Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Hohó Colts kivágta Toddot, izibe hozni vissza vetminért. Meg is érdemlik a sorsukat hogy őt kirakták 😉
több mint 10 éve
Az is érezhető volt a Bills ellen, hogy Kelly-ék kezdik végre elengedni Bradford kezét és egyre bevállalósabbak vele, remélem ez az utolsó három alapszakaszmeccsen csak kulminálódni fog. Marha rossz volt látni a túloldalon Tyrod Taylort, de Samnek is van még esélye, hogy meggyőzze a kétkedőket. A legrosszabb eshetőség ugye az, hogy az eddig megszokott ho-hum játékát hozza, ezért a PO se jön össze, Chipék meg mégis letesznek elé valami hosszútávút...Meglátjuk, de én nem vagyok benne biztos, hogy az utolsó 3-4 meccs fog dönteni Bradford sorsáról. Kelly-ék is tudják, hogy nem egyszerű Sam helyzete a már említett okok miatt, ráadásul olyan megoldás nincs jelenleg, ami garantáltan jobb lenne nála. Szétnézhetnek FA piacon, vagy draftolhatnak QB-t, de ezek közül mindkettő legalább olyan rizikós (ha nem kockázatosabb), mint Bradford lekötése több évre. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az általad vizionált worst case scenario lép majd életbe, de amennyire benne van a mellényúlás lehetősége, ugyanannyira benne van az is, hogy jól járunk vele. Nehéz még ezt most megmondani. Én egyébként sejtem, hogy mi lehet a legtöbb ember problémája Bradforddal: Egyszerűen sokak számára az ideális franchise irányító archetípusa összeférhetetlen Bradford alakjával. Ez viszont szerencsére nem zárja ki azt, hogy hosszútávon sikerre vezetheti a csapatot.
baggio
Közben a Colts cutolta Herremanst. Just sayin'.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Az is érezhető volt a Bills ellen, hogy Kelly-ék kezdik végre elengedni Bradford kezét és egyre bevállalósabbak vele, remélem ez az utolsó három alapszakaszmeccsen csak kulminálódni fog. Marha rossz volt látni a túloldalon Tyrod Taylort, de Samnek is van még esélye, hogy meggyőzze a kétkedőket. A legrosszabb eshetőség ugye az, hogy az eddig megszokott ho-hum játékát hozza, ezért a PO se jön össze, Chipék meg mégis letesznek elé valami hosszútávút...nem dobhatjuk Bradfordot, annyira nem fostos ganéj mint amennyire be van álíltva. Nyilván nem elite, de ha elmegy akkore gyrészt a trade is fölösleges volt, másrészt nem lesz helyette senki. Reális esélyünk jobb QB ra jelen helyzetben nincs.Nem beszélve arról, hogy azt szinte senki nem veszi figyelembe, hogy milyen sok időt hagyott ki, ráadásul a felkészülési idő alatt sem végezhetett emiatt teljes értékű munkát, és ennek tetejébe még az elkapói is szétszívatták a legtöbb meccsen (szerintem nem sok csapat lehet, ahol ennyit dropoltak a célpontok). Én könnyen el tudom képzelni, hogy 1 év itt töltött idő után, jobban ismerve a társakat, rendes felkészüléssel a háta mögött szintet lépjen, de ahhoz nem csak ő fog kelleni. Fel kell frissíteni a támadófalat (na igen, erről sem Bradford tehet), Shurmurnak mennie kell, és az elkapóknak is látványosan fel kell javulnia. Nem lepődnék meg, ha újabb WR húzásunk lenne a drafton, aminek annyira nem örülnék, de látva az elkapóink idei teljesítményét, nem zárom ki. Nem tudom, hogy mennyi az esélye egy esetleges rövidtávú szerződéskötésnek, de ha összejönne, akkor akár húzhatunk is Samu mögé egy QB-t a drafton, akiben látunk fantáziát. Érdekes offseason lesz, mint mostanában mindig.
