két évében 10-6, mindkétszer, Foles-al meg ilyen Qb-al, akkor na... Azért ne szarozzuk már le teljesen. Azért ha nincs egy csapatnak franchise Qb-ja, ki tudja állandóan hozni a pozitív mérlegű szezonokat?? Szerintem senki. Nagyon soktényezős ez az egyenlet, tudom mindig az edző meg a Qb a hülye, de azért ne rajtuk verjük már el a port!!Lehet hogy az volt ezt nem vitatom. Csak tudod Már a tököm kivan hogy mindg egy meccsen múlik, de a vegen mindig az van hogy igy vagy ugy, de a fasznak a szarabbik oldalán allunk. Egyebkent nem, nem egy meccsen múlt ezt a lószar csoportot 3-4meccsel nyerni kellett volna. De ha veletlen megvan a PO akkor ki ellen lett volna reális esélyünk? Van olyan csapat? Nem hiszem.Ez olyan magyar szurkolós!! Kicsit túlzás azért nem?? Egy meccsen múlt a rájátszás és lesz egy 7-9 vagy 6-10. Ez az Eagles történetének egyik mélypontja???ha jól emlékszem pont te voltál az, akinek egy kantajózsis hasonlatánál jegyeztem meg, hogy "történelmi mélységekben kalandozik a fórum", na lassan megint afelé haladunk... 😊kár hogy az eagles jelenleg annál is mélyebben van
baggio
eaglesmcnabb
korodiati
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Más is leírta, ezért kicsit ismétlem, hogy én csak azt nem értem, a Dallas elleni győzelem után hogy a fenébe estünk szét ennyire??? Azóta kapunk 40 pontot meccsenként kb.
több mint 10 éve
Lehet hogy az volt ezt nem vitatom. Csak tudod Már a tököm kivan hogy mindg egy meccsen múlik, de a vegen mindig az van hogy igy vagy ugy, de a fasznak a szarabbik oldalán allunk. Egyebkent nem, nem egy meccsen múlt ezt a lószar csoportot 3-4meccsel nyerni kellett volna. De ha veletlen megvan a PO akkor ki ellen lett volna reális esélyünk? Van olyan csapat? Nem hiszem.Ez olyan magyar szurkolós!! Kicsit túlzás azért nem?? Egy meccsen múlt a rájátszás és lesz egy 7-9 vagy 6-10. Ez az Eagles történetének egyik mélypontja???ha jól emlékszem pont te voltál az, akinek egy kantajózsis hasonlatánál jegyeztem meg, hogy "történelmi mélységekben kalandozik a fórum", na lassan megint afelé haladunk... 😊kár hogy az eagles jelenleg annál is mélyebben van
baggio
eaglesmcnabb
korodiati
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Lurie motivációja a srácoknak az utolsó meccsre: "srácok ha buktok ti fizetitek a londoni kiruccanást" 😛Ezt max az újoncszerződésben lévők veszik fenyegetésnek 😀
Legalább a Chiefsnek lehet drukkolni.
dande
több mint 10 éve
Lurie motivációja a srácoknak az utolsó meccsre: "srácok ha buktok ti fizetitek a londoni kiruccanást" 😛Legalább a Chiefsnek lehet drukkolni.
több mint 10 éve
Ez olyan magyar szurkolós!! Kicsit túlzás azért nem?? Egy meccsen múlt a rájátszás és lesz egy 7-9 vagy 6-10. Ez az Eagles történetének egyik mélypontja???ha jól emlékszem pont te voltál az, akinek egy kantajózsis hasonlatánál jegyeztem meg, hogy "történelmi mélységekben kalandozik a fórum", na lassan megint afelé haladunk... 😊kár hogy az eagles jelenleg annál is mélyebben van
baggio
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Szerencsére az OG poszt az oline legolcsóbb posztja.drafton sem lehetetlen megoldani kérdés milyen lesz a class és persze hol és milyen cetli lesz..
de ez sajna odébb van még.
