San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Itt van néhány adat az első körös rookie elkapókról: www.ninersnation.com/2020/12/17/22179868/49ers-cowboys-coach-mccarthy-impressed-by-aiyukSehol sincs klasszis irányító, bár asszem Kuzin elég jó szezont fut.
több mint 3 éve
www.sfchronicle.com/49ers/amp/Help-on-the-horizon-49ers-could-have-10-picks-in-15809570.phpaz a 10 pick nem nézne ki rosszul, már ha menne Saleh
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Aiyuk eddig tényleg nagyon megérte. Viszont nagyon remélem, hogy Deebo-ból sem egy sérülékeny játékos lesz. Ez az év eddig nagyon nem sült el jól számára, kb 4-5 meccsen lehetett rá tényleg számítani.Ez a meccs volt a legnagyobb idei WTF az Eagles mellett.
több mint 3 éve
kb a harmadik meccs volt, amit kicsivel nagyobb koncentrációval behúhtattunk volna. na de ennyit bírunk tarcsisan sajnos.Na akkor 5-11 lesz a szezon vége.Számomra a mérkőzés mélypontja a punt volt 4&1-re a félpálya környékén kb 4 perccel a vége előtt 8 pontos hátránynál. Felfoghatatlan.
Mullensre meg McGlinchy-re nem akarok karaktert pazarolni.
petey
Niner Empire
ezt a puntot én sem értettem, de kb. a WAS 0-át nyújtott támadásban, szóval nagy rizikó nem volt benne.
inkább a vicc, hogy kurva sok üres emberünk volt szinte mindig, de Mullens nem bírta odarakni nekik a labdát.
Aiyuk meg kurva nagy fogás volt.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Na akkor 5-11 lesz a szezon vége.Számomra a mérkőzés mélypontja a punt volt 4&1-re a félpálya környékén kb 4 perccel a vége előtt 8 pontos hátránynál. Felfoghatatlan.
Mullensre meg McGlinchy-re nem akarok karaktert pazarolni.
petey
több mint 3 éve
A hetvegen a Jets ellen jatszottunk. Nagy meglepetesemre az ellenfel backfieldjen Frank Gore allt fel. Hihetetlen, hogy 36-37 evesen meg ilyen szinten jatszik egy olyan poszton ahol a legnagyobb szinte az igenybevetel.Mar 3. az orokos futott yard listan.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Jobbulást a sérülteknek! Elég roncsderbi volt, de a végén azért lehetett izgulni.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na akkor 5-11 lesz a szezon vége.Mullensre meg McGlinchy-re nem akarok karaktert pazarolni.
több mint 3 éve
Az jó. Azt még reálisnak látom. Mondjuk ez a pozíció/gyakorlat eszembe nem jutott volna videó nélkül.Szeptember 26, 2 és fél hónapja kbMikor volt a műtét? Mert én most tartok másfél hétnél. Csak, hogy viszonyítsak. 😊pont hogy rehab kell, erősíteni kell a szalagokat, műtét már régen megvolt. plusz ott nem sztk szakrendelésen kezelik 😀BOSAAAAAAz ugy szép
Nick Bosa is grinding to get back on the field 🐻💪 #49ers @motusspt // IG // #49wz pic.twitter.com/Ug4vIhRlF0
— TheSFNiners (@TheSFNiners) December 1, 2020
petey
Bár azért egy szalag szakadas után inkább pihenjen...bár fiatal még
Reméljük a legjobbakat
Kenny91
petey
kristóf17
Jobbulást!
petey
Köszönöm mindkettőt!
több mint 3 éve
Szeptember 26, 2 és fél hónapja kbMikor volt a műtét? Mert én most tartok másfél hétnél. Csak, hogy viszonyítsak. 😊pont hogy rehab kell, erősíteni kell a szalagokat, műtét már régen megvolt. plusz ott nem sztk szakrendelésen kezelik 😀BOSAAAAAAz ugy szép
Nick Bosa is grinding to get back on the field 🐻💪 #49ers @motusspt // IG // #49wz pic.twitter.com/Ug4vIhRlF0
petey
Reméljük a legjobbakat
Kenny91
petey
kristóf17
Jobbulást!
