NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
Collins felőli érdeklődésről hallot valaki?nem, kellett volna?
tipprusher
több mint 5 éve
tipprusher
10
Collins felőli érdeklődésről hallot valaki?
több mint 5 éve
Mike Personnal hosszabbított a csapat. Úgy néz ki itt élednek újjá a máshol besült OG-k. Míg Garnett ezzel valszeg végleg kuka. Szép, korábbi felcserés elsőévesként.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ja, már csak egy DeLorean hiányzik hozzá.Az fasza lenne. Meg a Kancellar hianyozna, hogy jovore minden niners meccset 3 tabletta Torecannal es B6- al kenyszeruljek nezni!Legalább lenne egy bomba secondaryitek 😜
diverdoc
(Szóval ennyit igazán kibírhatsz azért a plusz 5 W-ért amit ez a 3as szállitana egy szezonban Friscoba 😃)
Rózsa Sándor (betyár)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az fasza lenne. Meg a Kancellar hianyozna, hogy jovore minden niners meccset 3 tabletta Torecannal es B6- al kenyszeruljek nezni!Legalább lenne egy bomba secondaryitek 😜
diverdoc
(Szóval ennyit igazán kibírhatsz azért a plusz 5 W-ért amit ez a 3as szállitana egy szezonban Friscoba 😃)
több mint 5 éve
Az fasza lenne. Meg a Kancellar hianyozna, hogy jovore minden niners meccset 3 tabletta Torecannal es B6- al kenyszeruljek nezni!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Sherman nagy erokkel dolgozik azon, hogy Earl Thomast San Franciscoba csabitsa.www.sfgate.com/49ers/article/Earl-Thomas-49ers-Seahawks-Richard-Sherman-Cowboys-13650762.php
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Franchise tag a kickerre
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Garcont azért sajnálom picit, jó képességű elkapónak tartottam. Csak hát nagyon nincs szerencséje a sérülésekkel...
több mint 5 éve
^^Megkúrta.Kissé vulgárisan. Miért?Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
petey
gyeek
diverdoc
Coolearie
Sajnos Kim Kardashiannel nem kompatibilis a választékos megfogalmazás. 😕
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Josszi
3 369
😀Megkúrta.Kissé vulgárisan. Miért?Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
petey
gyeek
diverdoc
Coolearie
The Amazing Racoon
több mint 5 éve
Bevágta neki a LOMPOST 😁😁😁Megkúrta.Kissé vulgárisan. Miért?Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
petey
gyeek
diverdoc
Coolearie
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Megkúrta.Kissé vulgárisan. Miért?Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
petey
gyeek
diverdoc
több mint 5 éve
Kissé vulgárisan. Miért?Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
petey
gyeek
több mint 5 éve
Az hogy hangzik, hogy az egyik edző megfarkalta kim kardashiant?Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
petey
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!Meg Wes Welker is 😁
gyeek
több mint 5 éve
Nem nagy durranás, de Miles Austin csatlakozik az edzői stábhoz. Játékosként imádtam nézni, nekem nagy favoritom volt még a berobbanása előtt is, remélem szép hosszú karrier elé néz edzőként!
több mint 5 éve
Coxnal ott a hurry ami egy elkepesztő adat.Nem tagadom mindketten elit jatekosok most Coxot szavaztak tobben de ez nem jelent sokat
több mint 5 éve
DeFo nagyon jó szezont ment. Kevés játékosnak (13) van több sackje az évben (11), és ha szó szerint vesszük a pro bowl rostert csak 1 játszik (Donald) ugyanazon a pozición. Coxot és Hickset nevezték még rajta kívül belső DL-be nekik együtt 12,5 a sack számuk. Ez mellett 60 tackle, ebből 16 for loss. Cox és Hicks együtt 11-et ért el. Tehát több sackje, több tackleje, több tackle for lossa van mint a másik kettőnek (együtt). Tudom ez a statisztika és nem mindig mérvadó. Na olyankor jön be a kinek a pap faktor, és ott meg egyértelműen DeFo 😊tudom kinek a pap de jobb volt mint Cox?DeFo csak Pro Bowler lett Cox sérülése miattAmúgy is ott volt a helye, szégyen, hogy priméren nem került be
petey
diverdoc
Janek
Meg hát mi az ergya szezonunkkal nem voltunk annyira fenszik mint a brutál védelmű Bears, vagy a Sasok. Ennek mindjuk egyéni szavazásnál nem kellene megmutatlozni, de mégis ez van
több mint 5 éve
erős volt a mezőny, Cox is jó volt, de DeFo is fasza szezont rakott le.tudom kinek a pap de jobb volt mint Cox?DeFo csak Pro Bowler lett Cox sérülése miattAmúgy is ott volt a helye, szégyen, hogy priméren nem került be
petey
diverdoc
Janek
több mint 5 éve
tudom kinek a pap de jobb volt mint Cox?DeFo csak Pro Bowler lett Cox sérülése miattAmúgy is ott volt a helye, szégyen, hogy priméren nem került be
petey
diverdoc
több mint 5 éve
DeFo csak Pro Bowler lett Cox sérülése miattAmúgy is ott volt a helye, szégyen, hogy priméren nem került be
petey
több mint 5 éve
Josszi
3 369
lol ezek a logók 😀http://dailysnark.com/artist-turns-every-nfl-teams-logo-into-male-genitalia/
The Amazing Racoon