Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
ja, most is annak tartom, de akkor már kívánjam azt hogy húzzon el?én is szeretném ha maradna Kelly. Emlékszem mikor bejelentették, hogy idejön nagyon örültem. Nem egy rossz edző ahhoz hogy elzavarjuk. Maradjon csak és folytassa most már az elképzeléseit, hátha valami jó jön ki egyszer majd belőle..Nem egészen egy hete még "ARROGÁNS FASZ" volt
ano92
Petikievak01
több mint 10 éve
én is szeretném ha maradna Kelly. Emlékszem mikor bejelentették, hogy idejön nagyon örültem. Nem egy rossz edző ahhoz hogy elzavarjuk. Maradjon csak és folytassa most már az elképzeléseit, hátha valami jó jön ki egyszer majd belőle..Nem egészen egy hete még "ARROGÁNS FASZ" volt
ano92
több mint 10 éve
én is szeretném ha maradna Kelly. Emlékszem mikor bejelentették, hogy idejön nagyon örültem. Nem egy rossz edző ahhoz hogy elzavarjuk. Maradjon csak és folytassa most már az elképzeléseit, hátha valami jó jön ki egyszer majd belőle..
több mint 10 éve
Nem lattam a meccset, sajnos a PO elment.Remelem Kelly marad kijavitja a hibakat es tud tovabb dolgozni.
Nagy kerdes,hogy Samu marad e es ha igen mennyiert...
Remelem jon masik OC ,DC.
FA-n nem varok nagy mozgast idén
több mint 10 éve
www.facebook.com/NFL/videos/10153544513431263/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
3 év telt el azóta ,hogy Kelly átvette a csapatot. A harmadik év végére jött a nagy baki. Kijöttek a hibák minden oldalon. Ezért itt az ideje egy nagyobb takarításnak és fel kell állni a pofonból. Kellynek most itt a lehetőség, hogy tanuljon a hibáiból és orvosolja azokat. Ez nem a vége.....Reidnek sem voltak mindig PO szezonjai. Ő is mint sok más HC tudta javítani a hibákat. Most ez a feladata Kellynek is. Remélem az offseasonban javítják ezeket és újult erővel vághatunk bele a következő szezonba. Addig is marad a már jól bevált szlogen............. | Majd jövőre ! |
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Egy negyed van hátra nemcsaj a meccsből az idényből is grataWhez a Skinsnek!DE!!!! Ez az meccs amikor minden olyan szerencsétkenül alakult ahogy alakulhatott. A bírók kétes helyzetekben nem a javunkra ítéltek elejtett labdák intek stb hosszú lenne sorolni......
Viszont a csapaton igenis látszott a küzdés az akarás a harc csak egyszerűen semmi nem jött össze.
Játszunk egy tisztességes búcsúmeccset a Giantsl Chip kapjon még egy esélyt a bizonyításra aztán meglátjuk.
Bódog új évet!!!!!?
több mint 10 éve
Amiből kiejti a labdát 😛DeSean már dörzsöli a tenyerét.................Na így okozzon csalódást a csapat 😊 mondjuk ha hazai pályán ettől a Skins-től simán kikap az Eagles, akkor el nem tudom képzelni, hogy Lurie ne végezzen nagytakarítást, még azelőtt, hogy a Bradford hosszútávúval béklyót köt Chip a franchise-ralogan és maxwell nélkül azért nem lesz egyszerű nyerni.... kb senki ellen
baggio
zsojti
Greengo
több mint 10 éve
Hé hahó! Ennyire ne legyetek lelkesek vagy még mindenki bejglit emészt 😉 Reméljük a játékunk is emészthető lesz!lapoztam lefele és már majdnem írtam, hogy hol a gameday? : D de nem kellett megrovásban részesítselek.
GAMEDAY 😀!!!!!
dande
több mint 10 éve
DeSean már dörzsöli a tenyerét.................Na így okozzon csalódást a csapat 😊 mondjuk ha hazai pályán ettől a Skins-től simán kikap az Eagles, akkor el nem tudom képzelni, hogy Lurie ne végezzen nagytakarítást, még azelőtt, hogy a Bradford hosszútávúval béklyót köt Chip a franchise-ralogan és maxwell nélkül azért nem lesz egyszerű nyerni.... kb senki ellen
baggio
zsojti

