Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Imádom ahogy az angolok a végére összecsuklottak. 😀
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Viszont lassan az All Blacks lezárja és mennek a döntőbeAz argentinoktól azért egy kicsit meglepetés volt az elődöntő.
zacknorb
A holnapinak elvileg szorosabbnak kell lennie.
több mint 1 éve
Viszont lassan az All Blacks lezárja és mennek a döntőbe
több mint 1 éve
Mindig csodálattal nézem a rögbi bíráskodást és a játékosoknak a bíróhoz való viszonyát.
több mint 1 éve
Az elődöntőknél tart a rögbi vb, ma Új-Zéland-Argentína, holnap Anglia - Dél-AfrikaEddig elég jó a mai, ajánlom a bekapcsolódást
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Az elődöntőknél tart a rögbi vb, ma Új-Zéland-Argentína, holnap Anglia - Dél-Afrika
több mint 1 éve
az NRL Vegasba viszi a következő szezon nyitómeccseit. egész nagy dobás lehet...
több mint 1 éve
Brotesz
123
Srácok, van olyan tag a fórumon, aki Budapesten lacrosseozik?
több mint 1 éve
Losonczi Dávid 87 kilos kötött fogásban döntős, és ezzel olimpiai kvótát szerzett.
több mint 1 éve
Jó lenne, valami normális névre visszanevezni/csinálni egy "rétegsportot/egyéb sportok" topicok, mert ez a snooker mindig félrevezet....Én is néztem birkót... a Sadulaev loss nagyon durva volt. Nyilván dagesztáni verte meg, de azért eléggé balról jött a dolog, mert 20 éves a srác. Az meg, hogy előtte már 11-0-ra megverte Snydert (nagyon durva emelésekkel ráadásul), és utána 9-2-re verte Sadulaev-et, az meg pláne no comment. (Meg mindenki mást is amúgy, Ibragimov volt az első kör, szintén 11-0)
Lehet vannak akik, vágták h mennyire jó Tazhudinov... nekem ez nem volt meg. Brutális.
www.youtube.com/watch?v=Ks9kZlhHUts
Muszukaev meg nyilván szép, Amuzad és Mamedov borzasztó nagy skalpok, a puerto ricó-i meg szerencsére kirakta Tevanyan-t... de jövőre rá is kell figyelni majd azért. (A telexes cikk címe zseniális, idézem "1979 óta várt magyar vb-arany, Muszukajev Iszmail nyerte birkózásban".)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/muszukajev-iszmail-megcsinalta-vilagbajnok-65-kg-ban-2979255Ezért valahogy nem tudok úgy lelkesedni...
dande2
több mint 1 éve
Ronnie, miután megnyerte a Shanghai Masterst: „Odaadom ezt a kupát egy barátomnak, aki egy klubot nyit a városban, úgyhogy ez a trófea itt marad Kínában – jelentette ki a 47 éves klasszis. – Gyakran elajándékozom a díjaimat, több haverom is kapott belőlük, de volt, hogy egy gyereknek adtam a nézőtéren. Az a célom, hogy hetven-nyolcvan éves koromra ne legyen semmi olyan emléktárgyam, ami a sznúkerrel kapcsolatos.”
Óriási tag 😀
több mint 1 éve
Basszus, és a Svédek ellen minimális különbséggel, a döntő meccsen 3 meccslabdáról kaptunk ki 3:2-re. Óriási meccs volt, és hatalmas sansz az éremre. Mindhárom srác hatalmasat kűzdött, jár nekik a gratuláció!www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/asztalitenisz-csapat-eb-a-svedekkel-szemben-hajszal-hianyzott-a-csodahoz-2978657
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Na ez már valami!www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/asztalitenisz-ferficsapatunk-nagy-bravurral-eb-negyeddontos-2978421
több mint 1 éve
vb-k meg a digisporton 😀sportklubon is voltEddig elég jó a rugby vb nyitómeccs.Mèg a sport tvn volt egy időben, akkor nèztem ès nekem is tetszett. Szerintem jó sport ès mèg vannak èrtelmes, jó tradíciók, amik színt ès hangulatot adnak az egèsznek.
Gyors pontszerzés megvolt, de utána nem lett nagyon sok, és még szoros is.
Bár nem igazán értek ehhez sporthoz, a vb iszonyat jó vibeja és a faterhoz köthető kellemes emlékeek #jóérzések miatt ebbe muszáj volt belenéznem
zacknorb
dande2
NB2
több mint 1 éve
sportklubon is voltEddig elég jó a rugby vb nyitómeccs.Mèg a sport tvn volt egy időben, akkor nèztem ès nekem is tetszett. Szerintem jó sport ès mèg vannak èrtelmes, jó tradíciók, amik színt ès hangulatot adnak az egèsznek.
Bár nem igazán értek ehhez sporthoz, a vb iszonyat jó vibeja és a faterhoz köthető kellemes emlékeek #jóérzések miatt ebbe muszáj volt belenéznem
zacknorb
dande2
több mint 1 éve
Eddig elég jó a rugby vb nyitómeccs.Mèg a sport tvn volt egy időben, akkor nèztem ès nekem is tetszett. Szerintem jó sport ès mèg vannak èrtelmes, jó tradíciók, amik színt ès hangulatot adnak az egèsznek.
zacknorb
több mint 1 éve
Eddig elég jó a rugby vb nyitómeccs.Gyors pontszerzés megvolt, de utána nem lett nagyon sok, és még szoros is.
Bár nem igazán értek ehhez sporthoz, a vb iszonyat jó vibeja és a faterhoz köthető kellemes emlékek #jóérzések miatt ebbe muszáj volt belenéznem
Szerkesztette: zacknorb
több mint 1 éve
A férfi röplabda EB-n, amikor az egyik csapat challenge-et kér, az X-akták intrója hangzik fel 😊 😀Az igazság odaát van, a háló másik oldalán.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A férfi röplabda EB-n, amikor az egyik csapat challenge-et kér, az X-akták intrója hangzik fel 😊 😀
több mint 1 éve
Az U19-es röplabda VB-n a lányok 0-2-ről fordították meg a meccset és nyertek Egyiptom ellen 🔥❤️
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
petey, mi történt Fehérváron, van pénz szarásig? Ezüstérem után leigazolni a válogatott centerét?
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/vivas/smirnova-kharlan-vb-botrany-horvath-mariann-velemeny-reakciok_sto9726085/story.shtmlSzabó Gábor jegyzetei elég jók szoktak lenni, na ez nagyon erős