Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt lehet követni az UDFA húzásokat, hogy ne kelljen egyesével posztolgatni. 😉 www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents/2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Anthony DiBona @Anthony_DiBona most3 másodperccel ezelőttAnthony DiBona retweetelte: Ross Jones
UNLV OL Brett Boyko to the #Eagles. 6'7", 301 lbs., Four-year starter at left tackle.
-=- @DPBNE most9 másodperccel ezelőtt
Justin Shirk to Eagles
0 retweet 0 kedvenc
gyeekSzerintem is esélytelen, hogy elhozzuk. Viszont mostmár muszáj aláírnía, mivel UDFA lett, ezért nem jelentkezhet a következő draftra.
több mint 11 éve
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjukdandeNem értem miért izgultok rá, egyrészt megmondta, ha harmadik kör végéig nem választják ki, nem ír alá sehova. A másik nem kevésbé nyomós ok, hogy senor Hernandez után nincs az a csapat, amelyik ezt a dolgot bevállalná.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN Chip said he still would like to bring in some offensive linemen and a tight end to replace James Casey.
több mint 11 éve
Egyébként kezdem sejteni miről is van szó:Chip akárkiből tud jó OL játékost varázsolni, a legtehetségtelenebből is, viszont BD illetve az új DB edző még nem olyan ügyes ebben, oda kell némi tehetség, képesség is 😛
több mint 11 éve
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjuk
több mint 11 éve
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.HulkeinsteinNa ez az ultra homerkedés Chiptől 😀 😀
több mint 11 éve
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.
több mint 11 éve
Én azt nem tudom. Azt tudom, hogy bár a cseh sörök kiválóak, isteniek, de a Guiness mindent visz. 😀Tehát azt mondod hogy egy gyenge tohonya ír törpe lever egy nagy erős és gyors cseh gyereket?Shawn84Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.Viszont annak a szaros ír gyereknek hangyafasznyi sincs a SPARQ értéke!
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Khm Khm......Les Bowen @LesBowen 1 min1 minute ago
Chip: I think we’re excited about OL group this season. Have to address for future.
15:16 - 2015. máj. 2. · Részletek
több mint 11 éve
Tehát azt mondod hogy egy gyenge tohonya ír törpe lever egy nagy erős és gyors cseh gyereket?Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.Viszont annak a szaros ír gyereknek hangyafasznyi sincs a SPARQ értéke!
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!tomi-tomi
több mint 11 éve
Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.Viszont annak a szaros ír gyereknek hangyafasznyi sincs a SPARQ értéke!
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Akkor Shawn nyomán: SPARQ 😉 a Browns csak elvitte Ifot, pedig reménykedtem benne hátha UDFA-ként jöhet.... sebaj akkor majd Dargan 😛
több mint 11 éve
Mától Bazdmeg helyett csak annyit írok, hogy SPARQ
több mint 11 éve
Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.Brian Mihalik, SPARQ isten érkezett a hetedik körben, a Boston Collegeről.Übercool! azért kíváncsi lennék az Eagles és a Seahawks board összehasonlítására, szerintem nem sokban különbözik 😀
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.mustaine
Így kell a hátsó körökben draftolni.
Egyébként simán lehet, hogy átmegy OL-nek.Hulkeinstein
Remélem, kipróbáljuk OT-ként.
több mint 11 éve
Mondhatjuk Óriási húzás 😛
több mint 11 éve
Brian Mihalik, SPARQ isten érkezett a hetedik körben, a Boston Collegeről.Übercool! azért kíváncsi lennék az Eagles és a Seahawks board összehasonlítására, szerintem nem sokban különbözik 😀
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.mustaine
Így kell a hátsó körökben draftolni.
Egyébként simán lehet, hogy átmegy OL-nek.
több mint 11 éve
Hát ha annyira bejün, mint Beau Allen akkor nem rossz 😀
több mint 11 éve
Brian Mihalik, SPARQ isten érkezett a hetedik körben, a Boston Collegeről.6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.
több mint 11 éve
No azt gondoltam jobban kapom majd a savat a véleményemre, de ezek szerint...... vagy már szóra sem érdemes😀Közben megy a kavarás ezerrel Mathis kapcsán, legalábbis, ahogy twitteren látom, bár érteni nem pontosan értem kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
több mint 11 éve
Egyébként ezzel a két CB pickkel most már igazi kan sasok lettünk.
több mint 11 éve
bakker, megyek inkább aludni, már olvasni sem tudok 😛nem veled. Boykin és Thurmond vitatkoztak, hogy melyikük a liga legjobb nickel CB-je.mustainevelem? Nincs is twitterem :SGege55Ugye Thurmond posztja is ugyanaz volt a Seahawksban, mint itt Boykiné. Volt is ebből egy szóváltásuk twitteren annak idején...mustainepontosan erre gondoltam én isGege552 cb a 6. körben? Ajjaj, valaki repülni fog... Vagy Rowe Safety lesz?!Gege55hát Boykinnak ez a két húzás minden bizonnyal nem tett jótmarci88
több mint 11 éve
nem veled. Boykin és Thurmond vitatkoztak, hogy melyikük a liga legjobb nickel CB-je.velem? Nincs is twitterem :SGege55Ugye Thurmond posztja is ugyanaz volt a Seahawksban, mint itt Boykiné. Volt is ebből egy szóváltásuk twitteren annak idején...mustainepontosan erre gondoltam én isGege552 cb a 6. körben? Ajjaj, valaki repülni fog... Vagy Rowe Safety lesz?!Gege55hát Boykinnak ez a két húzás minden bizonnyal nem tett jótmarci88
több mint 11 éve
Chip Kelly: "Evan Mathis has been available for trade for two years and there have been no offers."Kelly szerint Mathis 2 éve trade blockon van, de senki sem érdeklődött iránta.Állítólag a Lions még a draft első köre alatt is tárgyalt róla Kellyvel.Bazzani
Egyébként fasza dolog, hogy a mi OL-ünk a legidősebb a ligában, és 2 éve nem draftoltunk bele senkit.mustaine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
velem? Nincs is twitterem :SUgye Thurmond posztja is ugyanaz volt a Seahawksban, mint itt Boykiné. Volt is ebből egy szóváltásuk twitteren annak idején...mustainepontosan erre gondoltam én isGege552 cb a 6. körben? Ajjaj, valaki repülni fog... Vagy Rowe Safety lesz?!Gege55hát Boykinnak ez a két húzás minden bizonnyal nem tett jótmarci88