Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
6 napja
Ha két piros esik le, az fix hiba, mert piros után színest kell lökni. Nem tudom, hány hibapont (szerintem 4), és free ball az ellenfélnek.Nagyon látványosan, pontosan, bátran jatszik Wu, miközben még életében nem jatszott 13 nyert frames meccsnél hosszabbat, én nagyon megkedveltem.Ha pirosat kell lökni és két piros esik le, az fix érvényes, erre tudok válaszolni.
Két kerdésem lenne expertekhez:
1) van kötelező szabály arra, hogy meg kell adni a framet a vezetőnek valahány pontos hátrányban, vagy amíg 2 golyó fent van, addig akár 100 pontos hátrányban is lehet játszani?
2) mi a szabály arra nézve, ha egy szabályos lökésnél és pontszerzésnél plusz golyó is esik? Mondjuk egyszerre két piros, vagy egy fekete után egy piros?
Őszentsége Sobri Jóska
A többire meg szerintem chatgpt.
zacknorb
6 napja
Nagyon látványosan, pontosan, bátran jatszik Wu, miközben még életében nem jatszott 13 nyert frames meccsnél hosszabbat, én nagyon megkedveltem.Ha pirosat kell lökni és két piros esik le, az fix érvényes, erre tudok válaszolni.
Két kerdésem lenne expertekhez:
1) van kötelező szabály arra, hogy meg kell adni a framet a vezetőnek valahány pontos hátrányban, vagy amíg 2 golyó fent van, addig akár 100 pontos hátrányban is lehet játszani?
2) mi a szabály arra nézve, ha egy szabályos lökésnél és pontszerzésnél plusz golyó is esik? Mondjuk egyszerre két piros, vagy egy fekete után egy piros?
Őszentsége Sobri Jóska
A többire meg szerintem chatgpt.
Poloska vagyok.
6 napja
Nagyon látványosan, pontosan, bátran jatszik Wu, miközben még életében nem jatszott 13 nyert frames meccsnél hosszabbat, én nagyon megkedveltem.Két kerdésem lenne expertekhez:
6 napja
Nem csak ez volt drámai, hanem ami a rózsaszíntől kezdve ment. Ha azt egyből belöki Yize se lehetett volna szólni semmit.
Poloska vagyok.
6 napja
Ezt még mindig nem akarom elhinni:Ezt jelenti a snookerben meccslabdáról kikapni vagy a győztes TDt elejted a vonal előtt 😏🤦🥺 szörnyű volt...azzzal együtt hogy összesègèben a kínai "játszotta" a snookert, voltak olyan lökèsei hogy ihaj, de Allennek ezt meg kellett volna oldania ezt tènyleg kísèrteni fogja.
www.facebook.com/reel/2033828880544211
nagylaza, főpohárnok
7 napja
És tenyleg.Érdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Mondjuk a címvédő kínai.
Ez a "hagyomány" most megtörhet, Wu Yize a döntőben, neki most összejöhet.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
A tavalyi VB teljesen kimaradt. Wilsonnál leragadtam.
Ha ezt tudom, akkor nem is Wu-nak drukkolok.
7 napja
Érdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Ezt gondold át. Csak annyit mondok: Zhao Xintong.
Őszentsége Sobri Jóska
7 napja
Nevetséges teljesítmény volt ez Allentől. Na mindegy legalább nem kell nézni a döntőt.
7 napja
VoltÉrdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Mondjuk a címvédő kínai.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
7 napja
Érdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Akkor tavaly??? 🤷
Őszentsége Sobri Jóska
7 napja
Érdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Mondjuk a címvédő kínai.
Őszentsége Sobri Jóska
7 napja
Allen a fejét verheti a falba.
7 napja
Érdekesség, hogy amióta a kínaiak beleerősödtek a snookerbe, azóta vilagbajnokságon csak egyszer sikerült döntőbe jutnia kínai játékosnak, de győzni nem sikerült.Ez a "hagyomány" most megtörhet, Wu Yize a döntőben, neki most összejöhet.
7 napja
Baszdki nyert már Masters-t meg UK-t jó pár egyéb tornát erre két ilyen hiba, felfoghatatlan.
7 napja
🤦🤦🤦
7 napja
Micsoda choke job ez.
7 napja
Baaazmeeeg... Allen mit rontott?!
7 napja
Van itt valaki, aki alapból (tehát nem konkrétan ezen a vébén, hanem általában) Mörfinek szurkol?
7 napja
Ezért imádom a snookert. A végen Allen snookere valami zseniális volt.Lehet nem értette, de nagyon ügyesen lökdösi a golyókat.
Selby és Allen stílusa verhetetlen. Remélhetőleg Wu (aki azt se értette mi történik amúgy) ebben el is fáradt eléggé.
Jughead
8 napja
Ezért imádom a snookert. A végen Allen snookere valami zseniális volt.Selby és Allen stílusa verhetetlen. Remélhetőleg Wu (aki azt se értette mi történik amúgy) ebben el is fáradt eléggé.
8 napja
Na hát ez epic volt, a döntőt remélem majd a másik párharc továbbjutója nyeri.
8 napja
Korabban ki lehetett volna mozgatni a feketèt, ezen a szinten mindenkèpp,volt ott hely, de addig szórakoztak amíg ez kialakultEz nem elegáns egyiktől semValahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
dande2
Kampman
8 napja
Ez nem elegáns egyiktől semValahol érthető, hogy vb-elődöntő meg kiélezett helyzet, de ez tényleg komolytalan volt már.
dande2