ano92
evergreen
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
WR free agentek milyenek lesznek? Jók ezek az újoncok, csak valahogy mi nem találjuk meg a megfelelőt. Agholor csalódás eddig és Matthewsnál is jóval meghatározóbb újoncok-másodévesek vannak szerintem. Igazából sztem normális fal és egy igazi első számú elkapó hiányzik a csapatba, plusz a rúgó poszt is érdekes lesz szerintem. Futónk és def-ünk van, kérdés, hogy ki megy el a szezon végén.A probléma az hogy D#ben is kulcsemberek szerződései járnak le. Majdnem mindenkit vissza kéne hozni, és az nem kevés pénz. Namost ha emelkedik a cap az picit segíthet, de úgy is neccesen leszünk. Az erősítés az FA-ról az jóval kisebb lehet csak mint tavaly. Nagyobb névre nem is biztos, hogy marad pénz.
Attis
A másik dolog meg, hogy már a 2017es offseasonra is előre kell tekinteni, amikor Cox, Johnson, Logan, Jenkins, Ertz szerződései lejárnak. nekik 2017re nincs szerződésük. Ahhoz, hogy legyen rájuk pénz, (mert ugye nem kérdés, hogy mindet meg kell tartani) már idén úgy kell managelni a capet.
több mint 10 éve
ok, hogy nem jók az elkapók, de az a legutóbbi meccsen is látszott, hogy sam sok esetben nagyon nem látja meg az üres wr-eket..persze az elején sokat droppoltak, de ez azért eléggé árnyalja a képetplusz, ami nem szimpatikus bradfordban az a rengeteg alibi passz, ami után rendre beledöngölik az elkapókat a földbe...
több mint 10 éve
WR free agentek milyenek lesznek? Jók ezek az újoncok, csak valahogy mi nem találjuk meg a megfelelőt. Agholor csalódás eddig és Matthewsnál is jóval meghatározóbb újoncok-másodévesek vannak szerintem. Igazából sztem normális fal és egy igazi első számú elkapó hiányzik a csapatba, plusz a rúgó poszt is érdekes lesz szerintem. Futónk és def-ünk van, kérdés, hogy ki megy el a szezon végén.
több mint 10 éve
nem dobhatjuk Bradfordot, annyira nem fostos ganéj mint amennyire be van álíltva. Nyilván nem elite, de ha elmegy akkore gyrészt a trade is fölösleges volt, másrészt nem lesz helyette senki. Reális esélyünk jobb QB ra jelen helyzetben nincs.Nem beszélve arról, hogy azt szinte senki nem veszi figyelembe, hogy milyen sok időt hagyott ki, ráadásul a felkészülési idő alatt sem végezhetett emiatt teljes értékű munkát, és ennek tetejébe még az elkapói is szétszívatták a legtöbb meccsen (szerintem nem sok csapat lehet, ahol ennyit dropoltak a célpontok). Én könnyen el tudom képzelni, hogy 1 év itt töltött idő után, jobban ismerve a társakat, rendes felkészüléssel a háta mögött szintet lépjen, de ahhoz nem csak ő fog kelleni. Fel kell frissíteni a támadófalat (na igen, erről sem Bradford tehet), Shurmurnak mennie kell, és az elkapóknak is látványosan fel kell javulnia. Nem lepődnék meg, ha újabb WR húzásunk lenne a drafton, aminek annyira nem örülnék, de látva az elkapóink idei teljesítményét, nem zárom ki. Nem tudom, hogy mennyi az esélye egy esetleges rövidtávú szerződéskötésnek, de ha összejönne, akkor akár húzhatunk is Samu mögé egy QB-t a drafton, akiben látunk fantáziát. Érdekes offseason lesz, mint mostanában mindig.
