San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Szerintem a sack-cézárra gondolt, és nincs ekkora szerencsénk.Tenyleg trade blockon van S Thomas?Earl Thomas
Janek
?
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Niner Empire
578
Legalább nem ugyanannak az öt embernek kell egyfolytában olvasni az önismétlő hozzászólásait. 😀 (csak vicc volt)mennyi "új" forumtárs.. wowzakatol a bandwagon na, a Garoppoló-vonaton nincsen fék baze
Josszi
petey
Ha már Garoppolo. Tudja valaki, hogy tavaszra milyen stádiumba lépett a rehabilitációja?
több mint 5 éve
mennyi "új" forumtárs.. wowzakatol a bandwagon na, a Garoppoló-vonaton nincsen fék baze
Josszi
több mint 5 éve
gaborik
514
8Akkor miként akarják megoldani a WR kérdést?A jelenlegi felhozatallal szerintem őrültség nekimenni a szezonnak,minimum egy igazi WR1 kellene,de még egy WR2 sem ártana...A draftról ezt megnyugtatóan szerintem nem fogjuk tudni megoldani vagy nagyon necces lesz...Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?breidarol irnak, szvsz realisan 4. kort erhet. nincs sok pickunk jol jon minden plusz.
Azt is olvastam, hogy a csapat megbeszéléseket folytatott az eagelsel egy traderől! Kit adhatnánk és ki érkezhetne cserébe?
Vass49ers
elkapo nem hiszem hogy jonne, kint volt meg tate, cobb, thomas mi meg elhoztuk matthewst IRre.
berry szinten felesleges helyet foglalni, elbalfaszkodtak az osszes jo S-t draftrol kell hozni vkit.
gaborik
Oregon88
szerintem draftrol fog jonni valaki, mint tavaly. lett volna lehetoseg mar boven tapasztaltabb wr-t hozni a szabadugynokok kozul megse volt fontos eddig.Akkor miként akarják megoldani a WR kérdést?A jelenlegi felhozatallal szerintem őrültség nekimenni a szezonnak,minimum egy igazi WR1 kellene,de még egy WR2 sem ártana...A draftról ezt megnyugtatóan szerintem nem fogjuk tudni megoldani vagy nagyon necces lesz...Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?breidarol irnak, szvsz realisan 4. kort erhet. nincs sok pickunk jol jon minden plusz.
Azt is olvastam, hogy a csapat megbeszéléseket folytatott az eagelsel egy traderől! Kit adhatnánk és ki érkezhetne cserébe?
Vass49ers
elkapo nem hiszem hogy jonne, kint volt meg tate, cobb, thomas mi meg elhoztuk matthewst IRre.
berry szinten felesleges helyet foglalni, elbalfaszkodtak az osszes jo S-t draftrol kell hozni vkit.
gaborik
Oregon88
wr1 nalunk kittle lesz, pettis, goodwin még hasznalhato opcio.
2. Korben még vszinű lesz jó wr prospect,de cb mar nem igazan. az egyik brown vagy kicsi ridley kicsi bosa utan😊
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Oregon88
423
Akkor miként akarják megoldani a WR kérdést?A jelenlegi felhozatallal szerintem őrültség nekimenni a szezonnak,minimum egy igazi WR1 kellene,de még egy WR2 sem ártana...A draftról ezt megnyugtatóan szerintem nem fogjuk tudni megoldani vagy nagyon necces lesz...Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?breidarol irnak, szvsz realisan 4. kort erhet. nincs sok pickunk jol jon minden plusz.
Vass49ers
gaborik
több mint 5 éve
Minkah
3
Azért írtam 1 éves szerződést, ha egészséges jó kis mentor lehetne hátra. 😊Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?breidarol irnak, szvsz realisan 4. kort erhet. nincs sok pickunk jol jon minden plusz.
Vass49ers
gaborik
több mint 5 éve
gaborik
514
Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?breidarol irnak, szvsz realisan 4. kort erhet. nincs sok pickunk jol jon minden plusz.
Vass49ers
több mint 5 éve
Minkah
3
Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?Nem úgy néz ki. Suh felesleges. Berry egy prove itel jöhetne.
Vass49ers
CB és LB kéne még, az előbbi nagyon. Vagy Bosa lesz vagy letrade szerintem a Dolphinsal.
több mint 5 éve
Vass49ers
37
Érkezik szerintetek hozzánk még nagyobb név? Gondolok itt suh-ra, Berry-re, Cobb-ra, Sittonra?Azt is olvastam, hogy a csapat megbeszéléseket folytatott az eagelsel egy traderől! Kit adhatnánk és ki érkezhetne cserébe?
több mint 5 éve
Mindenkiért imádkozzunk!Ha Ha is elkelt bagóért- Nekünk meg egy Wardra futotta..hát azért ő sem egy penge S. imádkozzunk hogy Ward ne törjön el 1 hét alatt
SonnyWeaver
petey
több mint 5 éve
Ha Ha is elkelt bagóért- Nekünk meg egy Wardra futotta..hát azért ő sem egy penge S. imádkozzunk hogy Ward ne törjön el 1 hét alatt
SonnyWeaver
több mint 5 éve
Ha Ha is elkelt bagóért- Nekünk meg egy Wardra futotta..
több mint 5 éve
gaborik
514
Garcont az orvosin sikeresen potoltuk J.Matthews wr-el...
több mint 5 éve
Eleinte eléggé kritikus voltam Lynch eddigi munkájával. Jobban tudja mit csinál, mint mi. Nehéz lenyelni, hogy nem jött igazi adu, de a védelem így is erősödik, főleg ha jön Bosa. Ha nem a rehabon töltik a játékosok az időt, akkor nagyot szólhat a D.A Safetyk elbalf*szoskodását viszont nem tudom elnézni. Ez hatalmas hiba volt.
Szerkesztette: SonnyWeaver
több mint 5 éve
SFGaben
1 076
Jimmie Ward +1 év $5MReméljük lesz egy egészséges éve, nála sajnos ez a fő kérdés.
alatriste
több mint 5 éve
Jimmie Ward +1 év $5M
Liverpool Fc
több mint 5 éve
az basz fel, hogy ezt az aprót nem mi adtuk nekiTevin ColemanJó deal de minek
2 év 10 millió
jó deal, hajrá Tevin
shawnka
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Tevin ColemanJó deal de minek
2 év 10 millió
jó deal, hajrá Tevin
shawnka
több mint 5 éve
megverlek esküElég gáz, hogy egy top S-t nem tudtunk hozni ekkora választékból! Amugy szerintem dee ford jó döntés volt és bosa-t is elhozhatjuk mellé. Elférnek a pályán. De, hogy a secondary nagyon gyenge még az is biztos! De reménykedjünk, bent van még Clinton Dix, Tre boston!Craig Dahl még mindig jön ha kell.
Vass49ers
Coolearie