több mint 10 éve
Ha Lurie lennék most még nem küldeném el Kellyt. Nem reszkíroznám meg, hogy úgy okuljon a kudarcból, hogy máshol csinál jó csapatot. Ez volt az első, egész szezonra kiterjedő gyengélkedés, ami nem hasonlítható pl. a tavalyi évhez sem. Ha jövőre is hasonló produkció lesz, akkor nyugodtabban lehetne vállalni az edzőváltást. Idén meg jó lesz büntetésnek, hogy valószínűleg jön a Hard Knocks (ha nem lesz önként jelentkező), ami elég nagy szenvedés lesz Chipnek 😀Nagyon nagy mozgások nem feltétlenül kellenek és nem is lenne kivitelezhető, kivéve a támadófalat, ott sajnos komoly átalakítás kell(ene). Szerintem mindenekelőtt ez a csapatrész volt a kudarc forrása, ahogy a korábbi években az erősebb offense-nek is ők voltak a fő letéteményesei. Peterst utolérték a sérülések és a kor, és lehet, hogy a következő szezont még elkezdi, de úgy kell készülni, hogy év közben váltani kell majd. Kelce és főleg Johnson esetében fejben (is) rendet kell rakni. Igazi guardok kellenek a falba, mert idén még e posztot rendesen betöltő játékos is alig volt, Gardneren kívül, aki talán elment volna, de korán megsérült. Barbre aki G/T, de egyik sem igazán, és mindkét poszton gyenge. Tobin és Kelly mindkettő OT, Tobin pl. érezhetően jobb volt amikor nem G-ként kellett játszania. A többiek nem is nagyon játszottak. Egy holtszezon alatt valószínűleg nem fogják tudni az egész egységet helyretenni, mert a csapatrész elhanyagolása sem egy szezon alatt történt, de szignifikáns javulást el lehetne érni. A játékunkban alapvető futójátékra ez biztos nem lenne rossz hatással.
Ott vannak még az elkapók. Ezt a csapatrészt nálam csak az mentette meg az elfogadhatatlan teljesítménytől, hogy Matthews és Ertz valamennyire összeszedték magukat az idény második felére. Sajnos nem csak arról van szól, hogy Maclint nem tudtuk megtartani, mert nem hiszem, hogy az ő hiánya játszott abban szerepet, hogy alap, elkapható passzokat sem sikerül elkapni (tegnap pl. Huff, Agholor, Cooper ... ). Itt mentális és felkészülésbeli gondok is vannak, különösen Agholornál, aki ha csak így tud "elkapni", akkor még az egyetemig sem jutott volna el, nemhogy az NFL-ig. (Huff eleve nem egy nagyon jó kezű játékos, de Agholorra ez nem volt jellemző, pl. 2014-ben 117-ből csak 4-et ejtett el). Nem csak a játékosoknak kell szemrehányást tenni, mert ebben az edzői stáb is benne volt, főleg abból látszik, hogy nem elszigetelt probléma volt, hanem mindenkinél előjött. Írtam korábban, hogy sajnos a drop gondok ritkán szoktak év közben megoldódni. A jó hír viszont, hogy a holtszezonban ezen szoktak javítani, nálunk is volt már rá példa. Erősítsünk ha tudunk új játékosokkal is, de az OL fontosabb lenne.
A védelemben tartom, hogy Davisnek mennie kellene, de nem lesz egyszerű mást találni helyette. A támadósorral ellentétben ezen a poszton elég sokat tettünk a hiányok pótlásáért, de továbbra is nagyon inkonzisztens a játék (Cox kivételével) és főleg a LB sor és a secondary néha érthetetlenül homály módon játszik. A passzrush nem megbízható, pedig máshol is látni, hogy nem feltétlenül kellenek világverő passrusherek ahhoz, hogy lehessen nyomást gyakorolni. Davis blitzei rendszeresen besültek, hiába vannak olyan játékosok is mint pl. Kendricks, akiknek ez lenne az egyik legfőbb erőssége (amúgy Curry is nagyon letűnt az utóbbi időben). A secondaryt össze kéne tartani (Thurmond) és akkor e terület talán rendben lehet jövőre, főleg, ha Rowe is fejlődik tovább. Undlin munkája azért meglátszott Biggersen és Watkinson is, nem miattuk kaptunk ki tegnap sem, csak el kéne felejteni azt, hogy ha az ellenfél elkapójához jut a labda, akkor fumble-t szeretnénk a szerelés helyett. Legyen első, hogy levisszük a földre, normális technikával, mert idén néha borzalmasak voltunk ezen a téren.

több mint 10 éve
Igen jól emlékszel .Nekem más dereng az utolsó Reid évről de neked van igazad.
