NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
Mi nem vagyunk szurkolók. Csak a bandwagon vonaton ülünk és most jól megy a csapatnak. Nem tudtad?Mindig vicces, amikor az egyik Frisco szurkoló cinkeli a másik Frisco szurkolót 😛
MNF-en remélem ezt látjuk sokat 😀
petey
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Mindig vicces, amikor az egyik Frisco szurkoló cinkeli a másik Frisco szurkolót 😛
MNF-en remélem ezt látjuk sokat 😀
petey
több mint 5 éve
twitter.com/KNBR/status/1191460220867768320?s=19😂😂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
gzotya
47
Reméljük Kittle a tengericsirkék ellen is bemutat ebből egy párat... szerintem ez a dátum is be van karikázva a naptárán! George Kittle‘s latest victim: Luke Keuchly. pic.twitter.com/5eHPiandTd
— Oscar Aparicio (@BetterRivals) October 27, 2019
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ezt is megéltük ismét hogy mi vagyunk az utolsó veretlen csapat. Biztos nem marad így, de elég jó látni ezt a sok 8-8, 4-12 meg stb után....😇Jövő hétig ☝😊😜
Coolearie
(De az kétségtelen ,hogy megsűvegelendő e teljesítmény)
több mint 5 éve
Ezt is megéltük ismét hogy mi vagyunk az utolsó veretlen csapat. Biztos nem marad így, de elég jó látni ezt a sok 8-8, 4-12 meg stb után....😇
több mint 5 éve
hát..Igen, de nem vagyok meggyőzödve, hogy neki köszönhetőenÉn meg inkább azt nézem, hogy tavaly volt egy véletlen kisiklás egy sérüléssel a végén 1–2-vel, előtte 7–0, azóta 8–0 ^^Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
csi77
Wyatt
csi77
több mint 5 éve
Igen, de nem vagyok meggyőzödve, hogy neki köszönhetőenÉn meg inkább azt nézem, hogy tavaly volt egy véletlen kisiklás egy sérüléssel a végén 1–2-vel, előtte 7–0, azóta 8–0 ^^Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
csi77
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Csak nem sikerült kikapni... Azért nagyjából mindennek el kellett volna b@szódnia, hogy vereség legyen a vége. A Cards jó volt, mi nem annyira, de mégis meglett a win, és ez egy fontos win volt. Kellenek az ilyen meccsek is, főleg úgy, hogy most jön a neheze. Lesz néhány vereség szinte biztosan, de azokból is sokat lehet tanulni, és ennek a csapatnak még fejlődnie kell azért, hogy igazán sikeres tudjon lenni.Majdnem. Szerencséje volt, kitagadtuk volna ha igen.Biztos hogy nemNem hiszem, hogy bármi probléma lesz a pintyek ellen. Meggyőző játékkal, extrák nélkül behúzzuk a mérkőzést. 😊Kösz hogy jinxelsz.
Niner Empire
Most fogunk kikapni.
Coolearie
roppihe
Coolearie
Garoppolo most elég éles volt, reméljük innentől elkapja a fonalat és végig vezér tud lenni. Sanders eddig igen jó vételnek bizonyult, és tök jó látni, hogy a többiekre (Pettis, Bourne) is tudtunk TD-t érő, király variációkat kihozni. Kwonért nagyon nagy kár, hiányozni fog. (Nekem az idei csapatból ő volt eddig a kedvencem.)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én meg inkább azt nézem, hogy tavaly volt egy véletlen kisiklás egy sérüléssel a végén 1–2-vel, előtte 7–0, azóta 8–0 ^^Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
csi77
több mint 5 éve
Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎8 meccsenként ő is játszhat egyszer jól....😊
ThundersNFL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
hát valamelyiken jönni fog a vereség, az MNF-re nem gondolom, mert kurva jól jön ez a mini bye week. lesz idő felkészülni, és gyógyulnak akik maródiak, visszajön Joe, McG, Juci. velük azért még jobban megindulhat az Offenz. a Saints/Ravensből veszek L-re, akár mindkettőt, a Packers ellen pedig már évek óta jól muzsikálunk, de nem kérdés, most meg lehet mutatni hogy rendesen ott vagyunk mikor jönnek az igazi tétmeccsek.Nem aggodom. Siman a Packers, Saints, Ravens, Hoksz elleni meccseket gondolom az igazi eroprobanak.egyértelmű a futás a gyengék a wide9 miatt. én nem tartok tőle, hogy bármi gond lenne. vagy aggódsz valami miatt?meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
diverdoc
petey
diverdoc
több mint 5 éve
Nem aggodom. Siman a Packers, Saints, Ravens, Hoksz elleni meccseket gondolom az igazi eroprobanak.egyértelmű a futás a gyengék a wide9 miatt. én nem tartok tőle, hogy bármi gond lenne. vagy aggódsz valami miatt?meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
diverdoc
petey
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
egyértelmű a futás a gyengék a wide9 miatt. én nem tartok tőle, hogy bármi gond lenne. vagy aggódsz valami miatt?meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
diverdoc
több mint 5 éve
meg van köszi. értem is, mit mondasz. majd a mostani 3-4 meccs beárazza a védelmetHox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
csóri Kwon 😕 előbb ACL most meg ez. hiányozni fog onnan. reméljük Law felnő a feladathoz.
több mint 5 éve
Hox forumban írtam neked a frontemd védelemről. Olvastad? Érheető, v agy még dolgozzak rajta?Ja vaze, csak a Billsnek meg a hoksznak szurkoltal😬Btw napok óta csak csámcsogok ezen:7-0. Utoljára ilyet akkor élhettünk át amikor Joe papa dobált Flash 80-nak és Ronnie Lott pusztított hátul. Akkor ugrottam fel a bandwagonra. Érdekes, valahogy pl a Szamuráj érában nem sokasodtunk, Harbaugh alatt igen. Szerintem most is nőni fog a tábor.És minden évben az elején megszokásból leírtam (bár nem tartom teljesen reálisnak), de most ide teszem megintén Samurai érában is kijártam meccsre... 😊
diverdoc
Helmut Zimmer
diverdoc
Üdv.H
több mint 5 éve
több mint 5 éve
a tolódást még gyakorolni kell, remélem leigazoljuk PinyőtZsótér Donátot ne hagyd ki 😁😁😁Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎Sőt szerintem még Pinyőnek is köszönhetjük 😀
ThundersNFL
Csiriba
ThundersNFL
több mint 5 éve
Zsótér Donátot ne hagyd ki 😁😁😁Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎Sőt szerintem még Pinyőnek is köszönhetjük 😀
ThundersNFL
Csiriba
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎Sőt szerintem még Pinyőnek is köszönhetjük 😀
ThundersNFL
több mint 5 éve
Azért egész jó kis Padawant adott nektek BB nagyúr 😎😎😎
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018