San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
Steve Ribbed
400
Megnéztem egy pár összefoglalót.Szerencsére most Mahomes nem idegesített mert ok havas pálya de extrát nem mutatott.Ott vannak azok az irányítók akik csak dobálnak.Tòk mindegy hová és kinek(kívülről néha így látszik),hàtha talàl.Vannak a szarok.Vannak a földöntúliak(persze Mahomes is itt van függetlenül a maitól.).Brady....Brutál volt amit csinált.Ok fasza WR ek de azok a passzok Te jó Isten.Mind tudatosak.Ugyanígy Wilsonnál most amit nèzek.Profik!Carr se volt rossz,sőt!De Ő figyelmen kívūl hagyja hogy kinek passzol.Nem mindegy hogy TE vagy WR.Mintha ugyanolyan erősen dobná mindkettőnek,persze hogy a TE nem éri el.Na de mindegy.Hol van Jimmy szerintetek ebbe az egészbe?Ok séma meg minden de tényleg.Kreativitàs stb.?Mit lehet kihozni?JIMMY hol van? Valahol a 15-20 hely között a jelenlegi kezdő QB-k rangsorában, de annál előrébb nem.
roppihe
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
roppihe
244
Megnéztem egy pár összefoglalót.Szerencsére most Mahomes nem idegesített mert ok havas pálya de extrát nem mutatott.Ott vannak azok az irányítók akik csak dobálnak.Tòk mindegy hová és kinek(kívülről néha így látszik),hàtha talàl.Vannak a szarok.Vannak a földöntúliak(persze Mahomes is itt van függetlenül a maitól.).Brady....Brutál volt amit csinált.Ok fasza WR ek de azok a passzok Te jó Isten.Mind tudatosak.Ugyanígy Wilsonnál most amit nèzek.Profik!Carr se volt rossz,sőt!De Ő figyelmen kívūl hagyja hogy kinek passzol.Nem mindegy hogy TE vagy WR.Mintha ugyanolyan erősen dobná mindkettőnek,persze hogy a TE nem éri el.Na de mindegy.Hol van Jimmy szerintetek ebbe az egészbe?Ok séma meg minden de tényleg.Kreativitàs stb.?Mit lehet kihozni?
több mint 4 éve
Nem lattam meg csoportot, ahol mindenkinek 30+, vagy 40+ a pontkulonbsege. Nem ertem. 20 eve nezek focit, ebbol szoktam olyan 4-6 fordulo utan kovetkezteteseket levonni, ki jut POba ki nem. Es mukodik. De ez mi? Ez a legjobb csoport. Ennyi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Steve Ribbed
400
Futottunk nyertünk. Igazad lett. 😉sztem ők ugyanezt mondjákNa mi lesz ma? Kevés dolog szól mellettünk, mondjuk ez még jól is jöhet.ha futunk nyerünk, kb ennyi 😀
Steve Ribbed
petey
diverdoc
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
sztem ők ugyanezt mondjákNa mi lesz ma? Kevés dolog szól mellettünk, mondjuk ez még jól is jöhet.ha futunk nyerünk, kb ennyi 😀
Steve Ribbed
petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Na mi lesz ma? Kevés dolog szól mellettünk, mondjuk ez még jól is jöhet.ha futunk nyerünk, kb ennyi 😀
Steve Ribbed
több mint 4 éve
roppihe
244
Hastyre kiváncsi leszek nagyon.
több mint 4 éve
roppihe
244
Na mi lesz ma? Kevés dolog szól mellettünk, mondjuk ez még jól is jöhet.Természetesen nyerünk!Jimmy megmutatja az öregnek mit tud,vagy mit nem..Chips és sör nincs de van Aréna 4 és hála az égnek végülis adják.
Steve Ribbed
több mint 4 éve
Steve Ribbed
400
Na mi lesz ma? Kevés dolog szól mellettünk, mondjuk ez még jól is jöhet.
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Nagyon csodálkoznék ha értelmes ellenértéket kapnánk érte, ha igen Lynch egy zseni.A jó az, hogy Williams sérülése nem tűnik komolynak, legalábbis részt vett az edzésen. Pettisért nem várhatunk sokat, de hátha bele tudjuk őt vonni valami értelmes játékoscserébe.Egy fél Snickersért mehet is
Niner Empire
petey
több mint 4 éve
Vass49ers
37
Kár, hogy Bill papa nem edző már, lehet adott volna érte egy második kört.
több mint 4 éve
A jó az, hogy Williams sérülése nem tűnik komolynak, legalábbis részt vett az edzésen. Pettisért nem várhatunk sokat, de hátha bele tudjuk őt vonni valami értelmes játékoscserébe.Egy fél Snickersért mehet is
Niner Empire
több mint 4 éve
Niner Empire
578
A jó az, hogy Williams sérülése nem tűnik komolynak, legalábbis részt vett az edzésen. Pettisért nem várhatunk sokat, de hátha bele tudjuk őt vonni valami értelmes játékoscserébe.
több mint 4 éve
roppihe
244
Na erre kiváncsi vagyok kinek mit vagy kit ér meg Pettis.
több mint 4 éve
The #49ers defense is currently without these starters:FS Jimmie Ward (quad)
SS Jaquski Tartt (groin)
CB Richard Sherman (calf)
CB K'Waun Williams (calf)
LB Kwon Alexander (ankle)
DE Dee Ford (back)
DE Nick Bosa (ACL - season)
fasz kivan már
több mint 4 éve
Azért az kemény volt ahogy lenullaztul DonaldotBrunskill aki nem is OG, hanem inkáb OT, na ő ment nagyon AD ellen. Egyszer seggre is ültette.
aranytöküJimmy
Richburg legkorábban 12. hét.
Mostert high ankle sprain - 4-8 hét
Garland vádli
Tartt lágyék
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Azért az kemény volt ahogy lenullaztul Donaldot
több mint 4 éve
Meglepődtem nagyon, hogy tudtunk ekkorát javulni a delfinek elleni blow out után. Amiket leírtatok itt az áll. Én még egy dolgot kiemelnék ami üde színfolt volt: Tetszett, ahogy Donaldot többször megfogta Tomlinson. Előtte nagyon féltem tőle.A vudu babát meg tovább böködi valaki faszkalap........
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Végre jól muzsikált az OL és a futások is mentek, amíg Mostert a pályán volt. Erre kidől az ominózus futó és a csere center is. Richburg talán decemberben térhet csak vissza centerbe? Fasza. Plusz Trent Williamsnek is lett valami baj a bokájával.
több mint 4 éve
SFGaben
1 076
Sajnos rossz hír:Vegre en is megneztem a meccset. A vegen kicsit feltem hogy megint eljatszuk hogy nem ismerjük az orat föleg a masodik felidö vegen az elvesztegetett field goal menetelest.Jimmy-re nem bíztak semmi bonyolultat, óvatosan csöpögtette bele a bizalmat Sanyi. Sok homály passza nem volt, volt 2 kulcspassz ami 1st down, azt dropolták.
A vedelem vegre hozta a regebbi formajat habar azert meglatszik hogy kicsit foghijasabb a DLine a serültek miatt es nem az a liga elit ami eddig volt, nem tul sok nyomast lattam Goffon.
Gerappa meg tovabbra is kerdojeles, bar mar egyre több helyen cikkeznek rola hogy le kene valtani, bar szerintem szivvel lelekkel jatszik de tovabbra is a legnagyobb baja azzal van ha ideges hajlamos a pontatlansagra - ezek meglatszottak nehany Kittle fele dobott passzan
Nem tudom ti hogy lattatok ezeket?
Amugy Mostertal most mi van mert ugye leserült az elso negyed vegen pedig ö most nagyon kellett oda?
Kenny91
Most már jobb volt Jimmy, de nem tuti még mindig a sérülése.
Nem tudom hogy lesz, ha sikerül elkapni a Pats-t akkor látok esélyt, hogy a szezon második felére beindulunk, de csak óvatos optimizmus.
Sajnos Bosa, Solly és Ford nagy érvágás, karcsúak vagyunk DE-ben.
Mostert talán holnapra kiderül, mi van vele.
petey
RB Raheem Mostert and C Ben Garland are likely heading to injured reserve. The #49ers currently have 12 players on IR.
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Statok nélkül, csak a meccseket nézve is látszik, hogy nagy formában van. Asszem az eddigi mérkőzéseken egy hosszú passzt sem kaptak el mellette, és futásblokkolásban is tejesen oké.Hallom végre játszott Verrett! Ő sztem nagyon jó CB, emlékszem még AB-t is kordában tartotta! Ha nem lenne porcelán, akkor Shermannal a liga legjobb CB párosa lenne!Eddig rendben van. játékra és egészségre is. majd nézek statot hogy muzsikált az elmúlt meccseken
steelwolf
petey
több mint 4 éve
Hallom végre játszott Verrett! Ő sztem nagyon jó CB, emlékszem még AB-t is kordában tartotta! Ha nem lenne porcelán, akkor Shermannal a liga legjobb CB párosa lenne!Eddig rendben van. játékra és egészségre is. majd nézek statot hogy muzsikált az elmúlt meccseken
steelwolf
több mint 4 éve
Hallom végre játszott Verrett! Ő sztem nagyon jó CB, emlékszem még AB-t is kordában tartotta! Ha nem lenne porcelán, akkor Shermannal a liga legjobb CB párosa lenne!