San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
Kittle kb a playoffig kidőlt.1.5 év, az kemény! 🙃
George Kittle is out eight weeks with a broken bone in his foot, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 2, 2020
iktriad
több mint 4 éve
Kenny91
321
Ezek a csodás hírek nagyjából megkoronázzák az egész szezonunkat.Az egezs Szezon erről szól...azt se mondhatjuk hogy huhha de szarok voltunk tavalyhoz mert egyszerűen soha nem volt egészséges a csapat és nem is kis mértékben. Ez hasonló lesz mint Jimmy ACL szakadás és építkezés szakasz...
Niner Empire
Egy közepes mezőnyt lehozunk aztán várjuk a következő trade időszakot és bízunk Lynch GM teljesítményeben
több mint 4 éve
Kittle kb a playoffig kidőlt.faszányos, pedig megröntgenezték tegnap...
iktriad
Playoffs??? PLAYOFFS?? (Jim Mora impersonation)
Top pick here we jövünk!
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Ezek a csodás hírek nagyjából megkoronázzák az egész szezonunkat.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Kittle kb a playoffig kidőlt.Es Jimmy is pihen egy darabig.
iktriad
#49ers QB Jimmy Garoppolo is expected to miss an extended period of time with a high-ankle injury suffered yesterday, sources say. Could land in IR.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) November 2, 2020
több mint 4 éve
Kittle kb a playoffig kidőlt. George Kittle is out eight weeks with a broken bone in his foot, per source.
több mint 4 éve
nem, jövő lebeg a szemünk előtt. amúgy ez is egy sikergyanús igazolás volt :/Sapkamanőver ? 14 benyelt dm, abból 10 kb jövőre. Most szabadított fel valamit a csapat?Kikonak minden 4. meccse jó. A maradék 3-on sérült listán van. Egyébként futás ellen tud egészen szép dolgokat mutatott be tavaly.nem is kezdőnek jött. egyszerűen sapkamanőver.
Gyurma Pappa
Kwonnak tavaly volt egy jó éve, idén sehol, szóval 1-1-ben visszakapjuk Alonsóval.
petey
wide open
revalidálom magam: 2020-ban 5.4M-t mentünk és jövőre 6.9M dead money-val számolunk, így elkerüljük a 2021-es 15 misi cap hitet.
Összességében 8M amit spórolunk
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
értem én, csak gondoltam ado egy ironikusnak szánt scout reportotKikonak minden 4. meccse jó. A maradék 3-on sérült listán van. Egyébként futás ellen tud egészen szép dolgokat mutatott be tavaly.nem is kezdőnek jött. egyszerűen sapkamanőver.
Gyurma Pappa
Kwonnak tavaly volt egy jó éve, idén sehol, szóval 1-1-ben visszakapjuk Alonsóval.
petey
több mint 4 éve
wide open
158
Sapkamanőver ? 14 benyelt dm, abból 10 kb jövőre. Most szabadított fel valamit a csapat?Kikonak minden 4. meccse jó. A maradék 3-on sérült listán van. Egyébként futás ellen tud egészen szép dolgokat mutatott be tavaly.nem is kezdőnek jött. egyszerűen sapkamanőver.
Gyurma Pappa
petey
több mint 4 éve
Kikonak minden 4. meccse jó. A maradék 3-on sérült listán van. Egyébként futás ellen tud egészen szép dolgokat mutatott be tavaly.nem is kezdőnek jött. egyszerűen sapkamanőver.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Kikonak minden 4. meccse jó. A maradék 3-on sérült listán van. Egyébként futás ellen tud egészen szép dolgokat mutatott be tavaly.
több mint 4 éve
wide open
158
Jövőre cut lett volna úgyis. Így valami aprót kapott érte a csapat.gondolom Kwont akarták dumpolni plusz a draft pick a vonzó ebben 😀Egy kondícionális 5. körért plusz Kiko Alonsoért. Who da fuck is Kiko Alonso? 😊kiko a 8+ yard utáni szerelések királya 😀
Kétségkívül így egy kis zsét felszabadítottak, ami szükséges a jövőt nézve. De attól még ez váratlan volt. Ezzel a lépéssel talán jelzi a FO, hogy ez a szezon elúszott?
Niner Empire
briareos
petey
több mint 4 éve
gondolom Kwont akarták dumpolni plusz a draft pick a vonzó ebben 😀Egy kondícionális 5. körért plusz Kiko Alonsoért. Who da fuck is Kiko Alonso? 😊kiko a 8+ yard utáni szerelések királya 😀
Kétségkívül így egy kis zsét felszabadítottak, ami szükséges a jövőt nézve. De attól még ez váratlan volt. Ezzel a lépéssel talán jelzi a FO, hogy ez a szezon elúszott?
