Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
jóhát Kelly nyilván elmond mindent, csakhogy bebiztosítsa a helyét 😀Nem azt akartam mondani, hogy Roseman nem ért hozzá, mert nagyon kell ő a csapatnak Kelly mellé, de nem gondolom, hogy nyíltan elkezdte volna sárral dobálni Rózsit, ha nem úgy van. 😀 Attól meg még ugyanúgy lehet jó GM Rózsaember, hogy mellényúl egyszer-egyszer sztem.
Amúgy azt is max Kelly nyomására tette. Vagy akkor tényleg suta GM nek Roseman. De ha már negatív akkor a pozitívot is soroljuk. Matthewst pl pont ő mondta, hogy várjanak. És igaza lett.ano92
több mint 10 éve
jóhát Kelly nyilván elmond mindent, csakhogy bebiztosítsa a helyét 😀 Amúgy azt is max Kelly nyomására tette. Vagy akkor tényleg suta GM nek Roseman. De ha már negatív akkor a pozitívot is soroljuk. Matthewst pl pont ő mondta, hogy várjanak. És igaza lett.
több mint 10 éve
aláírom. De neki ez a dolga. Chipnek meg az, hogy leadja az igényeit. Roseman ehhez ért. Nem most kezdte. Chip meg... konkrétan most kezdte. De lényegtelen. Mert ha beválik Chip lesz a király. Ha meg nem úgyis kovetelni fogják 2-3 éven belül Rosemant vissza az eredeti posztjára.ano92www.philly.com/philly/blogs/sports/eagles/Kelly-said-Roseman-drafted-Marcus-Smith.html
több mint 10 éve
aláírom. De neki ez a dolga. Chipnek meg az, hogy leadja az igényeit. Roseman ehhez ért. Nem most kezdte. Chip meg... konkrétan most kezdte. De lényegtelen. Mert ha beválik Chip lesz a király. Ha meg nem úgyis kovetelni fogják 2-3 éven belül Rosemant vissza az eredeti posztjára.
több mint 10 éve
már miért ne javultunk volna. Igaz, hogy sok a "ha". De javítottak a posztokon.Azért azt ne feledjük, hogy Roseman sem jövőbe látó, ennyi erővel ugyanúgy hibázhatott volna. Szóval ez is teljesen teoretikus dolog. Ez már nem derül ki. Örüljünk annak ami van.
1.: Jott Alonso Kendricks mellé. "Ha" nem sérül meg mindenféleképpen erősítés.
2.: Jott Maxwell. "Ha" képes lesz a fizetéséhez méltóan játszani, akkor már van egy fasza CB-nk is.
3.: Nem lett szétrombolva a csapat egy prospectért.
4.: Futó poszton sem gyengültünk semmit. McCoy tavalyi szintjét nem lesz nehéz hozni.
5.: "Ha" Bradford ncaa onmagát idézi már QB poszton is erősodtünk.
Meg még egyebek, most hirtelen így ennyi. Apró lépésekben de haladunk. És előre eddig. Nem pedig hátra. Még ha ez a jovő egy hatalmas "ha" kavalkádra is épül, de látszik valami változás.
Mellesleg még 1 kor ment csak le. És sosem tudni, hogy mi húzzuk ki az überállatokat. A tobbiek meg a bustokat.
Azzal viszont egyetértek, hogy szerintem is hamar lett kihúzva ez a WR. És szerintem ezért volt jó Roseman. Mert most aztmondta volna, hogy "ááá ne csináld chip elérhető lesz még 2. korben is higgy nekem". És itt most nem Kelly wr megfigyelő képességeit vonom kétségbe, mert azokkal nincs semmi baj. Hanem hogy esetleg (szerintem) folosleges pickeket pazarolunk amit Roseman akár meg is tudna akadályozni.ano92
több mint 10 éve
már miért ne javultunk volna. Igaz, hogy sok a "ha". De javítottak a posztokon.1.: Jott Alonso Kendricks mellé. "Ha" nem sérül meg mindenféleképpen erősítés.
2.: Jott Maxwell. "Ha" képes lesz a fizetéséhez méltóan játszani, akkor már van egy fasza CB-nk is.
3.: Nem lett szétrombolva a csapat egy prospectért.
4.: Futó poszton sem gyengültünk semmit. McCoy tavalyi szintjét nem lesz nehéz hozni.
5.: "Ha" Bradford ncaa onmagát idézi már QB poszton is erősodtünk.
Meg még egyebek, most hirtelen így ennyi. Apró lépésekben de haladunk. És előre eddig. Nem pedig hátra. Még ha ez a jovő egy hatalmas "ha" kavalkádra is épül, de látszik valami változás.
Mellesleg még 1 kor ment csak le. És sosem tudni, hogy mi húzzuk ki az überállatokat. A tobbiek meg a bustokat.
