Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
3 hónapja
Allen a fejét verheti a falba.
3 hónapja
Érdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Ez a "hagyomány" most megtörhet, Wu Yize a döntőben, neki most összejöhet.
3 hónapja
Baszdki nyert már Masters-t meg UK-t jó pár egyéb tornát erre két ilyen hiba, felfoghatatlan.
3 hónapja
🤦🤦🤦
3 hónapja
Micsoda choke job ez.
3 hónapja
Baaazmeeeg... Allen mit rontott?!
3 hónapja
Van itt valaki, aki alapból (tehát nem konkrétan ezen a vébén, hanem általában) Mörfinek szurkol?
3 hónapja
Ezért imádom a snookert. A végen Allen snookere valami zseniális volt.Lehet nem értette, de nagyon ügyesen lökdösi a golyókat.
Selby és Allen stílusa verhetetlen. Remélhetőleg Wu (aki azt se értette mi történik amúgy) ebben el is fáradt eléggé.
Jughead
3 hónapja
Ezért imádom a snookert. A végen Allen snookere valami zseniális volt.Selby és Allen stílusa verhetetlen. Remélhetőleg Wu (aki azt se értette mi történik amúgy) ebben el is fáradt eléggé.
3 hónapja
Na hát ez epic volt, a döntőt remélem majd a másik párharc továbbjutója nyeri.
3 hónapja
Minden idők frame-je, minden kihagyott másodpercéért kár lett volna.
3 hónapja
Korabban ki lehetett volna mozgatni a feketèt, ezen a szinten mindenkèpp,volt ott hely, de addig szórakoztak amíg ez kialakultEz nem elegáns egyiktől semValahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
dande2
Kampman
3 hónapja
Ez nem elegáns egyiktől semValahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
dande2
3 hónapja
Vègre
3 hónapja
Ez nem elegáns egyiktől sem
3 hónapja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.Ronnie már tuti belebikázott volna...de èn is....
Kezd komolytalan lenni.
Kampman
3 hónapja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.Kezd komolytalan lenni.
3 hónapja
Teljesen jogos nèzők reakciója...
3 hónapja
Ez kegyetlen.... egyèbkènt megoldható lett volna...a bíró helyèben már közbeszólok.......
3 hónapja
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).Az lesz vicces, ha a végén befigyel majd Higgins.
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.?????ez utóbbit nem èrtem
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
🤘 gaben 🤘
3 hónapja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "