Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Azert leepulesnek nem neveznem ami itt folyik.Na azért nem mindenki!
Hozott par utolag rossz döntest de ha itt is visszalapoz mindenki az FA szezon elejere mindenki a segget verte a földhöz micsoda jo futotrionk van... Stb
Nalam a foles samu trade az jo.
Murray nem hozta azt amit elvart tőle mindenki.
Kiko shady trade az erdekes mert kiko jol kezdett aztan ovatosan tert vissza es igazan nem csillog igaz egyben maradt.
A draft az ugye necces eddig mondjuk Agholor nem jo de Hicks gyemantkent ragyog rowe se rossz a tobbi hatso kor meg majd kiderul...
Folyt kov ha lesz időm es lemegy a majdan híres match for london
Janek
több mint 10 éve
csodálkoznék ha peters maradna jövőre (életkora, formája, fizetése, sérülések, egészségi állapota + a motiváció is kérdéses az utóbbi hetek alapján) az elküldésével 6,3 millió szabadulna fel (9,3 a jövő évije)A fal nem kivan 3 uj tagot kiveve ha peters elmegy.Nem lattam a meccset, sajnos a PO elment.mindennel egyetértek csak az utolsó mondatod kérdéses:
Remelem Kelly marad kijavitja a hibakat es tud tovabb dolgozni.
Nagy kerdes,hogy Samu marad e es ha igen mennyiert...
Remelem jon masik OC ,DC.
FA-n nem varok nagy mozgast idén
Janek
egy drafttal (-2. kör + az utóbbi évek remek választásai) nem lehet betömködni a lyukakat
legalább 2 de inkább 3 instant kezdő falember + 1 kezdő kaliber WR + OLB + egy kezdő S és ezek csak az ordas nagy needek
de meglássuk 😊
zsojti
Wr az kell olb annyira nem need a kezdő S sem azert wt megoldotta .
Erdekes lesz a penzugyi megoldasa
Janek
nálam az OLB totális need, Graham sajnos sokszor eltűnt szezonban, ami annak is betudható, hogy nincs épkézláb csereemberünk a poszton...nem a helyére, mellé kéne valaki
a S-t arra értettem, amilyen rendszerben most játszunk: Jenkins vagy Thurmond slotban, hátul meg Maragosok és Reynoldsok futkároznak
de sajnos ide lehet venni az ILB helyzetet is, mert a 3 kezdő nagyon nagy alibit tolt az év második felében
a pénz kérdés érdekes, valóban: Currynek, Thurmondnak szerződés kéne, Coxszal jó lenne mihamarabb hosszabbítani, talán Thorton is kérdéses (rá most nem emlékszem, de mondjuk az ő posztján is lehetne előre lépni)+ Caroll is
több mint 10 éve
Értem én, hogy szurkolói szemmel az az elvárás, hogy évről évre PO-PO-SB-PO-SB-SB PO sormintát kövessünk, de ez a valóság. : ) Komolyan mondom meglepne az, hogy vkit a munkája közepén kivágnának az első botlása után. Ami nem is teljes kudarc hanem az átalakításokkal járó visszaesés. Chipnek van egy elképzelése és ennek felépítésére nem elég 1 offseason. De az NFL-ben kb. senkinek sem lenne elég ennyi idő. Komolyan nem fér bele egy 6-10/7-9- es szezon? Az NFL tele van ilyen hullámzó teljesítményekkel és mégsem b@sznak ki mindenkit az első rosszabb teljesítménye után....(akik így gondolkoznak azoknál meg is látszik az eredményen...van pár csapat ugye aki kb. évente cserélgeti az edzői gárdáját. Meg is lehet nézni hol tartanak) Még Bill Belicheatnek is voltak rosszabb szezonjai bármilyen furcsán is hangzik. Emlékezzetek vissza kicsit ..... A legutóbbi Eagles SB után mi jött? Segítek egy 6-10-es szezon. Mégis meg lehetett oldani azokat a hibákat is a HC elzavarása nélkül. Itt minden évben nagyok az elvárások mivel nagyon régen nem nyert a csapat bajnokságot és már több mint 10 éve annak, hogy a csapat a közelében járhatott, de sztem nem eshetünk abba a hibába mint a Raiders,Browns,Dolphins...stb és sokáig a Skins is .Amadeus, te meg plz menj már bele a draftjainkba...kíváncsi lennék a véleményedre. De mielőtt belevágnál mutass nekem egy olyan csapatot ahol az összes pick bevált. Sztem a draftjaink totál átlagosak. Találunk gyöngyszemeket és mellé is nyúlunk néha mint mindenki. Ez egy ilyen szakma. Fel lehet hozni itt az első körös melléhúzásokat, de melyik csapatnál nem fordul elő ilyen ? (kérdem én naivan.....kb minden évben az első kör nagyobbik fele nem azt hozza amit várnának tőlük)
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Szerintem biztos marad. Amúgy ez a szar szezon simán annak köszönhető, hogy GM-ként nem jutott annyi ideje Chipnek az O-ra, és hát ahol Pat Shurmur alakítja ki a playbookot, az nem jelent sok jót. 😕 Következő szezonban új OC és DC. Első körben húzunk egy franchise LT-t és irány a PO. 😀1. Minek lát el gm feladatokat, ha nem ért hozzá?