Niner Empire
briareos
több mint 4 éve
Egy kondícionális 5. körért plusz Kiko Alonsoért. Who da fuck is Kiko Alonso? 😊kiko a 8+ yard utáni szerelések királya 😀
Niner Empire
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Egy kondícionális 5. körért plusz Kiko Alonsoért. Who da fuck is Kiko Alonso? 😊Kétségkívül így egy kis zsét felszabadítottak, ami szükséges a jövőt nézve. De attól még ez váratlan volt. Ezzel a lépéssel talán jelzi a FO, hogy ez a szezon elúszott?
több mint 4 éve
na ezt nem láttam jönni49ers traded LB Kwon Alexander traded to the Saints, source tells ESPN.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
49ers traded LB Kwon Alexander traded to the Saints, source tells ESPN.
több mint 4 éve
Egyebkent pont azon gondolkodtam, hogy Alex volt az utolso iranyitonk akit kedveltem, azota jobb esetben nem igazan szerettem, rosszabb esetben kifejezetten utaltam aki nalunk iranyitott (CJ mint mentalitas es helytallas talan kivetel)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Felreertes ne essek, nem dicsertem a csapatot😬, csak volt mar szarabb. Miami elleni borzalom utan lemondtam teljesen az evrol. Az a meccs volt niners fan eletem egyik legmegrazobb meccse vhogy. Jimmyt meg sosem tartottam jo QB nak ( emlekezz vissza evekkel ezelott mit irtam)Nem volt ez jo, de volt szarabb mar. Egy-ket W meg lesz, 6-10 kornyeken zarunk, pont nem tidunk jo helyrol draftolni, de legalabb a kovetkezo schedule gyengebb lesz.pedig elég fos volt 😀 OL egy vicc, McG még nagyobb vicc.
diverdoc
Az egész csapat egy lélektelen, semmilyen tüzet nem mutató ótvar produktumot tett le.
persze naggyá tettük a legalja hóksz védelmet, mert mi ilyen faszagyerekek vagyunk. ez nem von le semmit az érdemeikből, de mi is azt hittük a Pats után, hogy sínen vagyunk. lófaszt azt.
nagyon remélem Jed kiadja parancsba, hogy jövőre QB kell.
petey
A mondandom lenyege inkabb a draftpozicionk volt
több mint 4 éve
Nem volt ez jo, de volt szarabb mar. Egy-ket W meg lesz, 6-10 kornyeken zarunk, pont nem tidunk jo helyrol draftolni, de legalabb a kovetkezo schedule gyengebb lesz.pedig elég fos volt 😀 OL egy vicc, McG még nagyobb vicc.
diverdoc
Az egész csapat egy lélektelen, semmilyen tüzet nem mutató ótvar produktumot tett le.
persze naggyá tettük a legalja hóksz védelmet, mert mi ilyen faszagyerekek vagyunk. ez nem von le semmit az érdemeikből, de mi is azt hittük a Pats után, hogy sínen vagyunk. lófaszt azt.
nagyon remélem Jed kiadja parancsba, hogy jövőre QB kell.
több mint 4 éve
Nem volt ez jo, de volt szarabb mar. Egy-ket W meg lesz, 6-10 kornyeken zarunk, pont nem tidunk jo helyrol draftolni, de legalabb a kovetkezo schedule gyengebb lesz.
több mint 4 éve
cziri66
141
Kittle-ről van valami info?
több mint 4 éve
Oké, akkor marad a tisztes helytállás a cél idénre. Jövőre legyen mindenki egészséges, ne legyen Covid-20, draftoljunk okosan lehetőleg frencsájz QB-t, és töltsünk újra pár pozit, aztán fussunk neki.
több mint 4 éve
Kenny91
321
Faith elvtársak! péntek hajnalban aki igazi mazó az velem együtt nézi majd ahogy elverjük a PackerstAkkor jobban fogunk jatszani? 😀 Akkor csatlakozok
Josszi
több mint 4 éve
Niner Empire
578
A Packerst meg tudjuk verni, és örülök, hogy nem Garoppolót kell majd akkor is a pályán látni. A Pettis féle kick return fumble után feladtam a tegnap esti szurkolást, de amit előtte Garoppolo letett az asztalra, az egy nagy lóf@sz volt. Bokasérülés ide-vagy oda, de ez botrány. Ha annyira nem jó a bokája, akkor padozzon, és gyógyuljon fel teljesen, mert így haszontalan. Ha nem olyan rossz azért a bokája, de mégis gátolja őt, és ő tudja, hogy nem mennek neki a 10 yardon túli pontos passzok, akkor meg ne vállalkozzon olyanokra. Shanny-t sem értem, hogy ha nem bíziki meg benne, akkor minek küldi fel a pályára a szerencsétlent? Mintha akkora vezér volna, hogy a jelenléte bármiféle boostot jelentene a többieknek.Mullens beállásával valahogy egyértelműen előjöttek a Hawks defense alapvető hibái. Nincs értelme olyanról beszélni, hogy mi lett volna, ha Nick kezd, de ez akkor is baromira bosszantó ezt látni.