De amúgy kb. Lurie dönti el kinek van igaza neki vagy a feleségének....
több mint 10 éve
én összehasonlítanám Reiddel aki átvett egy 1/2-es csapatot:Off
1999: 5/11, aztán
2000 PO
2001 PO
2002 PO
2003 PO
2004 PO
2005 semmi
2006 PO
2007 semmi
2008 PO
2009 PO
2010 PO
2011 semmi
2012 semmi
miután a megelőző 11 évből 9-szer bevitt minket a PO-ba, 2 gyengébb szezon után kibasztuk (és gyakorlatilag aki élt és mozgott fikázta)
Chip megkapja a teljhatalmat, ugyanúgy 2 évig betlizünk és kivárjuk a 3. szar évet is, és persze az a hülye aki nem érti hogy mire fel ez a fenenagy bizalom. 3. év alatt kb. folyamatosan visszafele fejlődik, az meg erős túlzás szerintem hogy a munkája elején van.
És ez nem kantajózsis hasonlat, ez már Leslie Nielsen a csupasz pisztolyból: gyakorlatilag amihez nyúlt ez az ember idén az mind elromlott.
eaglesmcnabb
Olyan ő, mint az asztalos, akit ajánlottak nekünk a felújitáshoz, anyám már a végén könyörgött, hogy ne csináljon semmit, mert mindent elbaszott. Ki is lett baszva.
On
Az a legszebb a Kelly sztoriban, hogy mivel teljhatalmú pali, nincs kire mutogatnia. Ez az ő díszes munkája tokkal-vonóval. Kàr, mert nagyon bomba kis o# volt itt előtte, emlékszem még, amikor Washingtonban egy félidő alatt felpakoltatok 30 pontot a Rozmárral.
több mint 10 éve
én egyszerűen nem értem, hogy egyesek miért hozzák fel még mindig Folest?Most komolyan már Ő egy jó irányító?????Volt egy jó éve, egy jó fal mögött.azóta egy nagy 0!Bradford egy szar fal mögött, rengeteg kihagyás után, szerintem alapjáraton hozta amit Foles akkor tud ha nagyon összekapja magát
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Parádés meccs volt, az utolsó negyedbe már csak belepörgettem, majdnem el is találtam a 40 kapott pontot. Szinte minden ordas hibát elkövettünk amit lehet, tökéletesen összegezte az idei évünket ez a teljesítmény. Egyébként Greengo-val értek egyet, remélem marad még jövőre Kelly, viszont Shurmur-nak meg Davis-nek nincs helye, utóbbiban nagyot csalódtam, pedig olyan gyönyörűen kezdett a védelem, hihetetlen jó első fél szezont játszottak, aztán jött a hanyatlás varázsütésre.
A Bradford témához meg annyi, hogy ezután a meccs után szinte biztos vagyok benne, hogy szerződést fog kapni. Hihetetlen, hogy mennyit szopatták most is a társak, mint ahogy tették azt egész évben. Le merném fogadni, hogy ha azokat a labdákat elkapják, és hozzák a yardokat meg TD-ket, ahogy kellett volna (nem beszélve a támadófalról), akkor most nem sokan kérdőjeleznék meg a hosszabbítást. Aztán lehet, hogy semmi nem lesz belőle és Kelly-t kirúgják, de ez utóbbit azért nem hiszem. Viszont az tragédia lenne, ha a két koordinátor maradna, főleg Shurmur.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
én összehasonlítanám Reiddel aki átvett egy 1/2-es csapatot:1999: 5/11, aztán
2000 PO
2001 PO
2002 PO
2003 PO
2004 PO
2005 semmi
2006 PO
2007 semmi
2008 PO
2009 PO
2010 PO
2011 semmi
2012 semmi
miután a megelőző 11 évből 9-szer bevitt minket a PO-ba, 2 gyengébb szezon után kibasztuk (és gyakorlatilag aki élt és mozgott fikázta)
Chip megkapja a teljhatalmat, ugyanúgy 2 évig betlizünk és kivárjuk a 3. szar évet is, és persze az a hülye aki nem érti hogy mire fel ez a fenenagy bizalom. 3. év alatt kb. folyamatosan visszafele fejlődik, az meg erős túlzás szerintem hogy a munkája elején van.
És ez nem kantajózsis hasonlat, ez már Leslie Nielsen a csupasz pisztolyból: gyakorlatilag amihez nyúlt ez az ember idén az mind elromlott.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!