Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
1 napja
uh-oh, a vasasos nők kikaptak röpiben 😮
10 napja
Na elkezdődött az ausztrál rögbiszezon.A Nyusziknál (ha valaki nincs képben, ez az egyik legnagyobb tradíciójú klub, egyik tulajdonosa meg egyébként Russell Crowe) ugye hiányzik a csapatkapitány (ő rendszeres State of Origin-résztvevő, ez ugye olyan All-Star meccs, ami vérre megy), meg a fullback (én a korai Suh-hoz hasonlítottam mindig, tarthatatlan, de néha beszámíthatatlan, szintén Origin-bérletes), meg az egyik szélső (aki a liga try-rekordját megdöntheti, ennek az ekvivalenciája Jerry Rice touchdown-rekordja lenne), ez kb a jelenlegi legjobb három játékosukat jelenti. Rúgóban meg amióta pár éve elment az egyik legjobb játékos a ligában, azóta három-négy embert is kipróbáltak, egyik sincs már a klubnál, most egy ifiből felhozott játékos van
Igaz, visszajött Wayne Bennett, aki meg az egyik legjobb valaha volt edző, az NFL-ekvivalenciája valahol Andy Reid és Belichick között lenne.
Na ezek után sikerült két győzelemmel indítani, ami nem kis meglepetés. A mai ráadásul egy rivalry meccs volt, és a végén egy kézből rúgott góllal dőlt el, ami a lehető legkisebb különbség.
Wow.
15 napja
Azt írták, hogy úgy kötötték a szerződéstét hogy ha bejön pénzes ajánlat, akkor elmehessen sörröpizni sok pénzért.na akkor ott van. kerestem is, ohgy sérült vagy mi? azért hozták a kínai gyereket.fakje, MK győztes a Máv Előre 😊 következő a bajnoki címSimán meglesz, mert Baróti elment az arabokhoz ütögetni
petey
slowmotion
petey
Hát elment. Líbiába baszki... ott ismerik egyáltalán a röplabdát?
Egyébként a kínai gyereket még korábban hoztuk, ha Baróti elmenne, de ugye erősíteni amúgy is elfért, úgyhogy addig más poszton játszott. Baróti meg a kupavisszavágó előtt közvetlenül röpült el, sikerült is kiejtenetek vesztett állásról.
Lehet persze úgy venni, hogy helyette hoztuk, de inkább mellé, mert a nk kupákban is minél tovább akartunk jutni. Szóval a szezon eleji mindenkit elpicsázós csapat gyengült, ha Baróti nem dobbant, akkor jó eséllyel a rájátszásban maximum egy-két meccset vesztve duplázunk. De dobbantott. Hát ilyen ez a szelavi.
16 napja
na akkor ott van. kerestem is, ohgy sérült vagy mi? azért hozták a kínai gyereket.fakje, MK győztes a Máv Előre 😊 következő a bajnoki címSimán meglesz, mert Baróti elment az arabokhoz ütögetni
petey
slowmotion

16 napja
fakje, MK győztes a Máv Előre 😊 következő a bajnoki címSimán meglesz, mert Baróti elment az arabokhoz ütögetni
petey
23 napja
Ez az egész Champions Trophy rigged Indiának.
1 hónapja
hogy sújt ez a gyönyörű kurvaélet, basszameg...még el sem kezdődött a szezon, de a Nyuszik kapitánya és egy másik kulcsembere lesérült, az előbbi egész évre, az utóbbi kb 8 hétre...
1 hónapja
Az India-Pakisztán krikett rivalizálásról szóló Netflix-doku jóféle lett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Six Nations rögbit adja valamelyik hazai tévé?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Pihenjen a VB-ig, aztán nyerje meg!A senior vb-t? 😅 (vicc)
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Poloska vagyok.
2 hónapja
Pihenjen a VB-ig, aztán nyerje meg!

2 hónapja
Most meg azt mondták be Ronnie Wood közlése alapján, hogy Roni "fáradt, de vissza fog térni". Feladtam.🙂
2 hónapja
Én is gondoltam erre, de nem visszalépést, hanem visszavonulást mondtak. Lehet, hogy rossz kifejezést használtak. Bocs, ha fake newst terjesztettem.Visszalépett a Masters-től egészségügyi okok miatt (most neki kéne játszania, mint címvédőnek Robertson helyett), szerintem itt ment félre valami.A London Masters közvetítésében mondták.Roni bejelentette visszavonulását... Tudom, nem először, de elég életszerűnek tűnik, hogy ez most komoly.Én ilyet sehol se látok.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Ui: Most kezdtem el keresgélni, és én se látok ilyen hírt. Még az Eurosport honlapján sem, ahol ez elhangzott. Fura.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
2 hónapja
Visszalépett a Masters-től egészségügyi okok miatt (most neki kéne játszania, mint címvédőnek Robertson helyett), szerintem itt ment félre valami.A London Masters közvetítésében mondták.Roni bejelentette visszavonulását... Tudom, nem először, de elég életszerűnek tűnik, hogy ez most komoly.Én ilyet sehol se látok.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Ui: Most kezdtem el keresgélni, és én se látok ilyen hírt. Még az Eurosport honlapján sem, ahol ez elhangzott. Fura.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
A London Masters közvetítésében mondták.Roni bejelentette visszavonulását... Tudom, nem először, de elég életszerűnek tűnik, hogy ez most komoly.Én ilyet sehol se látok.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Legutobb oktoberben 2-3 évet mondott és én sem láttam ilyet sehol.Roni bejelentette visszavonulását... Tudom, nem először, de elég életszerűnek tűnik, hogy ez most komoly.Én ilyet sehol se látok.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
2 hónapja
Roni bejelentette visszavonulását... Tudom, nem először, de elég életszerűnek tűnik, hogy ez most komoly.Én ilyet sehol se látok.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Roni bejelentette visszavonulását... Tudom, nem először, de elég életszerűnek tűnik, hogy ez most komoly.