ano92
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
nem dobhatjuk Bradfordot, annyira nem fostos ganéj mint amennyire be van álíltva. Nyilván nem elite, de ha elmegy akkore gyrészt a trade is fölösleges volt, másrészt nem lesz helyette senki. Reális esélyünk jobb QB ra jelen helyzetben nincs.
több mint 10 éve
Spoiler| nagyon hiányzik az a miami elleni győzelem....... |
több mint 10 éve
Kelly mester szavai a mai napon: "We've always wanted Sam here. We wouldn't have traded for him to have him for one year."Először megijedtem, aztán eszembe jutott, hogy Chip Kellyről van szó. Kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa Bradfordnak, ezzel a középszar teljesítménnyel nem hiszem, hogy lenne olyan franchise aki megdobná egy hosszútávúval.
határbíró
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Kelly mester szavai a mai napon: "We've always wanted Sam here. We wouldn't have traded for him to have him for one year."
több mint 10 éve
Igen, az INT-re értettem. Én egyébként azt támogatom, hogy minél több necces elkapás legyen megadva, mert általában ezek komoly erőfeszítést igényelnek, és rendben van.
De itt egyértelmű volt, hogy nem fogta rendesen, de még földet is ért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ezt most nem tudom melyikre írtad, de ha a Cooperére, akkor legyen nem elkapás, de akkor a McKelvin Int sem az 😀 Ez a fő bajom/bajunk. Különösen ha a megdönthetetlen nem megdönthetetlen bizonyíték kérdését nézzük.szerintem az INT-re gondolt
dande
tény, hogy nem volt végig Cooper mindkét kezében a labda, viszont tuti nem ért földet.. ebből a szempontból tényleg eldönthetnék, mivel volt ez kisebb effort mint pl mikor Suggs (tavaly) vagy Barnidge (idén) a lábszárai közé szorította a labdát bukfenc közben és úgy lett meg az 'elkapás'
több mint 10 éve
Se nem kontrollálta, de még földet is ért. Van ilyen sajnos.Ezt most nem tudom melyikre írtad, de ha a Cooperére, akkor legyen nem elkapás, de akkor a McKelvin Int sem az 😀 Ez a fő bajom/bajunk. Különösen ha a megdönthetetlen nem megdönthetetlen bizonyíték kérdését nézzük.
Eazzy
több mint 10 éve
Se nem kontrollálta, de még földet is ért. Van ilyen sajnos.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ha Cooper elkapása nem volt meg az elején, hogy a francba adhatták meg McKlevin int-t.olyannyira megadták, hogy az nfl.com-on a Top 5 Catches listán a 4. 😊
dande
több mint 10 éve
Na már sikerült letölteni és vissza-vissza nézegetni a meccset (akit érdekel pm-ben megadom honnan), de egyenlőre még csak kulcs pillanatokba bele nézegetve.Ami ezen a meccsen egyértelmű: a visszanézéseknek annyi az értelme, hogy több reklámidő van semmi más. Ha legalább a látszatot fenn akarják tartani, hogy nincs vele csalás, akkor visszaadják helybe a visszanézési lehetőséget, de így nagyon kilóg a lóláb. Vagy nagyon vakok, akik ott ücsörgélnek a központban
Ennyit egyszerűen nem lehet véletlenül tévedni. S nem hiszem el, hogy együttes nyomással ne lehessen ez ellen tenni valamit. Mert még hiteltelenebbé válik a már amúgy is sok hitelét vesztett bírói kar.....
Ha Cooper elkapása nem volt meg az elején, hogy a francba adhatták meg McKlevin int-t. Annál egyértelműbben nem érhet földet a labda, mint ott és akkor vége, kész tök mindegy, hogyan kontrollálja vagy sem. Ahhoz képest Cooper esetében egy olyan visszajátszást nem tudtak (nekünk legalábbis) mutatni, ahol lent volt a labda.....
A másik egyértelmű hülyeség ugye Sammy Watkins (nem) elkapása a végénél. Illetve elkapta, de, hogy nem volt pályán belül mind a két lába az hót ziher.......
