NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/NFL/status/1182280097048358912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1182280097048358912&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninersnation.com%2F2019%2F10%2F10%2F20908194%2F49ers-baldy-breakdowns-on-bosa-watch-him-eat-here-this-was-like-an-episode-of-shark-week&fbclid=IwAR3_CHH6x1HhonbFbqSeY_fWjei2n8mzovjgyE1sMfzpouAnfPAm5awVqpc🦈
Szerkesztette: petey
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
nabaszki, fel van adva a lecke 😕 köszönöm a szezont uraimNem az a baj, ha nyakig er a szar...
www.49erswebzone.com/articles/129138-49ers-starting-right-tackle-mike-mcglinchey-weeks-injury/
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Schraderer fa, aki shanny alatt top5 rt volt a ligában, aztán sark mester alatt elfelejtett focsizni 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
gaborik
514
nagyon szep hogy ezt is hazon belul akarjuk orvosolni, de lynch igazan leakaszthatna valakit a fogasrol meg idoben. talan parnell exjaguar hasznalhato lenne 🤔
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
roppihe
244
nabaszki, fel van adva a lecke 😕 köszönöm a szezont uraimEz már hihetetlen...
www.49erswebzone.com/articles/129138-49ers-starting-right-tackle-mike-mcglinchey-weeks-injury/
petey
több mint 5 éve
Bosa NFC DP of the weekOriasi volt a zaszlos unneplese.❤
grat! tovább!
petey
több mint 5 éve
nabaszki, fel van adva a lecke 😕 köszönöm a szezont uraimwww.49erswebzone.com/articles/129138-49ers-starting-right-tackle-mike-mcglinchey-weeks-injury/
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Bosa NFC DP of the weekHát az biztos, hogy korhatáros volt, amit Bakerrel művelt :d
grat! tovább!
petey
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Sima^^adnál te is egy Jimmy - Tomi Bowlt hm? 😊Jaa, a 4–0-t nem vártam, de nem bánom, Jimmy miatt amúgy is igyekeztem követni már korábban is a meccseiteket 😊Most olvasva a "Tegye fel a kezét aki ezt várta!" olyan , mintha a Browns elleni meccsel kapcsolatban írtam volna, viszont a gyakorlatban a 4-0-ra tettem fel a kérdést. Nem tagoltam a mondandómat megfelelően.Hétfő Esti Mészárlás volt uraim! 4-0! Tegye fel a kezét aki ezt várta!Nem ennyire simán, de pont ilyen meccset. Szétfutjátok az ellent, Schobert így legalább 9 szerelést hoz (2.20-ért ajándék volt), Jimmynek emiatt nem kell sokat passzolnia (32.5 under 1,83), és Mayfieldnek lesz interceptionje (1.66). Sima volt 😊
Bosa-Buckner duo vezérletével Mayfield és a Browns OL fal szarrá lett gyalázva.
Remek game plan volt Shanny-től, szarrá futottuk magunkat, a passzjáték picik döcögött,
de ez nem volt gond ma este.
Kellő önbizalommal felvértezve mehetünk délre, hogy a kosokkal megütközzünk!
Juci épülj fel!
Alabama Niners
Wyatt
Nekem voltak félelmeim a meccsel kapcsolatban, de erősen bíztam abban, hogy a Browns inkább túl van hypolva, mintsem annyira jó csapat.
Alabama Niners
Wyatt
petey
több mint 5 éve
adnál te is egy Jimmy - Tomi Bowlt hm? 😊Jaa, a 4–0-t nem vártam, de nem bánom, Jimmy miatt amúgy is igyekeztem követni már korábban is a meccseiteket 😊Most olvasva a "Tegye fel a kezét aki ezt várta!" olyan , mintha a Browns elleni meccsel kapcsolatban írtam volna, viszont a gyakorlatban a 4-0-ra tettem fel a kérdést. Nem tagoltam a mondandómat megfelelően.Hétfő Esti Mészárlás volt uraim! 4-0! Tegye fel a kezét aki ezt várta!Nem ennyire simán, de pont ilyen meccset. Szétfutjátok az ellent, Schobert így legalább 9 szerelést hoz (2.20-ért ajándék volt), Jimmynek emiatt nem kell sokat passzolnia (32.5 under 1,83), és Mayfieldnek lesz interceptionje (1.66). Sima volt 😊
Remek game plan volt Shanny-től, szarrá futottuk magunkat, a passzjáték picik döcögött,
Juci épülj fel!
