San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Most ti is kaptak két harmadik körös komp. picket vagy az csak a fekák után jár?
peach
Az NFL szerint nem csak a fekák számítanak kisebbségnek, úgyhogy igen, jár.
több mint 3 éve
gzotya San Francisco 49ers 47
Most ti is kaptak két harmadik körös komp. picket vagy az csak a fekák után jár?
peach
Kapunk mi is, meg még a FO-bol is lehet, ha a WFT tölünk visz GM-et.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Off
Tud valaki diverdoc-hoz elérhetőséget?
On

több mint 3 éve
Várható volt, jó munkát végzett nálunk.
Sok sikert neki a Jets-nél, nehéz dolga lesz. 😊
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az edzői stábot is lehet újra tölteni.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
baze mindenki már tőlünk akar vinni 😀

www.49erswebzone.com/articles/144130-washington-officially-requests-interview-49ers-exec-martin-mayhew/

Peters meg Carolina GM-re megy interjúzni

Elfogy a FO

több mint 3 éve
McG szerintem nem csapnivalóan szar, csak kulcs szituációkban hibázott párszor, és azok elég látványosra sikeredtek. Egy közepes RT szintet hozott, ami kevésnek tűnik a '19-es szezonhoz képest, de ezzel együtt lehet élni. Ha lesz jó C, akkor a fal tud majd dominálni.
több mint 3 éve
Nézegetem a PFF eredményeket, a Frisco O-line-t a 9. helyre rangsorolták. 😀

Szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy az O-line elég szarul nézett ki az egész szezon alatt. Persze ebben nagy szerepük volt a fal mögött felálló QB-knak is, akik rendesen hozzátették a magukat ehhez az összképhez. Amúgy Trent Williams a kezdeti rozsdát gyorsan lerázta magáról, és aztán rendesen odatette magát, titkon az All Pro csapatba is vártam, és mellette Tomlinson is egészen jól nézett ki általában. A többiek nem annyira. McG szerintem maradni fog, és ha a C probléma megoldódik, akkor jövőre biztosan jobb lesz a szájízünk az alapszakasz után.
Niner Empire
elkezdtük a puhatolózó tárgyalást TW-vel. szeretne maradni. nem lehetetlen a szerződés, de gondolni kell a többiekre is.
nálunk mindig belül volt gond. kell egy upgrade C-ben mindenképp. McG is jó lenne kezdene valamit magával, mert kurva cink és nekem kellemetlen, hogy bedönti egy DB bazdmeg.
RG-ben meg legyen verseny McKivitz, Brunskill, Skule akárki között.

több mint 3 éve
 www.49erswebzone.com/articles/144083-canfora-nfl-envision-texans-49ers-should-relationship-deshaun-nuclear/

jaja, egyre vadabb dolgok jelennek meg ilyenkor 😀
aztán az a vége, hogy homlokegyenest más történik 😊

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az a jó, hogy ahány csapat, annyinál írták be, hogy az irányítójukat+valamit adhatják Watsonért. Aki aztán persze úgyis marad a seggén 😀

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nézegetem a PFF eredményeket, a Frisco O-line-t a 9. helyre rangsorolták. 😀

Szerintem abban itt mindenki egyetért, hogy az O-line elég szarul nézett ki az egész szezon alatt. Persze ebben nagy szerepük volt a fal mögött felálló QB-knak is, akik rendesen hozzátették a magukat ehhez az összképhez. Amúgy Trent Williams a kezdeti rozsdát gyorsan lerázta magáról, és aztán rendesen odatette magát, titkon az All Pro csapatba is vártam, és mellette Tomlinson is egészen jól nézett ki általában. A többiek nem annyira. McG szerintem maradni fog, és ha a C probléma megoldódik, akkor jövőre biztosan jobb lesz a szájízünk az alapszakasz után.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Aiyuk bekerult a PFF All-rookie csapataba:

WR BRANDON AIYUK, SAN FRANCISCO 49ERS
The 49ers struck again. Aiyuk is in the same mold as the George Kittles and the Deebo Samuelses added to San Francisco’s roster in recent years — he's a dynamic player with the ball in his hands and dangerous after the catch.

His 80.8 receiving grade on the season trailed only Jefferson among rookies, and he got to that mark as the top option in the passing game for a 49ers team that was hammered with injuries for much of the season. Aiyuk’s relatively modest totals of 60 receptions for 748 yards and five receiving touchdowns were all top marks for San Francisco this season.

A more stable quarterback situation in 2021 and a healthier 49ers offense should only help Aiyuk moving forward.

www.pff.com/news/nfl-all-rookie-team-chargers-justin-herbert-qb-vikings-justin-jefferson-washington-chase-young
több mint 3 éve
Kapósak vagyunk.
Saleh mellett LaFleur és Mike McDaniels is mehet, ha Raheem Morris is HC lesz.

több mint 3 éve

Matthew99
Reméljük, hogy jobban bírja a gyűrődést jövőre!

Btw, Warner lett a csapat MVP - teljesen megérdemelten.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Saleh biztosan HC lesz valahol, csak idő kérdése. Meg is érdemli.
Közben kiderült a 12. pick lesz a miénk az első körben.
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
Rosennel esélyes a 0-16.
empty taxi
Nem tartom gyengébbnek mint Jimmy
wide open

Pulvis et umbra sumus.
több mint 3 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Rosennel esélyes a 0-16.
empty taxi
Nem tartom gyengébbnek mint Jimmy
több mint 3 éve
Rosennel esélyes a 0-16.

Madden hates me.
több mint 3 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Utolsó meccs aztán kezdetét veszi a Jimmyvel vagy nélküle sorozat.
Kíváncsi vagyok kire esik a választás. Az JG ellen van mindenesetre hogy nem tud a pályán maradni a sok sérülés miatt.
SFGaben
JG ellen van az is hogy nem képes meccset nyerni egyedül. Top 11-13 pick lesz. SOk csapat van előttünk aki biztos nem fog irányítót draftolni. Feltradere mennyit akarunk áldozni ez a kérdés. 1 évet kapjon ROsen ha olcsón ,egszereztük, Jimmy, Ford pénzén meg lehet megtartani a FA-ket és még erősíteni is lehet, Rosen apróért még jó is lehet.
több mint 3 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Utolsó meccs aztán kezdetét veszi a Jimmyvel vagy nélküle sorozat.
Kíváncsi vagyok kire esik a választás. Az JG ellen van mindenesetre hogy nem tud a pályán maradni a sok sérülés miatt.
több mint 3 éve

jól néz ki a mai meccsre 😀