San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Javon Kinlaw has more INTS then Jamal Adams this season.😀 😀 😀
több mint 3 éve
#49ers activated RBs Jeff Wilson, Raheem Mostert and CB Richard Sherman off IR. LT Trent Williams off the COVID-19 list.
— Adam Caplan (@caplannfl) November 29, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kenny91
321
Tartt IRCovid lezárás lett uram maradhat?
K'Waun Williams high ankle sprain, visszajövős IR-re nem mehet, akkor valszeg neki is annyi idénre.
még egy meteor hiányozna a stadion közepébe és én már csak egy kávét kérnék idénre
petey
Fő már az a kávé ?
több mint 3 éve
Fantasztikus latni, ahogy a liga kulonos hangsulyt fektet az egyenlosegre, hiszen veletlenul sem fordult elo, hogy a friscoval lejatszassak a meccset ugy, hogy a keret fele covidos, de termeszetes a ravensnek nem kell a ps-sel kiallnia! Szeretem, amikor ilyen egyertelmuen kiderul, kivel, mit lehet megcsinalni 😊nektek most a hazai meccsek is ugrottak
dankodavid
NEW: Santa Clara County expected to release new COVID-19 restrictions this afternoon, including a 14-day quarantine for those traveling to the county from 150+ miles away and a three-week pause on high school, collegiate & professional sports @mercnews https://t.co/7BM0ask4Yx
— Fiona Kelliher (@fiona_kelliher) November 28, 2020
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Fantasztikus latni, ahogy a liga kulonos hangsulyt fektet az egyenlosegre, hiszen veletlenul sem fordult elo, hogy a friscoval lejatszassak a meccset ugy, hogy a keret fele covidos, de termeszetes a ravensnek nem kell a ps-sel kiallnia! Szeretem, amikor ilyen egyertelmuen kiderul, kivel, mit lehet megcsinalni 😊dehát kik is vagyunk mink 😕
dankodavid
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
Fantasztikus latni, ahogy a liga kulonos hangsulyt fektet az egyenlosegre, hiszen veletlenul sem fordult elo, hogy a friscoval lejatszassak a meccset ugy, hogy a keret fele covidos, de termeszetes a ravensnek nem kell a ps-sel kiallnia! Szeretem, amikor ilyen egyertelmuen kiderul, kivel, mit lehet megcsinalni 😊
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Mert Alex azok után visszajönne ide... aha... még akkor is meglepődnék ha más a FO gárda... akkor emberileg nézve inkább màr a Skinsnek tanítana be valakit...
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Számomra egy ideális forgatókönyv lenne, ha megszabadulnánk Garoppolótól az offseasonben (nem tudom, egy cserére mennyi esély van), az így felszabaduló nem kevés tőkéből megfizetnénk Alex Smith-t, akit elhozunk Washingtonból. Ő persze nem lenne minőségi javulás, de a majd újonnan draftolt rookie QB-nk (mert draftolunk egyet, ugye?) egy évet tanulhatna tőle.
több mint 4 éve
elötte iscsak ne az ilyen játékosok pénze miatt bukjunk más hasznos játékosokat.Mióta Garoppolo megkapta a nagy zsét, ő is kb a meccsek 50%-án volt csak bevethető állapotban...
gzotya
Niner Empire
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Niner Empire
578
csak ne az ilyen játékosok pénze miatt bukjunk más hasznos játékosokat.Mióta Garoppolo megkapta a nagy zsét, ő is kb a meccsek 50%-án volt csak bevethető állapotban...
gzotya
több mint 4 éve
gaborik
514
Pettis,thomas,mckinnon feleket mar tavasszal ki kellett volna tenni es akkor sandersre se baszunk el egy 3. Kort. ugy lett volna ra penz...jol jott volna meg az oreg a fiatalok melle,deebo is mentoranak tartotta...
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
gzotya
47
Ford mindig is üveg volt, Foster meg két kézzel lengette a vörös zászlókat... Mckinnon tényleg balszerencse, de attól még a pénz amit adtak neki akkor is túlzás volt. De különben mindegy is, csak ne az ilyen játékosok pénze miatt bukjunk más hasznos játékosokat.persze ez csak arra ment, hogy kipucoljuk Kwon fizuját.Szerintem ez kivételesen jó húzás volt, nem akartak ők Alonsot egy percet sem a pályán latni, csak menteni egy kis cap spacet. Anno nem gondolták, hogy Greenlaw ilyen megbízható lesz, úgyhogy mehet Kwon máshova. Ettől függetlenül én is úgy látom, hogy több a rossz húzás mint a jó. Mindig eszembe jutnak a nagy büszke játékos bemutatások, Solly-Ruben, Kwon-Ford, Mckinnon, aztán kb mind kuka. Jó, persze, Ford első lépése halálos... csak legyen a pályán...Kiko nem ment át az orvosin így lemond róla a csapat. Mi lesz ilyenkor ? Kaphat nagyobb ellenértéket így a csapat a Saintstől vagy így jártak ?Igen,joval tobb szar huzasa van lynch baratunknak mint jo...
wide open
Persze valoszinu kivagas lett volna kwon sorsa, csak eleve nem kellett volna agyonfizetni egy sokadik serulekeny jatekost...
gaborik
gzotya
Ford nem volt ennyit sérült, Foster high risk high reward játékos, McKinnon ha nem tépi el az ACL-jét 2x akkor még jó is lehetett volna.
utólag mindenki okos, de amíg nincs varázsgömböd addig baszhatod.