Alabama Niners
Wyatt
Nekem voltak félelmeim a meccsel kapcsolatban, de erősen bíztam abban, hogy a Browns inkább túl van hypolva, mintsem annyira jó csapat.
Alabama Niners
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Jaa, a 4–0-t nem vártam, de nem bánom, Jimmy miatt amúgy is igyekeztem követni már korábban is a meccseiteket 😊Most olvasva a "Tegye fel a kezét aki ezt várta!" olyan , mintha a Browns elleni meccsel kapcsolatban írtam volna, viszont a gyakorlatban a 4-0-ra tettem fel a kérdést. Nem tagoltam a mondandómat megfelelően.Hétfő Esti Mészárlás volt uraim! 4-0! Tegye fel a kezét aki ezt várta!Nem ennyire simán, de pont ilyen meccset. Szétfutjátok az ellent, Schobert így legalább 9 szerelést hoz (2.20-ért ajándék volt), Jimmynek emiatt nem kell sokat passzolnia (32.5 under 1,83), és Mayfieldnek lesz interceptionje (1.66). Sima volt 😊
Juci épülj fel!
Alabama Niners
Wyatt
Alabama Niners
több mint 5 éve
Most olvasva a "Tegye fel a kezét aki ezt várta!" olyan , mintha a Browns elleni meccsel kapcsolatban írtam volna, viszont a gyakorlatban a 4-0-ra tettem fel a kérdést. Nem tagoltam a mondandómat megfelelően.Hétfő Esti Mészárlás volt uraim! 4-0! Tegye fel a kezét aki ezt várta!Nem ennyire simán, de pont ilyen meccset. Szétfutjátok az ellent, Schobert így legalább 9 szerelést hoz (2.20-ért ajándék volt), Jimmynek emiatt nem kell sokat passzolnia (32.5 under 1,83), és Mayfieldnek lesz interceptionje (1.66). Sima volt 😊
Juci épülj fel!
Alabama Niners
Wyatt
több mint 5 éve
Garrett át is ment McG oldalára, ahonnan egy azaz 1 darab sacket szerzett.Még Skule-t és Moseley-t érdemes megemlíteni, mindkettőjük előtt le a kalappal.Igen, ők is jól nyomták. Skule-t nagyon féltette mindenki Garrettől, aki elit pass rusher, de hát futások ellen nem sok haszna volt. 😀
SFGaben
Szerencsére Ward is veretes (és nem Verrett-es) teljesítményt tett le az asztalra a sérüléséből visszatérve.
Niner Empire
közben Bosa:
Nick Bosa currently leads edge defenders in:
- Pass Rush Productivity Rating: 16.1 (second is 13.1)
- Pressure Rate: 28.0% (second is 23.4%)
- Pass Rush Win Rate: 26.9%
még most sem hiszem el, hogy itt van.
És persze Kittle-ből sosem elég:
twitter.com/TheRock/status/1181421347764785153
😀
Szerkesztette: petey
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Még Skule-t és Moseley-t érdemes megemlíteni, mindkettőjük előtt le a kalappal.Igen, ők is jól nyomták. Skule-t nagyon féltette mindenki Garrettől, aki elit pass rusher, de hát futások ellen nem sok haszna volt. 😀
SFGaben
Szerencsére Ward is veretes (és nem Verrett-es) teljesítményt tett le az asztalra a sérüléséből visszatérve.
