Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!
Na inkább ezt olvassátok estig a draft előtti smoke screenek helyett: oregoni draft kiadás II.  philly.blog.hu/2015/04/30/2015_nfl_draft_eloretekint_oregoni_kiadas_ii#more7414930
Ezek után biztos egy oregoni sem jön idén, legalábbis nem Eugene-ből. 😀

Híreket ilyenkor már nem nagyon nézek, már csak ki kell húzni a draftig.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Én abban egyetértek Hulkkal, hogy simán beáldozható pár elsö kör, azért szarabbra is ellöttünk már sokat, mint Smith vagy Watkins, második kört Jarretre, blabla. De azért ilyent, hogy eladom az összes pickemet, meg még a védelem bázisait is...óriási baromság lenne.

Annyit beszéltek itt össze vissza, hogy már azt se tudom ki ír nagyobb hülyeségeket, avagy ki mond saját magának ellent többször.

Fontos a QB poszt, hát ez nagy újdonság.... 😀 Hol azt mondjátok, hogy Kellynél mindegy ki játszik a rendszer fontosabb, hol meg azt, hogy a megváltó nélkül semmi esélyünk semmire, mindegy a teljes csapat.

Megmondom Kellynek mi a legfontosabb poszt: Ö maga. De ha tényleg posztot akarok mondani, akkor OL. Elit OL nélkül az atyaisten is állhat ott, se ideje nem lesz, de helye se, a futás se fog menni. De ez is ilyen egyértelmü igazság, olyan, mint amikor azt mondták kint, hogy QB friendly a rendszere Kellynek, majd rávágta, hogy hát amelyik rendszer nem az, az szar is.

Én személy szerint értelmes pickszámon túl mást nem adnék fel Mariotaért, ráugranék hátrébb valakire inkább. Vigye a Browns, úgyis szar lesz ott neki, aztán majd átmentjük 😀 Na de komolyan. Mindennek megvan a határa.

Hulk neked csak annyit ajánlanék, hogy írd le egy papírra pontokba szedve az állápontod részleteit, és amikor megírod a mondandód, akkor pipáld végig, hogy összevág-e. Annyi hsz-ed van, hogy néha úgy érzödik már nem tudod mikor mit mondtál. (nem bántani akarlak tényleg, csak kedvességbül mondám 😉 )

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 917
Kicsit off, de ha már Vick szóba került, készült róla egy elég jó kis videó, amiben egy számotokra kedves mérkőzés is megtalálható 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Perriman 3. körös prospect maximum...baggio
Mármint Breshadre gondoltam

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na de kit érdekelnek az emberi szívek meg nfl csapathűség?
Nem nagyon van olyan ,L Fitz egy kivételes ember.Janek
Itt most pont a másik oldalról van szó....... Coach Staff oldaláról.... rendben, hogy Chip újítani akar meg minden de akkor is na........ ezt még emésztenem kell megintdande
De neki mit kéne tennie? Van egy elképzelése amit véghez akar vinni. Úgy látszik Kendricks nem illik bele és még sok is neki 3 kezdő szintű ILB de azért meghagyja, mert jó fej srác, meg szeretik a szurkolók. 😀 Szerintem ez lenne az igazi dilettantizmus.Highlander
3 kezdő szintű ILB, akik közül egyedül Kendricks aki 100%osan egészséges. Nem mellesleg Ryans ACL, 30 feletti, és lejárós szerződése van.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 806 — Apu ökölbeszorított keze
tehát riziko van még az 1/1 pickben is.

Na mindegy ugorgyunk draft időpontban visszanézek addig remélem lesz még 100 oldal elmélkedés

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 361 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És mi nem lutri a draftban?

Soroljunk neveket?Janek
igenAmadeus91
Dion Jordan...
B Gabbert...
vagy csak mondjuk 1/1?
Vick,Couch,Russel,Janek
Vick NFC döntőbe vitte a Falconst. Nem nevezném éppen bustnak. Eric Fisher, David Carr vagy Bradford sokkal nagyobb 1/1es bust vagy jelenleg annak tűnik, mint ő.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 796 — Így remélem megfelelek nektek.....
Persze ilyenkor jön elő jön minden de hátha.......

Titans once contacted the Rams about trading for Sam Bradford

By Brandon Lee Gowton

@BrandonGowton on Apr 29, 2015, 7:37p +
Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Tweet (2) Share
Pin

www.bleedinggreennation.com/2015/4/29/8517961/titans-rams-sam-bradford-trade-eagles-marcus-mariota-rumors-draft
több mint 10 éve

Soroljunk neveket?Janek
igenAmadeus91
Dion Jordan...
B Gabbert...
vagy csak mondjuk 1/1?
Vick,Couch,Russel,

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 796 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sheil Kapadia ‏@SheilKapadia 4 p4 perccel ezelőtt

"I try not to worry about anything I can't control." Kendricks talks to @Tim_McManus about trade rumors, absence:  goo.gl/6qHjfE
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 361 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én még nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Titans elviszi Mariotát. Ha a Browns nem ad eleget, és mi ezt kiszagoljuk, akkor mehet tovább a játék 1/3-ra.Hulkeinstein
Legyen igazad. Bár haez azt jelenti, hogy Leonard Williams Nashvillebe megy.. Na jó, reméljük akkor ez esetben megfelelő lesz a kompenzáció mondjuk tőletek. 😀
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Én még nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Titans elviszi Mariotát. Ha a Browns nem ad eleget, és mi ezt kiszagoljuk, akkor mehet tovább a játék 1/3-ra.
több mint 10 éve
Most én abból indultam ki, hogy eltradelik az 1/2-t mert hogy az utóbbi időben erről beszélgetünk.
több mint 10 éve
Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.