Azzal viszont egyetértek, hogy szerintem is hamar lett kihúzva ez a WR. És szerintem ezért volt jó Roseman. Mert most aztmondta volna, hogy "ááá ne csináld chip elérhető lesz még 2. korben is higgy nekem". És itt most nem Kelly wr megfigyelő képességeit vonom kétségbe, mert azokkal nincs semmi baj. Hanem hogy esetleg (szerintem) folosleges pickeket pazarolunk amit Roseman akár meg is tudna akadályozni.
több mint 10 éve
6 éve nem nyertünk playoff meccset, és javulni most sem javultunk, sajnos ez az igazság. ....HulkeinsteinPedig de!
Nem csak egy adott játékos megléte jelent javulást, fura, hogy pont egy hozzáértő nem látja ezt.
Egy csapat nem a játékosok tálentumértékének összessége. (Ezt pont Phillyben illene tudni.)
- Javultatok abban, hogy van egy rendszer, egy működőképes rendszer egy eltökélt edzőzsenivel.
- Javulás, hogy ez a rendszer egyre jobban optimalizálódik, csiszolódik, épülnek be az egyenként semmi extra fogaskerekek, melyek jól összecsiszolva fasza gépezetté állnak össze. (Ne feledd, Kelly a Belichicki, Carroli úton jár - csapatépítés, nem sztárigazolások - SB)
- Javulás, hogy egy adott képesség sokkal többet ér egy ilyen rendszerorientált csapatnál, ha az adott járékosnak nincsenek rossz beidegződései, rossz megszokásai, ergo rookie, FA jobb, mint egy idősebb, változásra kevésbbé képes, és változni kevésbbé akaró sztár.
- Javulás, hogy lesz még pár hónap összeépülni, és kiteljesedni. Eddig Kelly minden éve jó volt, eredményes volt, úgy is, hogy nem a "saját spájzából főzött". Most onnan teszi, látni fogod a különbséget.
- És javulás, hogy nálatok van Tebow. Tavaly TC-en nálunk volt - Championship!
több mint 10 éve
Ettől nem gondolom, hogy negatívan látnám a dolgokat, kétségbe sem estem, de a realitás talaján maradva nem lettünk idén sem esélyes franchise, és ezen, bárkit húzunk is, nem fogunk már tudni változtatni.Ezt eddig is tudtuk, hogy nem leszünk idén esélyes franchise, bárkit húzunk. Azt is tudtuk, hogy Kellynek kellett ez a két év, hogy megtapasztalja, hogy mire képes a keret, és az is látszódott a szélsőséges változtatásokból, hogy bizony itt teljes rebuild folyik. A Cowboys nyilván jobb jelen pillanatban, de nem az a lényeg, hogy most ki jobb, hanem hogy decemberben ki áll a csoport élén. Tavaly őket is lesajnálták nagyon keményen, aztán láttuk mi történt. Teljesen felesleges előre temetni itt bármit. Az meg szerintem erős túlzás, hogy nem volt szükségünk elkapóra, azok után, hogy Maclin is elhúzott. Maradt kb Matthews meg Ertz komolyabb targetnek és kifújt.
Őszintén és reálisan: szerintetek jobb csapat vagyunk, mint a Cowboys? Mert szerintem jelenleg sajnos utcahosszal előttünk vannak.Hulkeinstein
több mint 10 éve
Azt azért tavaly láthattuk, hogy amink volt, az mindegyik oldalon sajnos kevésnek bizonyult. Mccoy és Polk helyett azért csak jött DM és Matthews, ami legrosszabb esetben is egál, de inkább +A fal kérdéses, bár Kelly bízik a kis "Barbinkban" remélhetőleg teljesen egészségesen jön vissza (+ ide is jöhet akár az oregoni Fisher)
WR: 1 távozó 1 érkező + Austin is hozhat némi pluszt
Foles nem Kelly embere volt, amit lehetett itt is megtettünk
A védelem oldalán megszereztük a piac "legnagyobb cb nevét", jött Alonso ILB-nek, a DL maradt és Cole kivételével nem volt érzékeny veszteség (nekem ő az, bár lehet ez inkább szubjektív dolog) és még azért 7 cetlink is a drafton, szóval jó lesz ez!!!!
több mint 10 éve
Sajnos nem vagyunk jobbak de szerintem az egész csoport nagyon gyenge.
több mint 10 éve
6 éve nem nyertünk playoff meccset, és javulni most sem javultunk, sajnos ez az igazság. Jó 2. napra számítok, ahogy írtam is, szerintem lesz még bent célpont, amikor mi jövünk. De ettől nem leszünk hirtelen jobbak a többieknél, ők is húzni fognak ugyanúgy a hiányposztokra.
