Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Itt lehet követni az UDFA húzásokat, hogy ne kelljen egyesével posztolgatni. 😉  www.nepatriotsdraft.com/2015-nfl-undrafted-free-agents/2

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 934 — Eagles & Seahawks fan
Anthony DiBona ‏@Anthony_DiBona most3 másodperccel ezelőtt

Anthony DiBona retweetelte: Ross Jones

UNLV OL Brett Boyko to the #Eagles. 6'7", 301 lbs., Four-year starter at left tackle.

-=- ‏@DPBNE most9 másodperccel ezelőtt

Justin Shirk to Eagles
0 retweet 0 kedvenc

gyeek
Szerintem is esélytelen, hogy elhozzuk. Viszont mostmár muszáj aláírnía, mivel UDFA lett, ezért nem jelentkezhet a következő draftra.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 728 — Grady Judd fan
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjukdande
Nem értem miért izgultok rá, egyrészt megmondta, ha harmadik kör végéig nem választják ki, nem ír alá sehova. A másik nem kevésbé nyomós ok, hogy senor Hernandez után nincs az a csapat, amelyik ezt a dolgot bevállalná.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Geoff Mosher @GeoffMosherCSN

Chip said he still would like to bring in some offensive linemen and a tight end to replace James Casey.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 621 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként kezdem sejteni miről is van szó:

Chip akárkiből tud jó OL játékost varázsolni, a legtehetségtelenebből is, viszont BD illetve az új DB edző még nem olyan ügyes ebben, oda kell némi tehetség, képesség is 😛
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 621 — Így remélem megfelelek nektek.....
Collinst csak el hozhatnánk.... bár nem fogjuk
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.Hulkeinstein
Na ez az ultra homerkedés Chiptől 😀 😀

több mint 11 éve
Source - #UNH OL Mike Coccia among the #Eagles undrafted free agent signings.
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.
mustaine
Viszont annak a szaros ír gyereknek hangyafasznyi sincs a SPARQ értéke!
Lássunk már tisztán scout terén!tomi-tomi
Tehát azt mondod hogy egy gyenge tohonya ír törpe lever egy nagy erős és gyors cseh gyereket?Shawn84
Én azt nem tudom. Azt tudom, hogy bár a cseh sörök kiválóak, isteniek, de a Guiness mindent visz. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Khm Khm......

Les Bowen ‏@LesBowen 1 min1 minute ago

Chip: I think we’re excited about OL group this season. Have to address for future.
15:16 - 2015. máj. 2. · Részletek
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Ja, olyan fasza játékos amúgy, hogy a 240 fontos Nick O'Leary gyakorlatilag teljesen kivette a játékból a Florida State elleni meccsen.
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!tomi-tomi
Tehát azt mondod hogy egy gyenge tohonya ír törpe lever egy nagy erős és gyors cseh gyereket?
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
mustaine
Lássunk már tisztán scout terén!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Akkor Shawn nyomán: SPARQ 😉 a Browns csak elvitte Ifot, pedig reménykedtem benne hátha UDFA-ként jöhet.... sebaj akkor majd Dargan 😛
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Mától Bazdmeg helyett csak annyit írok, hogy SPARQ
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Brian Mihalik, SPARQ isten érkezett a hetedik körben, a Boston Collegeről.
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.mustaine
Übercool! azért kíváncsi lennék az Eagles és a Seahawks board összehasonlítására, szerintem nem sokban különbözik 😀

Így kell a hátsó körökben draftolni.

Egyébként simán lehet, hogy átmegy OL-nek.Hulkeinstein

Remélem, kipróbáljuk OT-ként.

több mint 11 éve
Mondhatjuk Óriási húzás 😛
több mint 11 éve
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.mustaine
Übercool! azért kíváncsi lennék az Eagles és a Seahawks board összehasonlítására, szerintem nem sokban különbözik 😀

Így kell a hátsó körökben draftolni.

Egyébként simán lehet, hogy átmegy OL-nek.
több mint 11 éve
Hát ha annyira bejün, mint Beau Allen akkor nem rossz 😀
több mint 11 éve
6'9" magas, 288 font tömegű defensive end.

több mint 11 éve
No azt gondoltam jobban kapom majd a savat a véleményemre, de ezek szerint...... vagy már szóra sem érdemes😀

Közben megy a kavarás ezerrel Mathis kapcsán, legalábbis, ahogy twitteren látom, bár érteni nem pontosan értem kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Egyébként ezzel a két CB pickkel most már igazi kan sasok lettünk.

több mint 11 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
2 cb a 6. körben? Ajjaj, valaki repülni fog... Vagy Rowe Safety lesz?!Gege55
hát Boykinnak ez a két húzás minden bizonnyal nem tett jótmarci88
pontosan erre gondoltam én isGege55
Ugye Thurmond posztja is ugyanaz volt a Seahawksban, mint itt Boykiné. Volt is ebből egy szóváltásuk twitteren annak idején...mustaine
velem? Nincs is twitterem :SGege55
nem veled. Boykin és Thurmond vitatkoztak, hogy melyikük a liga legjobb nickel CB-je.mustaine
bakker, megyek inkább aludni, már olvasni sem tudok 😛
több mint 11 éve
Ugye Thurmond posztja is ugyanaz volt a Seahawksban, mint itt Boykiné. Volt is ebből egy szóváltásuk twitteren annak idején...mustaine
velem? Nincs is twitterem :SGege55
nem veled. Boykin és Thurmond vitatkoztak, hogy melyikük a liga legjobb nickel CB-je.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 209 — no es importante
Kelly szerint Mathis 2 éve trade blockon van, de senki sem érdeklődött iránta.

Egyébként fasza dolog, hogy a mi OL-ünk a legidősebb a ligában, és 2 éve nem draftoltunk bele senkit.mustaine
Állítólag a Lions még a draft első köre alatt is tárgyalt róla Kellyvel.Bazzani
Chip Kelly: "Evan Mathis has been available for trade for two years and there have been no offers."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
velem? Nincs is twitterem :S