San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 5 éve
ok.Egyetértek. Nem volt center, idehozta Richburgöt. Nem volt edge, elhalászta, sőt, egyenesen ide lopta Dee Fordot. Meghosszabbította Armsteadet, rossz belegondolni, mi lenne a csapattal a szezononkénti tizenhárom pressure-je nélkül, ráadásul egy-egyben pótolta Bucknert is Kinlaw-val. Hány picksixe volt Bucknernek? Naugye. Rakott-e bárki más injury guarantee-t Ford szerződésébe, vagy no tag klauzulát Trent Williamsébe?Nem. Nélkülözhetetlen alapkövei egy évek óta jobban és jobban játszó csapatnak. Ha valami, hát több tisztelet igazán kijárna Lynch-nek.nézd már meg kiket engedtek el más csapatok, unalmas ez a Lynch fika márHagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
gaborik
petey
dankodavid
több mint 5 éve
Ajándék! 😃#49ers CB Jason Verrett had a multi-year offer on the table, but opted to bet on himself again. He shined when healthy. He gets a 1-year deal worth $5.5M that can be $6.5M if he makes the Pro Bowl. A solid deal.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 15, 2021
empty taxi
több mint 5 éve
Egyetértek. Nem volt center, idehozta Richburgöt. Nem volt edge, elhalászta, sőt, egyenesen ide lopta Dee Fordot. Meghosszabbította Armsteadet, rossz belegondolni, mi lenne a csapattal a szezononkénti tizenhárom pressure-je nélkül, ráadásul egy-egyben pótolta Bucknert is Kinlaw-val. Hány picksixe volt Bucknernek? Naugye. Rakott-e bárki más injury guarantee-t Ford szerződésébe, vagy no tag klauzulát Trent Williamsébe?Nem. Nélkülözhetetlen alapkövei egy évek óta jobban és jobban játszó csapatnak. Ha valami, hát több tisztelet igazán kijárna Lynch-nek.nézd már meg kiket engedtek el más csapatok, unalmas ez a Lynch fika márHagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
gaborik
petey
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
nézd már meg kiket engedtek el más csapatok, unalmas ez a Lynch fika márHagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
gaborik
több mint 5 éve
Hagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
majd összegzem én hogy látomHát nem tudom...én meg sok olyan riportot olvastam hogyan lehetne/lehetett volna 9 milliót meg csinálni Richburg és DeFord cuttal...erre vártam, mondjuk meg van 2 nap 17 igÉn már csak a Ford cutra vároknem fogjuk, 1001 oka van
Kenny91
petey
Kenny91
több mint 5 éve
Remélem T Williams lesz a következő
több mint 5 éve
Hát nem tudom...én meg sok olyan riportot olvastam hogyan lehetne/lehetett volna 9 milliót meg csinálni Richburg és DeFord cuttal...erre vártam, mondjuk meg van 2 nap 17 igÉn már csak a Ford cutra vároknem fogjuk, 1001 oka van
Kenny91
petey
több mint 5 éve
#49ers CB Jason Verrett had a multi-year offer on the table, but opted to bet on himself again. He shined when healthy. He gets a 1-year deal worth $5.5M that can be $6.5M if he makes the Pro Bowl. A solid deal.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 15, 2021
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
a Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
több mint 5 éve
Én már csak a Ford cutra vároknem fogjuk, 1001 oka van
Kenny91
több mint 5 éve
TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
több mint 5 éve
Magas labda volt bevallom😝Én már csak a Ford cutra várok
Kenny91
empty taxi
több mint 5 éve
Én már csak a Ford cutra várok
Kenny91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én már csak a Ford cutra várok
több mint 5 éve
TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.
több mint 5 éve
Juszczyk 5 év 27 millió 🙃Remek játékos remek deal😁
Hope
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Juszczyk 5 év 27 millió 🙃
több mint 5 éve
sajnos K'Waun szerintem menni fog. Tartt is, bár őérte annyiért nem kár, Ward jobban megbízhatóbb volt.Szerintem Tartt jobb játékos, mint Ward, de az tény, hogy sok meccset hagyott ki tavaly, és azelőtt is viszonylag gyakran betalálták a sérülések.
petey
több mint 5 éve
www.ninersnation.com/2021/3/14/22330366/49ers-free-agency-lynch-trying-to-lockup-juszczyk-williams-verrettha Verrett is visszajön akkor már jobban nézünk ki DB fronton. sajnos K'Waun szerintem menni fog. Tartt is, bár őérte annyiért nem kár, Ward jobban megbízhatóbb volt.
több mint 5 éve
Örülnék Verrettnek de nem tudsz rá alapozni. Mi van ha ismét megsérül? Kellenek a cornerek.szerintem meg megprobaljuk meg verrettet visszahozni es akkor nem aldoznak magas picket CB-re. latva, hogy tavaly mennyire porcelan volt a fal ezek siman oda fognak huzni megint. az elerheto legjobb, akar a class legjobbja is lehet 12-14. pickel(ha meg lecserelnenk). surtaineket meg lehet elobb kiviszik.Állítólag közel vagyunk Juci ujraszerződtetéséhez.Trenttel hosszabítani kell ez nem kérdés. Talán tudunk FA-n valakit még szerezni a falba, majd 1/12 CB Draft, második körben meg Humprey(C) jön remélem.
Trent Williams-et is nyomasztjuk új szerződéssel.
petey
Hope
gaborik
több mint 5 éve
szerintem meg megprobaljuk meg verrettet visszahozni es akkor nem aldoznak magas picket CB-re. latva, hogy tavaly mennyire porcelan volt a fal ezek siman oda fognak huzni megint. az elerheto legjobb, akar a class legjobbja is lehet 12-14. pickel(ha meg lecserelnenk). surtaineket meg lehet elobb kiviszik.Állítólag közel vagyunk Juci ujraszerződtetéséhez.Trenttel hosszabítani kell ez nem kérdés. Talán tudunk FA-n valakit még szerezni a falba, majd 1/12 CB Draft, második körben meg Humprey(C) jön remélem.
Trent Williams-et is nyomasztjuk új szerződéssel.
petey
Hope