San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
Itt vagyok lassan 5 éve és még mindig nem tűnik fel hogy trollkodok?Vontaze Burfictet remélem elhozzuk azért a late-roundba.kicsit sokat időutaztunk, nemde? összekveredtek az idősíkok?
Coolearie
petey
jk
több mint 5 éve
Vontaze Burfictet remélem elhozzuk azért a late-roundba.kicsit sokat időutaztunk, nemde? összekveredtek az idősíkok?
Coolearie
több mint 5 éve
Én nagyon vártam CB-t. Azt hittem az első kör után, higy rámegyünk egy brutál D-re, de hátul továbbra is soványak vagyunk. Remélem, van terv a későbbiekre.
több mint 5 éve
Vontaze Burfictet remélem elhozzuk azért a late-roundba.
több mint 5 éve
the12thman
70
Jonnek az elkapok ha már a piacon nem sikerult szerezni. holnap jo lenne azert egy cb es egy s na meg ilb. Bar azok mar csak darabszam lesznek ugyis...Chaunceyert felkéne mozogni
gaborik
több mint 5 éve
gaborik
514
Jonnek az elkapok ha már a piacon nem sikerult szerezni. holnap jo lenne azert egy cb es egy s na meg ilb. Bar azok mar csak darabszam lesznek ugyis...
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 5 éve
Deebo lett belőleTippek a 2. körre?Greedy, Deebo, Murphy, Sin, Adderly, Campbell, Rapp....válassz egyet 😀
Oregon88
petey
több mint 5 éve
Tippek a 2. körre?Greedy, Deebo, Murphy, Sin, Adderly, Campbell, Rapp....válassz egyet 😀
Oregon88
több mint 5 éve
Tippek a 2. körre?AJ Brown jon.
Oregon88
több mint 5 éve
Oregon88
423
Tippek a 2. körre?
több mint 5 éve
the12thman
70
Corner kell még és a D elég jó lehet
több mint 5 éve
😀 ő az alfahím, aranytökű Jimmahwww.49ers.com/video/inside-the-draft-room-49ers-call-dl-nick-bosaGaroppolo vigyázz 😛 😉
Bosa, Ford, Buckner megbasz mindenkit, a nőket 2x is 😀
petey
dande
több mint 5 éve
www.49ers.com/video/inside-the-draft-room-49ers-call-dl-nick-bosaGaroppolo vigyázz 😛 😉
Bosa, Ford, Buckner megbasz mindenkit, a nőket 2x is 😀
petey
több mint 5 éve
www.49ers.com/video/inside-the-draft-room-49ers-call-dl-nick-bosaBosa, Ford, Buckner megbasz mindenkit, a nőket 2x is 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hol van Petey cimboràm ès Diverdoc??🤔🤔Különben gratula skacok a tegnapi fogàshoz😊
Ahogy Iktriad fogalmazna jelen esetben 49er egy "Okos frencsàjz" !
több mint 5 éve
1/2 húztatok egy Bosat és semmi vélemény?!Biztosan konnyu elete lesz a szurkoloknal. If u know what I mean 😀
steelwolf
több mint 5 éve
1/2 húztatok egy Bosat és semmi vélemény?!
több mint 5 éve
Idei menetrend 3 prime time meccsel megspékelve.A Cardinals és a Seahawks mellett a Browns(!) ellen mutathatja meg Jimmy G és co. hogy mennyit fejlődtek.
több mint 5 éve
Oregon88
423
Sajnos szerintem valóban magabiztosan nem sokan merik kijelenteni az ellenkezőjét a 2018-as meccsei alapján.Igen csak kétséges,hogy jó deal lesz a szerződése.De valójában mindenki tudja hogy Jimmy overrated crybaby.mindenki?
Coolearie
petey
több mint 5 éve
De valójában mindenki tudja hogy Jimmy overrated crybaby.mindenki?
Coolearie