San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Josszi
3 369
azt ugye tudjuk hogy mi nem az acélos légitámadással operálunk, hanem a földi hadviselés az erősségünk 😊 de ha kell akkor passzolunk. nem olyan tragikus a WR felhozatal, bárhogy próbálják ezt sugallni.ne is mondd... mazochista!!!! 😀
Crabtree sérülése nem érint jól tény, de ő csak 1 játékos, nyugi van.
ez viszont fájni fog, főleg 0:55-től
petey
meg én is hogy mert már többször visszanéztem...
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 369
én is gamepass, nagyon feeling hogy egyszerre 4 meccset kukkolok és ahol érdekesebb történik azt nézem tovább.. na persze amikor nem mi játszunk majd vagy ha éppen félidő lesz. a condensed visszajátszás is tetszik, vagy hogy playt kiválasztom és nem kell tekergetnem.. bár ha már fizetek kapjak is érte valamit xDtudom, csak még nem vagyok benne biztos, hogy azért is akarok fizetni 😀Gáborcollege focihoz egy alternatíva az espnplayer, én abban gondolkodomcsrnyeikérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
college focival még nem tudom mi lesz, egyelőre marad a streamGábor
kíváncsi vagyok menyire fogja bírni ha majd egyszerre többtízezren nézik majd (nem nálunk sajnos) fog e akadni stb stb... idáig pozítív.
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
azt ugye tudjuk hogy mi nem az acélos légitámadással operálunk, hanem a földi hadviselés az erősségünk 😊 de ha kell akkor passzolunk. nem olyan tragikus a WR felhozatal, bárhogy próbálják ezt sugallni.Crabtree sérülése nem érint jól tény, de ő csak 1 játékos, nyugi van.
ez viszont fájni fog, főleg 0:55-től
több mint 11 éve
Josszi
3 369
úgy néz ki marad elég WR, Lockette ügyes volt de semmi extra, minek még idehozni egy középszert?Seneca Wallace érkezett és Ricardo Lockette távozott emiatt.FucuEzt nem értik a nagy okosok sem, hogy nekünk WR needünk van, erre elcserélik AJ-t szőrén (majd meglátjuk mi lesz belőle) és kidobnak egy másikat. Kiért? Egy a British Múzeumból szökésért körözött egyénért. Mondja ha Colt nem tudja ezt a nagypapit lenyomni akkor mehet az arénába. Vagy kanadába. Vagy a szíhókszhoz.Csiriba
Karim Osgood Patton jó, és ne feledjük lassan jön vissza majd Manningham is
tudják sztem Baalke-ék hogy milyen típusú játékos hiányzik, Hogy Colt vagy az általad múmiának titulált lesz a 2. számú számít az most? remélem nem
vajon készülünk 2 TE pázhuzamosan meglepivel?
Vance Mcdonald szerintem nagyon jóó!
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
csrnyei
489
ahogy sejtettem,remélem hétfőn hajnalban mi is megcsodálhatjuk😊nem is olyan rég a mester azt nyilatkozta,hogy a Jenkins-Lockette-Patton hármasból valakinek ki kell tűnnie ezekben az ínséges időkben,már csak Patton van a rosteren...csrnyeiPatton tünt ki, őt nem passzoltuk el.Alabama Niners
több mint 11 éve
nem is olyan rég a mester azt nyilatkozta,hogy a Jenkins-Lockette-Patton hármasból valakinek ki kell tűnnie ezekben az ínséges időkben,már csak Patton van a rosteren...csrnyeiPatton tünt ki, őt nem passzoltuk el.
több mint 11 éve
Gábor
590
tudom, csak még nem vagyok benne biztos, hogy azért is akarok fizetni 😀college focihoz egy alternatíva az espnplayer, én abban gondolkodomcsrnyeikérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
több mint 11 éve
csrnyei
489
nem is olyan rég a mester azt nyilatkozta,hogy a Jenkins-Lockette-Patton hármasból valakinek ki kell tűnnie ezekben az ínséges időkben,már csak Patton van a rosteren...
több mint 11 éve
Seneca Wallace érkezett és Ricardo Lockette távozott emiatt.FucuEzt nem értik a nagy okosok sem, hogy nekünk WR needünk van, erre elcserélik AJ-t szőrén (majd meglátjuk mi lesz belőle) és kidobnak egy másikat. Kiért? Egy a British Múzeumból szökésért körözött egyénért. Mondja ha Colt nem tudja ezt a nagypapit lenyomni akkor mehet az arénába. Vagy kanadába. Vagy a szíhókszhoz.