petey
több mint 4 éve
persze ez csak arra ment, hogy kipucoljuk Kwon fizuját.Szerintem ez kivételesen jó húzás volt, nem akartak ők Alonsot egy percet sem a pályán latni, csak menteni egy kis cap spacet. Anno nem gondolták, hogy Greenlaw ilyen megbízható lesz, úgyhogy mehet Kwon máshova. Ettől függetlenül én is úgy látom, hogy több a rossz húzás mint a jó. Mindig eszembe jutnak a nagy büszke játékos bemutatások, Solly-Ruben, Kwon-Ford, Mckinnon, aztán kb mind kuka. Jó, persze, Ford első lépése halálos... csak legyen a pályán...Kiko nem ment át az orvosin így lemond róla a csapat. Mi lesz ilyenkor ? Kaphat nagyobb ellenértéket így a csapat a Saintstől vagy így jártak ?Igen,joval tobb szar huzasa van lynch baratunknak mint jo...
wide open
Persze valoszinu kivagas lett volna kwon sorsa, csak eleve nem kellett volna agyonfizetni egy sokadik serulekeny jatekost...
gaborik
gzotya
Ford nem volt ennyit sérült, Foster high risk high reward játékos, McKinnon ha nem tépi el az ACL-jét 2x akkor még jó is lehetett volna.
utólag mindenki okos, de amíg nincs varázsgömböd addig baszhatod.
több mint 4 éve
gzotya
47
Szerintem ez kivételesen jó húzás volt, nem akartak ők Alonsot egy percet sem a pályán latni, csak menteni egy kis cap spacet. Anno nem gondolták, hogy Greenlaw ilyen megbízható lesz, úgyhogy mehet Kwon máshova. Ettől függetlenül én is úgy látom, hogy több a rossz húzás mint a jó. Mindig eszembe jutnak a nagy büszke játékos bemutatások, Solly-Ruben, Kwon-Ford, Mckinnon, aztán kb mind kuka. Jó, persze, Ford első lépése halálos... csak legyen a pályán...Kiko nem ment át az orvosin így lemond róla a csapat. Mi lesz ilyenkor ? Kaphat nagyobb ellenértéket így a csapat a Saintstől vagy így jártak ?Igen,joval tobb szar huzasa van lynch baratunknak mint jo...
wide open
gaborik
több mint 4 éve
gaborik
514
Kiko nem ment át az orvosin így lemond róla a csapat. Mi lesz ilyenkor ? Kaphat nagyobb ellenértéket így a csapat a Saintstől vagy így jártak ?Igen,joval tobb szar huzasa van lynch baratunknak mint jo...
wide open
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
wide open
158
Kiko nem ment át az orvosin így lemond róla a csapat. Mi lesz ilyenkor ? Kaphat nagyobb ellenértéket így a csapat a Saintstől vagy így jártak ?
több mint 4 éve
wide open
158
Osztom Niner Empire véleményét hogy a józanész ezt diktálná. Eltudom e képzelni? El. Láttunk már példát rá, de az nem Sanyi lesz az 1000%.El tudod képzelni ahogy egy professzionális csapat professzionális edzője szól a professzionális játékosainak, hogy semmi gáz csórókáim, elengedtük a szezont... Abban a pillanatban rúgnám picsán.Termeljük az embereket a COVID listára rendesen.Shannahanan múlik és az egóján. Inkább leadja a meccseket most már vagy sem.
petey
wide open
Csiriba
Én eltudnám fogadni ha a jövő irányítójára mennék rá ha már ezt a szezont dobta nekünk a sors a sok sérülttel, de Sanyi kijelentette Jimmy lesz a kezdő jövőre. Két lehetőség van:
Vagy így lesz és a sok sérült visszatér és elit szintre emeli őt ismét
Vagy csak egy sablon szöveg volt, csak nem jelentheti ki hogy tuti nem ő lesz a kezdő és irányítóra megyünk rá, felcsere is nehezebb lenne így stb.
Jimmy pénze jól jönne szal remélem az utóbbi forgatókönyv valósul meg.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Az ész azt diktálja, hogy a minél jobb draft pozi reményében el kell engedni a szezont, és szépen gyűjtögetni a vereségeket. De ha egy csapat (vagy akár ez a csapat) szándékosan megtenné, hát lehet, nem szurkolnék nekik. A cél csakis egy, minél több hátralévő mérkőzést megnyerni. Ez utóbbinak nyilván a közelében sem leszünk, de számomra ez a helyes mentalitás.
több mint 4 éve
El tudod képzelni ahogy egy professzionális csapat professzionális edzője szól a professzionális játékosainak, hogy semmi gáz csórókáim, elengedtük a szezont... Abban a pillanatban rúgnám picsán.Termeljük az embereket a COVID listára rendesen.Shannahanan múlik és az egóján. Inkább leadja a meccseket most már vagy sem.
petey
wide open
több mint 4 éve
wide open
158
Termeljük az embereket a COVID listára rendesen.Shannahanan múlik és az egóján. Inkább leadja a meccseket most már vagy sem.
petey
több mint 4 éve
Kizárt, rengeteg rossz csapat van előttünkDraftra gondoltam hogy sokan beelőzhetnek és közel lehet a top5 pickSzépen tömörül a mezőny. Egyre több a 3 és 4 győzelmes csapat. Bőven lehet itt még jó pick.nem látom túl sokat nyernánk, max Dallas és WFT
wide open
petey
wide open
több mint 4 éve
wide open
158
Draftra gondoltam hogy sokan beelőzhetnek és közel lehet a top5 pickSzépen tömörül a mezőny. Egyre több a 3 és 4 győzelmes csapat. Bőven lehet itt még jó pick.nem látom túl sokat nyernánk, max Dallas és WFT
wide open
petey
több mint 4 éve
Szépen tömörül a mezőny. Egyre több a 3 és 4 győzelmes csapat. Bőven lehet itt még jó pick.nem látom túl sokat nyernánk, max Dallas és WFT
wide open