NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Garrettől tartok egy kicsit hogy párszor földhöz vágja ma JG-tÉn a másik oldalról nézem a dolgot. Skule megmutathatja, hogy mit tud igazából. 😀
the12thman
több mint 5 éve
the12thman
70
Garrettől tartok egy kicsit hogy párszor földhöz vágja ma JG-t
több mint 5 éve
www.49erswebzone.com/commentary/2161-film-study-george-kittles-impact-opening-49ers-offense/www.49ers.com/news/george-kittle-holds-the-highest-pff-grade-in-the-nfl
ezt undinak, meg mindenkinek aki szereti 😀
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Taylor, Street, Hurd és Verrett vannak visszatérős IR-en. Közülük max 2 reaktiválható, de 8 meccset kötelezően ki kell ülniük.
több mint 5 éve
az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. amúgy ez ilyen visszatérős IR, szóval 6 hét múlva kiderülAz mindegy.@nfltrade_rumors: 49ers Also Place CB Jason Verrett On IR bit.ly/30KF1o8 twitter.com/nfltrade_rumors/status/1179827636132024325/photo/1nem játszott négy meccsen, hárman inaktív volt sérülés miatt.
Szerintem egyéni csúcs ez a 4 meccs amit kibírt.
Bazzani
braxa88
Csak a 4.meccs után ment csak IRre. Régebben az edzőtábort se "élte meg".
Bazzani
több mint 5 éve
Az mindegy.@nfltrade_rumors: 49ers Also Place CB Jason Verrett On IR bit.ly/30KF1o8 twitter.com/nfltrade_rumors/status/1179827636132024325/photo/1nem játszott négy meccsen, hárman inaktív volt sérülés miatt.
Bazzani
braxa88
Csak a 4.meccs után ment csak IRre. Régebben az edzőtábort se "élte meg".
több mint 5 éve
braxa88
12 534
@nfltrade_rumors: 49ers Also Place CB Jason Verrett On IR bit.ly/30KF1o8 twitter.com/nfltrade_rumors/status/1179827636132024325/photo/1nem játszott négy meccsen, hárman inaktív volt sérülés miatt.
Bazzani
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Verrett a 6 szezonból 5-öt IR-en fejez be. Ez is egyfajta teljesítmény...Épp az jutott eszembe korábban, hogy talán őt állítják majd rá OBJ-re, de hát így már biztosan nem.
több mint 5 éve
@nfltrade_rumors: 49ers Also Place CB Jason Verrett On IR bit.ly/30KF1o8 twitter.com/nfltrade_rumors/status/1179827636132024325/photo/1Szerintem egyéni csúcs ez a 4 meccs amit kibírt.
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Igen, a barnák jobb csapat, mert kegyetlenül ki fogja használni a biztosra vehető 4-5 eladott labdánkat! 😀 😀
több mint 5 éve
fúbaszki, egy W egy hulladék Ravens D ellen és máris ott térdelnek a Browns előtt 😀több mint 5 éve
a mi jó öreg Tankunk, a Kellemetlen Igazság 😊 várom amikor beiktatják a HoF-ba 😊
Elérte a 15000-et a hétvégén. És ennek nagy részét nálunk futotta. Nagyon sok nagy játék fűződik a nevéhez. Ruki évét leszámítva (meg amikor 5 meccset kihagyot egy szezonban) minden évben ezer yard felett futott. Én nagyon szerettem mind a mentalitása, mind a teljesítménye miatt, sajnáltam, amikor eligazolt a Coltshoz. Kívánom hogy Buffaloban is sikeres legyen
diverdoc
több mint 5 éve
Elérte a 15000-et a hétvégén. És ennek nagy részét nálunk futotta. Nagyon sok nagy játék fűződik a nevéhez. Ruki évét leszámítva (meg amikor 5 meccset kihagyot egy szezonban) minden évben ezer yard felett futott. Én nagyon szerettem mind a mentalitása, mind a teljesítménye miatt, sajnáltam, amikor eligazolt a Coltshoz. Kívánom hogy Buffaloban is sikeres legyen
diverdoc
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Hű de soká lesz az az MNF.....várom hogy mit mutat a front 7 Mayfield és Chubb ellen *tenyérdörzsölés*
több mint 5 éve
Niner Empire
578
A videóban nem esik szó a turnoverekről, de ez így szép. 😊www.youtube.com/watch?v=jdKfk5FOZ0A
több mint 5 éve
hát ha novemberig veretlenek leszünk, ám legyen. de előbb még leszoptok a Ramstól csütörtökön, ne feledd 😀király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀Csak addig amíg nem találkoztok velünk 😊😜
petey
Oda vissza zakó 😜😜
De különben garat az eddigi Szép eredményekhez.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀Csak addig amíg nem találkoztok velünk 😊😜
petey
Oda vissza zakó 😜😜
De különben garat az eddigi Szép eredményekhez.
több mint 5 éve
király csapatunk van. nem is játszottunk de az elsők vagyunk veretlenül 😀
több mint 5 éve
...azért ne írjuk le Verrettet...ő sem játszott már ki tudja mióta.Akkor amikor szóltak neki, hogy be kéne állni akkor azt kellett volna mondania, hogy kócs bocs de még rozsdás vagyok egy kicsit, még pallérozódnék inkább az edzéseken, küldjön be valaki mást...És mindenki jobban járt volna 😀
petey
Ez nem kifogás, hogy nem játszott mióta, milliókat keres, két passzból egy PI és egy TD... remélem visszautalta a heti fizetését.
több mint 5 éve
...azért ne írjuk le Verrettet...ő sem játszott már ki tudja mióta.
több mint 5 éve
Úgy tűnik Kittle a ti McAfeetek 😊