több mint 11 éve
csrnyei
489
college focihoz egy alternatíva az espnplayer, én abban gondolkodomkérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
több mint 11 éve
Seneca Wallace érkezett és Ricardo Lockette távozott emiatt.
több mint 11 éve
Gábor
590
kérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)Josszién előfizettem Gamepassra, de állítólag pár perc csúszással adják a meccseket, így nem tudom mennyire fogok eredménykövetőzni...
college focival még nem tudom mi lesz, egyelőre marad a stream
több mint 11 éve
Turbin még first contact után nem tudja azt, mint Lynch, bár kicsit más stílusuak is. Willis meg már lassan tényleg papa...xDMicsoda trash-talk lett ebből! 😀Medvepapauhum.. a felét sem értettem amiről beszéltek 😉
nem elég nektek Lynch? mert ahogy Turbint elnéztem hozzá is kőbunkó kell majd, vagy Willis papa 😀Josszi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Josszi
3 369
kérdés: ki min vagy hogyan tervezi nézni a meccseket? (ESPN over)
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 369
váááááá!!!!!!! xDemiatt ne aggódj, Seahawks hater-ként fogjátok tépni a szátokat... xD :cool:MedvepapaÜdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!Alabama Ninersés remélem a SB-t sem semlegesként fogjuk nézni.. xDJosszi
hmm tavaly még Alexel is nyertünk.. aztán volt egy csúnya botlás egy tartalékos védelemmel amikor ti még kapartatok a wild cardért amit nagylelkűen hagytunk, mert már ment a tartalékolás a döntőre.. trash talk vol 2. 😛
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Josszi
3 369
Micsoda trash-talk lett ebből! 😀Medvepapauhum.. a felét sem értettem amiről beszéltek 😉
nem elég nektek Lynch? mert ahogy Turbint elnéztem hozzá is kőbunkó kell majd, vagy Willis papa 😀
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
emiatt ne aggódj, Seahawks hater-ként fogjátok tépni a szátokat... xD :cool:Üdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!Alabama Ninersés remélem a SB-t sem semlegesként fogjuk nézni.. xDJosszi
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Josszi
3 369
Üdv az új Niners fanoknak! Ahogy kezdődik a bajnokság visszatérnek a "régi" motorosok is! Remélem az eredménykövetőben is egyre többen képviseljük majd a 9ers-t!Alabama Ninersés remélem a SB-t sem semlegesként fogjuk nézni.. xD
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Micsoda trash-talk lett ebből! 😀
több mint 11 éve
Sajnos mielőtt úgy dönthetett volna, hogy igazi focit játszó csapatba megy, azelőtt a szíhóksz draftolta, most muszáj ott kiszolgálnia a szerződését, de remélem utána talál majd egy rendes csapatot.Úgy döntene,hogy igazi focit játszó rendes csapatba megy... így elszerződik inkább az arénába.undisputedlyPapa ez evidens, Mr. No. 7 cut, majd egy feltételes 2023-as 7. körért odaadjátok Russelt, aki 3. számú QB-nak elfér nálunk! 😊Alabama Ninersnálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 11 éve
Úgy döntene,hogy igazi focit játszó rendes csapatba megy... így elszerződik inkább az arénába.Papa ez evidens, Mr. No. 7 cut, majd egy feltételes 2023-as 7. körért odaadjátok Russelt, aki 3. számú QB-nak elfér nálunk! 😊Alabama Ninersnálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 11 éve
Papa ez evidens, Mr. No. 7 cut, majd egy feltételes 2023-as 7. körért odaadjátok Russelt, aki 3. számú QB-nak elfér nálunk! 😊nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 11 éve
Gábor
590
Dehogy, csak azt nem irtam ami egyertelmu 😊nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)Medvepapa
Gábor
több mint 11 éve
nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀Tehát Ké.É.Í.Pí cut?! o_o xD (Y)
Gábor
több mint 11 éve
Gábor
590
Üdv az újaknak 😊végre sikerült megnéznem a KC elleni meccset, felejthető volt
nálam a QB sorrend: McCoy, Daniels,Tolzien, mondjuk Tolzien nálam tavaly sem fért be a keretbe 😀
AJJért nem kár, fejben valami nem oké a sráccal, és még szerencséje se volt, mert végre elkapja a labdát, erre holding 😀
Chad Hall jól játszott, meg Cox is jól mozgott, kb ennyi
Vikings elleni meccs után okosabbak leszünk 😊