Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 796 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip azt mondta nem ajánlottunk játékost Mariotaért, olyan nagyon felmenni sem akartunk, Bradforddal hosszabbítás, (vlszeg ő lesz a QB jár kombinálnunk tovább) és Agholor best fit. Nagyjából ennyi mára.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 796 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha csoda folytán jönne Jones 2. körben akkor vhogy kibékülnék vele de itt kicsit reachnek érzem......
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Nelson Agholor

Én csak azt nem értem, hogy hol van Kelly WR-barát rendszere. 2 év alatt ellőttünk 1., 2., 3. kört.
Agholor jó játékos, én szeretem, GM Game-ben is kihúztam, de kvázi olyan, mintha visszakapnánk Maclint.

Ha nem volt trade-partner, akkor nem rossz pick a lehetőségekhez mérten, de nem is tűnik olyan nagyon jónak ebben a pillanatban.
Meglátjuk mi sül ki belőle, ha 100%-osan pótolja majd Maclint, akkor jó pick.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha ez megnyugtat, engem nem zavartál meg. Mondjuk ha minden volt Eagles játékos jelenlegi csapatának pickjét minden Eagles fan itt kommentálná az már tényleg gáz lenne 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Én még emlékszem, hogy egy Foles nevű játékos volt nálunk, bocsánat ha ezzel bárki lelkivilágát megbántottam volna, nem zavarlak tovább titeket.........
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Na Foles megkapta a futóbolondját, jó lesz ez a Rams.....dande
Az eredménykövető nem itt vanmustaine
ténleg...................... kösz, nem tudom, hogy némileg minket érintő dolgot beírtam miért baj, de ha zavar ne olvasddande
Minket érintő? Ez a Rams topic?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Az eredménykövető nem itt vanmustaine
ténleg...................... kösz, nem tudom, hogy némileg minket érintő dolgot beírtam miért baj, de ha zavar ne olvasd
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Az eredménykövető nem itt van

több mint 10 éve
Na Foles megkapta a futóbolondját, jó lesz ez a Rams.....
több mint 10 éve
Csoport riválisaink eddig két OL ember, nagyon félnek a dL-től pláne, hogy egyenlőre maradtak az emberek benne😛
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
ha már így alakult kíváncsian várom, hogy sammal mi lesz... lepasszoljuk-e a brownsnak egy első körért és sancho kap egy évet??
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.Highlander
rendben csak ki dobál neki Mariota Nashvilleből 😛?dande
Majd 4 év múlva ja. 😀 (csak nem Nashvilleből)

több mint 10 éve
rendben csak ki dobál neki Mariota Nashvilleből 😛?
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Breshad!

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
BECKHAMET UIGEN!

több mint 10 éve
Most olyan érzésem támadt, hogy WR-t húzunk elsőre.

több mint 10 éve
esélytelen
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Kérem vissza Foles-t 😛dande
Várjál, még lehet odaadjuk a Browns-nak Bradfordot és lesz jövőre egy Sanchónk kezdőként, backup meg Sláger Tebow 😀Highlander
A draft előtt a kinti szakértők felvetették azt a lehetőséget, hogy a Titans kiválasztja Mariotát, de a draft végére a miénk lesz...
több mint 10 éve
Várjál, még lehet odaadjuk a Browns-nak Bradfordot és lesz jövőre egy Sanchónk kezdőként, backup meg Sláger Tebow 😀Highlander
Sancho legalább már megmutatta, hogy elkarcolgat, nem rajta múlt, hogy nem lett PO Tebow meg ha ott van a háttérben nem lehet baj 😀
több mint 10 éve
Várjál, még lehet odaadjuk a Browns-nak Bradfordot és lesz jövőre egy Sanchónk kezdőként, backup meg Sláger Tebow 😀

több mint 10 éve
Kérem vissza Foles-t 😛
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Semmi nem garantálja, hogy Kendricks marad. Boykin, Mathis sem lesz szerintem Eagle 3 nap múlva (sajnos)

Nagyon sajnálom Mariotát 😕 Bradforddal sosem fogunk Superbowlt nyerni, szerintem nincs is ember aki hisz ebben. Nem tudom hogy lesz így irányítónk és mikor 😕Hulkeinstein
van vagy 5 qbnk most is 😀

több mint 10 éve
Azt hittem all in lesz ebből , én is picit csalódott vagyok , bár Cox és Kendricks is nagyon hiányozna , úgyhogy egyik szemem sír , másik nevet 😀Petikievak01
Semmi nem garantálja, hogy Kendricks marad. Boykin, Mathis sem lesz szerintem Eagle 3 nap múlva (sajnos)

Nagyon sajnálom Mariotát 😕 Bradforddal sosem fogunk Superbowlt nyerni, szerintem nincs is ember aki hisz ebben. Nem tudom hogy lesz így irányítónk és mikor 😕Hulkeinstein
Azért ne vágj eret, nem tudjuk mi lesz még itt 😀 Ha Bradford lesz az irányító, akkor Bradford lesz. Meglátjuk, várjunk meg néhány meccset 😊 Vannak még bent jó játékosok.

Ez meg BGN komment XD
"Yoo Kendricks, Cox, Boykin...we were just bullshitting. We Love You Guys!!! (nervous laugh) "

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Azt hittem all in lesz ebből , én is picit csalódott vagyok , bár Cox és Kendricks is nagyon hiányozna , úgyhogy egyik szemem sír , másik nevet 😀Petikievak01

Chip Kellynél lehet garantálni bármit is ? 😀

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan

Nagyon sajnálom Mariotát 😕 Bradforddal sosem fogunk Superbowlt nyerni, szerintem nincs is ember aki hisz ebben. Nem tudom hogy lesz így irányítónk és mikor 😕