Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
11 hónapja
jahogy.Vasas-Kaposvár női röplabda döntőwarrb-slow 1-0Hogy mi?
NB2
slowmotion
NB2
hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lehetett erre számítani. a Vasas annyival van a női mezőny felett, mint anno az Alba Volán a többi hokicsapathoz képest itthon. a döntőig 20-0, összesen hét játszmát vesztettek. ehhez képest a hétvégi KNRC-Vasas 2:3 nagyjából a lehtőségek kimaxolása volt.
vagy más női sportágban elhelyezve ez olyan, mint az ETO KC meg a Siófok KC, a balatoniakat sok pénzből felturbózták, hogy kihívói lehessenek a két nagynak, aztán amikor a Covid miatt megreccsent a bajnokság, és nem mehettek ők a kézi BL-be, akkor ők is megreccsentek.
Remélem, a kaposvári röpicsapat nem jut ide, mert bár azért mégiscsak van mögötte egy röplabda akadémia, de azért idegenlégiósok, meg francia edző, menjünk már... azért ők nem ingyér' jöttek és dolgoznak.
de ez itt és most szép volt, jövőre jöhet a haccíntér.
11 hónapja
Vasas-Kaposvár női röplabda döntőwarrb-slow 1-0Hogy mi?
NB2
slowmotion
11 hónapja
Bajnokcsapat!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
warrb-slow 1-0
11 hónapja
Én se leszek már hülyébb.🙂 Látom a hírt, hogy Révész Bulcsú bravúros fordítással legyőzte a snooker vb selejtezőjében O'Sullivant. Mi van??? Újra és újra elolvasom, próbálok rájönni, hol az átverés. Egyáltalán mit keres O'Sullivan a selejtezőben? Csak sokadjára vettem észre, hogy nem Ronnie, hanem Sean...🙂 | Persze: ettől még grat! |
több mint 1 éve
6Nationst követi valaki? Előző hétvégén volt két szoros és egy korrekt meccs, de ott a végén Wales belebakizott sokat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

több mint 1 éve
jaaa, bocs, ezt nem tudtam, fociról jöttem haza, aztán bekapcsoltam, akkor már az mentJa, kb a harmadik jászmától csatlakoztak be. Addig vívást adtak.Röplabda férfi magyar kupadöntő, és egyetlen csatorn sem adja...dunaworld
slowmotion
NB2
slowmotion
több mint 1 éve
Ja, kb a harmadik jászmától csatlakoztak be. Addig vívást adtak.Röplabda férfi magyar kupadöntő, és egyetlen csatorn sem adja...dunaworld
slowmotion
NB2
több mint 1 éve
Röplabda férfi magyar kupadöntő, és egyetlen csatorn sem adja...dunaworld
slowmotion
több mint 1 éve
Röplabda férfi magyar kupadöntő, és egyetlen csatorn sem adja...
több mint 1 éve

Amúgy is eléggé szimpi a csaj, örülnék ha tudna érmet hozni Párizsban
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Révész Bulcsú megnyerte az ifjúsági-vb-t. Not bad.Profi kártya 2 évre, na az kurvára not bad!
Részletesebben itt, lehet ütni az öregeket.
www.eurosport.hu/snooker/revesz-bulcsu-profi-snookeres-a-junior-vilagbajnoki-cimmel_sto10005283/story.shtml
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Mától nézhető a Netflixen a Six Nations: Full contact rögbidoku a tavalyi Hat Nemzet Kupáról. Jó kis hangulatmeghozó lehet az idei torna előtt.
több mint 1 éve
🏆 UK Championship🏆 The Masters
🏆 World Grand Prix
The Rocket Ronnie O’Sullivan picks up his third major title in 50 days🔥🚀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Olyan snookert mint, amit Ronnie hozott ma Ding ellen ritkán lát az ember. Aki akar űr snookert nézni annak tudom ajánlani a meccs visszanézését.
több mint 1 éve
Elképesztő, hogy Ronnie 48 évesen életében először megnyert a szezon első kettő triple crown versenyét. 😀Komoly lenne, ha egy ilyen karrier után (közben?) éppen most jönne neki először a szezonbeli tripla.
több mint 1 éve
AIR SANYI AZ ÜGETŐ URA!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
www.yahoo.com/entertainment/ray-lewis-lawrence-taylor-purchase-152816175.htmlAkár ők is felfedezhetik a következő Jamon Serranót
több mint 1 éve
𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐡𝐚𝐦 has hit snooker 😅 17-year-old Stan Moody defeats Rory McLeod to claim his second ever victory in the Shoot Out! 👏
Előzménye:

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Tényleg emlékezetes lett. Kezdése elakadt a kékben, Murphy lökött belőle egy maximumot.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Shoot Outon kb. fél óra múlva Révész Bulcsú Murphy ellen játszik. Eurosport1
több mint 1 éve
Ronnie újabb Triple Crown címet húzott be, 2 nappal 48. születésnapja előtt. Hihetetlen ez a fickó.
több mint 1 éve
Ez a Selby-Hawkins meccs zseniális volt, a döntő frame-et pedig ajánlom mindenkinek, aki szereti a snookert.
több mint 1 éve
őszintén van egyáltalán esélye az aussziknak?értek hozzá látszik 😀
jó nyilván van, de sima India lesz, nem?
NB2
de a 3 gyors wicket és a 0 és 1-es runos overek után nem gondoltam volna!!!
az ausszi 4-5-ös ütőpáros fantasztikus volt
azért szar lehet csóri indiaiaknak, lelátón volt 1-2 tehetséges leányzó 😊