BalintBaba
2. Minek vesz fel olyan OC-t, aki nem ért hozzá?
Chip 3 év alatt módszeresen szétkúrta a csapatotok, majdnem 49-ers szinten sikerült neki. Az első racionális döntés az elzavarása lenne. Már amit az előző elő-szezonban bemutatott önmagában elegendő kellett volna, hogy legyen, nem tudom, hogy a Bradford-Foles, vagy a Kiko-Shady csere volt szánalmasabb, esetleg a Demarco sign, amivel egy vagyonért sikerült beújítani egy egyébként rendszertől idegen futót. Maxwellbe és az eddigi draftjaiba meg inkább bele sem megyek. Nagyobbat bukik ő, mint anno Saban az nfl-ben.
több mint 10 éve
Azert leepulesnek nem neveznem ami itt folyik.Hozott par utolag rossz döntest de ha itt is visszalapoz mindenki az FA szezon elejere mindenki a segget verte a földhöz micsoda jo futotrionk van... Stb
Nalam a foles samu trade az jo.
Murray nem hozta azt amit elvart tőle mindenki.
Kiko shady trade az erdekes mert kiko jol kezdett aztan ovatosan tert vissza es igazan nem csillog igaz egyben maradt.
A draft az ugye necces eddig mondjuk Agholor nem jo de Hicks gyemantkent ragyog rowe se rossz a tobbi hatso kor meg majd kiderul...
Folyt kov ha lesz időm es lemegy a majdan híres match for london
több mint 10 éve
Az lenne a legjobb ha minél hamarabb kiderülne megy vagy marad Chip akár még a héten.
több mint 10 éve
emlékszem a kantajózsis hasonlatára, deját józsi elite nem lehet tőle mélységben semmi :S 😥 😀
több mint 10 éve
mert kantajózsi miért lenne mélység? : DAz hogy ő a MTK sztárja elég nagy mélység 😛 😉
ano92
több mint 10 éve
mert kantajózsi miért lenne mélység? : D
több mint 10 éve
ha jól emlékszem pont te voltál az, akinek egy kantajózsis hasonlatánál jegyeztem meg, hogy "történelmi mélységekben kalandozik a fórum", na lassan megint afelé haladunk... 😊más, több forrás is megerősítette:
twitter.com/howardeskin/status/681105209268039680

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én hazaküldeném a picsába, 3 év alatt évről-évre ergyább a mutatvány...hihetetlen hogy ez az ember 3 évig garázdálkodhat semmilyen következmény nélkül, én meg ha elbaszok valamit melóhelyen másnap már pampog a főnök.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Szerintem biztos marad. Amúgy ez a szar szezon simán annak köszönhető, hogy GM-ként nem jutott annyi ideje Chipnek az O-ra, és hát ahol Pat Shurmur alakítja ki a playbookot, az nem jelent sok jót. 😕 Következő szezonban új OC és DC. Első körben húzunk egy franchise LT-t és irány a PO. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Nagyon biztosra veszik, hogy Kelly marad! Nem tudom, lehetne neki adni még egy évet, csak ezzel az a baj, hogy vajon hány év kell még Super Bowl közelbe kerülni!
