Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Egy új edző megváltoztatja az élrhető FA-kat és a draft classt? 😛Mustaine: Ha nem hosszabbítotok Bradford-dal ki fog jövőre irányítani? Draft? Sancho?Majd ha lesz edző kiderül 😊
Blevi
Shawn84
több mint 10 éve
Mustaine: Ha nem hosszabbítotok Bradford-dal ki fog jövőre irányítani? Draft? Sancho?Majd ha lesz edző kiderül 😊
Blevi
több mint 10 éve
Mustaine: Ha nem hosszabbítotok Bradford-dal ki fog jövőre irányítani? Draft? Sancho?
több mint 10 éve
Amennyire örültem Kelly érkezésének, most annyira örülök a távozásának. Nagyon remélem, hogy Bradford is megy és Murray is. Vagy Murray elé építenek egy falat legalább.Megvan a megoldás, kőműves kell ide, nem edző!!
LnB
több mint 10 éve
Amennyire örültem Kelly érkezésének, most annyira örülök a távozásának. Nagyon remélem, hogy Bradford is megy és Murray is. Vagy Murray elé építenek egy falat legalább.És reméljük 4 oldala lesz annak a falnak....
LnB
több mint 10 éve
Amennyire örültem Kelly érkezésének, most annyira örülök a távozásának. Nagyon remélem, hogy Bradford is megy és Murray is. Vagy Murray elé építenek egy falat legalább.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
Tartok tőle hogy már tavaly is mindenki sejtette a csapat körül hogy (köztük természetesen Jimbo is) ultra gáz lesz az idei szezon.Nálatok legalább kivágják a lúzereket.S majd hoznak Tomsulákat.... Ti is jól jártatok vele hogy Jimbot a háttérben kicsinálták. Még ha nem is csíptem s ő is besegített magának benne....
he7edik
dande

több mint 10 éve
Na akkor most rendben vagyunk Mr. Lurie 😊
több mint 10 éve
SP neve sokszor fog felhangzani,ebben a topicban most pár napig?Kelly egy jó edző,de elsőre pocsék GM /HC lett ezek szerint.
Na most még aktualisabb lett a majd jövőre....
több mint 10 éve
Nem tudom mit mondhatnék, de valamiért nem vagyok szomorú, hogy kivágták.én Josh McDaniels, Matt Patricia, Mike Shula, Sean McDermott, Harold Goodwin, James Bettcher hatos közül választanék. Az egyetemi ligából nem biztos, hogy hoznék valakit, de lehet, hogy meglepnek majd.
több mint 10 éve
Hat minden tag maradt csak Kelly nem.Őt meg luzernak tartani azert tulzas.
Na mindegy ennek is vege par nap es a neve sem lesz mar itt emlitve.
több mint 10 éve
Nálatok legalább kivágják a lúzereket.S majd hoznak Tomsulákat.... Ti is jól jártatok vele hogy Jimbot a háttérben kicsinálták. Még ha nem is csíptem s ő is besegített magának benne....
he7edik
több mint 10 éve
Én bíztam Kellyben még a véleményes offseason után is, de amekkora lószart lerakott az asztalra idén, megérdemelte. Láthatjuk azt is, ha körülnézünk, hogy ok volt bőven a menesztésére, nem csak a 6-9. Nem akartam, hogy maradjon. Eleinte bizalom volt irányába úgy általában, aztán hit, hogy a mágus majd megoldja csak még nem pakolta ki a lapjait, de szerencsére a türelemnek nem adtunk sok időt. Ha kap türelmet, az is elvesztegetett idő lett volna. Ezt a produktumot bárki hozza sokkal kisebb felhajtással.Továbbá világos, hogy nem kell mindig pozitív mérleggel zárni, nem kell mindig playoffba jutni, nem kell minden meccset megnyerni de ezt a semmilyen, összeszedetlen, fantáziátlan, hullámzó játékot csak elbocsájtással lehetett honorálni. Azért jó kis pofozógépek lettünk így a bye week után.
Talán az elhíresült autokrata módszereknek köszönhetően sokan nem is vállalkoztak, hogy a staffba tartozzanak ezért maradtak nekünk a Shurmur és Davis félék.
Ilyen magabiztossággal ritkán látni bukni valakit. Csak a Hardknocks-ot sajnálom.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Hogy látjátok ezzel kinek nőtt az esélye a londoni meccsre?😀
több mint 10 éve
Nekem az időzítés a baromi fura. 6 nap múlva itt a black monday de azonnal már most kedden bejelentik. Sztem volt egy megbeszélés lurie irodájában ahol chip nem brillírozhatott, sőt úgy felcseszte a tulaj agyát, hogy az azonnal kivágta. Nekem ez jön le...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
wow...That's bullshit!!!!
twitter.com/Eagles/status/681991223423426560
baggio
több mint 10 éve
Legalább álljunk vissza 4-3ra, és tartsuk meg Curryt...
több mint 10 éve
Amadeus te meg legyél boldog a fene nagy megmondásoddal....
több mint 10 éve
A fene egy meg erre ébredni (s most finoman fogalmaztam) elmennek Luriek a.... Többet néztem ki belőlük... Ha Susmus lesz a HC kívánom legyen 0-16s szezon oszt nézhetnek Kelly meg rakjon össze egy jó kis csapatot a Titansnél......francba
több mint 10 éve
Ez váratlan volt, azt hittem a Black Mondayt legalább megvárjuk a döntéssel. (Meg titkon reménykedtem, hogy ha elmegy a Titanshez, akkor csere keretében, és valami draft picket sikerül kipréselni érte.) Komoly hatalmi dolgok is lehettek a háttérben, hogy ez már most történt, ezt jelzi Roseman visszahelyezése is, akit nem kell félteni, ha hatalmi harcról van szó.Ha lehet ne próbáljuk azt az utat járni, hogy minden páratlan évben edzőt váltunk. Az új edzőt is meg kell majd győzni arról, hogy lesz ideje dolgozni, és nem elvárás az azonnali playoff. A helyzete sem lesz könnyű a mostani kerettel, és a drafton. A Bradford cserében odaadott 2. kör most biztos jól jönne a leendő HC-nek.
Nem csak egy ember megy, hanem valószínűleg a tavaly újjá alakított teljes scouting department is, ami a draftra sem sok jót vetít előre.
Csak ne Shurmur legyen az új HC, bár az irányítók már megvannak hozzá ... Tegnap még nagyon vitézül nyilatkozott arról, hogy Bradfordot biztosan visszaigazoljuk. 😀 Ebből a nem egészen három évből okulva nem biztos, hogy egy komolyabb egyéniség fog érkezni, hanem valami engedelmesebb fazon, aki majd nem akarja magához ragadni az irányítást, és egyértelműen a GM-nek lesz alárendelve.

több mint 10 éve
Mustaine: A pénzügyi részeket Roseman intézte. Lehet már nem is volt véletlen, hogy rosszul. : )Jó persze, de ha Kelly rábök hogy kit szeretne, akkor gondolom őt kell leigazolni, bármi áron. Ebben a konteóban nem hiszek.
Greengo