NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
483
57
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
fúbazdmeg, a Cards mindent, de mindent beleadott, hogy nyerjenek, dícséret illeti őket. de ez nem volt elég ellenünk ma. rövid hét, nem tudtunk rendesen készülni, fáradtak voltunk, látszott. de Jimmy odabaszott és vitte a csapatot. 2 hét múlva nem fogunk lelépni a torkukról.
több mint 5 éve
Majdnem. Szerencséje volt, kitagadtuk volna ha igen.Biztos hogy nemNem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
Coolearie
roppihe
több mint 5 éve
SFGaben
1 076
Izgalmasra sikeredett, most Jimmy G hozta a győzelmet. Jól van ez így, kellenek az ilyen győzelmek is. Nem mellesleg egy jól játszó Cardinalst sikerült legyőzni idegenben. Most hosszú hét jön, remélem Kittle rendben lesz. Elképesztő a faszi, ilyen ütés után visszajön, TD-t szerez, kulcsjátékokat csinál. Kalapot le előtte.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
roppihe
244
Biztos hogy nemNem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
Coolearie
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
több mint 5 éve
you drafted a cheat code! 😀
BOOOSSSSAAAAA!!!
We've got to give the people what they want, Jim. They're not here to see you. They're here to see us, man. rofl, ez a faszi. 😀 legjobb TE evör
több mint 5 éve
roppihe
244
1:10 re az ébresztő bekapcsolva.Probálok annyit inni hogy korán elaludjak 😀
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Nem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊
több mint 5 éve
JéBé
7 035
www.youtube.com/watch?v=Rf-nXJrdnKgKittle egy igazi fasz a legjobb értelemben 😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Wagner mindenkiből ezt hozza ki..... nem volt Bills meccs. 😛 Amúgy a Hox meccek sosem voltak jó-hangulatuak, mindig ment a zrika, sörlocsolás, és éha el- elcsattant 1-2 pofon is. (Ami nagyon nem szokás) Amúgy Hox meccsen mindig dupla személyzet felügyelt, és azonnal kibaszták a hőzöngőket. Century linken detto.Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Lehet volt valami kis szerepem az “egyszerűen senkik vagytok”, és a “majmok nélkül nincsen cirkusz” ékes angolosításában.... 😛
Monster/ Candlestic park a legjobb hangulatú stadion volt evör. MUNI+ kis buszozás, szemben a kikötő. Végtelenül ipari volt, de imádtam. Eléggé hiányzik Frisco, szerettünk ott élni.
München olyan, Friscohoz képest, mintha mindenki kokainon lenne... Mondjuk lehet balami ban a levegőben. Tegapelőtt Wagnert hallgattam, 19:30-kor feltettem a Tannhausert, és 2 órával később, 19:40- kor azon keztem gondolkozni, hogy le kéne rohanni Franciaországot 😊 (WA után szabadon)
Helmut Zimmer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
.... nem volt Bills meccs. 😛 Amúgy a Hox meccek sosem voltak jó-hangulatuak, mindig ment a zrika, sörlocsolás, és éha el- elcsattant 1-2 pofon is. (Ami nagyon nem szokás) Amúgy Hox meccsen mindig dupla személyzet felügyelt, és azonnal kibaszták a hőzöngőket. Century linken detto.Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Lehet volt valami kis szerepem az “egyszerűen senkik vagytok”, és a “majmok nélkül nincsen cirkusz” ékes angolosításában.... 😛
Monster/ Candlestic park a legjobb hangulatú stadion volt evör. MUNI+ kis buszozás, szemben a kikötő. Végtelenül ipari volt, de imádtam. Eléggé hiányzik Frisco, szerettünk ott élni.
München olyan, Friscohoz képest, mintha mindenki kokainon lenne... Mondjuk lehet balami ban a levegőben. Tegapelőtt Wagnert hallgattam, 19:30-kor feltettem a Tannhausert, és 2 órával később, 19:40- kor azon keztem gondolkozni, hogy le kéne rohanni Franciaországot 😊 (WA után szabadon)
több mint 5 éve
Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
és Brunskill milyen fasza volt OG-ban is. holnap még Staley és McG nélkül leszünk, nem is baj, pihenjenek még nov11-ig. kellenek a csirkék ellen 😊Azért nem baj, hogy itt maradt. 😊 Tavaly is szükség volt a 3. számú QB-re az idény vége felé.Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
Niner Empire
diverdoc
Durva, hogy Brunskill milyen jól helytáll McG helyén, szerintem senki nem gondolta volna ezt előtte. De azért várom már nagyon, hogy a támadófal újra ereje teljében tündököljön, és a futás még kegyetlenebb legyen.
Niner Empire
Bosa pedig a NFC DPOW lett, nem meglepő 🤘🤘
több mint 5 éve
Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
több mint 5 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Azért nem baj, hogy itt maradt. 😊 Tavaly is szükség volt a 3. számú QB-re az idény vége felé.Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
Niner Empire
diverdoc
Durva, hogy Brunskill milyen jól helytáll McG helyén, szerintem senki nem gondolta volna ezt előtte. De azért várom már nagyon, hogy a támadófal újra ereje teljében tündököljön, és a futás még kegyetlenebb legyen.
több mint 5 éve
Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megint"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.Megérteném ha elmenne, Chicagoban ki is teljesedhetne. Én nagyon tiszteltem, ahogy beugorva állta a sarat, meg az ütéseket. Kemény srác. Aztán, hogy Gabrielre szükségünk van-e? nem tudom
Niner Empire
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Kíváncsi vagyok, hogy a Beathard pletykának mennyi alapja van, és fog-e történni ma valami.
több mint 5 éve
www.nfl.com/videos/baldys-breakdowns/0ap3000001070897/Why-the-49ers-defense-is-unstoppable-Baldy-s-BreakdownsShark week
😀
több mint 5 éve
Élvezet volt nézni a game plant, változatos és rettentően kreatív volt! Nagyon sima meccs lett, a #D pusztított rettenet, INT és sack hegyek. Most már magabiztosan kijelenthető, hogy beérett Shanny munkája, és a lesajnált Saleh brutális védelmet pakolt össze. Nekem nagy meglepetés Moseley remek játéka, végre a Ward-Tartt duó is úgy játszik, ahogy már évek óta kellett volna. A sok első körös DL pick pedig önmagáért beszél. Bosa meg...........arra leszek kíváncsi, mit talál ki Saleh a futkározós QB-k ellen. várok pár picket Möritől 😀
Számomra az egyik legfontosabb meccs jön csütörtök este (péntek reggel) a Cardinals ellen idegenben. Annyira pechesek vagyunk ellenük már régóta, nagyon bízok a győzelemben. Ideje lenne, hogy Garoppolo is megmutassa vezére tud lenni a támadósornak!
Alabama Niners
Szerkesztette: petey