Mindegy, végül is jobban jöttünk ki ezekből, csak ez így nagyon gáz.
A Cards ellen játszunk egy tisztességes meccset, minden más csak ráadás.
több mint 10 éve
Nagy W lett ez.Az elején ahogy olvastam az O volt a jobb a vegen a D.
Sproles jobb mint barmikor pedig sokan leirtak mar foleg nyaron mikor jott a ket FA RB de ő megmutatta hogy kell reagalni.
több mint 10 éve
Amellett, hogy megvolt a nagy ölelelés Lurieval, nagyon az érződött, hogy a társak olyan nagyon nem fogadták szívesen Shady-t. Azért kicsit több volt benne, mint az ellenfél iránti hév.Ez egy olyan oda-vissza történet lehetett Shadyvel. Nagyon meg akarta mutatni , hogy nem érte meg őt elcserélni mi meg nagyon meg akartuk őt fogni a meccsen. Utóbbi működött jobban ettől még egy az egyben cserélném Murrayért. : P
Legalábbis szerintem, aztán, lehet, hoghy többet látok bele, mint van benne. Azért a Shady mezemet nem adom el 😀
Tyrodtól a hére, meg a meccs eleje alapján többet vártam, aztán a coaching hibája is lehetett, hogy nem jött ki több belőle.
Azt ezek szerint nemcsak én láttam bele már az első félidőben, hogy mennyi holdingot elengedtek a Billsnek. Szerencsére a vége felé bedobálták a zászlókat.
A Cards meccsen valószínű Fizt papa szétszed minket, de ha hozzuk a két csoportmeccset nem érdekel.
Murray megint hozott fontos yardokat bárki bármit mond. Ennyi pénzért persze többet várunk, de hát most ez van.
Szép hetet!
dande
Hja és akkor a csereértékről is. Kiko egyelőre nagy homály. Én ezt annak tudom be, hogy még mindig nem 100%-os a sérülése után. Nem csak fizikálisan... fejben is. Az idei sérülése után az előzővel együtt ott motoszkálhat a fejében még, hogy azért még vigyáznia kell magára mert könnyen beleszaladhat még 1 nagyobb sérülésbe és az már a karrierjére is kihat. Kell neki még egy offseason az erősítésre( ez amolyan átmeneti év nála mint anno McNabbnek a szalagszakadás után ), de jövőre már sokkal jobb játék kell tőle is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Jól van, csak ezt most muszáj volt. Egyébként ezen a hülye sacken kívül valóban elfogadhatót nyújtott, de hosszú távon kevés lesz sajnos (ne legyen így)Volt Bradforban valamikor is bizalmad? Na az a nem kis dolog 😉Sokakkal ellentétben igyekszem nem úgy kezelni a meccseket és a játékosokat, mintha Madden lenne.
dande
evergreen
több mint 10 éve
Amellett, hogy megvolt a nagy ölelelés Lurieval, nagyon az érződött, hogy a társak olyan nagyon nem fogadták szívesen Shady-t. Azért kicsit több volt benne, mint az ellenfél iránti hév. Legalábbis szerintem, aztán, lehet, hoghy többet látok bele, mint van benne. Azért a Shady mezemet nem adom el 😀
Tyrodtól a hére, meg a meccs eleje alapján többet vártam, aztán a coaching hibája is lehetett, hogy nem jött ki több belőle.
Azt ezek szerint nemcsak én láttam bele már az első félidőben, hogy mennyi holdingot elengedtek a Billsnek. Szerencsére a vége felé bedobálták a zászlókat.
A Cards meccsen valószínű Fizt papa szétszed minket, de ha hozzuk a két csoportmeccset nem érdekel.
Murray megint hozott fontos yardokat bárki bármit mond. Ennyi pénzért persze többet várunk, de hát most ez van.
Szép hetet!