San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
De valójában mindenki tudja hogy Jimmy overrated crybaby.
több mint 5 éve
És nem veszemOlvass után április 1.-nek szerintem. 😀
roppihe
több mint 5 éve
A fórum nem chat, egymás utáni néhány szavas hsz-ek helyett szerkeszd légy szíves a korábbit.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
the12thman
70
Te 12 ha poén miért nem teszed hozzá?Ha igaz miért ez a legszebb amit leírhatsz a sanyarba?Új vagyok de azt vágom hogy eleven plusz 1 csakis a feltételezésekben él.Nem lesz JG helyett mellett senki.Pontosan tudod.Röptét én is tudnák ütni....Ha nem veszed a poént akkor kár elkezdeni ezt a beszélgetést
roppihe
több mint 5 éve
roppihe
244
Te 12 ha poén miért nem teszed hozzá?Ha igaz miért ez a legszebb amit leírhatsz a sanyarba?Új vagyok de azt vágom hogy eleven plusz 1 csakis a feltételezésekben él.Nem lesz JG helyett mellett senki.Pontosan tudod.Röptét én is tudnák ütni....
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Hivatalos:Ez még ápr 1-jén is túlzás. 😀
A 49ers az idei 2.kört adja Rosenért nem bízva JGben.
the12thman
több mint 5 éve
the12thman
70
Hivatalos:Kicsit felélesztem a topicot 😀beszarnék hugyoznék, de az ellenfél is
Mit szólnátok egy Ford-Buckner-Suh-Bosa tengelyhez ? 😀
the12thman
Josszi
A 49ers az idei 2.kört adja Rosenért nem bízva JGben.
több mint 5 éve
Josszi
3 369
Kicsit felélesztem a topicot 😀beszarnék hugyoznék, de az ellenfél is
the12thman
The Amazing Racoon
több mint 5 éve
Mind ezt mondják, aztán meg kuncsorognak az új protézisért.... 😀 😀 😀Teljesen jogos, beneztuk mindketten a hoksz athallas miatt. Mea culpaNem vagyok Seahawks kém, előbb vágom le a karom. 😀
diverdoc
the12thman
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Teljesen jogos, beneztuk mindketten a hoksz athallas miatt. Mea culpaNa ez szép volt doktor úr !
diverdoc
több mint 5 éve
the12thman
70
Teljesen jogos, beneztuk mindketten a hoksz athallas miatt. Mea culpaNem vagyok Seahawks kém, előbb vágom le a karom. 😀
diverdoc
több mint 5 éve
Verrett egèszséges?Meddig?
steelwolf
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Verrett egèszséges?
több mint 5 éve
Teljesen jogos, beneztuk mindketten a hoksz athallas miatt. Mea culpa
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Ilyen névvel topicot tévesztett szerintem.csak jobban kell ismerni a focitörténelmet :p
Coolearie
12thman.tamu.edu/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ilyen névvel topicot tévesztett szerintem.
több mint 5 éve
the12thman
70
Azért nem lenne gyenge 😛Kicsit felélesztem a topicot 😀Lesokkoltál mindenkit :d
the12thman
Wyatt
több mint 5 éve
cziri66
141
Esélytelen hogy jöjjön. 14 millió okot tudnék rá. Mármint Suh.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kicsit felélesztem a topicot 😀Lesokkoltál mindenkit :d
the12thman
több mint 5 éve
the12thman
70
Kicsit felélesztem a topicot 😀Mit szólnátok egy Ford-Buckner-Suh-Bosa tengelyhez ? 😀
több mint 5 éve
Érkezőket akarok még látni!!! Mi lesz már? Még van egy-két jó G a piacon, Lb-ből is akad, S is van! Még bőven elfér az erősítés a csapaton! Mire vár lynch?Ajánlom neked a Liszt Ferenc reptér Arrival oldali kijáratot, ott mindig sok érkező van. Van köztük sok G, de még több H is, az N-ekről nem is beszélve!!! 😀 😀 😀
Vass49ers
Komolyra fordítva a szót, ha Jed nem engedi költeni akkor nem tud mit csinálni, csak helikopterezik az irodájában. Valóban kellene az erősítés de fingom sincs mi a koncepciójuk. Egy sötét rémálmom van, hogy letrédelünk a drafton több hátsó körös és jövő évi cetlikért...Hosszú távon működhet mondjuk.
Egyébként meg ők jobban látják a saját játékosaikat, remélhetőleg jobban ítélik meg őket mint mi tudjuk. Aztán az első 4 meccsen majd kiderül hogy a draftra készülünk v a PO-ra.
több mint 5 éve
Vass49ers
37
Érkezőket akarok még látni!!! Mi lesz már? Még van egy-két jó G a piacon, Lb-ből is akad, S is van! Még bőven elfér az erősítés a csapaton! Mire vár lynch?
több mint 5 éve
😀Szerintem a sack-cézárra gondolt, és nincs ekkora szerencsénk.Tenyleg trade blockon van S Thomas?Earl Thomas
Janek
?
Coolearie
dankodavid
sack-pápa inkább, megtartóztatja magát a sack-től