több mint 5 éve
SFGaben
1 076
Nagyon jó napot okoztak a srácok, hihetetlenül jó most megint nézni a csapatot. Yesss. Nagyon jó volt a meccs menedzselése, Shanyék előtt le a kalappal. Praktikusa WR játék nélkül hoztuk ezt az eredményt! Webster dictionarybe az outcoaching szócikkhez ezt a meccset kellene berakni 😊Juice tényleg nagyon fog hiányozni. Kíváncsi vagyok miként oldjuk meg a hiányát, mert nincs másik FB a keretben. Legrosszabbkor jött ez a sérülés, mert az eddigi legnehezebb és egyben a legfontosabb mérkőzés következik. Még Skule-t és Moseley-t érdemes megemlíteni, mindkettőjük előtt le a kalappal.
Pass D# (Bosa te szent atya gatya! És Warner is brutál jó volt, meg úgy en block), Run O# csillagos ötös!! Pass O# is jó volt, nagyon okosan, limitáltan alkalmazva, jól kihasználva Kittlet (hihetetlen a srác) haladtunk. Run D# picit dadogott, de összességében ott sem volt komoly gond.
ST: Itt nem értem mi a fene volt. A liga legbizhatóbb rugója akinek 4 éves időintervallumban 96% feletti a mutatója 3-at kihagy a 4 FG kisérletéből. Mondjuk kokszos Nelson is ludas lehet ebben, mert próbálgatjuk a csere long snappereket és nem nagyon jön be a mellékelt ábra szerint. Kiváncvsi vagyok eltiltása után mi változik. Returnök: integetünk, mint május elsején a tribünre a hülye úttörő, bejelezzük a ferkecset majd hagyjuk bepattogni a labdát még 20 yardon át. End zoneból jön a punt, majd a saját tizesünkön belülről indulunk. Nem is értem.
A legnagyobb negatívum az sajnos Juszczyk. 4-6 hétre elveszítettük az O# egy nagyon fontos elemét. Remélem tényleg hanmar felépül!
Jaj de jó most megint niners meccseket nézni!!! Ízlelgessük a tényt hogy 5 forduló után az egyetlen veretlen NFC csoportként az egész konferenciát vezetjük!!
diverdoc
A D line remélem a Rams ellen is hasonlóan fog működni és akkor bizakodhatunk.
több mint 5 éve
hát a topon kell kiszállni 😀igazoltunk snappert, csak visszavonult az első meccse után 😀 epik sztori.Wow, nem vágtam, hogy Condo visszavonult. 😀 Nem is értettem, hogy mi történik, amikor olvastam, hogy egy game után leigazolták helyette Sanbornt.
petey
Niner Empire
több mint 5 éve
Niner Empire
578
igazoltunk snappert, csak visszavonult az első meccse után 😀 epik sztori.Wow, nem vágtam, hogy Condo visszavonult. 😀 Nem is értettem, hogy mi történik, amikor olvastam, hogy egy game után leigazolták helyette Sanbornt.
petey
több mint 5 éve
Nagyon jó napot okoztak a srácok, hihetetlenül jó most megint nézni a csapatot. Yesss. Nagyon jó volt a meccs menedzselése, Shanyék előtt le a kalappal. Praktikusa WR játék nélkül hoztuk ezt az eredményt! Webster dictionarybe az outcoaching szócikkhez ezt a meccset kellene berakni 😊igazoltunk snappert, csak visszavonult az első meccse után 😀 epik sztori.
Pass D# (Bosa te szent atya gatya! És Warner is brutál jó volt, meg úgy en block), Run O# csillagos ötös!! Pass O# is jó volt, nagyon okosan, limitáltan alkalmazva, jól kihasználva Kittlet (hihetetlen a srác) haladtunk. Run D# picit dadogott, de összességében ott sem volt komoly gond.