Eagles adja: 1/20+2016/1+Fletcher Cox+Boykin/Kendricks+2015/4
Titans adja: 1/2
Behúzzuk itt Mariotát.
Hulkeinstein
Eagles adja: 1/20+Fletcher Cox+Boykin/Kendricks+2015/3+2016/2
Jaguars adja 1/3

Caldwell szerintem simán rábólintana erre.iktriad
csak ott már nincs bent Mariota akkor meg nincs értelmedande
Honnan tudod, hogy a Titans nem Leonard Williamst vagy valamelyik WRt viszi 1/2n?
több mint 10 éve
Megvan a tippem a Mariota-trade részleteire is. Ennél realisztikusabb, és logikusabb forgatókönyvet eddig nem láttam, kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.

Behúzzuk itt Mariotát.
Hulkeinstein
Jaguars adja 1/3

Caldwell szerintem simán rábólintana erre.iktriad
csak ott már nincs bent Mariota akkor meg nincs értelme
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 376

Soroljunk neveket?Janek
igen
több mint 10 éve

Soroljunk neveket?

több mint 10 éve
ha nem instant sikert akartok, mint Elway anno Denverben, akkor meg értelmetlen eladni a csapat felét egy projectért. Mondhatni lutri.
több mint 10 éve
Az 5 évvel ezelőtti alsóházi csapatok közül csak azok tudtak jelentős eredményt elérni, akik szereztek egy franchise QB-t (Lions, Panthers, Colts, Seahawks). Még a Redskins is bejutott a playoffba akkor, amikor RG3 egészséges volt. Túlságosan is nagy a QB szerepe az NFL-ben, főleg a passzorientált játék miatt, és én még semmilyen olyan adatot nem olvastam, mely analitikusan bizonyítaná azt, hogy franchise QB nélkül is sikeresnek lehet lenni hosszabb távon.Hulkeinstein
franchise QB nélkül az utóbbi 10 évben senki nem jutott a rájátszásba szerintem.
ebben teljesen igazad van.

kérdés, hogy Mariota tud(na)-e az lenni.rva
Ricsiék annak idején Cassel vezetésével. Eagles-Foles, Tebow-Denver, 49ers-Alex, Ponder-Vikes, Palmer/Stanton/Thomas/Lindley-Cards.Amadeus91
És hány playoff meccset tudtak megnyerni ezek a QB-k? 😊Hulkeinstein
Emlékeim szerint Tebow, Cassel, Foles, Alex jók voltak legalább 1 körre. Tán Super Bowlt akartok-e nyerni idén?Amadeus91
Foles nem nyert Playoff-meccset az biztos. Én személy szerint se Mariotával, se Bradforddal nem tartom reálisnak a Super Bowlt legalább 2 évig. Nem is ezt preferálnám, inkább a hosszútávú építkezést, hasonlót ahhoz, mint amit a Seahawks csinált. Legyen meg a HC-QB stabilan, illetve szokjon össze a Kelly-féle csapat, utána lehet beszélni komolyabb sikerekről is.
több mint 10 éve

Behúzzuk itt Mariotát.
Hulkeinstein
Jaguars adja 1/3

Caldwell szerintem simán rábólintana erre.
több mint 10 éve
Az 5 évvel ezelőtti alsóházi csapatok közül csak azok tudtak jelentős eredményt elérni, akik szereztek egy franchise QB-t (Lions, Panthers, Colts, Seahawks). Még a Redskins is bejutott a playoffba akkor, amikor RG3 egészséges volt. Túlságosan is nagy a QB szerepe az NFL-ben, főleg a passzorientált játék miatt, és én még semmilyen olyan adatot nem olvastam, mely analitikusan bizonyítaná azt, hogy franchise QB nélkül is sikeresnek lehet lenni hosszabb távon.Hulkeinstein
franchise QB nélkül az utóbbi 10 évben senki nem jutott a rájátszásba szerintem.

Ricsiék annak idején Cassel vezetésével. Eagles-Foles, Tebow-Denver, 49ers-Alex, Ponder-Vikes, Palmer/Stanton/Thomas/Lindley-Cards.Amadeus91
És hány playoff meccset tudtak megnyerni ezek a QB-k? 😊Hulkeinstein
Emlékeim szerint Tebow, Cassel, Foles, Alex jók voltak legalább 1 körre. Tán Super Bowlt akartok-e nyerni idén?
több mint 10 éve

És hány playoff meccset tudtak megnyerni ezek a QB-k? 😊
több mint 10 éve

Ricsiék annak idején Cassel vezetésével. Eagles-Foles, Tebow-Denver, 49ers-Alex, Ponder-Vikes, Palmer/Stanton/Thomas/Lindley-Cards.
több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25167968/2015-nfl-mock-draft-saints-dolphins-eagles-jaguars-making-trades

La Canfora is hasonlóan gondolkozik, mint én. És ettől nem magamat akarom fényezni, épp ellenkezőleg, pont azért írom én is ezeket, mert folyamatosan erről lehet olvasni a tényleg hozzáértő emberektől. La Canfora szerint Bradford akár 1/12-t is érhet a Browns-nak, ha lemaradnak Mariotáról!

Update: beindult az őrület 26 órával a draft előtt.

Mathis mellett mostmár Boykin és Kendricks is a trade-blockon, a legmegbízhatóbb beatwriterünk szerint, aki igen keveset beszél, viszont annál gyakrabban hoz le valamit elsőnek mostmár 60%, hogy megtörténik a felmozgás.

Bryn Swartz ‏@eaglescentral 2 p2 perccel ezelőtt

Just heard on The Fanatic that Eagles reporter Tim McManus says there's a 60 percent chance it happens. Wow.
több mint 10 éve
Remélem akkor már valami AFC-s csapathoz megy, mondjuk a Titans 😛