Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
7 hónapja
Ez elèg szomorú állás 😲😔
7 hónapja
Mészárlás van.
7 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Igazad lett: ZX 1,68 - Williams 2,06
Kampman
7 hónapja
Kb. így.Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Kampman
Jughead
7 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Kampman
7 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Ha nem is esélyes, szerintem esélyesebb. Kíváncsi leszek az oddsokra.
Kampman
7 hónapja
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer vb döntőben szurkolhatok Williamsnek. 😊 Remélem behúzza. 😛
7 hónapja
Akkor hajrá walesi fijjú 😊
7 hónapja
Mikor a világ legjobbja nagyon jól játszik és így kap ki 17-14-re, akkor elég egyértelmű, hogy a győztes zseniális játékot hozott. Az az utolsó break abból az állásból ilyen tét mellett embertelen volt.Eközben Judd Trump 36 évesen is csak egyszeres világbajnok lesz, ennyire nehéz a snookerben VB-t nyerni, nem hogy 7-et.
Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
Hurrá!🙂
7 hónapja
Jön a 16-14. Willinek nem kéne elbohóckodnia a végét.
7 hónapja
Williams most már csak nem fogja elveszíteni 16-12-ről. (Na, ezt le sem írtam...)
7 hónapja
Wow ez a mai session Mark Williams-től brutális volt, Trump zsenije kellett ahhoz, hogy ez ne dőljön el már kb most.Ihletett állapotban játszott. Még most sem akarom elhinni, hogy Williams képes lesz nyerni, de reménykedem.
Jughead
7 hónapja
Wow ez a mai session Mark Williams-től brutális volt, Trump zsenije kellett ahhoz, hogy ez ne dőljön el már kb most.
7 hónapja
A Rakétának alaposan beadták a hánytatót....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Igen, az szól mellette, hogy - ha minden igaz - nem csalt, hanem fogadott. Ellentétben Higgins barátunkkal.Hát ugye ő azért elég jól keresett már akkor is a snookerrel (önmagában a UK győzelem 200k fontot ért), de az infók szerint a kínai fogadási botrányból ő is profitált, viszont elvileg saját meccset ő nem manipulált.A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
Jughead
balintbaba
Jughead
7 hónapja
Hát ugye ő azért elég jól keresett már akkor is a snookerrel (önmagában a UK győzelem 200k fontot ért), de az infók szerint a kínai fogadási botrányból ő is profitált, viszont elvileg saját meccset ő nem manipulált.A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
Jughead
balintbaba
7 hónapja
A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
Jughead
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
7 hónapja
Természetesen egyèbkènt az a fő bajom hogy szerettem volna látni ahogy Ronnie összehozza a csúcsot jelentő 8.-t de tartok tőle már ez sose nem fog összejönni neki, nem lesz többet ilyen "közel" hozzá 🥲😭😔
7 hónapja
Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
7 hónapja
esendő raccista vagyok, hogy "kínai" 😏🤦 egyèbkènt persze semmi, megèrdemli ha úgy alakul, csak nem ők a lieblingjeim 🤷🥴hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹Miért? Mi a baj vele?
dande2
Jughead
7 hónapja
Legalább lesz mire fogni. Ronnie-nak ezek már olyan hosszú meccsek, hogy a négy sessionből minimum egyen nem lesz semmi kedve játszani amúgy sem.Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.Most akartam írni...
Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.Most akartam írni...
Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.
Őszentsége Sobri Jóska