3 hónapja
Úriemberek sportja 😊Selt mad, Selt Smash...
— SnookerNStuff (@SnookerNStuff) December 17, 2024
No need for that level of anger. Shit happens in snooker mate, get over it.
I don't think Zizins saying "Have a good Christmas helped" 😂
Telling the ref to shut up wasn't too bright either! pic.twitter.com/fKZBXKv3tv
3 hónapja
Egy igazi büntetés volt ez a döntő, de legalább vége, a legmagasabb break 71-es volt. 😀 Wu csalódás volt és egy kicsit azt érzem, mint Si-nél hogy a nagy meccseken leblokkol (a szokásos kínai betegség), Lei hozta ugyanazt a gyenge teljesítményt, amit eddig végig a tornán, legalább konzisztens volt.Hogy igazán tehetséges kínaiakról is essen szó: Zhao zsinórban a 3. Q Tour eventet húzta be, jövőre valószínűleg visszatér a profik közé, remélhetőleg mostmár tisztán játszva az eddiginél is eredményesebb lesz.
3 hónapja
A világranglista 80+ környékén nem záporoznak a százas break-ek, mondjuk döntőt se sokan játszanak, így azért elég szép eredmény. Kb. 30 éve nem nyert ennyire alacsonyan rangsorolt játékos pontszerző versenyt.
3 hónapja
Az általad is említett 8. frame-ben Allen a tökéletesebbnél is tökéletesebb sznúkereket produkálta, Lei mindegyikből gyönyörűen szabadult. Nem állítom, hogy már nincs hova fejlődnie, de azt se gondolom, hogy kutyaütő lenne. Aztán: majd látjuk.És? Ma is borzalmasan játszik, de azért valamivel jobb, mint tegnap. A tegnapi teljesítménye kritikán aluli volt (más kérdés, hogy Allen a 8. frame-től az amatőr szintet se ütötte meg, egy két szép snooker kivételével, de a break építés és pozícionálás tragikus volt).Lehet, hogy Lei nem vehető komolyan, de azért Allen ellen valahogy csak megfordította 2-5-ről, a döntőben pedig vezet 5-3-ra.Néhány éve mondtam, hogy nemsokára csodálkozni fogunk, ha a legjobb négy közé bejut valaki, aki nem kínai. Közeledünk: Skóciában (!) két 21 éves kínai játssza a döntőt...A kettőből mondjuk Wu, aki komolyan vehető. Lei egyelőre semmi komolyat nem mutatott (a mostani menetelését érdemes megnézni: 2(!) db 70+-os break-kel sikerült döntőbe mennie), a tegnapi Allen elleni elődöntője meg pl. a sportág szégyene volt, selejtezőkben is ritka két ennyire gyengén játszó játékost találni.
nagylaza, főpohárnok
Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Jughead
3 hónapja
És? Ma is borzalmasan játszik, de azért valamivel jobb, mint tegnap. A tegnapi teljesítménye kritikán aluli volt (más kérdés, hogy Allen a 8. frame-től az amatőr szintet se ütötte meg, egy két szép snooker kivételével, de a break építés és pozícionálás tragikus volt).Lehet, hogy Lei nem vehető komolyan, de azért Allen ellen valahogy csak megfordította 2-5-ről, a döntőben pedig vezet 5-3-ra.Néhány éve mondtam, hogy nemsokára csodálkozni fogunk, ha a legjobb négy közé bejut valaki, aki nem kínai. Közeledünk: Skóciában (!) két 21 éves kínai játssza a döntőt...A kettőből mondjuk Wu, aki komolyan vehető. Lei egyelőre semmi komolyat nem mutatott (a mostani menetelését érdemes megnézni: 2(!) db 70+-os break-kel sikerült döntőbe mennie), a tegnapi Allen elleni elődöntője meg pl. a sportág szégyene volt, selejtezőkben is ritka két ennyire gyengén játszó játékost találni.
nagylaza, főpohárnok
Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.
Jughead
nagylaza, főpohárnok