több mint 3 éve
Mikor volt a műtét? Mert én most tartok másfél hétnél. Csak, hogy viszonyítsak. 😊pont hogy rehab kell, erősíteni kell a szalagokat, műtét már régen megvolt. plusz ott nem sztk szakrendelésen kezelik 😀BOSAAAAAAz ugy szép
petey
Reméljük a legjobbakat
Kenny91
petey
több mint 3 éve
😊 gondoltam , én nagyon örülök Neki...és legalább nem játszik ellenünk 2x évente. Az a 2011-es szezon elég reménytelennek tűnt a mi szemszögünkből.OFF: Tudom ez már a 9-ers fanokat nem vígasztalja, de azért Alex ténylegesen visszatért a pályára, és ez azért egy remek hír, szerintem! 😊nekem mint Alexsexualnak ez remek hír 😊
Helmut Zimmer
petey
több mint 3 éve
OFF: Tudom ez már a 9-ers fanokat nem vígasztalja, de azért Alex ténylegesen visszatért a pályára, és ez azért egy remek hír, szerintem! 😊nekem mint Alexsexualnak ez remek hír 😊
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
OFF: Tudom ez már a 9-ers fanokat nem vígasztalja, de azért Alex ténylegesen visszatért a pályára, és ez azért egy remek hír, szerintem! 😊
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Eddig még sosem vett rá az élet, hogy Bills meccset nézzek, hát ez is bekövetkezett. És jól is indult az egész, de 7-0 után zsinórban 27 pontot kapni azért egészen gáz. 😕Azért ebben a Bills-ben van egy kis extra (támadó és védőfronton is). Allennel és az elkapóival látványosan semmit nem tudott tenni az a védelem, ami egy hete szinte teljesen megfojtotta a Rams-t.
És az azért nem egy rossz dolog, ha egy QB el tudja találni az üres embereit. Jimmy és Nick például gyakran nem képes rá, és ezt a hendikepet nem nagyon lehet mivel ellensúlyozni.
több mint 3 éve
Dontae Johnson volt Beasley-n. itt már eldőlt a meccs mielőtt elkezdődött volna. se Moseley se Taylor nem játszott, akik a top NB-k.Jogos. Lehet megnézem este a meccset elemző szemcsivel.Hát látod ez az! Van ott egy nagyon kockázatos fegyver, a ütemtört route-futás zónahatátok közé! Allen zsenialitása abban rejlik, hogy nem dob belőle pick sixet.persze, ezt ki is használta bőven ellenünk.
Kifejezetten dühítő a védelemnek.
Nagyon nagy koponya a Bills OC.
Helmut Zimmerfasz tudja, nem volt Moseley se K'Waun. Ők kettő kezdő DB.A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben.Hogy a bánatba lehet ilyen fordulatot csinálni, ilyen rövid idő alatt
2 helyet mentünk lefelé drafton, jelenleg 16. a csapat. nem tudom hol végzünk de kurva jó OL/DB prospectek vannak. ha meg lecsúszik hozzánk egy jó QB akkor is jók vagyunk.(Trask, Mac Jones). Lance, Fields, Wilson tuti goner.
petey
Wyatt
amúgy tudom kurvára népszerűtlen leszek, de ez a Bills semmi extra. Védelmük a mienkél is szarabb, egy egészséges Jimmy szétpakolja őket, pláne a mai passzpro-val is.
Josh Allen pedig csak az üres embereket dobta meg, van előtte egy átlag feletti fal amit nem tudtunk szétszedni ennyi hiányzóval. Mullens pedig az életben nem lesz egy backupnál több.
én kezdek arra hajlani, hogy nekünk OL-be kell keményen invesztálni.
petey
én viszont az mondanám, egy Bosa, Ford, Solomon Thomas kellemetlenné tehette volna Allen életét. Ma meg sem izzadt a fiú.
petey
Helmut Zimmer
Allen meg dobott int-et csak Sherman miatt visszajött, meg majdnem lett mégegy ami Warner kezei fölött szállt el 1 millivel 😊
több mint 3 éve
Jogos. Lehet megnézem este a meccset elemző szemcsivel.Hát látod ez az! Van ott egy nagyon kockázatos fegyver, a ütemtört route-futás zónahatátok közé! Allen zsenialitása abban rejlik, hogy nem dob belőle pick sixet.persze, ezt ki is használta bőven ellenünk.
