San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
😊nem tudom ki parkolt tegnap a Peugeot-jával a BKV Előre pályánál, de grat hozzá 😊Pedig az első meccs első félidejében ott ültél pont mellette, még szabálymagyarázatot is adott 😊red6t6
jjncaa
volt facebookon egy kérdés, hogy hol és mennyiért csináltattad, ez publikus?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
red6t6
988
nem tudom ki parkolt tegnap a Peugeot-jával a BKV Előre pályánál, de grat hozzá 😊Pedig az első meccs első félidejében ott ültél pont mellette, még szabálymagyarázatot is adott 😊
jjncaa
több mint 11 éve
szerintem ennek láttán még maga Colin is elismerően csettintene!
több mint 11 éve
nem tudom ki parkolt tegnap a Peugeot-jával a BKV Előre pályánál, de grat hozzá 😊Ez atom! Minden tiszteletem a szurkolótársnak!!!
jjncaa
több mint 11 éve
nem petey volt az biztos 😊
több mint 11 éve
nem tudom ki parkolt tegnap a Peugeot-jával a BKV Előre pályánál, de grat hozzá 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Csodálom, hogy egyik csoportrivális szurkolója sem jött elő azzal eddig, hogy pont jó helyen vannak ezek a képek 😀 (nem a teniszes csajokéi 😛)Wyattnálunk már lerágott csont... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Csodálom, hogy egyik csoportrivális szurkolója sem jött elő azzal eddig, hogy pont jó helyen vannak ezek a képek 😀 (nem a teniszes csajokéi 😛)Wyattmilyen eredeti lenne 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Csodálom, hogy egyik csoportrivális szurkolója sem jött elő azzal eddig, hogy pont jó helyen vannak ezek a képek 😀 (nem a teniszes csajokéi 😛)
több mint 11 éve
Előre is bocsi az Offért.iktriadezzel Iktriad most megmentetted a becsületed nálam 😀
több mint 11 éve
Valahogy ezeket (tavaly Gronkót is), mindig Iktriad veszi először észre, és osztja meg a néppelWyattTavaly Hantuchova, idén Radwanska keltette fel az érdeklődésemet, de egyikük sem játszik az NFLben, szemben Gronkkal, meg ezzel a kettővel. Plusz dead zone van, ilyenkor ez is hír(?)
De hogy ne érje szó a ház elejét (és mert OFFszezon van) tessék itt vannak ezek is:
Előre is bocsi az Offért.
több mint 11 éve
iktriadDe rühellem az offsezlonyt...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Valahogy ezeket (tavaly Gronkót is), mindig Iktriad veszi először észre, és osztja meg a néppelitt van Kaepernick Dolphins sapkában #drámaHogy többet ilyen baki ne forduljon elő, Kaep mostantól csak így hajlandó kamerák elé állni
Höri
És Vernon Davis is követi a csapattársa példáját.
(Mindketten az idei ESPN Body issuenak pózoltak így John Wall, Kenneth Faried, Isner és az idősebbik Radwanska nővér mellett.)iktriad
több mint 11 éve
itt van Kaepernick Dolphins sapkában #drámaHogy többet ilyen baki ne forduljon elő, Kaep mostantól csak így hajlandó kamerák elé állni
Höri
És Vernon Davis is követi a csapattársa példáját.
(Mindketten az idei ESPN Body issuenak pózoltak így John Wall, Kenneth Faried, Isner és az idősebbik Radwanska nővér mellett.)
több mint 11 éve
Reid aláírt, részletek még nincsenek, lényeg az aláírása volt. Remélem majd jönnek lassan a többiek is.Csiribaaz összes draft pick aláírt már.
több mint 11 éve
Reid aláírt, részletek még nincsenek, lényeg az aláírása volt. Remélem majd jönnek lassan a többiek is.
több mint 11 éve
Nnamdi "Awesomeguy" megnősült, Kerry Washingtont vette feleségül. Sok boldogságot nekik, remélem 10 év nem fogja azt gondolni, hogy ha a nászéjszakán megfojtom, akkor már lassan szabadulnék 😀
több mint 11 éve
Ahmad Brooks háromszor fejbeverte egy sörösüveggel Lamar Divenst junius 8-án miután összevesztek valami kocsikulcson. Az incidenst kát másik csapattársuk is látta, de Divens nem tett feljelentést.HöriDivens tanulhatott volna Wilsontól, hogy kell elkerülni a Brooks-tackle-t... 😀
több mint 11 éve
nyomi, jó hogy nem lőtte lepeteyTalán mert Hernandeznek adta kölcsön a pisztolyát pár hete... 😛
több mint 11 éve
Nem volt semmi sértő szándékom 😊te meg egyből ráugrottál barátom 😊 poén volt ahogy braxa postját sem vettem komolyan. lazíts. 😀Az,hogy Adderrallal vágsz vissza amikor a fizikai gyengeségét savazza egy Hawks szurkoló Brooksnak ):undisputedlymi?peteyÖngól.undisputedlybiztos nem szed Adderallt.brooks a gyengebraxa88Ahmad Brooks háromszor fejbeverte egy sörösüveggel Lamar Divenst junius 8-án miután összevesztek valami kocsikulcson. Az incidenst kát másik csapattársuk is látta, de Divens nem tett feljelentést.HöriBiztos dobozos sör lehetett, hogy nem tört szét egyből 😀Csiriba
petey
de még jó hogy itt nálunk lehet "nektek" ilyeneket írkálni 😉
hülye volt Brooks, ilyet azért remélem nem hagynak szó nélkül és lesz vmi következménye.petey
több mint 11 éve
te meg egyből ráugrottál barátom 😊 poén volt ahogy braxa postját sem vettem komolyan. lazíts. 😀Az,hogy Adderrallal vágsz vissza amikor a fizikai gyengeségét savazza egy Hawks szurkoló Brooksnak ):undisputedlymi?peteyÖngól.undisputedlybiztos nem szed Adderallt.brooks a gyengebraxa88Ahmad Brooks háromszor fejbeverte egy sörösüveggel Lamar Divenst junius 8-án miután összevesztek valami kocsikulcson. Az incidenst kát másik csapattársuk is látta, de Divens nem tett feljelentést.HöriBiztos dobozos sör lehetett, hogy nem tört szét egyből 😀Csiriba
petey
de még jó hogy itt nálunk lehet "nektek" ilyeneket írkálni 😉
hülye volt Brooks, ilyet azért remélem nem hagynak szó nélkül és lesz vmi következménye.
több mint 11 éve
Az,hogy Adderrallal vágsz vissza amikor a fizikai gyengeségét savazza egy Hawks szurkoló Brooksnak ):mi?peteyÖngól.undisputedlybiztos nem szed Adderallt.brooks a gyengebraxa88Ahmad Brooks háromszor fejbeverte egy sörösüveggel Lamar Divenst junius 8-án miután összevesztek valami kocsikulcson. Az incidenst kát másik csapattársuk is látta, de Divens nem tett feljelentést.HöriBiztos dobozos sör lehetett, hogy nem tört szét egyből 😀Csiriba
petey
több mint 11 éve
mi?Öngól.undisputedlybiztos nem szed Adderallt.brooks a gyengebraxa88Ahmad Brooks háromszor fejbeverte egy sörösüveggel Lamar Divenst junius 8-án miután összevesztek valami kocsikulcson. Az incidenst kát másik csapattársuk is látta, de Divens nem tett feljelentést.HöriBiztos dobozos sör lehetett, hogy nem tört szét egyből 😀Csiriba
petey