Nem látok sokkal jobb picket sajnos, megint rossz helyen húztunk. A letrade-nek örültem volna a legjobban.
Ez a csapat reálisan megint egy 10-6/9-7-es gárda (Bradfordtól függően mondjuk 11-5, vagy 8-8 is lehet belőle).
Ettől nem gondolom, hogy negatívan látnám a dolgokat, kétségbe sem estem, de a realitás talaján maradva nem lettünk idén sem esélyes franchise, és ezen, bárkit húzunk is, nem fogunk már tudni változtatni.
Az tény, hogy Agholor ügyes, keményen dolgozik, és remek lesz ebben az O-ban, az is, hogy a Kelly-féle csapat összeérhet 2-3 év múlva, de nekem, mint szurkolónak ez kevés az optimizmushoz, mert én sikereket szeretnék látni. Biztos velem van a baj, hogy türelmetlen vagyok, de ezen sajnos nem tudok változtatni. Őszintén és reálisan: szerintetek jobb csapat vagyunk, mint a Cowboys? Mert szerintem jelenleg sajnos utcahosszal előttünk vannak.
több mint 10 éve
Bradford preseasonban ACL, aztán szevasz tavasz, egy év szopó, majd jövőre top10ben tudtok választani, és jön Connor Cook, és egy 5-10 éven belül Championship!Borbinhobe is b*szna, ha Cookot választanánk 1 év szopóálarc után.... 😀
több mint 10 éve
Bradford preseasonban ACL, aztán szevasz tavasz, egy év szopó, majd jövőre top10ben tudtok választani, és jön Connor Cook, és egy 5-10 éven belül Championship!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ezt a Maclinhez hasonlítást nem nagyon értem. Agholor eléggé más karakter...játékstílusát tekintve is. Én első 2 körben DB/WR kombót vártam így nem is vagyok csalódott.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Igazából azt nem látom, hogy mivel fogjuk megverni az ellenfeleket.Picit megint túl negatív vagy érzésem szerint. Nem hiszem, hogy a draft első köre után kéne látni egy újjáépülő csapatnál azt, hogy mivel nyerünk majd szeptembertől, legalább a Draft végét várjuk meg, de jobb lenne bízni Kellyékben. Az számomra nyilvánvaló, hogy nem a következő évben megyünk rá a SB-ra, a cél most, hogy Chip megfelelő alapanyagot találjon az elképzeléseihez. Az igaz, hogy sok múlik Bradfordon, de legrosszabb esetben ott van egy Sanchez, aki nem hozott le rosszabb meccseket Foles-nál, sőt... Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy berántunk egy Hundley-t. Szerintem lemegy még két kör, és megint az élet napos oldalán fogsz tartózkodni. :p A fő kérdésen már túl vagyunk, most már csak annyi a dolgunk, hogy hátradőlünk és figyeljük a történéseket.
Hulkeinstein
Egyébként ki lett volna az a játékos, akinek a behúzása esetén okosabbak lettünk volna? Byron Jones?
több mint 10 éve
Én mindenképp várok majd QB prospectet. Agholor meg messze nem Maclin, sokkal jobb lesz. (azt meg tegyük mellé h azért ment a rinya h nem igazoljuk vissza Maclint, most meg az az érv, hogy szar első kör, mert kb max őt kaptuk vissza? 😀 )
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Egyet aludva erre teljesen ugyanaz a véleményem, mint a pick után volt.Megint az volt az érzésem, hogy rossz helyen húzunk, bent volt egy rakat target, aki még egy ideig bent lett volna, de nem volt jó ajánlat, ezért muszáj volt rábökni valakire.
Agholorral semmi bajom, jó játékosnak tartom, de egyszerűen se nem olyan posztra jött, ami kulcsfontosságú lenne a rendszerben, se nem első számú elkapó. Értem, hogy kellett WR, de a 2. körben biztos lett volna hasonló képességű játékos, míg a secondarybe már nem annyira biztos ez.
Nekem ez a pick teljesen olyan, mintha visszaigazoltuk volna Maclint. Elit játékos nem jött, javulni nem látom hol javultunk volna tavalyhoz képest. Offense terén Bradfordon kívül ugyanaz a felhozatal kb., mínusz egy Herremans. A D-ben meg van egy Maxwell, meg Alonso, de cserébe nincs safety.
Amit szerettem volna, hogy okosabbak legyünk a tegnapi nap után, sajnos nem teljesült. Bradfordtól függ az egész szezonunk, mástól nem nagyon.
Chip elismerte, hogy Mariota volt a target, de teljesen esélytelen volt az üzlet, mert a Titans őt akarta. Nem nagyon számít, hogy mit ajánlottunk, ha a Titans cserélni akart vna, úgyis visszahívtak volna minket, szóval így semmi esély nem volt Mariotára.
