San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
gaborik
514
Grat a jobb csapatnak, kár, hogy ma meg sem tudtuk mutatni, miért voltunk itt! Szeretnék egy 49ers vs Ravens SB-t látni, úgyhogy toljátok!mi nem. szoval hajra titans
CharlieF
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Niner Empire
578
A védelem dominált, a futás nagyon jól működött, sima lett a vége. Kiélezett mérkőzést vártam, de nem bánom, hogy nem jött össze. 😀Ez egy szép este volt!
több mint 4 éve
Hat ez sokkal simabb lett mint vartam! Boldogsag van! Helyben maradunk, egy nappal tobbet pihenunk. Most aztantenyleg kveszt for sziksz!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
CharlieF
767
Grat a jobb csapatnak, kár, hogy ma meg sem tudtuk mutatni, miért voltunk itt! Szeretnék egy 49ers vs Ravens SB-t látni, úgyhogy toljátok!
több mint 4 éve
Grat skacok,annyit jatszottatok ma, amennyit kellett! 😊 Futas rulez!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
gbol
382
Nem tudom miket nézel (nem a 7-es spreadre fogadnak?), de a PFF analitikusainál egyöntetű 49ers, az ESPN-en 66% a 49ers-nek, Vegasban 7 ponttal a 49ers, és akkor ne beszéljünk az FK stábjáról 😊 Sajnos az esélyesség terhe fogja nyomni a csapatot, már elmúlt az év eleji kételkedés időszaka 😉Én ezt egyetlen helyen sem láttam. Nem is értem. Vagy tucatnyi fórumon a 49ers 7 pontos favorit.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
lehet Brees úgy gondolta, a faszom akar fázni 😀
petey
Toca
petey
hát akkor official underdogok vagyunk otthon 😀 perfekt
petey
gbol
teljesség igénye nélkül
😀 de mondom, mindegy 😀
petey
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk 3. számú LB-ként az megint epizódszerep lesz nagyjából (pedig jól tolta a kis töki 😊 )Engem inkább az érdekel, mi lesz így Greenlaw-val. | Persze önös érdekből, hiszen GM-játékban vittem, de | marad így kezdő vagy megy vissza gyakorlatilag cserének?sanszos, hogy Al-Shaair helyén kezd.
Wyatt
petey
több mint 4 éve
Engem inkább az érdekel, mi lesz így Greenlaw-val. | Persze önös érdekből, hiszen GM-játékban vittem, de | marad így kezdő vagy megy vissza gyakorlatilag cserének?sanszos, hogy Al-Shaair helyén kezd.
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Engem inkább az érdekel, mi lesz így Greenlaw-val. | Persze önös érdekből, hiszen GM-játékban vittem, de | marad így kezdő vagy megy vissza gyakorlatilag cserének?
több mint 4 éve
Én ezt egyetlen helyen sem láttam. Nem is értem. Vagy tucatnyi fórumon a 49ers 7 pontos favorit.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
petey
gbol
teljesség igénye nélkül
😀 de mondom, mindegy 😀
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
CBS pl. De a cikkek, meg műsorok mind ezt sugallják. De mindegy is asszem 😃Há' mer' szar a QB! Goff és Flacco szerelemgyereke!
petey
Azért félig Flacco mert műolasz, a félig Goff vonalat meg remélem nem túlmagyarázni. 😀
több mint 4 éve
gbol
382
Én ezt egyetlen helyen sem láttam. Nem is értem. Vagy tucatnyi fórumon a 49ers 7 pontos favorit.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
petey
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hat nalunk 12-2, bar az osszes tobbi parharc is rendkivul sima hazainak tunik. De nyerjetek meg harom meccset, aztan jovan
több mint 4 éve
En ugy 60-40 aranyt mondok, erzek a Ninersnek, persze ez csak az en kis szemelyes velemenyem. Egyik csapattal sincs bajom, sot, a Friscot kifejezetten kedvelem is. Szerintem mind a ket csapat bebizonyitotta hogy iden helye van a legjobb 8ban igy szoros meccset varok, Niners gyozelemmel.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
CBS pl. De a cikkek, meg műsorok mind ezt sugallják. De mindegy is asszem 😃De én itt is mindehol a Friscot látom 😊www.espn.com/nfl/picksNem tudom hol nézed, én Atheticet olvastam most csak így távol , ott mindenki a rövid hét , pihenő és nyugati parti átállás miatt titeket hozott ki győztesnek.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
petey
Szóval azért az hogy underdogok lennétek főleg úgy hogy Thielen meccs előtt derül ki játszhat-e eleg erős kijelentés 😊
Toca
gedam
Toca
több mint 4 éve
De én itt is mindehol a Friscot látom 😊www.espn.com/nfl/picksNem tudom hol nézed, én Atheticet olvastam most csak így távol , ott mindenki a rövid hét , pihenő és nyugati parti átállás miatt titeket hozott ki győztesnek.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
petey
Szóval azért az hogy underdogok lennétek főleg úgy hogy Thielen meccs előtt derül ki játszhat-e eleg erős kijelentés 😊
Toca
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 908
Nem tudom hol nézed, én Atheticet olvastam most csak így távol , ott mindenki a rövid hét , pihenő és nyugati parti átállás miatt titeket hozott ki győztesnek.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
petey
Toca
több mint 4 éve
Nem tudom hol nézed, én Atheticet olvastam most csak így távol , ott mindenki a rövid hét , pihenő és nyugati parti átállás miatt titeket hozott ki győztesnek.amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
petey
több mint 4 éve
amúgy úgy látom MINDENHOL ti vagytok kihozva esélyesnek, majd' minden "szakértő" a Vikes-t mondja győztesnek. zakatol a Kuzin bandwagon....ki fogja tudni megállítani Cook-ot, Thielent, Diggst..telózok is Shannynak hogy nehogy elinduljanak a meccsre. egyenek egy jó levest és feküdjenek a kanapén 😊ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
petey
több mint 4 éve
ő nem fázna ha nyerünk, mivel GB jön Caliba 😉Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
Toca
több mint 4 éve
Remelem Gerappa is ezt gondolja 😉már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
petey
több mint 4 éve
már full hó a Lembó.Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊Meg még havat is mondtak oda, azért is tippeltem be, hogy Brees megfagy a tundrán és a Packers megy tovább. De hogy inkább már otthon abbahagyják, azt nem láttam jönni :s
Niner Empire
több mint 4 éve
Niner Empire
578
Holnapi időjóslás: Santa Clara +10 °C, Green Bay -6 °C. 😊