Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
9 órája
😀Röhögsz, de 2000-ben ez volt az első mobil, amit vettem 😀Szerinted az enyém mi volt? 😊 Emlékeim szerint én viszont "csak" 2001-ben vettem és rá 3-4 hónapra jött ki a 3310-es, ahol rezgett az aksi, rágtam is a kefét picit...
warr_b
NB2
Jah, a 3210-esnél volt valami mókolás, bele lehetett tenni valahogy rezgő motort.
10 sms fért el benne 😀
És lehetett pixelenkén logót rajzolni a képernyőre 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 órája
Röhögsz, de 2000-ben ez volt az első mobil, amit vettem 😀Szerinted az enyém mi volt? 😊 Emlékeim szerint én viszont "csak" 2001-ben vettem és rá 3-4 hónapra jött ki a 3310-es, ahol rezgett az aksi, rágtam is a kefét picit...
warr_b
10 órája
Röhögsz, de 2000-ben ez volt az első mobil, amit vettem 😀nem tudtam még rá feltelepíteni, mi? 😊Boomer vagyok, nekem semmi ilyesmi nincs, nem tudom 😀Ez sem igaz teljesen, a Discord ami kb ugyanilyen például nagyon pörög, a Facebook meg haldoklik.Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
NB2

10 órája
nem tudtam még rá feltelepíteni, mi? 😊Boomer vagyok, nekem semmi ilyesmi nincs, nem tudom 😀Ez sem igaz teljesen, a Discord ami kb ugyanilyen például nagyon pörög, a Facebook meg haldoklik.Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
10 órája
Boomer vagyok, nekem semmi ilyesmi nincs, nem tudom 😀Ez sem igaz teljesen, a Discord ami kb ugyanilyen például nagyon pörög, a Facebook meg haldoklik.Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb
warr_b
zacknorb

10 órája
Ez sem igaz teljesen, a Discord ami kb ugyanilyen például nagyon pörög, a Facebook meg haldoklik.Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
10 órája
Jaja, a fórum formátum eléggé halott ahogy van, mindent letarolt a facebook, tiktok meg a többi ilyen szutyok.amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
zacknorb

10 órája
Hát de az amcsi foci a kezdeteknél nulla ismertség, még rétegsport volt akkor. Ennyi erővel a rugby is felépülhetne így. Darts 20 évvel ezelőtt is fiatalos, pörgős volt, mégse érdekelt itthon a kutyát se ilyen szinten. Na, mindegy, hátha egyszer lesz újra.szerintem egy picit a buborék effektus befigyel 😊rétegsport persze, de pl. hol volt nálunk érdeklődés régebben egy darts, amerikai foci, baseball, MMA iránt mondjuk?A 2019-es Japánra emlékszem, hogy adták, a franciát azt tuti nem adta semmi, mert azt itt olvastam, hogy ezen az oldalon: rugbypass.tv/home lehetett egy reg. után nézni. Réges régen a sportklub adott 7-es rögbit, sőt a rögbi BL-t? is adta valaki. Talán azt meg a sporttv?A 4 évenként megrendezendő VB-t adták ők? Nekem ez totál nem rémlik. Anno még Eurosporton néztem előszőr a felejthetetlen asszem 95-ös dél afrikai tornát.régen a digisport mindig adta a vb-tNem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
NB2
zavi27
De gondolom te is sejted, hogy rétegsport, nálunk nincs hagyománya. A románoknál inkább, ők viszonylag nem is rosszak benne, legalábbis Európában. Én is néztem a cricket 2020 vb-t, de aztán az ES-t ezeket se adja már, de időm sem lenne ennyi mindenre 😊
NB2
zavi27
amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerű
MMA: kitöltötte a 2000-es években csúcson lévő, de most hanyatló box helyét, aki szereti a küzdősportot, kellett valami
MLB: hát nekem szent meggyőződésem, hogy egy MLB döntőt nem néznek Mo-n még 10e-n sem, egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy 7x fent éjszakázzon több ezer ember egy eléggé vontatott sportágért
darts: ez egy fiatalos, pörgős sport, ez megfelel a mai felgyorsult világunknak, ezt elhiszem, hogy népszerű és sokan nézik (mondjuk nekem már túl sok a darts, de ez az én "hisztim" 😊 )
NB2
10 órája
amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerűOff, de ez egy félig halott fórum. Attól, mert nem találnák ide, a liga és a sportág is egyre inkább feljebb van az országban.
