San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Eric Wright nem ment át a fizikai felmérőn, így a csere a Buccaneers-szel érvénytelenFucumilyen meglepő
több mint 11 éve
Eric Wright nem ment át a fizikai felmérőn, így a csere a Buccaneers-szel érvénytelen
több mint 11 éve
na ezt pont ne mondd soha ! 😀
több mint 11 éve
kivancsi vagyok mikor egetik oket ?! 😀ZoliZoltánSoha!
több mint 11 éve
kivancsi vagyok mikor egetik oket ?! 😀
több mint 11 éve
igaz, köszi a pontosítást.9 játékos kezdi meg PUP listán a TC-t, köztük Tank, Lattimore, a veteránok közül Hunter, MM, Fleming és KW10.peteypontosítanék.
PUP-on: Fleming, Hunter, Manningham és Kyle Williams kezdi, míg Carradine, Lattimore, Dial és Marquardt Non-Football Injury Listen.Fucu
több mint 11 éve
9 játékos kezdi meg PUP listán a TC-t, köztük Tank, Lattimore, a veteránok közül Hunter, MM, Fleming és KW10.peteypontosítanék.
PUP-on: Fleming, Hunter, Manningham és Kyle Williams kezdi, míg Carradine, Lattimore, Dial és Marquardt Non-Football Injury Listen.
több mint 11 éve
9 játékos kezdi meg PUP listán a TC-t, köztük Tank, Lattimore, a veteránok közül Hunter, MM, Fleming és KW10.
több mint 11 éve
Schefter infója alapján egy 2014-es késő körös kondicionális pickért cserébe megszereztétek a Buccaneerstől a CB Eric Wright-ot.
több mint 11 éve
no igen az itteni leírás frissítésre szorul. (igen, nekem kellene...)
több mint 11 éve
Gábor
590
most nézem, hogy az itteni csapat leírásban nincs benne, de csak 2007ig van, Rice mezét meg ha jól emlékszem 2010ben vonultatták visszaMos' nézem hogy Jerry Rice-nak nincs visszavonultatva a száma?he7edikvissza vanGábor
több mint 11 éve
Gábor
590
Mos' nézem hogy Jerry Rice-nak nincs visszavonultatva a száma?he7edikvissza van
több mint 11 éve
felöltöznie mondjuk nem sikerült 😊kristoförüljünk neki, hogy nem delfines sapkában volt 😀
több mint 11 éve
felöltöznie mondjuk nem sikerült 😊kristofMajd jövőre.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
felöltöznie mondjuk nem sikerült 😊
több mint 11 éve
beállítások -> kedvenc csapat -> tádámm 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gábor
590
szerintem ennek láttán még maga Colin is elismerően csettintene!Alabama Ninersel kell küldeni neki az fb vagy twitter oldalára 😊
több mint 11 éve
red6t6
988
Megérdeklődtem. 20-22 ezer forint nagyságrendileg, de megegyezés szerinti az ár. Telefonszámot tud adni, ha valakit érdekel. Egyébként ez fólia, és természetesen bármit ábrázolhat, Ő is úgy vitte a képet.
több mint 11 éve
red6t6
988
Ja, nem én voltam a kocsival, így nem is én vagyok a boldog tulaj,de megkérdezem Tőle. 😊😊nem tudom ki parkolt tegnap a Peugeot-jával a BKV Előre pályánál, de grat hozzá 😊Pedig az első meccs első félidejében ott ültél pont mellette, még szabálymagyarázatot is adott 😊red6t6
jjncaa
volt facebookon egy kérdés, hogy hol és mennyiért csináltattad, ez publikus?jjncaa