San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
Elég gáz, hogy egy top S-t nem tudtunk hozni ekkora választékból! Amugy szerintem dee ford jó döntés volt és bosa-t is elhozhatjuk mellé. Elférnek a pályán. De, hogy a secondary nagyon gyenge még az is biztos! De reménykedjünk, bent van még Clinton Dix, Tre boston!Craig Dahl még mindig jön ha kell.
Vass49ers
több mint 5 éve
Vass49ers
37
Elég gáz, hogy egy top S-t nem tudtunk hozni ekkora választékból! Amugy szerintem dee ford jó döntés volt és bosa-t is elhozhatjuk mellé. Elférnek a pályán. De, hogy a secondary nagyon gyenge még az is biztos! De reménykedjünk, bent van még Clinton Dix, Tre boston!
több mint 5 éve
Eddig remekül állunk a jövőévi 1/1hez is.
több mint 5 éve
Oregon88
423
Baltimore lett végül...Szerintem nagyon gond van,baromira nem a tervek szerint alakulnak a dolgok,baromira erős draft kellene....
több mint 5 éve
Just to be clear, the @Browns not looking at Earl Thomas just because they traded Jabril Peppers. GM John Dorsey loves Damarious Randall at the same position Earl Thomas plays. They're in the market for a strong safety. That's not Thomas.
több mint 5 éve
tipprusher
10
KöszönömMi a helyzet Thomassal?Otthon van pihen, köszöni jól van.
tipprusher
Coolearie
több mint 5 éve
Mi a helyzet Thomassal?Otthon van pihen, köszöni jól van.
tipprusher
több mint 5 éve
tipprusher
10
Mi a helyzet Thomassal?
több mint 5 éve
Oregon88
423
Miért spórol?Égetjük a pénzt csak elég furán 🙂igen és ki marad nekunk, van meg vki aki serulesbol ter vissza?Csak én vagyok úgy, hogy várok és várok, mikor történik valami a csapattal valamelyik offseason-ben, hogy egy po esélyes csapat legyünk? Most is igazoltunk egy közepes lb-t nagy pénzért, de még kellene G,WR,CB,S,Edge,DT. Van pénz lóvére, de közben az igazán nagy nevek mennek ki. Ti kiket vártok a piacról?nyugalom, holnap este kezdődik a bulika
Vass49ers
petey
legalabb d.jacksont vagy tate-et illett volna elhozni a 0 wr allomany melle. mire sporol lynch?
az OBJ trade utan mar csak az kell hogy bukjuk bosat is es jojjon vmi fuves gyoker....
gaborik
több mint 5 éve
Mi a baj Dee Forddal? Szerintem jó döntés, korrekt áron. Ettől még jöhet Bosa vagy Allen a 2. választással. Pont ezek az játékosok hiányoztak eddig, mint Kwon vagy Ford aki kulcsjátékokat tud hozni. Az, hogy mennyit keres csak akkor lesz érdekes, ha nem váltják be a reményeket, ha jók lesznek senkit nem fog érdekleni.szokás fikázni FA alatt 😀 felkészül a draft 😀
SFGaben
szerintem sem kell eret pattintani, kellett pass rush, lett. és ha jön Allen/Bosa szavunk nem lehet
több mint 5 éve
SFGaben
1 076
Mi a baj Dee Forddal? Szerintem jó döntés, korrekt áron. Ettől még jöhet Bosa vagy Allen a 2. választással. Pont ezek az játékosok hiányoztak eddig, mint Kwon vagy Ford aki kulcsjátékokat tud hozni. Az, hogy mennyit keres csak akkor lesz érdekes, ha nem váltják be a reményeket, ha jók lesznek senkit nem fog érdekleni.
több mint 5 éve
Állítólag Darby is idetart.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Jövő évi 2. körért nem vokt drága. Az ára pikánsabb. Idén mély a pass rush class a drafton szóval fene tudja...
több mint 5 éve
tipprusher
10
Lynch takarodj!!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Elvileg Dee Ford egy jovo evi 2. korert erkezik a Chiefstol.QB után rohangálni ki fog a Főnökék részéről?
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Lol, es amint hivatalos lesz a csere, 5 eves, 87.5 millio dollaros szerzodest kap Ford.
több mint 5 éve
Elvileg Dee Ford egy jovo evi 2. korert erkezik a Chiefstol.
több mint 5 éve
tipprusher
10
Most van tele a f.. om az egész edzői stábbal
több mint 5 éve
gaborik
514
igen és ki marad nekunk, van meg vki aki serulesbol ter vissza?Csak én vagyok úgy, hogy várok és várok, mikor történik valami a csapattal valamelyik offseason-ben, hogy egy po esélyes csapat legyünk? Most is igazoltunk egy közepes lb-t nagy pénzért, de még kellene G,WR,CB,S,Edge,DT. Van pénz lóvére, de közben az igazán nagy nevek mennek ki. Ti kiket vártok a piacról?nyugalom, holnap este kezdődik a bulika
Vass49ers
petey
legalabb d.jacksont vagy tate-et illett volna elhozni a 0 wr allomany melle. mire sporol lynch?
az OBJ trade utan mar csak az kell hogy bukjuk bosat is es jojjon vmi fuves gyoker....
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Csak én vagyok úgy, hogy várok és várok, mikor történik valami a csapattal valamelyik offseason-ben, hogy egy po esélyes csapat legyünk? Most is igazoltunk egy közepes lb-t nagy pénzért, de még kellene G,WR,CB,S,Edge,DT. Van pénz lóvére, de közben az igazán nagy nevek mennek ki. Ti kiket vártok a piacról?nyugalom, holnap este kezdődik a bulika
Vass49ers
több mint 5 éve
Vass49ers
37
Csak én vagyok úgy, hogy várok és várok, mikor történik valami a csapattal valamelyik offseason-ben, hogy egy po esélyes csapat legyünk? Most is igazoltunk egy közepes lb-t nagy pénzért, de még kellene G,WR,CB,S,Edge,DT. Van pénz lóvére, de közben az igazán nagy nevek mennek ki. Ti kiket vártok a piacról?
több mint 5 éve
Ez olyan Trent Brownos szerződés, minden elrontott szerelésért kap egy misit....Since 2011, only 9 players in the NFL have over 50 missed tackles. Kwon Alexander has 78!
gabokocka
Jóval olcsóbb ez 😊
Bár lehet itt nem 2011 óta nézték és akkor kijön a matek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!