NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem rossz!m.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2666356766761023/?type=3&anchor_composer=false
több mint 5 éve
the12thman
70
Olvastam ma egy cikket még Borland visszavonulásáról. Ugye felajánlotta hogy vissza adja az aláírási pénzt. De azt nem írták hogy a csapat elfogadta e. Tudtok róla valamit?
több mint 5 éve
the12thman
70
Baromság, mert akkor máshova se fog kellenikomolyan elgondolkodtam, hogy Robi direkt hagyja ki mert nem engedtük vissza CHI-ba..de az milyen lenne már55-ről nem gáz kihagyni egy sima meccsenja csak aztan nehogy ugy jarjunk mint a sikago tavaly, mert egy saints, philly, hawks a kesobbiekben jo lesz nekunk ha FGal dol el...
Wyatt
gaborik
petey
több mint 5 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
komolyan elgondolkodtam, hogy Robi direkt hagyja ki mert nem engedtük vissza CHI-ba..de az milyen lenne már55-ről nem gáz kihagyni egy sima meccsenja csak aztan nehogy ugy jarjunk mint a sikago tavaly, mert egy saints, philly, hawks a kesobbiekben jo lesz nekunk ha FGal dol el...
Wyatt
gaborik
több mint 5 éve
gaborik
514
55-ről nem gáz kihagyni egy sima meccsenja csak aztan nehogy ugy jarjunk mint a sikago tavaly, mert egy saints, philly, hawks a kesobbiekben jo lesz nekunk ha FGal dol el...
Wyatt
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
gaborik
514
a nagyra nott arcu gould viszont okozhat még fejfajast az egyre gyakoribb benazasaival
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
hát a brutál rész majd egy Hawks, Packers, Ravens, Saints lesz, persze nem nézem le se a Cards-ot, sem a Skinst. mondjuk a Cards jó lesz erőfelmérőnek, hogy mobilis QB-kkal mit tudunk kezdeni. be fog csúszni még 1-2 L bővenHa pozitív mérleggel végzünk én már boldog vagyok.Én egy 9–7-tel, esetleges PO-lemaradással biztosan nem lennék az. Ezzel a játékkal simán meglehet a top 4 a konferenciában
Coolearie
Wyatt
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Az idény előtt kb 8-8-ra tippeltem be a csapatot, de most 5-0 után azért ez már elég minimalista elvárás lenne.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ha pozitív mérleggel végzünk én már boldog vagyok.Én egy 9–7-tel, esetleges PO-lemaradással biztosan nem lennék az. Ezzel a játékkal simán meglehet a top 4 a konferenciában
Coolearie
több mint 5 éve
Ha pozitív mérleggel végzünk én már boldog vagyok.
több mint 5 éve
két n00b OT, nincs FB, és kezdő corner, Kittle is kis sérüléssel bajlódott, ehhez képest Jimmy talán egyszer volt bezsákolva.
több mint 5 éve
KeyG
9 533
Már L-el számolok ellenetek. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Ez igen, kérem szépen, ez már valami, így tovább! 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
gzotya
47
Ez tényleg egy igazi fizikai verés volt a Ramsnek. 0/13 3. (és 4.) kisérletre, goal line stand, minden volt itt kérem. Tényleg úgy tűnt a 4. negyedben, hogy hiàba elvileg ledolgozható a Rams hàtrànya, tudjàk hogy esélyük sincs. Hihetetlen volt! Még ha az O is elkezd végre muzsikàlni....
több mint 5 éve
SFGaben
1 076
Bomba volt a defense újra. Jimmy G és az offense pedig okosan játszott, egy két hibát leszámítva.
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Nem hittem volna, hogy a kosok ilyen vérszegény teljesítményre lesznek csak képesek ellenünk. Az első drivejuk eléggé meggyőző volt, de aztán teljesen lenullázódtak.Úgy tűnik, hogy tényleg jó csapatunk lett erre a szezonra! 😀
Szerkesztette: Niner Empire
több mint 5 éve
mondjuk a pass rush kicsit, de nagyon kicsit segít 😀Meg mondjuk az új secondary edzőről sem feledkezzünk el, látszik a különbség a tavalyihoz képest.twitter.com/NFL/status/1182280097048358912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1182280097048358912&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninersnation.com%2F2019%2F10%2F10%2F20908194%2F49ers-baldy-breakdowns-on-bosa-watch-him-eat-here-this-was-like-an-episode-of-shark-week&fbclid=IwAR3_CHH6x1HhonbFbqSeY_fWjei2n8mzovjgyE1sMfzpouAnfPAm5awVqpcNagyon sokat erősödtünk vele, egész másképp fest ez a defense.
🦈
petey
SFGaben
Csiriba
több mint 5 éve
Meg mondjuk az új secondary edzőről sem feledkezzünk el, látszik a különbség a tavalyihoz képest.twitter.com/NFL/status/1182280097048358912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1182280097048358912&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninersnation.com%2F2019%2F10%2F10%2F20908194%2F49ers-baldy-breakdowns-on-bosa-watch-him-eat-here-this-was-like-an-episode-of-shark-week&fbclid=IwAR3_CHH6x1HhonbFbqSeY_fWjei2n8mzovjgyE1sMfzpouAnfPAm5awVqpcNagyon sokat erősödtünk vele, egész másképp fest ez a defense.
🦈
petey
SFGaben
több mint 5 éve
SFGaben
1 076
twitter.com/NFL/status/1182280097048358912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1182280097048358912&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninersnation.com%2F2019%2F10%2F10%2F20908194%2F49ers-baldy-breakdowns-on-bosa-watch-him-eat-here-this-was-like-an-episode-of-shark-week&fbclid=IwAR3_CHH6x1HhonbFbqSeY_fWjei2n8mzovjgyE1sMfzpouAnfPAm5awVqpcNagyon sokat erősödtünk vele, egész másképp fest ez a defense.
🦈
petey