NB2
Poloska vagyok.
11 órája
szerintem egy picit a buborék effektus befigyel 😊rétegsport persze, de pl. hol volt nálunk érdeklődés régebben egy darts, amerikai foci, baseball, MMA iránt mondjuk?A 2019-es Japánra emlékszem, hogy adták, a franciát azt tuti nem adta semmi, mert azt itt olvastam, hogy ezen az oldalon: rugbypass.tv/home lehetett egy reg. után nézni. Réges régen a sportklub adott 7-es rögbit, sőt a rögbi BL-t? is adta valaki. Talán azt meg a sporttv?A 4 évenként megrendezendő VB-t adták ők? Nekem ez totál nem rémlik. Anno még Eurosporton néztem előszőr a felejthetetlen asszem 95-ös dél afrikai tornát.régen a digisport mindig adta a vb-tNem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
NB2
zavi27
De gondolom te is sejted, hogy rétegsport, nálunk nincs hagyománya. A románoknál inkább, ők viszonylag nem is rosszak benne, legalábbis Európában. Én is néztem a cricket 2020 vb-t, de aztán az ES-t ezeket se adja már, de időm sem lenne ennyi mindenre 😊
NB2
zavi27
amerikai foci: ez egy 22 éve tartó projekt, jókor jött a sport1-nek, kellett a változatosság és azóta szépen fel van építve, az Aréna még tudott rátenni a profizmusával, igaz ha azt nézem, hogy ide mennyi új srác jön, akkor nem vagyok bizakodó, hogy vajon 10 év múlva is lesz-e annyira népszerű
MMA: kitöltötte a 2000-es években csúcson lévő, de most hanyatló box helyét, aki szereti a küzdősportot, kellett valami
MLB: hát nekem szent meggyőződésem, hogy egy MLB döntőt nem néznek Mo-n még 10e-n sem, egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy 7x fent éjszakázzon több ezer ember egy eléggé vontatott sportágért
darts: ez egy fiatalos, pörgős sport, ez megfelel a mai felgyorsult világunknak, ezt elhiszem, hogy népszerű és sokan nézik (mondjuk nekem már túl sok a darts, de ez az én "hisztim" 😊 )
11 órája
rétegsport persze, de pl. hol volt nálunk érdeklődés régebben egy darts, amerikai foci, baseball, MMA iránt mondjuk?A 2019-es Japánra emlékszem, hogy adták, a franciát azt tuti nem adta semmi, mert azt itt olvastam, hogy ezen az oldalon: rugbypass.tv/home lehetett egy reg. után nézni. Réges régen a sportklub adott 7-es rögbit, sőt a rögbi BL-t? is adta valaki. Talán azt meg a sporttv?A 4 évenként megrendezendő VB-t adták ők? Nekem ez totál nem rémlik. Anno még Eurosporton néztem előszőr a felejthetetlen asszem 95-ös dél afrikai tornát.régen a digisport mindig adta a vb-tNem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
NB2
zavi27
NB2
11 órája
A 2019-es Japánra emlékszem, hogy adták, a franciát azt tuti nem adta semmi, mert azt itt olvastam, hogy ezen az oldalon: rugbypass.tv/home lehetett egy reg. után nézni. Réges régen a sportklub adott 7-es rögbit, sőt a rögbi BL-t? is adta valaki. Talán azt meg a sporttv?A 4 évenként megrendezendő VB-t adták ők? Nekem ez totál nem rémlik. Anno még Eurosporton néztem előszőr a felejthetetlen asszem 95-ös dél afrikai tornát.régen a digisport mindig adta a vb-tNem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
NB2
zavi27
11 órája
A 4 évenként megrendezendő VB-t adták ők? Nekem ez totál nem rémlik. Anno még Eurosporton néztem előszőr a felejthetetlen asszem 95-ös dél afrikai tornát.régen a digisport mindig adta a vb-tNem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
NB2
13 órája
régen a digisport mindig adta a vb-tNem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
Szerkesztette: NB2
13 órája
Igen, ezen csodálkozom én és hogy senki nem próbálta legalább meg, a VB-t, vagy mondjuk ezt a Six Nationst egyszer.Nem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sportévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
jr79
13 órája
Nem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.Mindemellett tök érdekes (és mondjuk szerintem szomorú is), hogy a rengeteg magyar sporttévéből egynek sem jut eszébe rugbyt adni.
zavi27
Szerkesztette: jr79
2 napja
Nem nagyon láttam még jobb, drámaibb rugby meccset, mint ez az amúgy is idei nagyon őrült Six Nationst lezáró francia-angol volt most.
