Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
Meg kellett volna próbálniuk betuszkolni a büntető helyett, sokkal jobbak mezőnyben
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
14 a 14 ellen fejeződik be, komoly dráma lehet itt
több mint 1 éve
Vodateve, youtube alap, HBO-m mindig volt, már vagy 20 éve, a Netflix megkerülhetetlen, az Amazon meg a SkyShowtime hozza a régebbi filmeket, és elég olcsók, így maradtak, a Disney meg családilag kialakult.Én is kb. 3-4-re vagyok előfizetve, többet már én sem akarok. Nem anyagilag, mert megengedhetném, inkább elvből.Amikor a hetedik streamingoldalra előfizettem, közte a vodateve appal, akkor megfogadtam, hogy többet nem nézek streamet, egy korszak lezárult.Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.Ne sértődj meg, ha akarnád, tudnád nézni 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Egyszerűen ennyi ideje nincs az embernek.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Fasza lenne ha lenne egy csak sport live oldal, mindennel, de ilyen sose lesz, de nekem az a vízióm, hogy pár év múlva lesz egy olyan app, ahol MINDEN sorozat, film, sport ott van egyben, egyhelyen, és akkor elégedetten hátradőlhetek.
De a honlapos illegal streameket elengedtem örökre.
több mint 1 éve
Több pontot kéne érnie a trynak, azért az necc, nincsenek rendesen ösztönözve a csapatok, hogy ne csak a rúgásokra menjenek egy szoros meccsen (most az All Blacks nyilván eredménykényszerben volt)
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ha visszafújják, beviszik megintIgaz utána kimarad, így klasszikus 1 pontos előny Dél-Afrika részére
több mint 1 éve
Kampman
28 290
eh, visszafújtákMindig lenyűgöz, hogy a bíró teljesen tárgyilagosan elmagyarázza a játékosnak, hogy miben vétett, ő meg bólint, hogy oké.
NB2
Soccerben mondani sem kell, hogy ilyen szituációban mi történne.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Én is kb. 3-4-re vagyok előfizetve, többet már én sem akarok. Nem anyagilag, mert megengedhetném, inkább elvből.Amikor a hetedik streamingoldalra előfizettem, közte a vodateve appal, akkor megfogadtam, hogy többet nem nézek streamet, egy korszak lezárult.Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.Ne sértődj meg, ha akarnád, tudnád nézni 😊
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
eh, visszafújták
több mint 1 éve
Amikor a hetedik streamingoldalra előfizettem, közte a vodateve appal, akkor megfogadtam, hogy többet nem nézek streamet, egy korszak lezárult.Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.Ne sértődj meg, ha akarnád, tudnád nézni 😊
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nagyon jó meccs eddig.
több mint 1 éve
ott van!!!
több mint 1 éve
Meccs van!
több mint 1 éve
Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.Ne sértődj meg, ha akarnád, tudnád nézni 😊
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Viszont akkor ez is lap
több mint 1 éve
Én speciel a Springboksnak drukkolok, igaz, évek óta sehol nem látok tévében rugbyt, csak a yt-on a highlightsokat nézem, de jó lenne egy meccs, ahol nem 1 pont van közte a végén, mégiscsak nagyobb lenne az elégedettségem egy picivel.
több mint 1 éve
Ez a piros lap el is döntötte, ez elég gagyi
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Teljes szétesés az All BlacksnélÚton a címvédés
több mint 1 éve
Komoly hátrány, a döntőben 2 perc után Új-Zélandnak
több mint 1 éve
Kár azért a nagy blokkolt rúgásért amit benyaltak rögtön a vezetésük után, ott szerintem a momentum náluk maradt volna és megnyerik. Sokkal látványosabb rugbyt nyomtak mint a unalmas angolok ezen a VB-n.
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Argentinokat sajnálom. Matteo Carreras meg egy sportautóba bújtatott úthenger. Iszonyat látványos amit csinál.
több mint 1 éve
16-3-nál megfordult a fejemben, h kinyomom és nézek mást, de a pumák villantak egyet.lehet tényleg be kéne kapcsolni, mert már vezetnek az argentinok!
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
16-3-nál megfordult a fejemben, h kinyomom és nézek mást, de a pumák villantak egyet.
több mint 1 éve
Nem tetszett az angolok játéka és meccsei a VBn, örülök a fordításnak. Így nagy esély van egy fantasztikus döntőre majd.