Helmut Zimmerfasz tudja, nem volt Moseley se K'Waun. Ők kettő kezdő DB.A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben.Hogy a bánatba lehet ilyen fordulatot csinálni, ilyen rövid idő alatt
2 helyet mentünk lefelé drafton, jelenleg 16. a csapat. nem tudom hol végzünk de kurva jó OL/DB prospectek vannak. ha meg lecsúszik hozzánk egy jó QB akkor is jók vagyunk.(Trask, Mac Jones). Lance, Fields, Wilson tuti goner.
petey
Wyatt
amúgy tudom kurvára népszerűtlen leszek, de ez a Bills semmi extra. Védelmük a mienkél is szarabb, egy egészséges Jimmy szétpakolja őket, pláne a mai passzpro-val is.
Josh Allen pedig csak az üres embereket dobta meg, van előtte egy átlag feletti fal amit nem tudtunk szétszedni ennyi hiányzóval. Mullens pedig az életben nem lesz egy backupnál több.
petey
én viszont az mondanám, egy Bosa, Ford, Solomon Thomas kellemetlenné tehette volna Allen életét. Ma meg sem izzadt a fiú.
petey
több mint 3 éve
Hát látod ez az! Van ott egy nagyon kockázatos fegyver, a ütemtört route-futás zónahatátok közé! Allen zsenialitása abban rejlik, hogy nem dob belőle pick sixet.persze, ezt ki is használta bőven ellenünk.
petey
Wyatt
petey
több mint 3 éve
Hát látod ez az! Van ott egy nagyon kockázatos fegyver, a ütemtört route-futás zónahatátok közé! Allen zsenialitása abban rejlik, hogy nem dob belőle pick sixet.Kifejezetten dühítő a védelemnek.
fasz tudja, nem volt Moseley se K'Waun. Ők kettő kezdő DB.A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben.Hogy a bánatba lehet ilyen fordulatot csinálni, ilyen rövid idő alatt
petey
Wyatt
petey
több mint 3 éve
fasz tudja, nem volt Moseley se K'Waun. Ők kettő kezdő DB.A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben.Hogy a bánatba lehet ilyen fordulatot csinálni, ilyen rövid idő alatt
petey
Wyatt
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
A D-re nincsenek szavak, sajnos ez Saleh távozását is jelentheti..üröm az örömben.Hogy a bánatba lehet ilyen fordulatot csinálni, ilyen rövid idő alatt
petey
több mint 3 éve
Kenny91
321
Remek forduló volt tegnap 😀 az idei riválisunk(Cards) botlott, így simán be lehet őket hozni.Ha a jags behuzta volna tegnap a meccset ami azert ott volt a levegöben tökéletes lett volna a ToTo 😉 De igen most meg mindig van esely egy play offra de ezt a meccset hozni kell. Én személy szerint továbbra is rettegek Mullenstöl es hogy elviszi e öt a késztetés hogy dobjon egy hosszút. Csak ne az Eagles elleni formát hozza, a védelem legyen megint ott mint a múltkor és ne legyen sérült.
Hawks vereség pláne lol a Giants ellen...Colt MCoy pláne 😀
ma nekünk is oda kell tenni magunkat, verhető a Bills, kérdés melyik formát hozza az OL meg Mullens.
petey
több mint 3 éve
Remek forduló volt tegnap 😀 az idei riválisunk(Cards) botlott, így simán be lehet őket hozni. Hawks vereség pláne lol a Giants ellen...Colt MCoy pláne 😀
ma nekünk is oda kell tenni magunkat, verhető a Bills, kérdés melyik formát hozza az OL meg Mullens.
több mint 3 éve
pont hogy rehab kell, erősíteni kell a szalagokat, műtét már régen megvolt. plusz ott nem sztk szakrendelésen kezelik 😀BOSAAAAAAz ugy szép
petey
Reméljük a legjobbakat
Kenny91
több mint 3 éve
Kenny91
321
BOSAAAAAAz ugy szép
petey
Reméljük a legjobbakat