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Na így okozzon csalódást a csapat 😊 mondjuk ha hazai pályán ettől a Skins-től simán kikap az Eagles, akkor el nem tudom képzelni, hogy Lurie ne végezzen nagytakarítást, még azelőtt, hogy a Bradford hosszútávúval béklyót köt Chip a franchise-ralogan és maxwell nélkül azért nem lesz egyszerű nyerni.... kb senki ellen
baggio
több mint 10 éve
Na így okozzon csalódást a csapat 😊 mondjuk ha hazai pályán ettől a Skins-től simán kikap az Eagles, akkor el nem tudom képzelni, hogy Lurie ne végezzen nagytakarítást, még azelőtt, hogy a Bradford hosszútávúval béklyót köt Chip a franchise-ra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hé hahó! Ennyire ne legyetek lelkesek vagy még mindenki bejglit emészt 😉 Reméljük a játékunk is emészthető lesz!Kapunk megint vagy 40 pontot aztán csomagolhat is Davis.
GAMEDAY 😀!!!!!
dande

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Remélem ti nyertek este, szívesebben látnám a Philly-t a PO-ban, mint a Redskins-t, úgyhogy hajrá !
több mint 10 éve
Hé hahó! Ennyire ne legyetek lelkesek vagy még mindenki bejglit emészt 😉 Reméljük a játékunk is emészthető lesz!GAMEDAY 😀!!!!!
több mint 10 éve
Mióta Hicks kidőlt, a védelem szar lett. Elég para, hogy egy rookien múlik az egész egység sikeressége, úgy, hogy van rajta kívül (papíron) három a jobbak közé tartozó ILB-nk.Kendricks, Ryans és Alonso is elfelejtett szerelni, tök homály mindhárom srác.
több mint 10 éve
www.phillymag.com/birds247/2015/12/24/eagles-wake-up-call-1-on-1-with-billy-davis/Szép cikk, Davis is profin tud nyilatkozni, viszont azt soha nem fogja tudni megmagyarázni, hogy eddig mindenhol egy szar DC volt és nálunk is az... Amúgy az megvan, hogy szezon elején azt hittük, hogy mennyire erősek vagyunk ILB poszton? Ryans már a végét járja, Kiko eddig az év eleji int-en kivűl nem sokat mutatott, Kendricks is elég szolíd mióta megkapta a szerződését.
baggio
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
www.phillymag.com/birds247/2015/12/24/eagles-wake-up-call-1-on-1-with-billy-davis/

---
több mint 10 éve
Boldog karácsonyt mindenkinek!Jézuska kérünk egy szép PO menetelést !
több mint 10 éve
Na Logan ugy nez ki out a szezonra...www.bleedinggreennation.com/2015/12/23/10660140/bennie-logan-injury-eagles-season-nose-tackle-bad-news
több mint 10 éve
Peters-re nem számítottam, hogy bekerül, viszont nem értem, hogy Jenkins miért nincs ott. Nálam ő alap lett volna. Na mindegy, Cox nagyon megérdemelte már.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Amúgy Peters teljesítményén nagyon jól látszik, hogy nem egy All-Pro guard, hanem Allen Barbre szerepel a jobbján.Ettől függetlenül a false startokból már elegem van.
több mint 10 éve
Srácok, srácok. Elkell szomorítsak mindenkit, egyikük sem lesz ott a pro bowlon. Tudjátok, van ez a szabály (vagy csak lehetőség?), hogy aki sb-t játszik és beválogatták pro bowlra az automatice ki is kerül a hawaii csodából.