Azt érzem, hogy léptünk egyet oldalra a csapat teljes felforgatása mellett, javulás nélkül. A legnagyobb gond az, hogy 1 ember teljesítményén múlik minden, és ha Bradford kudarcot vall, akkor úgy megyünk neki a következő évnek, hogy kell QB, kell LT, kell LG. Nem egy optimális helyzet sajnos.
Igazából azt nem látom, hogy mivel fogjuk megverni az ellenfeleket. Passzvédekezésben nem, passrushban nem, passzokkal csak ha Bradford feltámad. Egyedül a futójáték maradt, de a falunk sem a legbiztosabb jelenleg.
Az egyetlen jó dolog az volt tegnap, hogy sok célpont bent maradt, simán el tudom képzelni, hogy valaki elérhető lesz nálunk, illetve Kendricks is áldozat lehet Fisher-ért, vagy egy DB-ért.
A rendőrségi ügye ellenére talán La'el Collins-nak örülnék a legjobban, aki, ha tisztázódik, akkor egy instant kezdő RG lehet, majd Peters visszavonulása után egy szuper RT. Fisher is jöhet, illetve mostmár egyre égetőbb a safety poszt is. Jobb 2. napot várok, mint ami ma volt, hasonlóan tavalyhoz.
több mint 10 éve
A Nr. 1-ra is ajánlatot tettünk azt beszélik: www.bleedinggreennation.com/2015/5/1/8528487/nfl-draft-rumors-eagles-buccaneers-trade-sam-bradford-marcus-mariota-first-round-picks
több mint 10 éve
O azt nem tudom elkepzelni.JanekIgazából én sem, csak kellett írnom valamit hogy megvillanthassam az új sigemet 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Kurva boldog lennék, akkor 1/29-re talán olyan játékost hoztunk volna, aki valami pluszt is ad a csapatnak. 😀én nem sírok. Azért sírok mert fafej Kelly nem Dorsettet húzta 1/20 ra....😀 😀.Dano92"Ken Whisenhunt, a Titans főedzője elmondta, hogy Andy Reid, az Eagles korábbi főedzője segített abban, hogy meggyőzze őket arról, hogy maradjanak az 1/2-es picknél, és húzzák be Mariotát."Shawn84Jól tette. Ha valaki, akkor ő tudja, hogy milyen, amikor korrekt QB-ja van egy csapatnak, és milyen, amikor fakezű dobál. Most ezért sírtok, de ha az Eagles odaadta volna a fél csapatot, az lenne a baj. 😀Stez
több mint 10 éve
én nem sírok. Azért sírok mert fafej Kelly nem Dorsettet húzta 1/20 ra....😀 😀.D"Ken Whisenhunt, a Titans főedzője elmondta, hogy Andy Reid, az Eagles korábbi főedzője segített abban, hogy meggyőzze őket arról, hogy maradjanak az 1/2-es picknél, és húzzák be Mariotát."Shawn84Jól tette. Ha valaki, akkor ő tudja, hogy milyen, amikor korrekt QB-ja van egy csapatnak, és milyen, amikor fakezű dobál. Most ezért sírtok, de ha az Eagles odaadta volna a fél csapatot, az lenne a baj. 😀Stez
több mint 10 éve
"Ken Whisenhunt, a Titans főedzője elmondta, hogy Andy Reid, az Eagles korábbi főedzője segített abban, hogy meggyőzze őket arról, hogy maradjanak az 1/2-es picknél, és húzzák be Mariotát."Shawn84Jól tette. Ha valaki, akkor ő tudja, hogy milyen, amikor korrekt QB-ja van egy csapatnak, és milyen, amikor fakezű dobál. Most ezért sírtok, de ha az Eagles odaadta volna a fél csapatot, az lenne a baj. 😀
több mint 10 éve
"Ken Whisenhunt, a Titans főedzője elmondta, hogy Andy Reid, az Eagles korábbi főedzője segített abban, hogy meggyőzze őket arról, hogy maradjanak az 1/2-es picknél, és húzzák be Mariotát."Shawn84csicska g*ci 😛
több mint 10 éve
"Ken Whisenhunt, a Titans főedzője elmondta, hogy Andy Reid, az Eagles korábbi főedzője segített abban, hogy meggyőzze őket arról, hogy maradjanak az 1/2-es picknél, és húzzák be Mariotát."
több mint 10 éve
Agholor érkezése és, hogy Matthews a második évét kezdi talàn Coopernek is jót tesz,aki így Huffal ellehet a wr3 posztért Ha meg senki nem tud a RZ-ban előlépni akkor majd csak futunk, arra van ember 😊
Tegnap írták vhol,hogy Smith magára pakolt 15 font izmot...valami pozitív dolog talán ott is