Snooker és egyéb sportok

4 feliratkozó

8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vègre
8 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nem elegáns egyiktől sem
8 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.
Kezd komolytalan lenni.
Kampman
Ronnie már tuti belebikázott volna...de èn is....
8 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 164
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.
Kezd komolytalan lenni.

8 napja
Teljesen jogos nèzők reakciója...
8 napja
Ez kegyetlen.... egyèbkènt megoldható lett volna...a bíró helyèben már közbeszólok.......
8 napja
Keresd a hibát

10 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 553
Ha már Selby, mint kedvencem kikapott, akkor viszont a Zhao/Trump/Ronnie trió botlását remélem kihasználja Allen (mint második kedvencem 😊 és végre megszerzi a harmadik ágat is a koronára.

Szerkesztette: Jughead
12 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 646 — beers & Packers
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).
Őszentsége Sobri Jóska
Az lesz vicces, ha a végén befigyel majd Higgins.
12 napja
Vajon Trump legyőzi az iránit?
Kampman
és nem

12 napja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
🤘 gaben 🤘
?????ez utóbbit nem èrtem
12 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 987 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya
Őszentsége Sobri Jóska
Jó ideje talán most van a legjobb formában. Én érezni már nem érzem, de nyilván szeretném

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
12 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 918 — #NoStress

12 napja
Nekem itt kb vèget is èrt a VB....mèg esetleg Higgins (bár őt ugye erősen beárnyèkolja a fogadási ügy)....meg talán Trump ha tovább megy...de a kínai jampecokra (most ezt nem negatív felhanggal írom) nem vagyok kíváncsi
12 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
Selby nagyon elszállt fejben
Kampman
Lejcseszterben is gyászév lesz
12 napja
Selby nagyon elszállt fejben

12 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 695 — Cowboys fan
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......
dande2
9:4-ről 3:9, az ugyanannyira tipikus Ronnie, mint az öt perc alatt lezavart százas brékek.
hosszú ideig ugyanabban a párharcban már nem tud koncentrálni, elveszti az érdeklődését, márpedig szerintem itt három napon keresztül ment a meccse.
12 napja
warr_b Washington Commanders 29 877 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon helyes, ideje lesz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 napja
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......
12 napja
Ronnie brutális choke jobot hozott össze.
14 napja
Ronne így tovább
14 napja
Vajon Trump legyőzi az iránit?

20 napja
És hát ugye elsikkadt, de Anda Zhang jelentette a búcsút Bulcsúnak
slowmotion
5-2-re vezetett Allen ellen, jelenleg 9-6 nem neki
zacknorb
Ki is kapott. De jól játszott ma Allen.
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 983 — Kinek mit intézett a kormánya
És hát ugye elsikkadt, de Anda Zhang jelentette a búcsút Bulcsúnak
slowmotion
5-2-re vezetett Allen ellen, jelenleg 9-6 nem neki

Poloska vagyok.