Snooker és egyéb sportok
4 feliratkozó
10 hónapja
Ez elèg szomorú állás 😲😔Nem hiszel a feltámadásban?🙂
dande2
10 hónapja
Ez elèg szomorú állás 😲😔
10 hónapja
Mészárlás van.
10 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Igazad lett: ZX 1,68 - Williams 2,06
Kampman
10 hónapja
Kb. így.Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Kampman
Jughead
10 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Azért nem mindegy, hogy Kína első VB címe-e a tét vagy a saját 4. VB címed. Lehet, hogy már Zhao a jobb (bár a mai után…), de a tét és a rutin nagyon Williams mellett szól.
Kampman
10 hónapja
Williams is bejutott a döntőbe, de gondolom nem ő lesz az esélyes.Ha nem is esélyes, szerintem esélyesebb. Kíváncsi leszek az oddsokra.
Kampman
10 hónapja
Nem gondoltam volna, hogy még egyszer vb döntőben szurkolhatok Williamsnek. 😊 Remélem behúzza. 😛
10 hónapja
Akkor hajrá walesi fijjú 😊
10 hónapja
Mikor a világ legjobbja nagyon jól játszik és így kap ki 17-14-re, akkor elég egyértelmű, hogy a győztes zseniális játékot hozott. Az az utolsó break abból az állásból ilyen tét mellett embertelen volt.Eközben Judd Trump 36 évesen is csak egyszeres világbajnok lesz, ennyire nehéz a snookerben VB-t nyerni, nem hogy 7-et.
Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
Hurrá!🙂
10 hónapja
Jön a 16-14. Willinek nem kéne elbohóckodnia a végét.
10 hónapja
Williams most már csak nem fogja elveszíteni 16-12-ről. (Na, ezt le sem írtam...)
10 hónapja
Wow ez a mai session Mark Williams-től brutális volt, Trump zsenije kellett ahhoz, hogy ez ne dőljön el már kb most.Ihletett állapotban játszott. Még most sem akarom elhinni, hogy Williams képes lesz nyerni, de reménykedem.
Jughead
10 hónapja
Wow ez a mai session Mark Williams-től brutális volt, Trump zsenije kellett ahhoz, hogy ez ne dőljön el már kb most.
10 hónapja
A Rakétának alaposan beadták a hánytatót....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Igen, az szól mellette, hogy - ha minden igaz - nem csalt, hanem fogadott. Ellentétben Higgins barátunkkal.Hát ugye ő azért elég jól keresett már akkor is a snookerrel (önmagában a UK győzelem 200k fontot ért), de az infók szerint a kínai fogadási botrányból ő is profitált, viszont elvileg saját meccset ő nem manipulált.A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
Jughead
balintbaba
Jughead
10 hónapja
Hát ugye ő azért elég jól keresett már akkor is a snookerrel (önmagában a UK győzelem 200k fontot ért), de az infók szerint a kínai fogadási botrányból ő is profitált, viszont elvileg saját meccset ő nem manipulált.A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
Jughead
balintbaba
10 hónapja
A fogadási dolog nem onnan jött, hogyha nem vagy Trump/Selby, akkor azért keserves kenyérkereset a snooker? Még WST szinten is. Valamiből meg élni kell.Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
Jughead
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Természetesen egyèbkènt az a fő bajom hogy szerettem volna látni ahogy Ronnie összehozza a csúcsot jelentő 8.-t de tartok tőle már ez sose nem fog összejönni neki, nem lesz többet ilyen "közel" hozzá 🥲😭😔
10 hónapja
Összességében pedig továbbra se látni, hogy ki lesz Ding utódja, akinek a legjobb esélye van rá az Zhao, csak neki is az kéne ehhez, hogy a meccsekre való fogadás helyett a játékra összpontosítson.Még tavaly decemberben tanácsoltam ezt neki, szerencsére olvassa a fórumot és megfogadta a tanácsomat. 😀
Jughead
10 hónapja
esendő raccista vagyok, hogy "kínai" 😏🤦 egyèbkènt persze semmi, megèrdemli ha úgy alakul, csak nem ők a lieblingjeim 🤷🥴hagyjuk a francba a z egèszet utalni, rühelleni fogom ha eza kiskínai megyeri 😡😡😡😡😡😡🥹Miért? Mi a baj vele?
dande2
Jughead
10 hónapja
Legalább lesz mire fogni. Ronnie-nak ezek már olyan hosszú meccsek, hogy a négy sessionből minimum egyen nem lesz semmi kedve játszani amúgy sem.Most mondták a közvetítésben, hogy nem csak a ferrulet, hanem a bőrt is lecserélte Ronnie.Most akartam írni...
Másrészt momentán jobb a kínai, nem kell túlgondolni.
O'Sullivan majdnem 50 éves, Zhao 28. Sic transit gloria mundi.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok