San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
Vegre en is megneztem a meccset. A vegen kicsit feltem hogy megint eljatszuk hogy nem ismerjük az orat föleg a masodik felidö vegen az elvesztegetett field goal menetelest.Jimmy-re nem bíztak semmi bonyolultat, óvatosan csöpögtette bele a bizalmat Sanyi. Sok homály passza nem volt, volt 2 kulcspassz ami 1st down, azt dropolták.
A vedelem vegre hozta a regebbi formajat habar azert meglatszik hogy kicsit foghijasabb a DLine a serültek miatt es nem az a liga elit ami eddig volt, nem tul sok nyomast lattam Goffon.
Gerappa meg tovabbra is kerdojeles, bar mar egyre több helyen cikkeznek rola hogy le kene valtani, bar szerintem szivvel lelekkel jatszik de tovabbra is a legnagyobb baja azzal van ha ideges hajlamos a pontatlansagra - ezek meglatszottak nehany Kittle fele dobott passzan
Nem tudom ti hogy lattatok ezeket?
Amugy Mostertal most mi van mert ugye leserült az elso negyed vegen pedig ö most nagyon kellett oda?
Kenny91
Most már jobb volt Jimmy, de nem tuti még mindig a sérülése.
Nem tudom hogy lesz, ha sikerül elkapni a Pats-t akkor látok esélyt, hogy a szezon második felére beindulunk, de csak óvatos optimizmus.
Sajnos Bosa, Solly és Ford nagy érvágás, karcsúak vagyunk DE-ben.
Mostert talán holnapra kiderül, mi van vele.
több mint 4 éve
Kenny91
321
Vegre en is megneztem a meccset. A vegen kicsit feltem hogy megint eljatszuk hogy nem ismerjük az orat föleg a masodik felidö vegen az elvesztegetett field goal menetelest.A vedelem vegre hozta a regebbi formajat habar azert meglatszik hogy kicsit foghijasabb a DLine a serültek miatt es nem az a liga elit ami eddig volt, nem tul sok nyomast lattam Goffon.
Gerappa meg tovabbra is kerdojeles, bar mar egyre több helyen cikkeznek rola hogy le kene valtani, bar szerintem szivvel lelekkel jatszik de tovabbra is a legnagyobb baja azzal van ha ideges hajlamos a pontatlansagra - ezek meglatszottak nehany Kittle fele dobott passzan
Nem tudom ti hogy lattatok ezeket?
Amugy Mostertal most mi van mert ugye leserült az elso negyed vegen pedig ö most nagyon kellett oda?
több mint 4 éve
azt mondták azzal vizsgálták(A4), de ahogy láttam inkább a nyaka amit elvittek a földön fekve. Concussion protokolból nem szoktak visszaengedni játékost.Mi?! A birok meg a csapat visszaengedtek egy agyrazkodasos jatekost ?!?!?Az első félidő nagy királyság volt, ott kb el is dőlt a mérkőzés. Utána kicsit megakadt a szekér, ami idegesítő volt, de a Ramst továbbra sem hagytuk kibontakozni, így ez elég sima W volt összességében. Ki gondolta volna ezt pár napja? 😀Williams se volt semmi pàr percel az agyràzkòdàsa utàn ùgy jött vissza mintha mi sem törtènt volna.
A lényeg, hogy nem kell temetni a csapatot. A sajtfejeket agyonverték és a Pats sem valami acélos, a következő hetekben azért be lehet húzni még pár győzelmet, ha megmarad a most látott koncentráltság.
Verrett a fénykorát idézte. Moseley-val kiegészülve végre rendben volt a CB sor is.
Niner Empire
roppihe
undisputedly
több mint 4 éve
Mi?! A birok meg a csapat visszaengedtek egy agyrazkodasos jatekost ?!?!?Az első félidő nagy királyság volt, ott kb el is dőlt a mérkőzés. Utána kicsit megakadt a szekér, ami idegesítő volt, de a Ramst továbbra sem hagytuk kibontakozni, így ez elég sima W volt összességében. Ki gondolta volna ezt pár napja? 😀Williams se volt semmi pàr percel az agyràzkòdàsa utàn ùgy jött vissza mintha mi sem törtènt volna.
A lényeg, hogy nem kell temetni a csapatot. A sajtfejeket agyonverték és a Pats sem valami acélos, a következő hetekben azért be lehet húzni még pár győzelmet, ha megmarad a most látott koncentráltság.
Verrett a fénykorát idézte. Moseley-val kiegészülve végre rendben volt a CB sor is.
Niner Empire
roppihe
több mint 4 éve
roppihe
244
Az első félidő nagy királyság volt, ott kb el is dőlt a mérkőzés. Utána kicsit megakadt a szekér, ami idegesítő volt, de a Ramst továbbra sem hagytuk kibontakozni, így ez elég sima W volt összességében. Ki gondolta volna ezt pár napja? 😀Verett ès Warner tènyleg hatalmasat jàtszott.Williams se volt semmi pàr percel az agyràzkòdàsa utàn ùgy jött vissza mintha mi sem törtènt volna.Persze tisztàban vagyunk azzal hogy Őt mi motivàlja egyebek mellett.Tudom sok a futòjàtèk kevesebb a passz de azèrt nagyobb szerep kellene szerintem Aiyuknak ès Deebonak.Csiszolatlan gyèmàntok.
Niner Empire
Szerkesztette: roppihe
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Az első félidő nagy királyság volt, ott kb el is dőlt a mérkőzés. Utána kicsit megakadt a szekér, ami idegesítő volt, de a Ramst továbbra sem hagytuk kibontakozni, így ez elég sima W volt összességében. Ki gondolta volna ezt pár napja? 😀A lényeg, hogy nem kell temetni a csapatot. A sajtfejeket agyonverték és a Pats sem valami acélos, a következő hetekben azért be lehet húzni még pár győzelmet, ha megmarad a most látott koncentráltság.
több mint 4 éve
Dekàt nem volt izgalmas.Az elsõ fèlidõ utàn semelyik pillanatban nem kelett remegni.Viszont bosszantó ez a kontraszt ami a utànna törtènt.Jimmy mèg mindìg kèrdõjel,tùl merev.Az ifjù sprinternek örülök.Mindegy,a lènyeg hogy behùztuk.a második halfra átment Sanyi konzervatívba,még egy katolikus papnál is konzervatíbbá
roppihe
Warner kurva nagyot ment. dehát nem meglepetés.
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
roppihe
244
Dekàt nem volt izgalmas.Az elsõ fèlidõ utàn semelyik pillanatban nem kelett remegni.Viszont bosszantó ez a kontraszt ami a utànna törtènt.Jimmy mèg mindìg kèrdõjel,tùl merev.Az ifjù sprinternek örülök.Mindegy,a lènyeg hogy behùztuk.
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Bell képességű futóra nincs szükség itt ezzel tisztában vagyok de egy one year deallel ennyi fizuért azért megnéztem volna mit hoz össze SanyivalNem tudom ti hogy vagytok vele de ennyi pénzért megnéztem volna Bellt Shannahannel.minek Bell?
Mahomest néhány csapat kezdte megállítani, amennyire lehet, a zsenit teljesen úgyse lehet lásd Wilson de ha a fegyvereit limitálják ő se tud meccset nyerni. Erre zseniális húzásként oda viszik Bellt.
Bell se hülye. Ő is tudja ha most ebben a rendszerben hoz ismét jó számokat kaphat még nagy pénzt valahol. Chiefs nem veszít semmit vele, Bell is nyerhet. Legrosszabb esetben majd a Rams megfizeti 🤣
aranytöküJimmy
Mostert, Coleman, Wilson, Hasty. ez jó kis backfield
petey
több mint 4 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ennyi pénzért megnéztem volna Bellt Shannahannel.minek Bell?
Mahomest néhány csapat kezdte megállítani, amennyire lehet, a zsenit teljesen úgyse lehet lásd Wilson de ha a fegyvereit limitálják ő se tud meccset nyerni. Erre zseniális húzásként oda viszik Bellt.
Bell se hülye. Ő is tudja ha most ebben a rendszerben hoz ismét jó számokat kaphat még nagy pénzt valahol. Chiefs nem veszít semmit vele, Bell is nyerhet. Legrosszabb esetben majd a Rams megfizeti 🤣
aranytöküJimmy
Mostert, Coleman, Wilson, Hasty. ez jó kis backfield
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ennyi pénzért megnéztem volna Bellt Shannahannel. Mahomest néhány csapat kezdte megállítani, amennyire lehet, a zsenit teljesen úgyse lehet lásd Wilson de ha a fegyvereit limitálják ő se tud meccset nyerni. Erre zseniális húzásként oda viszik Bellt.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Tényleg bízott az elkapóiban, Goodwin akkor még tudott elkapni, ahogy Taylor is, ráadásul megvoltak az elszakadások is a részükről. Jimmy pedig gyorsan szabadult a lasztitól, pontosan és erősen meg tudta dobni azokat a kb 10 yardos passzokat. Ebből idén semmit sem látunk, plusz még az OL is botrányos valóban, és így azért elég nehéz győzelmeket aratni.Jelenleg még bízom benne, hogy meg tud ütni újra egy közepes-jó (top 10-12) szintet, van hátra legalább 11 meccse, hogy bizonyítson.
