Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 505 — Így remélem megfelelek nektek.....
Les Bowen retweetelte
Bryn Swartz ‏@eaglescentral 9 p9 perccel ezelőtt

When asked about paying 54M to a slightly above average CB, Brian Dawkins tweets "they said Connor Barwin was average too." Love it. #Eagles

Retweet 71
Kedvencek 62
Dan Collins Ramiroquaaii Steph Curry Lou Chicone Nick Atkins Anaro vinny_del Mike Staropoli Joshy P

14:56 - 2015. márc. 8. · Részletek
Jordan Desilets ‏@AZJDes21 8 p8 perccel ezelőtt

@eaglescentral Jacksonville (Bradley) and Atlanta (Quinn) also pursued him. Last two Seahawks def. coordinators wanted him. Says something.

Kedvenc 1
Rob

14:57 - 2015. márc. 8. · Részletek
All about dem Birds! ‏@seaneham73 6 p6 perccel ezelőtt

@eaglescentral Maxwell is better than slightly above average. He's not great but he's a very good corner.
0 válasz 0 retweet 0 kedvenc
Fuck Your Opinion ‏@realprinceblue 5 p5 perccel ezelőtt

@seaneham73 @eaglescentral he is still young. Only 17 starts give him time.
0 válasz 0 retweet 1 kedvenc
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 874 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tramon "Shutdown" Williamst lehet vinni, de Housettól el a kezekkel. És ezt vegye minden csapat nyugodtan fenyegetésnek! :-P

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 858 — Whoops, looks like something went wrong.
A source tells NJ.com the Eagles are interested in free agent CB Tramon Williams.

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Yeahhhh, mindenképpen McCourty lenne a legfontosabb FA igazolás:

Rand Getlin ‏@Rand_Getlin 10 mp10 másodperccel ezelőtt

Re McCourty, multiple sources indicate the #Eagles have made a strong push to be in position to sign him. Considering fallback options, too.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 505 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ettől viszont kiakadnék...............

Sheil Kapadia ‏@SheilKapadia 1 min1 minute ago

After all Brandon Graham has heard about JPP, would be something if he teamed up with him. @JordanRaanan says Giants have interest.
több mint 11 éve
Szerintem Kelly amennyire lehet gyorsan össze akarja rakni a dolgokat, aztán lehet foglalkozni a drafttal illetve a következő idénnyel. El tudom képzelni, hogy a feltrdéet is ha valóban akarjuk még márciusban leboltoljuk, mondjuk a Titans-l. Aztán ha a Bucs vagy valaki behúzná Mariotát, akkor behúzzuk Winstont és vagy vele próbálkozunk vagy tovább üzletelünk Winstont bevonva vmit Mariotaért.
több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Jöttem röhögni 😀 csak szerintem van túlfizetve Maxvell ? 😀

Voice
Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?ano92
Szerintem nem elite cb, de ezt majd megmutatja itt 😀 A SH védelme volt nagyon jó és abban az egyik gyenge pontnak tartottam Maxwell-t. Az 54 millió felét reálisnak tartottam volna.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Máshol korábban pedig pont az ellenkezőjét olvastam, hogy nem érdeklődünk iránta Azért mennek össze vissza a hírek szépen.dande
Szerintem több hír van az Eagles-ről, mint az összes többi csapatról együttvéve. Nagyon durván nyomulunk.
több mint 11 éve
Máshol korábban pedig pont az ellenkezőjét olvastam, hogy nem érdeklődünk iránta Azért mennek össze vissza a hírek szépen.
több mint 11 éve
Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 27 mp28 másodperccel ezelőtt

Who do #Eagles have an interest in pairing with Byron Maxwell? Green Bay #Packers Tramon Williams, per source.

Nem hiszem el, 1 hete Tramon-t írtam volna az egyik CB-nek jövőre, a végén még bekövetkezik 😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
Na, már csak 31-et kell írni és kész a post-FA PR 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Bezzeg ha ezt én sütöm el 😛
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most komolyan...az ilyeneket ( | poénokat | )nem tudnád hanyagolni ? Vagy Iktriad babérjaira törsz?Greengo

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

Voice

Elite CB. Szerinted egy elit cb mennyiért írjon alá? 2-3 millijójért?

több mint 11 éve
Így hogy mentünk Franklinért, és a Chargers nyert ki jöhet még számításba guardként?

Boling? Iupati?
több mint 11 éve
A Tag-t nem tudom mióta alkalmazzák az NFL-ben de mindenesetre általában 1 évre szól 😀 😉dande
Most komolyan...az ilyeneket ( | poénokat | )nem tudnád hanyagolni ? Vagy Iktriad babérjaira törsz?Greengo
Bocs hiányzik az eredménykövető (ez következő néhány nap egyébként majdhogynem annak tűnik már 😀), de ígérem nem boldogítalak vele titeket tovább 😉dande
😀 Ez mondjuk tényleg gyenge volt, ráadásul Amadeus is itt humorkodik vagy két napja, érthető hogy feszültek az emberek 😊Rataxes
Erre az összehasonlításra a topic és a fórum jó békéje érdekében inkább nem mondok semmit 😉 😛

| S amint ígértem befejeztem a humorheroldkodást. |
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
A Tag-t nem tudom mióta alkalmazzák az NFL-ben de mindenesetre általában 1 évre szól 😀 😉dande
Bocs hiányzik az eredménykövető (ez következő néhány nap egyébként majdhogynem annak tűnik már 😀), de ígérem nem boldogítalak vele titeket tovább 😉dande
😀 Ez mondjuk tényleg gyenge volt, ráadásul Amadeus is itt humorkodik vagy két napja, érthető hogy feszültek az emberek 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
@LesBowen So you're telling me we got Gore for 2 years, and it's still less than Shady for 1 year?

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Mike Garafolo ‏@MikeGarafolo 1 min1 minute ago

Titans are showing decent interest in Mark Sanchez, sources say. A return to Philly remains a possibility. We'll see how this plays out.

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 920 — Apu ökölbeszorított keze
Gyere vissza 2 ev mulva es kiderul

több mint 11 éve

Voice
Látom a CW stílus ragadós 😉
több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Az első rossz hír: :/

Jeff McLane ‏@Jeff_McLane 14 mp15 másodperccel ezelőtt

Source says Chargers won that one. MT @PhillySportsJD: According to @Jeff_McLane, Eagles pursuing Denver Broncos OL Orlando Franklin.
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
akármennyire is fáj Shady. Be kell ismerni, hogy azért alkot Chip. Az ő salaryjából máris van egy elite CB-nk egy fiatal LB-nk és még Gore sem hiszem, hogy hatalmas nagy lóvéért jon. Nem hülye Chip, hogy odabasszon neki egy 5 éves 40 milkás szerződést. Legalábbis remélem, hogy nem.

Nem lehet belekotni Sobriba sajnos 😀 Ha Chipnek emgért ennyit Maxwell, akkor ennyit is ér jelenleg. Majd ha szednek le róla 234234 TD-t akkor lehet aztmondan, hogy túl lett fizetve 😀

több mint 11 éve
Eliot Shorr-Parks ‏@EliotShorrParks 43 mp44 másodperccel ezelőtt

Gore gets $7.5 million in guaranteed money first 2 years, per source. #Eagles