több mint 10 éve
Hány drop volt a meccsen? 9? Na húzzanak már haza...ahogy elnéztem nem a labda bolt szilikonnal befújva.Na ez az!Amíg ez nem változik, mindegy hogy ki a QB-HC-OC-DC-GM.A legfontosabb need egy jó kesztyű gyártó szponzor! 😊
Eazzy
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Hány drop volt a meccsen? 9? Na húzzanak már haza...ahogy elnéztem nem a labda bolt szilikonnal befújva.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
A fal nem kivan 3 uj tagot kiveve ha peters elmegy.Nem lattam a meccset, sajnos a PO elment.mindennel egyetértek csak az utolsó mondatod kérdéses:
Janek
egy drafttal (-2. kör + az utóbbi évek remek választásai) nem lehet betömködni a lyukakat
legalább 2 de inkább 3 instant kezdő falember + 1 kezdő kaliber WR + OLB + egy kezdő S és ezek csak az ordas nagy needek
de meglássuk 😊
zsojti
Wr az kell olb annyira nem need a kezdő S sem azert wt megoldotta .
Erdekes lesz a penzugyi megoldasa
több mint 10 éve
Peters tök homály egész szezonban, a pro bowl teljesen érthetetlen. Kíváncsi lennék egy statisztikára, ki csinálta a legtöbb false startot a ligában, van egy olyan érzésem, hogy Peters a top ötben van. Minden meccsen le kell jönnie 4-5 playre mert bibis lesz valamije.mustaineLane Johnson még előrébb áll
www.nflpenalties.com/penalty/false-start?year=2015&view=players

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Peters tök homály egész szezonban, a pro bowl teljesen érthetetlen. Kíváncsi lennék egy statisztikára, ki csinálta a legtöbb false startot a ligában, van egy olyan érzésem, hogy Peters a top ötben van. Minden meccsen le kell jönnie 4-5 playre mert bibis lesz valamije.Bradford ma tényleg jó volt, ennek ellenére ha nekem kéne dönteni, biztos nem tartanám meg. Agholor siralmas, Ertznek is volt dropja, természetesen Cooper is elejtette az egyetlen felé tartó lasztit...
A védelem negatív rekordokat dönt, Davisnek mennie kell.
több mint 10 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, elején nem igazán tudtam elfogadni, de nekem most már nincs bajom Bradforddal. Egyre jobb, magabiztosabb, amit kell megdob. Egy teljes TC-vel a háta mögött lehet még tovább fejlődik.Vicc az elkapósorunk, minden meccsen 3-4 dropp. Hát hol van nekünk akár egy Garconunk??? Ami közelébe megy behúzza és nem OBJ. És most a falunk is szar volt. Peters... már a múltkor is megforgatták.. Szerintem sérülten játszik amúgy..
Védelem legnagyobb gondja Cox-on kivül senki nem tudja 1-1ben megverni az emberét..Így nem tudunk nyomást generálni,
több mint 10 éve
Nem lattam a meccset, sajnos a PO elment.mindennel egyetértek csak az utolsó mondatod kérdéses:
Janek
de meglássuk 😊
több mint 10 éve
Logan és Maxwell ment IR-re, de már nem oszt nem szoroz akár én is játszhatnék.
több mint 10 éve
Ha az kell ahhoz, hogy egy normális GM-je legyen a csapatnak akkor simán. Egyébként én sem bánnám, de csakis akkor, ha a GM feladatokba nem szól bele.ja, most is annak tartom, de akkor már kívánjam azt hogy húzzon el?én is szeretném ha maradna Kelly. Emlékszem mikor bejelentették, hogy idejön nagyon örültem. Nem egy rossz edző ahhoz hogy elzavarjuk. Maradjon csak és folytassa most már az elképzeléseit, hátha valami jó jön ki egyszer majd belőle..Nem egészen egy hete még "ARROGÁNS FASZ" volt
ano92
Petikievak01
ano92
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
mikor ano is racionalistán látja a dolgokat, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy KIJÓZANÍTÓ pofon volt ez a szezon az Eagles fanok számára

---
több mint 10 éve
Nem kell , csak azt hittem te egyáltalán nem szereted 😀 Tévedtem.ja, most is annak tartom, de akkor már kívánjam azt hogy húzzon el?én is szeretném ha maradna Kelly. Emlékszem mikor bejelentették, hogy idejön nagyon örültem. Nem egy rossz edző ahhoz hogy elzavarjuk. Maradjon csak és folytassa most már az elképzeléseit, hátha valami jó jön ki egyszer majd belőle..Nem egészen egy hete még "ARROGÁNS FASZ" volt
ano92
Petikievak01
ano92