több mint 4 éve
Jimmy 2017-ben sem volt akkora ász, amikor átvette a kezdő QB pozit, és a segítségével az utolsó 5(?) meccset behúztuk. Hoyernél nem volt nehéz jobban játszani, de az is igaz, hogy akkoriban Jimmy a jobbik arcát mutatta, képesek voltunk vele győzelmeket elérni, és ez a tény elég impresszívnek hatott azért. Akkoriban én pl úgy gondoltam, hogy ő egy hosszú távon is vállalható QB, akinek még fejlődnie kell, és fog is fejlődni. Hát ez nem nagyon valósult meg. Egy ACL sérülés persze senkinek nem tesz jót, de szerintem túlzás egy 2 évvel ezelőtti sérülésre fogni még az idei szerény performanszot is.a 2017 év végi Jimmy-t össze sem lehet hasonlítani az ideivel. nekem nem szakadt semmim, de őszintén el tudom képzelni, hogy fejben ez gátat tud rakni rendesen. nem ő lenne az első. Jimmy tökös volt, jó labdákat dobott, bízott az elkapóiban.
Niner Empire
lehet van más is a háttérben, de én most erre tudok gondolni, hogy az ACL, bokaszalag húzódás miatt lett gátlásos...nekem nem kell hogy elit legyen, mert nincs 32 elit irányító a ligában. de legyen egy átlag feletti arra indult, ez lett belőle sajnos. meglátjuk hova fut ki a szezon.
mondjuk amit az OL is lerak meccsenként az tragédia.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Jimmy 2017-ben sem volt akkora ász, amikor átvette a kezdő QB pozit, és a segítségével az utolsó 5(?) meccset behúztuk. Hoyernél nem volt nehéz jobban játszani, de az is igaz, hogy akkoriban Jimmy a jobbik arcát mutatta, képesek voltunk vele győzelmeket elérni, és ez a tény elég impresszívnek hatott azért. Akkoriban én pl úgy gondoltam, hogy ő egy hosszú távon is vállalható QB, akinek még fejlődnie kell, és fog is fejlődni. Hát ez nem nagyon valósult meg. Egy ACL sérülés persze senkinek nem tesz jót, de szerintem túlzás egy 2 évvel ezelőtti sérülésre fogni még az idei szerény performanszot is.
több mint 4 éve
gaborik
514
Serules ide vagy oda sose volt egy extra az ember. egy iparos mint a kiegett manning az utolso eveben, akit a korulotte levok eljuttatak a super bowlba.értem én, szvesen elnézném Matyit pirosaranyban 😀 de ő a Falcons arca, bár kérdés hogy ki lesz az új edző ott és hozna-e saját QB-t.De minek fizetsz meg másokat, , ha nincs konzisztens irányító teljesítmény.másokat kell kifizetni, arra kéne a zsé leginkább. Warner, DJ Jones, Tartt, Juszczyk stbGaroppolo kivagasa 24 milliot, Dee Forde 6 milliot ad vissza a capbe jovore.Általában nem ugatok bele az életetekbe. Most sem tenném, de azért van egy fontos dolog, amit érdemes lehet figyelembe venni.Matty Ice? Oszt mibű? :/
Mire nálunk beérett Wilson (kb. 2016-17) kiöregedett a legendás védelem, pedig 10-12 közt nagyrészt egyszerre érkeztek. Ez ért egy SB-t, de nem lett dinasztia.
Szerintem Nektek kb. Ryan kell, és most kell, jövőre meg odavágtok.
De ez csak az én véleményem.
Helmut Zimmer
petey
Meg is van oldva.
undisputedly
petey
Nem mondom, hogy Norbi 180-nak tök igaza, és azt sem hogy egy egy meccsből vonjunk le végzetes következtetéseket, de Daraboló nem tud 3-4 meccsen konzisztensen jól játszani, Matty meg igen, Matty - Shanahan kémia megvan. Más lenne ez az egész csapat. Mindegy úgysem lesz. Ki az a hülye aki resetup előtt odaadja a franchise irányítóját.
Helmut Zimmer
Jimmy -t meg a 2 évvel ezelőtti sérülés kísérti, a vak nem látja. most úgy tűnik ennek a házasságnak vége Sanyival.
petey
Belicsik nyugodtan hazaviheti maganak.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
értem én, szvesen elnézném Matyit pirosaranyban 😀 de ő a Falcons arca, bár kérdés hogy ki lesz az új edző ott és hozna-e saját QB-t.De minek fizetsz meg másokat, , ha nincs konzisztens irányító teljesítmény.másokat kell kifizetni, arra kéne a zsé leginkább. Warner, DJ Jones, Tartt, Juszczyk stbGaroppolo kivagasa 24 milliot, Dee Forde 6 milliot ad vissza a capbe jovore.Általában nem ugatok bele az életetekbe. Most sem tenném, de azért van egy fontos dolog, amit érdemes lehet figyelembe venni.Matty Ice? Oszt mibű? :/
Mire nálunk beérett Wilson (kb. 2016-17) kiöregedett a legendás védelem, pedig 10-12 közt nagyrészt egyszerre érkeztek. Ez ért egy SB-t, de nem lett dinasztia.
Helmut Zimmer
petey
Meg is van oldva.
undisputedly
petey
Nem mondom, hogy Norbi 180-nak tök igaza, és azt sem hogy egy egy meccsből vonjunk le végzetes következtetéseket, de Daraboló nem tud 3-4 meccsen konzisztensen jól játszani, Matty meg igen, Matty - Shanahan kémia megvan. Más lenne ez az egész csapat. Mindegy úgysem lesz. Ki az a hülye aki resetup előtt odaadja a franchise irányítóját.
Helmut Zimmer
Jimmy -t meg a 2 évvel ezelőtti sérülés kísérti, a vak nem látja. most úgy tűnik ennek a házasságnak vége Sanyival.
több mint 4 éve
ozibozi
17 183
Az. Gondoltam az mindegy ha volt safety meg fullback is megemlítve 😉LT56?OLB volt
ozibozi
briareos
több mint 4 éve
ozibozi
17 183
LT56?
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Teljesen egyetértek. Nincs az az ILB, safety, fullback, akinek a hozzáadott értéke annyi lenne, mint egy QB-nak.De minek fizetsz meg másokat, , ha nincs konzisztens irányító teljesítmény.másokat kell kifizetni, arra kéne a zsé leginkább. Warner, DJ Jones, Tartt, Juszczyk stbGaroppolo kivagasa 24 milliot, Dee Forde 6 milliot ad vissza a capbe jovore.Általában nem ugatok bele az életetekbe. Most sem tenném, de azért van egy fontos dolog, amit érdemes lehet figyelembe venni.Matty Ice? Oszt mibű? :/
Helmut Zimmer
petey
Meg is van oldva.
undisputedly
petey
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
De minek fizetsz meg másokat, , ha nincs konzisztens irányító teljesítmény.másokat kell kifizetni, arra kéne a zsé leginkább. Warner, DJ Jones, Tartt, Juszczyk stbGaroppolo kivagasa 24 milliot, Dee Forde 6 milliot ad vissza a capbe jovore.Általában nem ugatok bele az életetekbe. Most sem tenném, de azért van egy fontos dolog, amit érdemes lehet figyelembe venni.Matty Ice? Oszt mibű? :/
Helmut Zimmer
petey
Meg is van oldva.
undisputedly
petey
több mint 4 éve
másokat kell kifizetni, arra kéne a zsé leginkább. Warner, DJ Jones, Tartt, Juszczyk stbGaroppolo kivagasa 24 milliot, Dee Forde 6 milliot ad vissza a capbe jovore.Általában nem ugatok bele az életetekbe. Most sem tenném, de azért van egy fontos dolog, amit érdemes lehet figyelembe venni.Matty Ice? Oszt mibű? :/
Helmut Zimmer
petey
Meg is van oldva.
undisputedly
több mint 4 éve
Garoppolo kivagasa 24 milliot, Dee Forde 6 milliot ad vissza a capbe jovore.Általában nem ugatok bele az életetekbe. Most sem tenném, de azért van egy fontos dolog, amit érdemes lehet figyelembe venni.Matty Ice? Oszt mibű? :/
Helmut Zimmer
petey
Meg is van oldva.