3 napja
This just inCsak a szokásos magyar kisszínes, ezúttal pingpong:
24.hu/sport/2026/03/14/asztalitenisz-fazekas-lizett-fazekas-peter-interju/
5 napja
7news.com.au/sport/rugby-league/alex-johnston-breaks-try-scoring-record-as-thousands-of-nrl-fans-storm-allianz-stadium-to-celebrate-rabbitohs-hero-c-21934097AJ <3
nfl-re lefordítva ez olyan, mintha valaki megdöntené Jerry Rice TD-rekordját
22 napja
Zsír, Révész Bulcsú főtáblán nyert meccset a Wales OpenenAz Ohio State edzője, Ryan Day volt az áldozat 😅
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Majd látjuk.Hát az idei éve kifejezetten gyenge a kínaiaknak, de úgy alapvetően is egyedül Zhao néz ki nagyobb kalibernek, de ő is csalódás idén.Gondolod? Nagyon közel vagyunk hozzá.Sznúker, sporttörténelem: négy kínai a két elődöntőben. Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a dominanciából mennyit látunk a vébén. Tulajdonképpen mindegy is, ha most nem, akkor egy-két év múlva.Minden évben előjön a kínai hatalomátvétel kérdése, de továbbra is nagyon messze vagyunk ettől.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Ha levesszük a Class of 92-t (nekik azért már nincs sok hátra), akkor ugye az 5 legjobb játékos Trump, Wilson, Selby, Robertson és Murphy. Az előbbi kettő még 10+ évig itt lesz, de az utóbbi 3-ban is bőven van még 5-6 év.
Szóval amíg a fenti ötös nagyrésze itt van addig nem lesz semmilyen kínai hatalomátvétel, hogy utána mi lesz? Nehéz megmondani, lehet még el se kezdtek snookerezni azok a játékosok, akik ténylegesen átveszik a stafétabotot.
Jughead
1 hónapja
Hát az idei éve kifejezetten gyenge a kínaiaknak, de úgy alapvetően is egyedül Zhao néz ki nagyobb kalibernek, de ő is csalódás idén.Gondolod? Nagyon közel vagyunk hozzá.Sznúker, sporttörténelem: négy kínai a két elődöntőben. Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a dominanciából mennyit látunk a vébén. Tulajdonképpen mindegy is, ha most nem, akkor egy-két év múlva.Minden évben előjön a kínai hatalomátvétel kérdése, de továbbra is nagyon messze vagyunk ettől.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
nagylaza, főpohárnok
Ha levesszük a Class of 92-t (nekik azért már nincs sok hátra), akkor ugye az 5 legjobb játékos Trump, Wilson, Selby, Robertson és Murphy. Az előbbi kettő még 10+ évig itt lesz, de az utóbbi 3-ban is bőven van még 5-6 év.
Szóval amíg a fenti ötös nagyrésze itt van addig nem lesz semmilyen kínai hatalomátvétel, hogy utána mi lesz? Nehéz megmondani, lehet még el se kezdtek snookerezni azok a játékosok, akik ténylegesen átveszik a stafétabotot.
1 hónapja
Gondolod? Nagyon közel vagyunk hozzá.Sznúker, sporttörténelem: négy kínai a két elődöntőben. Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a dominanciából mennyit látunk a vébén. Tulajdonképpen mindegy is, ha most nem, akkor egy-két év múlva.Minden évben előjön a kínai hatalomátvétel kérdése, de továbbra is nagyon messze vagyunk ettől.
nagylaza, főpohárnok
Jughead
1 hónapja
Sznúker, sporttörténelem: négy kínai a két elődöntőben. Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a dominanciából mennyit látunk a vébén. Tulajdonképpen mindegy is, ha most nem, akkor egy-két év múlva.Minden évben előjön a kínai hatalomátvétel kérdése, de továbbra is nagyon messze vagyunk ettől.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Sznúker, sporttörténelem: négy kínai a két elődöntőben. Várható volt, hogy előbb-utóbb ez lesz. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a dominanciából mennyit látunk a vébén. Tulajdonképpen mindegy is, ha most nem, akkor egy-két év múlva.