ST: Itt nem értem mi a fene volt. A liga legbizhatóbb rugója akinek 4 éves időintervallumban 96% feletti a mutatója 3-at kihagy a 4 FG kisérletéből. Mondjuk kokszos Nelson is ludas lehet ebben, mert próbálgatjuk a csere long snappereket és nem nagyon jön be a mellékelt ábra szerint. Kiváncvsi vagyok eltiltása után mi változik. Returnök: integetünk, mint május elsején a tribünre a hülye úttörő, bejelezzük a ferkecset majd hagyjuk bepattogni a labdát még 20 yardon át. End zoneból jön a punt, majd a saját tizesünkön belülről indulunk. Nem is értem.
A legnagyobb negatívum az sajnos Juszczyk. 4-6 hétre elveszítettük az O# egy nagyon fontos elemét. Remélem tényleg hanmar felépül!
Jaj de jó most megint niners meccseket nézni!!! Ízlelgessük a tényt hogy 5 forduló után az egyetlen veretlen NFC csoportként az egész konferenciát vezetjük!!
diverdoc
hát az első snap jó volt, ott simán mellékúrta Robi, a másodikat meg Whisky cseszte el szerintem, harmadiknál pedig laza volt AA a szélső blokkal, kb. ennyi szerintem. Nelson még 2 meccs?
több mint 5 éve
Lesújtottál teljesen a porba, nem is tudom hogy heverem ki 😳Nos ez újabb mélységet ad a szerző mondanivalójának. Vajon miért Helm lett Diver lírai metafórája, főleg Joeyra reflektálva??Helm vaze 😊 😊A szerző belső vívódását pusztán az a tény oldja fel, hogy Helm egy árva szót sem szólt a kérdés tekintetében. A szerző bizonytalanságát az a téveszme adja, hogy Helmet a legkisebb mértékben is érdekli, mi történik Shermannel.látom Helm még mindig pikkel Shermanre?Akkor nem tudomSherman.
petey
Joey Tribbiani
petey
Helmut Zimmer
Velem kevert. Én rühellem mocskosul. Fehér ember, elefánt, gyilkos bálna etc. nem felejt 😊
diverdoc
Nade véget ért a kávészünetem, szóval nem fejtem ki. 😊 😊 😊
Helmut Zimmer
Ha van valami bajod írd már meg.
több mint 5 éve
Nagyon jó napot okoztak a srácok, hihetetlenül jó most megint nézni a csapatot. Yesss. Nagyon jó volt a meccs menedzselése, Shanyék előtt le a kalappal. Praktikusa WR játék nélkül hoztuk ezt az eredményt! Webster dictionarybe az outcoaching szócikkhez ezt a meccset kellene berakni 😊Pass D# (Bosa te szent atya gatya! És Warner is brutál jó volt, meg úgy en block), Run O# csillagos ötös!! Pass O# is jó volt, nagyon okosan, limitáltan alkalmazva, jól kihasználva Kittlet (hihetetlen a srác) haladtunk. Run D# picit dadogott, de összességében ott sem volt komoly gond.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Nos ez újabb mélységet ad a szerző mondanivalójának. Vajon miért Helm lett Diver lírai metafórája, főleg Joeyra reflektálva??Helm vaze 😊 😊A szerző belső vívódását pusztán az a tény oldja fel, hogy Helm egy árva szót sem szólt a kérdés tekintetében. A szerző bizonytalanságát az a téveszme adja, hogy Helmet a legkisebb mértékben is érdekli, mi történik Shermannel.látom Helm még mindig pikkel Shermanre?Akkor nem tudomSherman.
petey
Joey Tribbiani
petey
Helmut Zimmer
Velem kevert. Én rühellem mocskosul. Fehér ember, elefánt, gyilkos bálna etc. nem felejt 😊
diverdoc
Nade véget ért a kávészünetem, szóval nem fejtem ki. 😊 😊 😊
több mint 5 éve
Helm vaze 😊 😊A szerző belső vívódását pusztán az a tény oldja fel, hogy Helm egy árva szót sem szólt a kérdés tekintetében. A szerző bizonytalanságát az a téveszme adja, hogy Helmet a legkisebb mértékben is érdekli, mi történik Shermannel.látom Helm még mindig pikkel Shermanre?Akkor nem tudomSherman.
petey
Joey Tribbiani
petey
Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P