Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
8 napja
Vègre
8 napja
Ez nem elegáns egyiktől sem
8 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.Ronnie már tuti belebikázott volna...de èn is....
Kezd komolytalan lenni.
Kampman
8 napja
Én a kínaitól várom/remélem azt, hogy előbb-utóbb beleágyúzza a fehéret a sarokba, aztán essen le, ami leesik.Kezd komolytalan lenni.
8 napja
Teljesen jogos nèzők reakciója...
8 napja
Ez kegyetlen.... egyèbkènt megoldható lett volna...a bíró helyèben már közbeszólok.......
12 napja
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).Az lesz vicces, ha a végén befigyel majd Higgins.
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.?????ez utóbbit nem èrtem
Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
🤘 gaben 🤘
12 napja
Ronnie már nagyon nincs ott fejben ehhez a szinthez sajnos.Amúgy hihetetlen ebben a sportban is milyen embereknek tudtok szurkolni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
12 napja
Én idénre Robertsont érzem (vagy csak szeretném).
12 napja
Nekem itt kb vèget is èrt a VB....mèg esetleg Higgins (bár őt ugye erősen beárnyèkolja a fogadási ügy)....meg talán Trump ha tovább megy...de a kínai jampecokra (most ezt nem negatív felhanggal írom) nem vagyok kíváncsi
12 napja
Selby nagyon elszállt fejbenLejcseszterben is gyászév lesz
Kampman
12 napja
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......9:4-ről 3:9, az ugyanannyira tipikus Ronnie, mint az öt perc alatt lezavart százas brékek.
dande2
hosszú ideig ugyanabban a párharcban már nem tud koncentrálni, elveszti az érdeklődését, márpedig szerintem itt három napon keresztül ment a meccse.
12 napja
Nagyon helyes, ideje lesz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 napja
😡😡😡😡😡🥺 mindent megtesz èrte hogy ne legyen 8x világbajnok, szerintem be is fejezi......
12 napja
Ronnie brutális choke jobot hozott össze.
14 napja
Ronne így tovább
20 napja
Ki is kapott. De jól játszott ma Allen.És hát ugye elsikkadt, de Anda Zhang jelentette a búcsút Bulcsúnak5-2-re vezetett Allen ellen, jelenleg 9-6 nem neki
slowmotion
zacknorb
20 napja
És hát ugye elsikkadt, de Anda Zhang jelentette a búcsút Bulcsúnak5-2-re vezetett Allen ellen, jelenleg 9-6 nem neki
slowmotion
Poloska vagyok.