San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 5 éve
pbs.twimg.com/media/D8RJ-IoWkAAEKK2.jpgAz a baj a "jelen idovel", hogy sosem fogja fel az ember, mekkora jatekosokat lat eppen. Meg par ev es sohajtozva tekintunk vissza azokra az idokre, amikor P.Willis, Bowman, Justin Smith, illetve Kancellar, Sherm, ET, Wagner fele jatekoso futottak ki a gyepre egyazon meccsen.
pbs.twimg.com/media/D8PccJcUIAA6VN6.jpg
Béczkó
több mint 5 éve
szerintem feküdj be egy ólomkoporsóba, hogy még a gondolataid se jussanak kiKell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?Inkább ne.
Coolearie
Oregon88
több mint 5 éve
the12thman
70
Bosa hamstring, Ward kulcscsonttörés...nem is értem miért nem baszták ki 2 éve márTavaly legalább a 3. forduló után ment a kukába a szezon, jó úton vagyunk hogy a rajt előtt az legyen még pár sérüléssel
petey
több mint 5 éve
Bosa hamstring, Ward kulcscsonttörés...nem is értem miért nem baszták ki 2 éve már
több mint 5 éve
a kábszi rosszKell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?Nekem is van egy !
Coolearie
Petey cimborám Seahawks fan lesz 😊
Tehát dobja az arany piros színeket és felölti indigókék, sötétkék, élénkzöld színeket.Mint ahogy tette Havas Jon a feketével.És elindul északra Seattlel irányába.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Szvsz nem annyira. két évet nyomott le shanny alatt, abból első évében rookie volt, a másodikban pedig 11 td-t csinált 😊Kell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?Tevin Coleman 10+ TD elég bold? Szerintem ö lesz az egyik nagy meglepetés nálatok
Coolearie
Toto21
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?Nekem is van egy !
Coolearie
Petey cimborám Seahawks fan lesz 😊
Tehát dobja az arany piros színeket és felölti indigókék, sötétkék, élénkzöld színeket.Mint ahogy tette Havas Jon a feketével.És elindul északra Seattlel irányába.
több mint 5 éve
Bold prediction: Bosa vegigjatssza az idenyt. 8D
több mint 5 éve
Toto21
5 966
Kell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?Tevin Coleman 10+ TD elég bold? Szerintem ö lesz az egyik nagy meglepetés nálatok
Coolearie
több mint 5 éve
Kell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?
több mint 5 éve
the12thman
70
Kórház az ország szélénNesztek, breking!Mi van srácok? De nagy a csöndUbiszezon
the12thman
Coolearie
Bosa megserult kb. az elso edzesen. Hamstring, bar azt mondjak, nem sulyos, csak huzodas, illetve Bosa nem is hagyta abba az edzest, csak utana jelentkezett a dokinal.
Stez
több mint 5 éve
Nesztek, breking!Mi van srácok? De nagy a csöndUbiszezon
the12thman
Coolearie
Bosa megserult kb. az elso edzesen. Hamstring, bar azt mondjak, nem sulyos, csak huzodas, illetve Bosa nem is hagyta abba az edzest, csak utana jelentkezett a dokinal.
több mint 5 éve
the12thman
70
Mi van srácok? De nagy a csönd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát sajnos az egy fekete közegben egyenértékű azzal ,hogy "RASSZISTA" sajnos.Igen,Trump miatt van,tudomásom szerint semmi rasszista tartalmú posztja,nyilatkozata vagy bármi hasonló nem volt,csak Trumpot támogatja...Elég durva mi megy Bosa instáján...Mi ez a rasszista dolog? Vagy az is Trump miatt van? Mondjuk én a helyében szépen tiltanám a kommentelést.
Oregon88
Matthew99
Oregon88
Szegény gyerek még egy percet se játszott de máris hatalmas ellenszélbe találta magát.Itt az a nagy kérdés ,hogy a csapattársai,hogy reagálják le a történteket.Ebből sajnos nagyon rosszúl is kijöhet.Őszintén engem az sem lepne meg ha ebből sajnos csere lenne.De remélem idáig nem fajul a dolog.Bár amennyire mostanában túl van lihegve ez "RASSZISTA" dolog bármi megtörténhet.Igazságszerint kis túlzással már az is elég ,hogy rasszistának légy elkönyvelve ha fehér vagy és Trumpra szavaztál.Egy szó mint száz szomorú ez nagyon......
több mint 5 éve
komolyan ezen kell pörögni? nem törte el senki nyakát, nem fenyegetett, vert nőket..nyomott egy tweetet ami után bocsánatot kért.
több mint 5 éve
Oregon88
423
Elég nehéz lenne ezt jól kommunikálni,mert gyakorlatilag bárhogy reagálnak azt úgyis valamilyen politikai állásfoglalásként értékelnék.Minden kritizált megnyilvánulás a draft előtt volt,ennek ellenére őt választottuk,ez egyértelmű állásfoglalás,butaság lenne hivatalosan reagálni netes kommentekre.Bohocnak nevezte kap-et 😀 Amugy ha megnezed az instajan a kommenteket, mind ilyen 1bites hood szokeveny. Erdekes, hogy a frencsajz amugy csendben ul a feneken es egy minimalis supportot sem biztosit nyilvanosan Bosanak, hiszen semmi rosszat nem tett, csak mas a politikai beallitottsaga, mint a SF areanak.Elég durva mi megy Bosa instáján...Mi ez a rasszista dolog? Vagy az is Trump miatt van? Mondjuk én a helyében szépen tiltanám a kommentelést.
Oregon88
Matthew99
undisputedly
Tudomásom semmilyen szervezet vagy mozgalom nem kérte hivatalos formában,hogy ne szerződtesse senki,valószínűleg informálódtak is a vezetők az egyetemen,hogy volt-e valami konkrét ügye,ami alapján megállhatna a rasszista vád.
több mint 5 éve
Oregon88
423
Igen,Trump miatt van,tudomásom szerint semmi rasszista tartalmú posztja,nyilatkozata vagy bármi hasonló nem volt,csak Trumpot támogatja...Elég durva mi megy Bosa instáján...Mi ez a rasszista dolog? Vagy az is Trump miatt van? Mondjuk én a helyében szépen tiltanám a kommentelést.
Oregon88
Matthew99
több mint 5 éve
Bohocnak nevezte kap-et 😀 Amugy ha megnezed az instajan a kommenteket, mind ilyen 1bites hood szokeveny. Erdekes, hogy a frencsajz amugy csendben ul a feneken es egy minimalis supportot sem biztosit nyilvanosan Bosanak, hiszen semmi rosszat nem tett, csak mas a politikai beallitottsaga, mint a SF areanak.Elég durva mi megy Bosa instáján...Mi ez a rasszista dolog? Vagy az is Trump miatt van? Mondjuk én a helyében szépen tiltanám a kommentelést.
Oregon88
Matthew99
több mint 5 éve
Elég durva mi megy Bosa instáján...Mi ez a rasszista dolog? Vagy az is Trump miatt van? Mondjuk én a helyében szépen tiltanám a kommentelést.
Oregon88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Oregon88
423
Elég durva mi megy Bosa instáján...
több mint 5 éve
Ha Verrett egészséges marad óriási király, csak ennek a vszínűsége olyan csekély, mint amennyire jó játékos.Mondjuk Shermannel a 2 szélen viccesen fognak festeni, Stan és Pan rasta kiadásban 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...